|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
14.8.2009 8:48:35   
tinca84
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Tinca84 a pa si že prej pred user posted image imela močne menze? user posted image user posted image user posted image Če te fejst boli lahko kak Daleron vzameš.
Ti kar hrustaj user posted image .

Prej sem imela samo prvi dan močne, zdaj pa še boljuser posted image . Pa sem slišla da so M po porodu milejše, eh pr men tud to ne drži.

Se slišmo, grem mlekarno odpretuser posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
14.8.2009 8:50:09   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Ali vaši sončki ko so na trebuščku že povsem obrnejo glavico v obe smeri ?

se še kaj oglasim LP

Ja, moj že kakšen mesec sam obrača glavo v obe smeri, ko je na trebuščku. Ga dam tudi spat na trebuščka, ker mu tako najbolj paše.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
14.8.2009 9:01:28   
minča
mi zaenkrat jemo samo še iz ene joške na obrok...vedno si stisnem na koncu in tako vidim da še je mlekeca...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
14.8.2009 9:20:59   
bačko
Dan!
Lora je spala od 21 do 3 zjutraj potem pa do 7.30.Zdaj pa spet panča.Je pa včeraj imela tako močne krče in sem se odločila da ji ne bom več dajala AD3 kapljic.
Tira mi smo pri Žani ta Novalac MF probali in ni bilo nobenega učinka.Koliko pa poje čez dan na obrok?
Kaminek kako je luškana tvoja pikica!user posted image user posted image user posted image user posted image
Tinca tudi jaz imam zelo močno M.Vložke si kar naprej menjam.Prav grozno je!Včeraj sem se šla čez dan celo 3 stuširati.
Naty Taja res je 65 evrov veliko samo so tako lepe oblekice.Se jih da tudi sposoditi.Ena naša kolegica je iz Buč in jo bom vprašala če pozna to gospo in bomo probali kaj ceneje zrihtati.
Mi bomo s krstom počakali na moževega brata.Oni bodo septembra dobili punčko in bomo potem skupaj krstili.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
14.8.2009 9:22:42   
bačko
Loro noče več kravic past in tudi ko je ne trebuščku noče glavice obračati na levo in desno.Ampak saj bo počasi in se kaj preveč ne obremenjujem s tem.Bo že!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
14.8.2009 9:24:20   
Anonimen
juliy moj je rekel da čuti tisto "nitko" in tudi G mi je rekla, da je možno. je pa čisto odvisno.
tamponov pa naj nebi uporabljale zato, ker je baje možnost, da si ti zadevo po nesreči z tamponom ven potegnešuser posted image

Torej polno dojimo: minča, manna, Mala_princeska(jaz) se še katera javi - da vemo kateri kdaj kaj "zatežit" user posted image user posted image user posted image

Minča fajn si to zapisala. Jaz, ko začnem obroke štet jih tud hitr zmanjkauser posted image , bom jutri napisala koliko jih je do večera od 24h(00). Danes do zdajle sta komaj dva.
A pa vam jejo vaši samo iz ene dojke ali iz obeh? Jaz ji dam eno in če čez čas vidim da se še ni najedla, ji ponudim še drugo.

Jaz tudi polno dojim. nikoli ne gledam na uro kako dolgo je in tudi obrokov ne štejem ko je lačna jo pač pristavim. jaz ji dam samo eno dojko skoraj vedno. včasih dam še drugo če imam občutek, da bi še jedla in iz ene nima dovolj ampak je to res redko.
je pa imela pri enem mesecu že 4500g ,v sredo imava 2 posvetovalnico pa takrat javim koliko se je zredila.

jaz imam tudi že drugo M po poroduuser posted image . no vsaj upam, da je M, da ni slučajno od tabletk. je pa približno mesec okrog od prve tako, da...

Neposredna povezava do sporočila: 1731
14.8.2009 9:32:36   
lenika
Tudi jaz polno dojim, obrokov je pa po moje kakšnih 8 ali 9 na dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
14.8.2009 9:46:07   
bjondi
...tudi jaz polno dojim...ponavad za opoldanski spanec dam obe joškice...drugače ena...obrokov je pa nekje osem...prot večeru smo mal večkrat prklopleni...naš žiga je v prvem mesecu pridelal 1800 g...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
14.8.2009 10:18:01   
lenika
Jaz dam iz obeh za opoldansko spanje in zvečer.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
14.8.2009 10:28:30   
kaminek

Kaminek hvala za tolažbo user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tale tvoj mali Kaminek je kr malo atiju podoben, res prava babnica, cukrček user posted image user posted image user posted image , se mormo enkrat dobit(ampak res), pa se jaz tebi prilagodim, ker jo imaš občasno na flaši, jaz pa jožek skoz sabo nosim user posted image .

absolutno, zdej pa ni več izgovorovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1735
14.8.2009 10:31:02   
kaminek
res je moj zlati cukerček ta naša mala sončicauser posted image . vsak dan je kaj novega za odkrit.

naša se tud slini, ampak ko joka, ima tudi solzice, tko da to glih ne drži, da če se slini nima solzicuser posted image . ker slina je tudi po eni strani obrambni sistem, da lahko lažje izbljuvajo iz sebe, ko jim kaj ne paše, lažje tudi požirajo itd.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
14.8.2009 10:35:45   
Hanuši
Jutro,

kok je lušno, ta frišn zrak. Mi smo bli pa dons že ob 6h pokonci, ker je včeraj že ob 19.30h zaspal. Je bil tok utrujen, da je kr jambral, pa s ta belimi gledal. Pa sem rekla, da ga reveža ne bom matrala do 21h.
Sva iz sprehoda in še cedno nadaljuje spanje pravičnegauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Loro noče več kravic past in tudi ko je ne trebuščku noče glavice obračati na levo in desno.Ampak saj bo počasi in se kaj preveč ne obremenjujem s tem.Bo že!

Pri nas je zadnje 2 dni tut tok len, sam da ga dam na trebuh, začne takoj jambrat, nato pa sledi histeričen jok in to vse z glavco v rjuhi. Je sploh noče dvignit. Pa ful lepo jo je že dvigoval in obračal, je zdržal tut po 5min z dvignjeno glavico in opazoval. Očitno jim ne paše telovadba vsak danuser posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
14.8.2009 11:26:50   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Pri nas je zadnje 2 dni tut tok len, sam da ga dam na trebuh, začne takoj jambrat, nato pa sledi histeričen jok in to vse z glavco v rjuhi. Je sploh noče dvignit. Pa ful lepo jo je že dvigoval in obračal, je zdržal tut po 5min z dvignjeno glavico in opazoval. Očitno jim ne paše telovadba vsak danuser posted image

Jutro.
No, zdaj ko smo za nekaj časa, upam,  zrihtali našo prehrano, pa še k drugim temam.
Naš Srečko tudi bolj slabo pase kravice in včeraj sva morala iti k pediatrinji na kontrolo, ker je imel ob mesecu slabe reflekse. So bili pa včeraj ok.
Tudi v ambulanti včeraj ga je dala past kravice, pa ni in ni hotel dvigniti glave. Itak pa jo doma drži samo kakšno sekundo. Pa nama je P razložila, da je to tudi ok, ker ima pravilen "lok" hrbtenice in ker nekako spusti boke. Skratka, če vam otročki ne pasejo kravic, nič panikeuser posted image . Pri Srečku pa opažam, da z nogicami lepo skuša loviti ravnotežje, ampak da je glava še vedno pretežka glede na preostali del telesa. Se je pa v enem mesecu zredil za 1,1 kg (no, to se je v 3 tednih, zadnji teden je bil na dieti) in ima dobrih 5kg. Bom ob priliki vnesla podatke v seznam.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
14.8.2009 11:39:22   
manna
user posted image

upam da sm prav prilepla tole slikico, no tole je naša miška

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
14.8.2009 11:47:12   
manna
No pri nas pa poteka dojenje skor zmeraj tako da jo pač dojim dokler hoče, na obeh straneh, edino ponoči samo z ene. Obrokov ima pa 7-8. Včasih se mi zdi da sploh nič ne pije, samo cuka v prazno, še posebej okrog 17 - 18h popoldne. Verjetno je takrat najbolj počasno pritekanje mlekca in zato se jezi...

deja777 - že druga M po porodu? Jaz nisem dobila še nič!! A ni tako da če polno dojiš ni rednih ciklusov?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
14.8.2009 11:51:13   
manna
Aja, pa glede kravc jih naša tud pase bolj malo - se začne hitro jezit ker ji ne gre še dvigovanje glavice!

S solzicami je pa tako da imajo dojenčki na začetku še zaprte solzevode, potem pa se jim počasi odmašijo. Če se jim ne, je baje hudo ker jih je treba odmašit.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
14.8.2009 12:02:05   
bačko
Če katero zanima sem malo slikic dodala v album!user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
14.8.2009 12:22:40   
kaminek
sm včeraj zvečer nardila strachitelo sladoled in ga zdej jem, ampak moram nehat, ker me mala kliče......

Neposredna povezava do sporočila: 1743
14.8.2009 12:39:26   
lino
dan.

joj kaminek si mi lušte nardila s tem sladoledom...mam jst tut mašino za sladoled delat, pa ga skoraj ne jem, ker je maksa vedno šraufalo, ko sem ga jedlauser posted image

ja, tudi mi2 z maksijem se samo dojiva, koliko obrokov imava pa ne vem, čisto odvisno, jih ne štejem, ko je lačen dobi zizo...pa zvečer je kr prikloplen (moški pač)user posted image

krstit maksa ne bomo dali, ker pri nas ni nihče krščen, niti jaz, niti dragi , tudi mare ne in tudi maksi ne bo...lahko pa kasneje sam odloča (ko bo dovolj star tudi nasprotovali ne bomo). zato se pa jst tut poročit nočem (eden od razlogov), ker poroka se mi zdi lepa, če je cerkvena, oziroma če ima župnik govor...ni treba, da glih v cerkvi (jst bi imela na travniku...)user posted image
hja, ko me pa doma prepogosto jezijo, da bi verjela v veeeečno ljubezen....user posted image

no, grem sedaj kuhat....pa atomski štrudl pečtuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
14.8.2009 13:42:19   
lino
še to ...maksi drži glavo povsem samostojno in tudi z nogicami se že odganja....še sreča, da je še rit pretežka in drži falotka na mestuuser posted image user posted image user posted image je res zelooo močen fant...tudi Mare je bil in je že pri 8 mesecih shodiluser posted image , plazil se pa ni, me prav zanima, če se bo Maksi plaziluser posted image joj bomo takrat dali kg doluser posted image

Drugače se pa preveč še ne oglaša...samo tu in tam malo zavriska zraven, ko se nasmeji, kakih guu... pa niuser posted image , komaj čakam na to...

Danes čakam, ker naj bi šla moja dva (tavelika) na Kolpo, pa ne vem a danes, al ju3...imajo pa tam na eni kmetiji taaaaakoooooo dober ovčji sir (so Slovenski prvaki v siru...), da je za popi_ _ _ _ in se mi ga full lušta, pa ga bosta skoraj 100% moja dva kupila, ker že celo leto morim, da se mi ga lušta (no sej se ga vsem-celi mali družinici).... ne vem pa, ali ga lahko jem, ko dojim....in tisti, ki je bolj malo zoren (mehki ) je še posebej dober in malo bolj slan, se moram temu izogibat..user posted image user posted image user posted image

evo, sedaj pa moram pire nardit...papa, se pol kaj oglasim...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
14.8.2009 13:51:11   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

Torej polno dojimo (klub samo doječih mamic user posted image user posted image ): minča, manna, Mala_princeska(jaz), Deja777, Lenika, Bjondi

Jaz tudi polno dojim. nikoli ne gledam na uro kako dolgo je in tudi obrokov ne štejem ko je lačna jo pač pristavim. jaz ji dam samo eno dojko skoraj vedno. včasih dam še drugo če imam občutek, da bi še jedla in iz ene nima dovolj ampak je to res redko.
je pa imela pri enem mesecu že 4500g ,v sredo imava 2 posvetovalnico pa takrat javim koliko se je zredila

Deja777 tudi pri nas smo pri 1.mesecu imele 4.500 g, posvetovalnico imava pa 21.8., v petek, pa da vidiva katera od najinih dveh je večji požerušček user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: manna

No pri nas pa poteka dojenje skor zmeraj tako da jo pač dojim dokler hoče, na obeh straneh, edino ponoči samo z ene. Obrokov ima pa 7-8. Včasih se mi zdi da sploh nič ne pije, samo cuka v prazno, še posebej okrog 17 - 18h popoldne. Verjetno je takrat najbolj počasno pritekanje mlekca in zato se jezi...

Manna takrat, ko ti cuka v prazno se tvoja bejbika crklja na ziziki user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
14.8.2009 13:54:20   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lino
no, grem sedaj kuhat....pa atomski štrudl pečtuser posted image

Bejbe, kak je ta atomski štrudelj, ki ga večkrat omenite?

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
14.8.2009 14:04:06   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mi bomo s krstom počakali na moževega brata.Oni bodo septembra dobili punčko in bomo potem skupaj krstili.

Jaz sem pa danes pogruntala, da bosta en "daljni"? sorodnik in naša mala skupaj krščena, ker smo v isti fari. Hm kako smo(sta) v sorodu: oče od mojega partnerja in oče od mamice tega krščenca sta bratranca. Torej sta moj partner in njegova mamica nekaj v sorodu, kako se reče - ne vem, nimam pojma kako se reče temu sorodstvu? user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
14.8.2009 15:08:24   
Naty*Taja

IZVIRNO SPOROČILO: deja777

Se podpišem pod tole. Pri nas je isto!

Ne, Manna, ni tako! Tudi kljub polnemu dojenju lahko imaš redne menstruacije mesec po rojstvu...user posted image Preverjeno, je bilo pri meni tako po prvem porodu.

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
14.8.2009 15:31:46   
manna
bačko; kako srčkana je Lora!!

No, glede M pa sem res mislila da če polno dojiš jo vsaj en cajt ni. Pri meni je trenutno še mir. Bomo vidli kako bo.

Ja, najbrž je res da se moja miška na zizi velikokrat tudi samo crklja ampak sej..tako "gnezdenje" je tudi prijetno, če se ona tako lepo mirno uspava. Težava je, če bi bila lačna pa ne bi nič teklo. No zaenkrat še kar gre, zdaj se redi kar cca 160g na teden ali še več tako da je prav pridna.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.