Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:48:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
najaa - a pol si samo čez vikend ,ja takrat pa res ni zanimanja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:48:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kak ste kaj dekline? Vidim, da se čveka, še več je firbcev, ki samo berejo... sva na isti valovni dolžni očitno... Oh KOKICA, ko bi ti vedla, kaj vse iz teh firbcev ven pride... slabo ti je lahko! pa ne mi pravit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:49:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - ja bi se pripelali malo da nekaj častim pa še jaz, pa še jaz....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:50:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps se jaz tud zahvaljujem vsem,ki rihtate seznam,da ga men ni več treba Ti boš pa vedno prva urejevalka seznamov med nami. Si bila 9 mesecev zelo pridna. Se podpišem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:51:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - kaj ti ni dovolj da maš mojo cifro samo zs je treba brat Uro še študiram
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:51:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kak ste kaj dekline? Vidim, da se čveka, še več je firbcev, ki samo berejo... sva na isti valovni dolžni očitno... Oh KOKICA, ko bi ti vedla, kaj vse iz teh firbcev ven pride... slabo ti je lahko! pa ne mi pravit Sej ne bom.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:51:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
nekaj sem jih že odgnala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:52:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 nekaj sem jih že odgnala... Sem vidla, ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:54:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - kaj ti ni dovolj da maš mojo cifro samo zs je treba brat Uro še študiram nisem videla...poslala nazaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:55:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
Persida--kaj boš Tasi ti javila? Bom jaz mediuhec..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:56:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 nekaj sem jih že odgnala... Sem vidla, ja. eni pa so vztrajni...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 21:58:28
|
|
|
|
pocka
|
ojla babe, kaj dogaja??? vidim,da goste podite Kako ste se imele primorke? Meni je žal,da je bil dež, drugič se pa vidimo. Danes je bil kar naporen dan, ko so vsi zaspali po kosilu, sem šibala v nabavo,ker je bil hladilnik izropan,potem sem šibala domov, vzela Tajo, šla nazaj dol v Lucijo k P, še dobro,da sem šla, ker ima angino in je na Ospenu ...norišnica danes ne bom kaj dosti z vami, grem pred tv in seveda jesti pizzo , pa kozarec pivičke sem si zaslužila ...pol bom pa itak zaspala kot klada, ker mi že zdaj oči skupaj vleče
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:01:28
|
|
|
|
Najaa
|
pocka dobro je blo. Sam z mamoM sva ble. Prejle sem tak vneto tipkala, da sem Niko zbudila. In je sam joška zalegla.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 14.8.2009 22:02:06 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:03:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ojla babe, kaj dogaja??? vidim,da goste podite Kako ste se imele primorke? Meni je žal,da je bil dež, drugič se pa vidimo. Danes je bil kar naporen dan, ko so vsi zaspali po kosilu, sem šibala v nabavo,ker je bil hladilnik izropan,potem sem šibala domov, vzela Tajo, šla nazaj dol v Lucijo k P, še dobro,da sem šla, ker ima angino in je na Ospenu ...norišnica danes ne bom kaj dosti z vami, grem pred tv in seveda jesti pizzo , pa kozarec pivičke sem si zaslužila ...pol bom pa itak zaspala kot klada, ker mi že zdaj oči skupaj vleče Ojoj, upam, da bo Taja hitro spet zdrava! Dober tek in lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:04:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka dobro je blo. Sam z mamoM sva ble. Prejle sem tak vneto tipkala, da sem Niko zbudila. In je sam joška zalegla. samo ne po RR, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:04:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
pocka - da ne bom se jaz prej s primorkami dobila kot ti ,saj vem težko je it od doma.Nisi tak kot jaz ko konjice iščem v kopru ,pa če je samo za pet minut .Šala ,......
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:04:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja Ja... jutri sem v tistih koncih, sam med vikendi je ponavadi tišina glede srečanj. vse se da zmenit... Ja pol pa povejte kdaj in kje. Za jutri govorim. v konjicah,haha,ker sem danes že bila v ce
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:06:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
Si že doštudirala uro za ponedeljek, Persida?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:07:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka dobro je blo. Sam z mamoM sva ble. Prejle sem tak vneto tipkala, da sem Niko zbudila. In je sam joška zalegla. samo ne po RR, ne? Ja pa glih po rr! Prejle, ko sem uletela gor in ste ble tak vnete pri pisanju.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:07:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka dobro je blo. Sam z mamoM sva ble. Prejle sem tak vneto tipkala, da sem Niko zbudila. In je sam joška zalegla. samo ne po RR, ne? Ja pa glih po rr! Prejle, ko sem uletela gor in ste ble tak vnete pri pisanju. AJA? Pa na naši temi že ne!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:08:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja Ja... jutri sem v tistih koncih, sam med vikendi je ponavadi tišina glede srečanj. vse se da zmenit... Ja pol pa povejte kdaj in kje. Za jutri govorim. v konjicah,haha,ker sem danes že bila v ce hmmm, kdaj zjutraj vstajaš? In koliko je še od Ce do Konjic? Bi šle zjutri na kofe?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:08:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka dobro je blo. Sam z mamoM sva ble. Prejle sem tak vneto tipkala, da sem Niko zbudila. In je sam joška zalegla. samo ne po RR, ne? Ja pa glih po rr! Prejle, ko sem uletela gor in ste ble tak vnete pri pisanju. AJA? Pa na naši temi že ne! Joj kaj me jeziš! ja TULE ja. Pa ne me jezit, da je ne bom spet zbudila, ko besno tolčem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:09:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA pocka - da ne bom se jaz prej s primorkami dobila kot ti ,saj vem težko je it od doma.Nisi tak kot jaz ko konjice iščem v kopru ,pa če je samo za pet minut .Šala ,...... sej velik ti pa ni več manjkalo.če se ne bi obrnila bi bila prišla do kopra
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:11:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka dobro je blo. Sam z mamoM sva ble. Prejle sem tak vneto tipkala, da sem Niko zbudila. In je sam joška zalegla. samo ne po RR, ne? Ja pa glih po rr! Prejle, ko sem uletela gor in ste ble tak vnete pri pisanju. AJA? Pa na naši temi že ne! Joj kaj me jeziš! ja TULE ja. Pa ne me jezit, da je ne bom spet zbudila, ko besno tolčem! Ups, bom nehala ja...vse za Nikico pikico...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:11:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja a pridete na kofe? Kaj midve se pa očitno ne bova videle al ja? po maturi se dobima :DD, če greš zdaj na morje,sam pol ne bo kava ampak pir
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.