|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
14.8.2009 18:19:29   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Jaz sem prav zaljubljena v svojo deklico...joj, kako mi bo tale še sive lase delala v bodoče....
moji doma že pravijo, da bo velika navihanka...pa če jo gledam v okice mi nekaj pravi ,da bo res.....user posted image user posted image

Uh, ja - prav tak feeling man jaz. Ma to je itaq opasna mešanica obeh bregov Müjre... user posted image user posted image user posted image Bodo fantiči kar letali okoli vaše hiške user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
14.8.2009 18:25:27   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ha ha ha - reby  - a ti že iščeš snahico, kaj? user posted image user posted image user posted image

Ja, ne vem, če bo dosegel Hedikine lepotne standarde user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 14.8.2009 18:26:25 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
14.8.2009 18:59:18   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Ha ha ha - reby  - a ti že iščeš snahico, kaj? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma, jaz v to niti malo ne dvomim -  bo edini resen kandidat. user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
14.8.2009 19:24:34   
miklarom
tobika - bravo za malo Ninouser posted image user posted image  in čestitke tebi in atijo, pa fajn se cartajte

Se ; Reby - pa ku je zdaj to , a bota šle vidve kaj rodit, jest bo spet dihalauser posted image , ja, Reby, bom prišla pogledat mušter itak da, sam sporoč mi kje se bota nahajalauser posted image

Goldy - kako kaj mala Alja, pogrešam njene slinaste poljubčkeuser posted image

kruce - lepo da se vam je otrok obrnil,. pa lepe pleničke si nabavu.

miska73 - kako kaj tvoja dva mala falotka, a sta kaj dost aktivna

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 4154
14.8.2009 21:15:02   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

aja, jaz sem pa pravkar zvedela, da imam 29.9. amniocentezo.......a je katera tukaj, ki je tudi imela ta pregled???

Jaz sem mel fotosintezouser posted image Kaj ti ni jasn?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
14.8.2009 21:48:35   
obayifo
uf,vceraj je blo prevec vsega..
Tobi,cestitkeuser posted image
Kruce,ful sem vesela,da ste se prekucnli tko k treba. Sm pa jest tut k slon,k vstanem se tut sam se nekej guncam naokol.. Kolki so ze cist razstelani.. Zgleda,da je generacijsko pogojeno user posted image
Lana,jaz sem bla na amnio,kaj te zanima?
Vcerej ctg ni bil najbols,voda tut ne,tko da sm morala it danes se enkrat. Pa sm ji povedala,da vcerej nismo nc spal in da me zob boli,pa je zgleda nas mali delil z mano te tegobe. Danes je blo pa bols. Vcerej mi je zob odprla in nazaj zaprla,je rekla,da je vse v redu in da nima kej,dons se mi je pa se bol razbolel,tko da sm sla k dezurnmu in je se enkrat odpru in biu zihr,da je to to in mam zdej odprt zob,ampak boli pa ne. Bomo spal! Jipi!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
14.8.2009 21:57:04   
Kruce Fiks
Alo! Zna kera nemšk? Jest bi tole imel mal za prevest...
http://www.yatego.com/index.htm?sid=10Y1250279269Y12d0cf2bd74711ecc1&aId=47307f134c65f5.1&cl=pdetails&pId=474acdf566953&variants=&fnc=buy&token=0.14812419978288482&sArr=0&price=309%2C90&quantity=1&delivery=&variantIds[0]=483bdb29677e7&var_set_count=1&delivery_costs=0%2C00

Oby, kak pol? V Postojno? Kdaj že? A gremo skup?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
14.8.2009 22:12:52   
Reby

Kaj ti prevedem? To, kar je na tej strani pod vozičkom?

Neposredna povezava do sporočila: 4158
14.8.2009 22:14:33   
Reby
Obi - super, da te ne boli več user posted image , zdej boš pa lahko spala. Ja, men ga je takrat nazadnje tut odprla in sčistla in pustila odprtega, dokler ni prišel moj zobar in mi ga zdravil.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
14.8.2009 22:51:50   
Kruce Fiks

Kaj ti prevedem? To, kar je na tej strani pod vozičkom?

Reby hvala za prevod! Super! Kak se ti zdi ta voziček? Men se zdi najbolj zato ker se lahk športni del obrača..... Povsod je za 90€ dražji...
Všeč nama je tudi ta; http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-futura-zelen-i139.shtml   vendar je športni del samo naprej obrnjenuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
14.8.2009 22:55:23   
Reby
Kruce - sem ti poslala zdej na FB user posted image , sem že vse prevedla in hotla poslat ZS in je RR čist zaštekala user posted image
Men je voziček ful lep, pa tud tale zelen je zakon. Pri meni se športni del tud ne obrača oz. sej ne vem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4161
14.8.2009 22:57:46   
Kruce Fiks

Kruce - sem ti poslala zdej na FB user posted image , sem že vse prevedla in hotla poslat ZS in je RR čist zaštekala user posted image
Men je voziček ful lep, pa tud tale zelen je zakon. Pri meni se športni del tud ne obrača oz. sej ne vem user posted image

No jutri sem cel dan v službi, pol se pa morva z ženičko vkup sest pa zment katerga....
Će bova tega na švabski strani bi te prosil za pomoč pri naročilu, morda kar prek on line na FBuser posted image user posted image

Aja, kerga pa mate pr vaši bajt? A si mi že povedala?

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 14.8.2009 22:58:20 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
14.8.2009 23:01:29   
Reby

No jutri sem cel dan v službi, pol se pa morva z ženičko vkup sest pa zment katerga....
Će bova tega na švabski strani bi te prosil za pomoč pri naročilu, morda kar prek on line na FBuser posted image user posted image

Aja, kerga pa mate pr vaši bajt? A si mi že povedala?

Dej, dej, sploh ni panike, z veseljem pomagam.
Mi2 imava Maxi Cosi Mura 3 - zelene barve user posted image
user posted image
http://web45.xps4.microserver.de/ebay/images/quinny/murakomplettset/green-set-b.jpg

< Sporočilo je popravil Reby -- 14.8.2009 23:03:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 4163
14.8.2009 23:11:00   
Kruce Fiks
Pri meni se športni del tud ne obrača oz. sej ne vem user posted image

Pišuka, to je pa koštal!

Podroben opis izdelka Maxi Cosi Mura 3
Otroški voziček Mura zagotavlja udobje, optimalno varnost in privlačen dizajn. Njegove značilnosti so:
- trikotno oblikovano ogrodje z dvojnim sprednjim kolesom,
- kolesa z zračnicami, ki jih enostavno snamete (enostavno čiščenje in transport v avtomobilu),
- vzmetenje na zadnjih kolesih,
- sedež lahko namestite v smeri vožnje ali nasproti njej,
- vrtljiva sprednja kolesa, ki jih lahko fiksirate s pritiskom na gumb,
- praktično zasnovana stopalka za zaviranje,
- aluminijasto ogrodje,
- po višini nastavljiv ročaj za potiskanje,
- mrežasta košara pod sedežem,
- mehak in udoben sedež s 5-točkovnim varnostnim pasom in enostavnim odpenjanjem,
- po višini nastavljiv varnostni pas (2 položaja),
- nastavljiv nagib naslonjala za hrbet (3 položaji): za sedenje, počivanje in ležanje,
- pralna prevelka sedeža,
- enostavno nameščanje sedeža na ogrodje in snemanje z njega,
- v kombinaciji z avtosedežem Maxi-Cosi Cabriofix sestavlja popoln potovalni sistem.

Men se zdi dost pomembno da si v stiku z otrokom kadar je v vozičku...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
14.8.2009 23:16:10   
Reby
Kruce - ja, ni poceni. Mi2 sva kupila samo športni voziček in pa Isofix za v avto. Ostalo so financirali stari starši user posted image  Voziček sem našla na Bolhi kot neželeno darilo in je bil 100 EUR ceneje (s tem, da je vključeval že dežno pokrivalo). Lupinico, torbo, footmuff sva naročila preko Ebaya iz Nemčije (prišlo v 3 dneh!), trdo košaro pa sem našla rabljeno na Bolhi - je kot nova, saj so jo rabili le 4 mesece.
Aaaa, glavn, da vem, da lahko sedež namestim v obe smeri user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4165
15.8.2009 6:02:03   
Reby
Dobro jutro!
No, ta je pa dobra, zdej sem že tazadnja zvečer in taprva zjutraj, je že res skrajni čas, da grem rodit user posted image
Naš tamal je imel zvečer in ponoči tako veselico, da sem mislila, da bo iz trebuha pogledal.

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
15.8.2009 7:26:18   
Kruce Fiks
Jutro Reby!
In seveda ostale!user posted image

http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-futura-zelen-i139.shtml?tselimage=163#images

http://www.akcija.si/izdelek/73972/TRIKOLESNI-OTROSKI-VOZICEK-HERLAG-JOGGER-RIMINI

Oziroma;
http://www.yatego.com/index.htm?sid=10Y1250279269Y12d0cf2bd74711ecc1&aId=47307f134c65f5.1&cl=pdetails&pId=474acdf566953&variants=&fnc=buy&token=0.14812419978288482&sArr=0&price=309%2C90&quantity=1&delivery=&variantIds je isti samo cenejši + 25€ poštnine

No punce kaj pravte? Kateri bi vam bil bolj všeč?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
15.8.2009 9:50:12   
hedviga

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma, jaz v to niti malo ne dvomim -  bo edini resen kandidat. user posted image

Ja, pa ja. Kaj ga pa biksaš!! Naša Špela bo imela ponudnikov na pretek! Itak da sta krasna po mamici, sploh Miha... user posted image user posted image user posted image
Sicer pa ja, bodoči Rebekec bo zagotovo najbližji snubec, pa ga bom mela mal bolj na vidalu!! Seveda šele potem, ko pride Špela iz samostana, enkrat tam, po 30 letu....user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4168
15.8.2009 10:23:16   
lana70
obayifo in sempervium...jah, kot ponavadi, sem malce preveč spet prebirala in brskala za stvarmi, za katere bi bilo boljše, da nič ne vem...in isto je z AC...ene pravijo, da boli za umrt, jaz bi pa rada, da se mi pove, po resnici, kako in kaj in če je res takšno tveganje za splav....

reby, krasen voziček.....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
15.8.2009 10:25:44   
lana70

Jutro Reby!
In seveda ostale!user posted image

http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-futura-zelen-i139.shtml?tselimage=163#images

http://www.akcija.si/izdelek/73972/TRIKOLESNI-OTROSKI-VOZICEK-HERLAG-JOGGER-RIMINI

Oziroma;
http://www.yatego.com/index.htm?sid=10Y1250279269Y12d0cf2bd74711ecc1&aId=47307f134c65f5.1&cl=pdetails&pId=474acdf566953&variants=&fnc=buy&token=0.14812419978288482&sArr=0&price=309%2C90&quantity=1&delivery=&variantIds je isti samo cenejši + 25€ poštnine

No punce kaj pravte? Kateri bi vam bil bolj všeč?

men ta tretji....

Neposredna povezava do sporočila: 4170
15.8.2009 11:02:47   
Reby
lana - moje mnenje je, da če greš na nuhalno in so rezultati ok, ne bi šla na AC, no, tako bi jaz naredila, obstajajo pa še tisti presejalni testi, ki jih naredijo samo z odvzemom krvi. Odločila se boš pa seveda ti. Še vsaka, ki je šla na nuhalno in potem na AC, ji je na AC pokazalo še boljši rezultat, vsaj tako sem malo brala...
Kruce - nimam pojma, kateri mi je bilj všeč, mogla bi oba videt v zeleni user posted image
Hedi - tud moj možek je imel včeraj idejo, da bi blo fajn, da bi se naš otrok rodil danes na praznik, da bo farovški user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
15.8.2009 11:32:09   
miska73
Lana jst se strinjam z Reby. Ne glede na to, da ti AC pripada na napotnico. Jst bi na tvojem mestu šla na NS in se samo v primeru slabega rezultata odločila za AC.
No jst sem ravno tolk mlajš od tebe, da je pa meni na napotnico pripadla NS.

Kruce meni je na prvi uč lep un ta prvi. Ampak kupila bi pa verjetno ta tretjega.

Hedi ne pozabit, da mi tud pripravljamo dva primerna ženina za Špelco.

Reby če še ne boš rodila... bi se midve tudi lahko za kak kafe zmenle drug teden.

Nč, pupe in pupek... pridni mo bodite.
Jst dobim moje nečakece danes na obisk.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
15.8.2009 11:44:40   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lana jst se strinjam z Reby. Ne glede na to, da ti AC pripada na napotnico. Jst bi na tvojem mestu šla na NS in se samo v primeru slabega rezultata odločila za AC.
No jst sem ravno tolk mlajš od tebe, da je pa meni na napotnico pripadla NS.

No, jaz pa menim tako!
NS ni preiskava ki bi potrdila ali zavrgla stvari katere bi radi vedeli!
Imam koleegico kateri je NS pokazala da bootrok totalno deformiran.....
Kar 14 dni je trajalo da je prišla na vrsto nato na AC in en mesec da je zvedela rezultate ki so bili OK. Torej 1 mesec in pol totalne psihe.....
Že res da vidiš svojga v 3D itd ampak čemu? Škoda denarja.
Moje ni nč bolel, cerar nama je povedal en par vicov in še vedela ni kdaj jo je #špiknu" rezultati so bli pa tud OK

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
15.8.2009 11:49:33   
Sempervivum
Kruce, meni je čist nartabulši voziček ta prvi: futura.

Neposredna povezava do sporočila: 4174
15.8.2009 12:34:50   
lana70

lana - moje mnenje je, da če greš na nuhalno in so rezultati ok, ne bi šla na AC, no, tako bi jaz naredila, obstajajo pa še tisti presejalni testi, ki jih naredijo samo z odvzemom krvi. Odločila se boš pa seveda ti. Še vsaka, ki je šla na nuhalno in potem na AC, ji je na AC pokazalo še boljši rezultat, vsaj tako sem malo brala...

..mi niso dali možnosti...so me kar naročili na AC brez NS....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?