|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
14.8.2009 16:06:51   
princ_princeska
pozdravljeneuser posted image

Tudi medve se polno dojiva in to za vsak obrok iz ene zize, razen, če je kdaj zlo lačna, ji dam še malo druge, da se naje...
Obrokov na dan imava približno 8, kateri dan kakšen več, manj...

No tudi sama sem dobila prvo Muser posted image po porodu...in to še kar močnouser posted image , pa tko fajn je bilo, ko je bilo skoraj eno leto miruser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
14.8.2009 17:06:51   
lenika
Bačko lušni punci.

Jaz sem po prvi nosečnosti menstruacijo dobila kakšnih 7 mesecv po porodu. Prbližno 14 dni po tem, ko se je Matic odstavil. Upam, da bo tudi tokrat kaj podobnega, ker prav paše bit brez.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
14.8.2009 17:09:08   
Tira
Bačko se strinjam s tabo... včeraj smo preizkusili Novolac NF, pa ugotavljam, da nima posebnega učinka user posted image  Tiste, ki jim dodajate Novolac, v Avstriji je ful boljši in še cenejši. Preizkušeno user posted image
Drugače pa naš mali poje sedaj povprečno 150ml, ima pa od 5-6 obrokov, odvisno od dneva.

Tud jz imam že M user posted image  in je tud bolj boleča, kakor pa prej.

Danes pride k nam prespat nečak, ki je čist navdušen nad Marcelom, star je pa 11 let user posted image . Sem mu rekla, da če hoče bo moral spati na kavču, ker drugega nimamo, pa ga očitno nič ne moti, ker me že cel teden kliče, kdaj lahko pride.

Sedaj bi bilo pa pametno, da grem kaj pojest... za razliko od ostalih zadnje čase nimam posebnega apetita, pa še kuhat se mi ne da user posted image . HB da mojuser posted image  poje kosilo na šihtu. Men pa kile kljub temu ne grejo nič dol. Bo treba uvest mal telovadbe.

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
14.8.2009 21:52:58   
Janci F
No, pa je končno vikend, čeprav mi teden fuuul hitro mine, je lepo spet imeti user posted image   doma.

Naš Tom zadnje čase ogromno je, predvsem zvečer.
Čez dan običajno poje 4-5 obrokov in sicer po cca. 120-150ml, zadnje 2 dni pa zvečer po 200-230ml.
Res pa je, da gre spat 20-21 uro in vstane 6-8 in kot kaže si zvečer naredi zalogo, da lahko prespi noč brez težav.

Malo me presenetil saj zadnje dva večera poje res veliko, me kar malo skrbi, da ga ne bo razneslo.user posted image

Mirno noč in prijetne sanje vam želim.

P.S. Tira moji kg tudi kar nočejo nikamor in se bom tudi zagovoto spravila kaj migat, samo dokler dojim to ni opcija.
Po pravici povedano komaj čakam, da bom spet lahko šla laufat, že kar malo pogrešam, saj se že skoraj 1 leto nisem konkretno prešvicala in namatrala (porod in pospravljanje ne spada sem).
Kar se mojih kg tiče, sem vse v nosečnosti pridelane kg izgubila s porodom, vendar sem že pred nosečnostjo imela veliko zaloge, tako da se moram počasi lotit odpravljanja stare zaloge.
Če pozna kakšna magičen način kako se znebiti cca. 15kg bom zelo vesela, če bi sporoči recept.

< Sporočilo je popravil Janci F -- 14.8.2009 22:00:05 >

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
15.8.2009 7:43:47   
princ_princeska
Dobro jutrouser posted image

Kako ste kaj spale in vašiuser posted image , no moja me je danes presenetila, ker ponavadi greva ob 21 pančkat, se ob 4-5 tam nekje podojiva in spiva do jutra (7, včasih še dlje), danes pa budnica ob 2 in ni zaspala do 4....tko me je gledala in se premetavala, nekaj pritiskala, gledala veliko kot sovicauser posted image , navsezadnje pa še na veliko smejčkala, ko sem jo gledalauser posted image ....tko da sem se mogla še sama nasmejat temu našemu cukerčku, pa čeprav ob 2 zjutraj...no zdej pa sva se že podojili in z mojim še spančkata, sama pa si že zajtrkujem (da bo mlekec) in sem na rr...

zanima me, katera daje olevit d3, kako in koliko... (naše ad3 ji namreč ne pašejo in jih sploh ne dajem), namreč včeraj sem jih dobila iz avstrije in pa kapljice Lefaxin, čeprav našo ne šravfa, pa vendar vsak slučaj.

< Sporočilo je popravil princ_princeska -- 15.8.2009 7:51:13 >

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
15.8.2009 8:02:35   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

zanima me, katera daje olevit d3, kako in koliko... (naše ad3 ji namreč ne pašejo in jih sploh ne dajem), namreč včeraj sem jih dobila iz avstrije in pa kapljice Lefaxin, čeprav našo ne šravfa, pa vendar vsak slučaj.

Dobro jutro,

jaz dajem našemu user posted image  že cca. 1 mesec oleovit d3 in sicer po 1 kapljico.
Pediatrinja mi je rekla, da če je otrok dojen (v večini) naj dobi 1 kapljico, drugače pa po 2 kapljici.
Nekateri pa pravijo, da naj bi otrok dobil pozimi po 2 kapljici.

Jaz se bom kar držala navodil moje pediatrinje in moram reči, da Tomu te kapljice ne povzročajo popolnoma nobenih težav.
Res pa je, da drugih kapljic sploh nisem probala.

Neposredna povezava do sporočila: 1756
15.8.2009 8:20:57   
10ka
dobro jutro, častim eno kavico za lep dan :)
user posted image

vidim da debata teče o dojenju in št. obrokov. mi se tudi polno dojimo. prvi mesec sem mogla mleko tudi izčrpavat in dodajat po flaški, zdaj pa že kake dva tedna tega ne delam več. se mi zdi, da v teh dveh tednih ni dobila veliko teže (oz. se je zredila kar premalo). samo ima vsaj 3x na dan konkretno pokakano pleničko, čisto vedno pa polulano. tudi spi kar ok (trkam na les - tok tok tok), tako da ne mislim delat kake panike. zadnji teden ima zeleno blato, tako da sem kupila gas bimbi za vsak slučaj, če jo kaj matra, pa ne pove.tudi prvorojenka je imela zeleno blato če sem konzumirala preveč mlečnih izdelkov, samo je nikoli nič ni matralo in tudi alergije na mleko nima nikakršne. ma kaj pa vem kaj je dobro za tele dojenčke.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
15.8.2009 8:38:13   
bačko
JUtro!
10ka naša Žana je tudi imela zeleno blato in ni nikoli bilo nič narobe.No krče je imela.Tudi Lora ima bolj zeleno blato.
Jaz sem dobila Novalac iz Italije in Lori ni odgovarjal.Full jo je mučilo tako da ji bom kar našega dajala.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
15.8.2009 9:22:55   
kaminek

jst ji dajem 1 kapljico na dan kot piše v navodilih. če je pa nedonošenček ali pa rojen pozimi, se daje 2 kapljici. imela je d3 kapljice, pa ji niso pasale, jo je kr šraufalo. pa zdej tud opažam, da se je prebava kr uredila, kaka skoraj vsak dan in upam, da tako tudi ostaneuser posted image , odkar ima oleovit.

Neposredna povezava do sporočila: 1759
15.8.2009 9:24:09   
kaminek
mmmmmmmmmm, grem si en neskafe hitr nardit, si mi lušte nardila, ja ja.

popoldne pa se gremo v šmarješke kopat, da se bo moj dragi lahko kej namočil:::)))), me bomo pa gledale

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
15.8.2009 9:30:46   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Dobro jutro,

jaz dajem našemu user posted image  že cca. 1 mesec oleovit d3 in sicer po 1 kapljico.
Pediatrinja mi je rekla, da če je otrok dojen (v večini) naj dobi 1 kapljico, drugače pa po 2 kapljici.
Nekateri pa pravijo, da naj bi otrok dobil pozimi po 2 kapljici.

Jaz se bom kar držala navodil moje pediatrinje in moram reči, da Tomu te kapljice ne povzročajo popolnoma nobenih težav.
Res pa je, da drugih kapljic sploh nisem probala.

Tudi jaz po eno kapljico dajem ...mi je pediatrinja rekla da do prvega leta ...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
15.8.2009 9:32:28   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Jaz sem po prvi nosečnosti menstruacijo dobila kakšnih 7 mesecv po porodu. Prbližno 14 dni po tem, ko se je Matic odstavil. Upam, da bo tudi tokrat kaj podobnega, ker prav paše bit brez.

Tudi jaz sem prvo M dobila po enemu tednu ko sem karin odstavila od dojenja...po 15-ih mesecih po porodu...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
15.8.2009 9:49:29   
lino
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: lino
no, grem sedaj kuhat....pa atomski štrudl pečtuser posted image

Bejbe, kak je ta atomski štrudelj, ki ga večkrat omenite?

Dan.

Prvo tole odgovorim....to je štrudelj za katerega ne rabiš delat testa...vse sestavine samo v pekač vsuješ in daš pečt....testo se samo nardi....coool a neuser posted image

jst imam pa tak na izi recept:
2 jogurtova kozarca OSTRE moke + 1 jogurtov kozarec sladkorja + 1 pecilni prašek in vse to lepo zmešat...
potem namaži pekač z ramo in potrosi gor 1/2 te mase....na maso potrosi naribana jabolka (po občutku), rozine, 1/2 kg skute, 1 vanillin sladkor in cimet in na vse to še preostalo moko (drugo polovico mase).
zmiksaj 2 jajci, 1 kislo smetano in 1 dcl mleka in s tem prelij ter zeloooo počasi peci (jst sem pekla na 100 kako uro in potem sem še zapekla, da se ta polivka lepo vsede čez vse plasti n se testo nardi)
aja, pa to je tk za tak srednji (bolj mali ) pekač!!!!!!!!!!
DOBER TEK

Moja dva pa danes gresta na Kolpo....me spet kr razgamnja od jeze, sej vem, da sem smotana, ker sem itak vedela, da gresta, sej jst sem tudi šla na morje, ampak me user posted image jezi, da gresta sama na dopust ( bi mi bolj pasalo, ko ne bi šla, če že skupaj nismo mogli-sej vem, da sem smotana in sebična)...no sej seveda ne gresta sama, sama bosta samo prve dni in potem se bodo dobili z enim kolegom in njegovo sku_ _ _ _ _ novo ljubico (sta skupaj uradno cca 1 leto, prej pa sta ga full let srala, pa to je bilo lahko, ker so bili itak družinski kolegi...tk da ta coprnca je bila kolegica z ženo od tega kolega in njen tip je bil njegov best friend...pač štala in jst ji čist nič ne zaupam....pa ni lepa-sploh ne, je pa taka, kot moški hočejo...nasmejana, zgovorna, prijazna, s pivom v roki....user posted image mi gre na živce!!!!, pa še bolj, ker je bivša od tega kolega pa moja full dobra kolegica-tk sta se sploh moj in on spoznala, ker smo bili mi kolegi... in mi je teško za njo.)

ma ja, sej sploh ni važno...ljubosumje me daje...je kr user posted image

sedaj pa grem pod tuš...ma nimam pojma kam se bom dala teh 7 dni (al pa več), ker tudi avta ne bom imela in bom obsojena na SG...grrrrrrr, ko nimaš kam it....

nič hitro pod tuš in se vam še pol kaj oglasim.

papauser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
15.8.2009 10:35:03   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

dobro jutro, častim eno kavico za lep dan :)
samo ima vsaj 3x na dan konkretno pokakano pleničko, čisto vedno pa polulano. tudi spi kar ok (trkam na les - tok tok tok), tako da ne mislim delat kake panike. zadnji teden ima zeleno blato, tako da sem kupila gas bimbi za vsak slučaj, če jo kaj matra, pa ne pove.tudi prvorojenka je imela zeleno blato če sem konzumirala preveč mlečnih izdelkov, samo je nikoli nič ni matralo in tudi alergije na mleko nima nikakršne. ma kaj pa vem kaj je dobro za tele dojenčke.

10ka to je pokazatelj, da dovolj dobi. user posted image Glede zelenega blata - včasih je to tudi posledica neizpraznjenja ene dojke in pristavljanja na drugo oz. pride do tega med prvim in zadnjim mlekom, če razumeš.

Razvojni mejniki
Novorojenček
  • Nima občutka, da čas teče.
  • Ne loči med sabo in preostankom sveta.
  • Če novorojenčka držimo, da stoji na nogicah, bo izvajal gibe, kot da hodi (hodilni refleks).
  • Če mu damo v usta predmet ali prst, refleksno sesa.
  • Morojev refleks: če se prestraši, usloči hrbet ter iztegne roke in noge.
  • Ko ga pobožamo po lički, se obrne proti roki, da bi našel bradavico in pričel sesati (iskalni refleks).
  • Če mu v dlan položimo predmet ali prst ga avtomatično stisne. Rok sicer ne more nadzirati, toda seže v smeri šuma ali svetlobe.
  • Ročice ima večinoma stisnjene v pest.
  • Če se hitro približamo njegovemu obrazu avtomatično zamiži, da bi se obvaroval. Tudi sicer veliko mežika, ker so njegove zenice izredno občutljive na svetlobo.
  • Dobro vidi stvari, oddaljene 20 do 25 centimetrov – torej toliko, kot je običajno med hranjenjem odmaknjen materin obraz.
  • Predmetu skuša počasi slediti z očmi, vendar ga pogosto izgubi iz vida.
  • Obraz mamice in očka loči od obraza neznancev, ravno tako prepozna njuna glasova in vonj.
  • Mamo in očeta prepozna po telesnem vonju. Mamico prepozna že nekaj dni po rojstvu tudi po vonju njenega mleka.
  • Razlikuje visoke in nizke tone, prija mu nežen in enakomeren hrup (»beli šum«), nenadni zvoki pa ga prestrašijo.
  • Ko se z njim pogovarjate, premika ustnice.
  • V spanju se smehlja, kar je znak prehoda med trdnim in rahlim spancem.
1 mesec
  • Strah in žalost izraža z jokom.
  • Kadar leži na hrbtu, se skuša obrniti na stran, če leži na trebuhu, pa že lahko za nekaj cm dvigne glavo. Nadzora nad rokami in nogami ima zgolj toliko, da jih premika ko to želi.
  • S pogledom sledi predmetom, ki se pred njim gibljejo z ene na drugo stran.
  • Pest roke nese v usta.
  • Živahno maha z rokami in nogami.
  • Kadar je dobre volje že spušča glasove in tako »čeblja«.
  • Pomiri ga tako dotik kot nežno govorjenje.
  • Rajši ima ženske glasove in visoke tone.
  • Najbolj všeč mu je zelena barva, sledi pa modra, zato predmete teh barv z veseljem opazuje.
  • Všeč mu je, če se mu ljudje smehljajo – tega bi se rad tudi sam naučil.
  • Pokazati zna jezik in če mu ga pokažete vi, se bo potrudil, da vam ga pokaže nazaj.
  • Pri približno 8. tednih se nauči sam potolažiti, tako da vtakne prstke v usta in jih sesa.
  • Pri približno 6. tednih se prvič nasmehne. Če se mu nasmehnete vi, se bo nasmehnil nazaj. Pri 8. tednih se vam bo nasmehnil, če mu boste kimali.
  • Pri 7. tednih prične izražati bes z močnim jokom.
2 meseca
  • Manjši predmet lahko že nekaj časa samostojno drži v roki ter ga nese k obrazu, da si ga ogleda.
  • Premikajoče predmete ima rajši od mirujočih.
  • Po stvareh ne sega namenoma, vendar mahne oziroma sune vanje, in če se premaknejo, ponovno sune.
  • Leže na trebuščku za nekaj trenutkov dvigne glavo, pa tudi če ga nosimo, glavo drži samostojno.
  • Dlani nima več stisnjenih v pesti, temveč jih vse pogosteje razpre in miga s prstki.
  • Oglaša se s samoglasniki in gruli, se »pogovarja (izmenično posluša in »govori«).
  • Ponavljati skuša glasove, ki jih sliši.
  • Vznemiri se od pričakovanja – ko npr. ob pogledu na kad ve, da ga čaka kopanje, ali ob pogledu na stekleničko, da je na vrsti hranjenje.
  • Obrne se stran od smradu.
  • Med hranjenjem nič več zgolj ne je, temveč vas opazuje.
  • Ve, kaj mu je znano oziroma domače.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
15.8.2009 10:37:30   
MIŠEL09
Dobro jutro vam želim

krst, vam morem povedati da zaradi krsta že kipim cel teden ker z mojim se ne moreva dogovoriti glede botra, moj želi da je njegov brat boter dojenčku (tudi prvemu sinu je on boter), jaz si pa želim da je sedaj boter nekdo iz moje strani, sicer nimam ne brata ne sestre ampak sem mislila na svojega bratranca, in nikakor ne prideva skupaj, tudi datum že imamo določeni kdaj bo krst vse ostalo je koma, jaz se mulim zaradi tega on pa tudi in sva kot otroka, nobeden ne popusti.
Zanima me vaša mnenja oz. izkušnje glede tega, ali boste dajale enakega botra za oba otroka ali ne ?

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
15.8.2009 10:38:37   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

imela je d3 kapljice, pa ji niso pasale, jo je kr šraufalo.

Jaz tud dajem d3 (Plivit) 5 kapljic, pa ji na srečo nič ni (tok,tok , trkam na les), mogoče jo občasno malo pošraufa.

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

mmmmmmmmmm, grem si en neskafe hitr nardit, si mi lušte nardila, ja ja.

popoldne pa se gremo v šmarješke kopat, da se bo moj dragi lahko kej namočil:::)))), me bomo pa gledale

Uživajte, pa danes menda ne bo prevroče.
Btw - tiste, ki hodite na bazen in se ne kopate a polno vstopnino plačate?

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
15.8.2009 10:39:58   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Tudi jaz sem prvo M dobila po enemu tednu ko sem karin odstavila od dojenja...po 15-ih mesecih po porodu...

Srečnice.

Meni pa zadnje dni nekaj prihaja user posted image user posted image - vsak večer imam par kapljic krvi na hlačkah, pol pa nič. Ma upam da je ne dobim user posted image , je tk lušno brez.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
15.8.2009 10:44:10   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEL09

Dobro jutro vam želim

krst, vam morem povedati da zaradi krsta že kipim cel teden ker z mojim se ne moreva dogovoriti glede botra, moj želi da je njegov brat boter dojenčku (tudi prvemu sinu je on boter), jaz si pa želim da je sedaj boter nekdo iz moje strani, sicer nimam ne brata ne sestre ampak sem mislila na svojega bratranca, in nikakor ne prideva skupaj, tudi datum že imamo določeni kdaj bo krst vse ostalo je koma, jaz se mulim zaradi tega on pa tudi in sva kot otroka, nobeden ne popusti.
Zanima me vaša mnenja oz. izkušnje glede tega, ali boste dajale enakega botra za oba otroka ali ne ?

Mišel09
pa ne se zaradi tega "mulit" in "prepirat" - ni vredno. Sklenita en dogovor in je. Pri nas je pri prvi punčki bil za krst isti boter, kot ga je imel ati(za birmanskega), sedaj gre pa moja sestra.

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
15.8.2009 10:46:47   
Mala_princeska
Torej polno dojimo (klub samo doječih mamic ): minča, manna, Mala_princeska(jaz), Deja777, Lenika, Bjondi, princ_princeska, 10ka

Še katera? user posted image user posted image user posted image

No pridne ste tudi ostale, ki dodajate.....user posted image Važno, da otroci zrastejo.

Lepo preživite ta današnji praznik.
user posted image user posted image user posted image Sem kar malo user posted image , ker 5.letnica ni hotela v cerkvico z babi in dedijem, ker maša (pre)dolgo traja in ker hodimo samo ob praznikih v cerkev. Se kar malo bojim, da bo odpor za cerkev dobila.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 15.8.2009 10:47:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 1769
15.8.2009 11:53:43   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEL09

Dobro jutro vam želim

Čao,

sem v gužvi, sem vas prebrala, kaj več pa povem v ponedeljek.

Mišel samo tebi bi dala nasvet:

moja Hana ima 3 botre, mojo sestro in njegovega brata in mojo najboljšo prijateljico. Hanina sestrična pa ima 4 botre in sicer najboljšega družinskega prijatelja, strica, od babice življenskega sopotnika in mamičino najboljšo prijateljico. Kje pa piše, da ima lahko samo enega. Naj bosta oba, ali pa vsi trije, ali pa štirje...

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
15.8.2009 14:01:32   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Torej polno dojimo (klub samo doječih mamic ): minča, manna, Mala_princeska(jaz), Deja777, Lenika, Bjondi, princ_princeska, 10ka

jst tudi polno dojim...jst-linouser posted image , če me vpišete v klubuser posted image
No pridne ste tudi ostale, ki dodajate.....user posted image Važno, da otroci zrastejo.

Lepo preživite ta današnji praznik.
user posted image user posted image user posted image Sem kar malo user posted image , ker 5.letnica ni hotela v cerkvico z babi in dedijem, ker maša (pre)dolgo traja in ker hodimo samo ob praznikih v cerkev. Se kar malo bojim, da bo odpor za cerkev dobila.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
15.8.2009 14:02:52   
lino
soorrrry, se mi je not v sporočilo kopiralo....user posted image

uglavnem, jst tudi samo dojimuser posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
15.8.2009 16:00:29   
Tira
Mišel09 pri nas je v navadi, da imamo po dva krstna botra, enega iz mamine strani in enega iz očetove strani. Ponavadi sta moški in ženska. Tko, da mislim, da se prepirata brez veze, ker ima lahko dva botra user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
15.8.2009 17:49:28   
bjondi
Torej polno dojimo (klub samo doječih mamic ): minča, manna, Mala_princeska(jaz), Deja777, Lenika, Bjondi, princ_princeska, 10ka ,lino

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
15.8.2009 19:23:49   
S@nta
Še ena dojiljauser posted image .
Ponavadi se dojimo samo iz ene dojke, pa še to vedno ostane kaj noter,ampak ne nič ne stiskam, da ne bi bilo še slučajno več mleka, ker smo že tak bajseki.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.