![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:13:38
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica ob 11 a bo vredu ,si grem prej zob slikat zato ti nisem hotela prehitro rečt.Če ,pa ti ni všeč pa bi kakšno uro prej tudi šlo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:14:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja a pridete na kofe? Kaj midve se pa očitno ne bova videle al ja? po maturi se dobima :DD, če greš zdaj na morje,sam pol ne bo kava ampak pir če bom jaz prišla do tebe v konjice bom z avtom, takrat pa ne pijem alkota...Sorči...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:15:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica ob 11 a bo vredu ,si grem prej zob slikat zato ti nisem hotela prehitro rečt.Če ,pa ti ni všeč pa bi kakšno uro prej tudi šlo joj, ja...ob 10 bi blo meni bolj ugodno...no, saj če ti ne gre skoz se bom nekak prilagodila..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:15:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja a pridete na kofe? Kaj midve se pa očitno ne bova videle al ja? po maturi se dobima :DD, če greš zdaj na morje,sam pol ne bo kava ampak pir če bom jaz prišla do tebe v konjice bom z avtom, takrat pa ne pijem alkota...Sorči... Ne delaj se lepe.Jaz tudi vozim ,pa me kdaj zanese se ne boš spila fasla samo en pir je rekla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:17:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica zmenjeno daj mi znak s tvojega tel ,ker mi rr nagaja in mi gornje vrstice ne prikaže.Zdaj prosim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:18:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
Lahko noč vam želim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:19:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica zmenjeno daj mi znak s tvojega tel ,ker mi rr nagaja in mi gornje vrstice ne prikaže.Zdaj prosim takoj...evo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:19:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ups, bom nehala ja...vse za Nikico pikico... je bil spet alarm. bom bolj počasna, ker moram potiho tipkat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:20:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ups, bom nehala ja...vse za Nikico pikico... je bil spet alarm. bom bolj počasna, ker moram potiho tipkat. pa kaj jo imaš v isti sobi kot PC?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:21:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ups, bom nehala ja...vse za Nikico pikico... je bil spet alarm. bom bolj počasna, ker moram potiho tipkat. pa kaj jo imaš v isti sobi kot PC? ja, pri tašči smo in spiva v dnevni. pa še luč je ugasnjena, sam iz kuhne mal sveti. ampak za rr vse.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:22:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja Ja... jutri sem v tistih koncih, sam med vikendi je ponavadi tišina glede srečanj. vse se da zmenit... Ja pol pa povejte kdaj in kje. Za jutri govorim. v konjicah,haha,ker sem danes že bila v ce hmmm, kdaj zjutraj vstajaš? In koliko je še od Ce do Konjic? Bi šle zjutri na kofe? 25km
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:23:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ups, bom nehala ja...vse za Nikico pikico... je bil spet alarm. bom bolj počasna, ker moram potiho tipkat. pa kaj jo imaš v isti sobi kot PC? ja, pri tašči smo in spiva v dnevni. pa še luč je ugasnjena, sam iz kuhne mal sveti. ampak za rr vse. aja, tak pa ja..pridna, da si zvesta RR!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:23:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja a pridete na kofe? Kaj midve se pa očitno ne bova videle al ja? po maturi se dobima :DD, če greš zdaj na morje,sam pol ne bo kava ampak pir če bom jaz prišla do tebe v konjice bom z avtom, takrat pa ne pijem alkota...Sorči... Ne delaj se lepe.Jaz tudi vozim ,pa me kdaj zanese se ne boš spila fasla samo en pir je rekla bo pa vzela enga za domov
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:23:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja Ja... jutri sem v tistih koncih, sam med vikendi je ponavadi tišina glede srečanj. vse se da zmenit... Ja pol pa povejte kdaj in kje. Za jutri govorim. v konjicah,haha,ker sem danes že bila v ce hmmm, kdaj zjutraj vstajaš? In koliko je še od Ce do Konjic? Bi šle zjutri na kofe? 25km po AC je manj, ni?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:24:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja Ja... jutri sem v tistih koncih, sam med vikendi je ponavadi tišina glede srečanj. vse se da zmenit... Ja pol pa povejte kdaj in kje. Za jutri govorim. v konjicah,haha,ker sem danes že bila v ce hmmm, kdaj zjutraj vstajaš? In koliko je še od Ce do Konjic? Bi šle zjutri na kofe? 25km zakaj te ni na fb?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:24:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja a pridete na kofe? Kaj midve se pa očitno ne bova videle al ja? po maturi se dobima :DD, če greš zdaj na morje,sam pol ne bo kava ampak pir če bom jaz prišla do tebe v konjice bom z avtom, takrat pa ne pijem alkota...Sorči... Ne delaj se lepe.Jaz tudi vozim ,pa me kdaj zanese se ne boš spila fasla samo en pir je rekla samo jaz res ne pijem, ker se enkrat že najebala...ups..besede...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:25:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja Ja... jutri sem v tistih koncih, sam med vikendi je ponavadi tišina glede srečanj. vse se da zmenit... Ja pol pa povejte kdaj in kje. Za jutri govorim. v konjicah,haha,ker sem danes že bila v ce hmmm, kdaj zjutraj vstajaš? In koliko je še od Ce do Konjic? Bi šle zjutri na kofe? 25km po AC je manj, ni? nekaj je,sam greš naokol čez tepanje,pa se mi zdi,da ni nekega hudega profita
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:25:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja a pridete na kofe? Kaj midve se pa očitno ne bova videle al ja? po maturi se dobima :DD, če greš zdaj na morje,sam pol ne bo kava ampak pir če bom jaz prišla do tebe v konjice bom z avtom, takrat pa ne pijem alkota...Sorči... Ne delaj se lepe.Jaz tudi vozim ,pa me kdaj zanese se ne boš spila fasla samo en pir je rekla bo pa vzela enga za domov to pa ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:25:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ups, bom nehala ja...vse za Nikico pikico... je bil spet alarm. bom bolj počasna, ker moram potiho tipkat. pa kaj jo imaš v isti sobi kot PC? ja, pri tašči smo in spiva v dnevni. pa še luč je ugasnjena, sam iz kuhne mal sveti. ampak za rr vse. aja, tak pa ja..pridna, da si zvesta RR! Zasvojena.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:25:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj zdaj najaa prideš kaj do konjic po novem znam zdaj trofit do tja Ja... jutri sem v tistih koncih, sam med vikendi je ponavadi tišina glede srečanj. vse se da zmenit... Ja pol pa povejte kdaj in kje. Za jutri govorim. v konjicah,haha,ker sem danes že bila v ce hmmm, kdaj zjutraj vstajaš? In koliko je še od Ce do Konjic? Bi šle zjutri na kofe? 25km zakaj te ni na fb? a me ni?mislim,da sem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:26:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa zakaj te ni na fb? <A mogoče šteka?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:27:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zasvojena.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:28:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kje pa je Tasa danes? Se je sploh kaj javila, ker včeraj je tudi ni bilo, ne? Se še kar masira al kaj..joj, zdaj že tak ma hrbet čisto zguljen...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:28:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zasvojena. Bo treba na odvajanje, da ne bodo firbci imeli toliko za govorit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 14.8.2009 22:28:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
pa so šle....na FB!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.