tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek ja, še prakticiram, ko čutim, da mam dovolj mleka, jo pristavim. odkar jemljem tablete, se mi je mleko povečalo in si načrpam mnogo več. zmeda pri je malo minila, tako da zagrabi po dojenju tud stekleničko, če je seveda lačna. so pa res tud dnevi, ko je vse zmešano . edino kar sm sprobala je to, da ko se je obračala za zizo, sm od strani ji dala flaško. probaj, sam ne vžge zmeraj. Živ. Jaz sem dobila še tametila za en mesec. Kaminek, a mi poveš, kako pogosto ji ponudiš flaško? Naš se začne dreti že ko jo vidi. In če ga zdaj pustim pri miru en mesec, smo "krizo" verjetno samo prestavili. Glede na to, da imam odprto škatlo mleka, bom mogoče še ponujala, itak ga bo treba vreči stran. Za pediatrinjo je pa itak važno samo to, da je ob mesecu dovolj plusa gramov. In ker je naš fant videti zdrav, pravi da ni zaskrbljujoče, da bi ga morali siliti s flaško, tudi če zadnji teden ni nič pridobil. In da bo že zagrabil flaško, ko bo lačen. Jaz pa vidim, da je naš fant kar trmast. En teden je "stradal", pa še ni zadosti . Naš je seveda zdaj pa še pameten, da mi je prav rekel, da ni krize, grrrr. Krst. Pri nas ga ne bo. Jaz sicer imam zakramente, mož jih pa nima. Pa je on za, jaz sem pa proti. SEm ga spraševala, kako bo on vzgajal najinega sina v veri, pa sva kmalu opravila. Kar tako zaradi lepšega se mi zdi krst delati pa dvolično. Bo pa naš sine prvi iz moje družine, ki ne bo krščen in bom verjetno še slišala kakšen očitek. Moja mama se verjetno obrača v grobu. In če bi bila ona še živa, bi verjetno edinole njen naredila to veselje. Moja vera pa je odplavala nekam s prvim splavom, ki sem ga imela ravno na božični večer. Nekateri v nesreči postanejo bolj verni, meni se je pa ravno obratno obrnilo.
|