Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.8.2009 18:19:29
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo Jaz sem prav zaljubljena v svojo deklico...joj, kako mi bo tale še sive lase delala v bodoče.... moji doma že pravijo, da bo velika navihanka...pa če jo gledam v okice mi nekaj pravi ,da bo res..... Uh, ja - prav tak feeling man jaz. Ma to je itaq opasna mešanica obeh bregov Müjre... Bodo fantiči kar letali okoli vaše hiške
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.8.2009 18:25:27
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha - reby - a ti že iščeš snahico, kaj? Ja, ne vem, če bo dosegel Hedikine lepotne standarde
< Sporočilo je popravil Reby -- 14.8.2009 18:26:25 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.8.2009 18:59:18
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha - reby - a ti že iščeš snahico, kaj? Ja, ne vem, če bo dosegel Hedikine lepotne standarde Ma, jaz v to niti malo ne dvomim - bo edini resen kandidat.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.8.2009 19:24:34
|
|
|
|
miklarom
|
tobika - bravo za malo Nino in čestitke tebi in atijo, pa fajn se cartajte Se ; Reby - pa ku je zdaj to , a bota šle vidve kaj rodit, jest bo spet dihala , ja, Reby, bom prišla pogledat mušter itak da, sam sporoč mi kje se bota nahajala Goldy - kako kaj mala Alja, pogrešam njene slinaste poljubčke kruce - lepo da se vam je otrok obrnil,. pa lepe pleničke si nabavu. miska73 - kako kaj tvoja dva mala falotka, a sta kaj dost aktivna
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.8.2009 21:15:02
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 aja, jaz sem pa pravkar zvedela, da imam 29.9. amniocentezo.......a je katera tukaj, ki je tudi imela ta pregled??? Jaz sem mel fotosintezo Kaj ti ni jasn?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.8.2009 21:48:35
|
|
|
|
obayifo
|
uf,vceraj je blo prevec vsega.. Tobi,cestitke Kruce,ful sem vesela,da ste se prekucnli tko k treba. Sm pa jest tut k slon,k vstanem se tut sam se nekej guncam naokol.. Kolki so ze cist razstelani.. Zgleda,da je generacijsko pogojeno Lana,jaz sem bla na amnio,kaj te zanima? Vcerej ctg ni bil najbols,voda tut ne,tko da sm morala it danes se enkrat. Pa sm ji povedala,da vcerej nismo nc spal in da me zob boli,pa je zgleda nas mali delil z mano te tegobe. Danes je blo pa bols. Vcerej mi je zob odprla in nazaj zaprla,je rekla,da je vse v redu in da nima kej,dons se mi je pa se bol razbolel,tko da sm sla k dezurnmu in je se enkrat odpru in biu zihr,da je to to in mam zdej odprt zob,ampak boli pa ne. Bomo spal! Jipi!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.8.2009 22:12:52
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Alo! Zna kera nemšk? Jest bi tole imel mal za prevest... Kaj ti prevedem? To, kar je na tej strani pod vozičkom?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.8.2009 22:14:33
|
|
|
|
Reby
|
Obi - super, da te ne boli več , zdej boš pa lahko spala. Ja, men ga je takrat nazadnje tut odprla in sčistla in pustila odprtega, dokler ni prišel moj zobar in mi ga zdravil.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.8.2009 22:51:50
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Alo! Zna kera nemšk? Jest bi tole imel mal za prevest... Kaj ti prevedem? To, kar je na tej strani pod vozičkom? Reby hvala za prevod! Super! Kak se ti zdi ta voziček? Men se zdi najbolj zato ker se lahk športni del obrača..... Povsod je za 90€ dražji... Všeč nama je tudi ta; http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-futura-zelen-i139.shtml vendar je športni del samo naprej obrnjen
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.8.2009 22:55:23
|
|
|
|
Reby
|
Kruce - sem ti poslala zdej na FB , sem že vse prevedla in hotla poslat ZS in je RR čist zaštekala Men je voziček ful lep, pa tud tale zelen je zakon. Pri meni se športni del tud ne obrača oz. sej ne vem
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.8.2009 22:57:46
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Kruce - sem ti poslala zdej na FB , sem že vse prevedla in hotla poslat ZS in je RR čist zaštekala Men je voziček ful lep, pa tud tale zelen je zakon. Pri meni se športni del tud ne obrača oz. sej ne vem No jutri sem cel dan v službi, pol se pa morva z ženičko vkup sest pa zment katerga.... Će bova tega na švabski strani bi te prosil za pomoč pri naročilu, morda kar prek on line na FB Aja, kerga pa mate pr vaši bajt? A si mi že povedala?
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 14.8.2009 22:58:20 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.8.2009 23:01:29
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks No jutri sem cel dan v službi, pol se pa morva z ženičko vkup sest pa zment katerga.... Će bova tega na švabski strani bi te prosil za pomoč pri naročilu, morda kar prek on line na FB Aja, kerga pa mate pr vaši bajt? A si mi že povedala? Dej, dej, sploh ni panike, z veseljem pomagam. Mi2 imava Maxi Cosi Mura 3 - zelene barve http://web45.xps4.microserver.de/ebay/images/quinny/murakomplettset/green-set-b.jpg
< Sporočilo je popravil Reby -- 14.8.2009 23:03:53 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.8.2009 23:11:00
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Pri meni se športni del tud ne obrača oz. sej ne vem Pišuka, to je pa koštal! Podroben opis izdelka Maxi Cosi Mura 3 Otroški voziček Mura zagotavlja udobje, optimalno varnost in privlačen dizajn. Njegove značilnosti so: - trikotno oblikovano ogrodje z dvojnim sprednjim kolesom, - kolesa z zračnicami, ki jih enostavno snamete (enostavno čiščenje in transport v avtomobilu), - vzmetenje na zadnjih kolesih, - sedež lahko namestite v smeri vožnje ali nasproti njej, - vrtljiva sprednja kolesa, ki jih lahko fiksirate s pritiskom na gumb, - praktično zasnovana stopalka za zaviranje, - aluminijasto ogrodje, - po višini nastavljiv ročaj za potiskanje, - mrežasta košara pod sedežem, - mehak in udoben sedež s 5-točkovnim varnostnim pasom in enostavnim odpenjanjem, - po višini nastavljiv varnostni pas (2 položaja), - nastavljiv nagib naslonjala za hrbet (3 položaji): za sedenje, počivanje in ležanje, - pralna prevelka sedeža, - enostavno nameščanje sedeža na ogrodje in snemanje z njega, - v kombinaciji z avtosedežem Maxi-Cosi Cabriofix sestavlja popoln potovalni sistem. Men se zdi dost pomembno da si v stiku z otrokom kadar je v vozičku...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.8.2009 23:16:10
|
|
|
|
Reby
|
Kruce - ja, ni poceni. Mi2 sva kupila samo športni voziček in pa Isofix za v avto. Ostalo so financirali stari starši Voziček sem našla na Bolhi kot neželeno darilo in je bil 100 EUR ceneje (s tem, da je vključeval že dežno pokrivalo). Lupinico, torbo, footmuff sva naročila preko Ebaya iz Nemčije (prišlo v 3 dneh!), trdo košaro pa sem našla rabljeno na Bolhi - je kot nova, saj so jo rabili le 4 mesece. Aaaa, glavn, da vem, da lahko sedež namestim v obe smeri
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 6:02:03
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! No, ta je pa dobra, zdej sem že tazadnja zvečer in taprva zjutraj, je že res skrajni čas, da grem rodit Naš tamal je imel zvečer in ponoči tako veselico, da sem mislila, da bo iz trebuha pogledal.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 9:50:12
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha - reby - a ti že iščeš snahico, kaj? Ja, ne vem, če bo dosegel Hedikine lepotne standarde Ma, jaz v to niti malo ne dvomim - bo edini resen kandidat. Ja, pa ja. Kaj ga pa biksaš!! Naša Špela bo imela ponudnikov na pretek! Itak da sta krasna po mamici, sploh Miha... Sicer pa ja, bodoči Rebekec bo zagotovo najbližji snubec, pa ga bom mela mal bolj na vidalu!! Seveda šele potem, ko pride Špela iz samostana, enkrat tam, po 30 letu....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 10:23:16
|
|
|
|
lana70
|
obayifo in sempervium...jah, kot ponavadi, sem malce preveč spet prebirala in brskala za stvarmi, za katere bi bilo boljše, da nič ne vem...in isto je z AC...ene pravijo, da boli za umrt, jaz bi pa rada, da se mi pove, po resnici, kako in kaj in če je res takšno tveganje za splav.... reby, krasen voziček.....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 11:02:47
|
|
|
|
Reby
|
lana - moje mnenje je, da če greš na nuhalno in so rezultati ok, ne bi šla na AC, no, tako bi jaz naredila, obstajajo pa še tisti presejalni testi, ki jih naredijo samo z odvzemom krvi. Odločila se boš pa seveda ti. Še vsaka, ki je šla na nuhalno in potem na AC, ji je na AC pokazalo še boljši rezultat, vsaj tako sem malo brala... Kruce - nimam pojma, kateri mi je bilj všeč, mogla bi oba videt v zeleni Hedi - tud moj možek je imel včeraj idejo, da bi blo fajn, da bi se naš otrok rodil danes na praznik, da bo farovški
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 11:32:09
|
|
|
|
miska73
|
Lana jst se strinjam z Reby. Ne glede na to, da ti AC pripada na napotnico. Jst bi na tvojem mestu šla na NS in se samo v primeru slabega rezultata odločila za AC. No jst sem ravno tolk mlajš od tebe, da je pa meni na napotnico pripadla NS. Kruce meni je na prvi uč lep un ta prvi. Ampak kupila bi pa verjetno ta tretjega. Hedi ne pozabit, da mi tud pripravljamo dva primerna ženina za Špelco. Reby če še ne boš rodila... bi se midve tudi lahko za kak kafe zmenle drug teden. Nč, pupe in pupek... pridni mo bodite. Jst dobim moje nečakece danes na obisk.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 11:44:40
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Lana jst se strinjam z Reby. Ne glede na to, da ti AC pripada na napotnico. Jst bi na tvojem mestu šla na NS in se samo v primeru slabega rezultata odločila za AC. No jst sem ravno tolk mlajš od tebe, da je pa meni na napotnico pripadla NS. No, jaz pa menim tako! NS ni preiskava ki bi potrdila ali zavrgla stvari katere bi radi vedeli! Imam koleegico kateri je NS pokazala da bootrok totalno deformiran..... Kar 14 dni je trajalo da je prišla na vrsto nato na AC in en mesec da je zvedela rezultate ki so bili OK. Torej 1 mesec in pol totalne psihe..... Že res da vidiš svojga v 3D itd ampak čemu? Škoda denarja. Moje ni nč bolel, cerar nama je povedal en par vicov in še vedela ni kdaj jo je #špiknu" rezultati so bli pa tud OK
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 11:49:33
|
|
|
|
Sempervivum
|
Kruce, meni je čist nartabulši voziček ta prvi: futura.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 15.8.2009 12:34:50
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby lana - moje mnenje je, da če greš na nuhalno in so rezultati ok, ne bi šla na AC, no, tako bi jaz naredila, obstajajo pa še tisti presejalni testi, ki jih naredijo samo z odvzemom krvi. Odločila se boš pa seveda ti. Še vsaka, ki je šla na nuhalno in potem na AC, ji je na AC pokazalo še boljši rezultat, vsaj tako sem malo brala... ..mi niso dali možnosti...so me kar naročili na AC brez NS....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?