|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
12.8.2009 20:55:08   
Reby
user posted image

user posted image
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
pupa_b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad1 (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08 (03.02.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
lana70 (17.03.2010)
n74

user posted image

Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Serendipity (18.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
jona3 (06.11.2009)

user posted image

Miška73  user posted image   user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image  user posted image  (17.02.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen

Objemčkometer:

user posted image user posted image                user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

Četrtek, 13.08. 
Kruce Fiks - pregled
obayifo - pregled + CTG

Nedelja, 16.08. 
Serendipity - CTG

Torek, 18.08. 
jona3 - pregled

Sreda, 19.08. 
Reby - CTG

Petek, 21.08. 
oktavija - pregled

Torek, 25.08. 
a.jrad1 - pregled

Sreda, 26.08. 
filip in jovana - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V SEPTEMBRU

Torek, 01.09. 
lana70- pregled

Petek, 04.09. 
miklarom - pregled in morfologija

Ponedeljek, 07.09. 
a.jrad - morfologija

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v AVGUSTU user posted image user posted image

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
12.8.2009 20:56:45   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Naslednji CTG bo 16.8.2009...

Hehe, a si prepričana, da imaš takrat - je nedelja user posted image

user posted image user posted image user posted image
Jap, je moja G takrat dežurna user posted image

Oki doki, že urejeno user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
13.8.2009 1:46:54   
obayifo
sej vem, da je čudna ura... bi tut jaz rajš spala, pa me tko user posted image user posted image user posted image user posted image zob boli, da je za znort. sm vzela  2 lekadola in upam, da bo kej prjelo, da bom vsaj eno rundo odspala, pol pa ne vem, zgleda, da bo treba še okol zobarjev letat. tut mi je blo treba tega, pa še ne vem, če moj zobar sploh dela, pa še eno uro vožnje je do njega. si bo moral moj user posted image vzet frej, da me pele, ker sem ugotovila, da men to ne gre več...

reby
, lepo si to opravla. ampak zakaj pa ne bi na rok dihal? sej je še cel teden... (kokr da je to ful časauser posted image )

se*
in pri tebi isto? no, men pa noben ne more rečt, da mam mejhn trebuh. dons je en sodelovc mojga vprašou, če bomo mel dvojčke... mislm.. je pa res, da bo poba ful velik, me je že strah, sej je mel že 10dni nazaj okol 3100, pa ma še ful časa za nabrat še kej gor

shuki in lučka, lepo, da ste pokofetkale in se družle

bumo, naj grejo tile krčki čimprej mimo

nč, grem še po kakšno kocko leda in mal daljinca pomatrat pol pa upam, da bo za v postlo

aja, a slučajno katera ve, kam gre človk lahko k zobarju, če tvoj ne dela oz, če je predaleč stran? pa da vzamejo tut user posted image k zgleda tko, k da bo tam na stolu rodila? ne poznam nobenga tle v LJ.. res ne vem, kaj nardit

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
13.8.2009 5:05:47   
Kruce Fiks
Jutro!
Ma Oby ti si pa čist bošca!
V primiru bolečine te mora vsak dohtar vzet, sploh če se tvoj lufta! In sploh v tvojem stanju! Mislim da majo babnice tu eno skupno zobarco...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
13.8.2009 5:42:56   
obayifo
kruce, čakam, da začnejo delat, bom kar klicarla po vrsti.... od spanja tko ni blo nič

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
13.8.2009 6:19:26   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image
Obi - jaz ti lahko pošljem na zs kontakt ene super zobozdravnice, ampak je samoplačniško. Vzela bi te pa sigurno še danes. Tole je res hudič, če te boli zob. Glede velikosti in rasti otročka pa se nič preveč ne sekiraj, zadnje tedne ne pridobi toliko gor, vse je odvisno od posteljice, naša je šele zdej začela počasi odmirati...
Upam, da boš čimprej zrihtala zob.

Pa še navijam za danes user posted image  user posted image  user posted image
Četrtek, 13.08. 
Kruce Fiks - pregled
obayifo - pregled + CTG

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
13.8.2009 6:22:32   
obayifo
reby, dobro jutro, hvala za kavico in prosim za kontakt.. če ne bo šlo drugač, bomo pač plačali, sam tkole pa ne gre, sem k en zombi, moram vsaj tolk poštimat, da se bom lahko naspala

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
13.8.2009 6:34:47   
Reby
obi - sem ti poslala zs. Upam, da boš tole čimprej porihtala user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
13.8.2009 6:55:11   
obayifo
hvala, reby user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
13.8.2009 9:22:26   
Sempervivum

Kuku, mi smo še tu user posted image   In kot kaže, še ne bomo dihal niti na rok... Mulček ima že 3510 g, je imel dihalne vaje in sesal je prstka. Naslednji CTG in UZ imam 19.8. Kot kaže, bom potem kar pri starših in bo šla rodit v CE.
Lučka, Shuki - kako lepo, da ste imele zmenek s tamalima, obema pošiljam enega velikega lupčka!
Vsem ostalim en lep pozdravček! user posted image

U, madoniš, tvoj bo tudi velik! Ah, ti fantje ... jim je tako fino pri mamicah user posted image Kje boš pa user posted image imela, če boš v Ce ostala? Menda ja ne bo v Lj ostal user posted image Ali bosta imela all inclusive paket pri starših user posted image

Obi, meni so skoz težili s temi dvojčki user posted image , so mi šli že prov na živce user posted image Sej enkrat, dvakrat je hec, pol se pa hitro naveličaš teh pripomb ... In očitno še en ta pravi fantič user posted image Podiramo rekorde, hehe user posted image , bravo, mamice!

Se*, super za pregled (pa čeprav kavbojski user posted image ), glavno je, da je vse OK user posted image

No, vidite, kakšno kavico bom pa po novem lahko tudi jaz občasno postregla user posted image No, dokler je Reby še z nami seveda nimam šans, ampak napredek je več kot očiten. Pa sploh ni nič hudo. Danes smo se npr. zbudili ob 7ih (po 5 urah spanja), se previli, podojili, jaz sem vstala in šla zajtrkovat, medtem sem se seveda čist zbudila, moj user posted image pa še s tamaučkom spančka. Res nam je luštno, ni kaj user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
13.8.2009 9:27:28   
Reby
Semper - lepo te je brati in da se imate luštno, Klemen je pa res en priden škrat.
Dokler še pri meni ne bo akcije, bo možek doma, ko se bo pa začel, bo pa seveda tiste dni imel all inclusive pri tašči user posted image   Bom pa vzela zraven tudi user posted image , če ne mi bo preveč dolgčas.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
13.8.2009 9:33:35   
Sempervivum
Uh, kok vam bo luštno user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
13.8.2009 11:32:52   
Kruce Fiks
Halo babe!
Oby da bi čim manj bolelo pa da zob not ostane....

Jest pa danes šibam v Hofer po pelene....
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4113
13.8.2009 11:39:30   
Reby
Iz dobro obveščenih virov sem izvedela, da je danes naši tobiki odtekla vodo in je šla v P.
Navijamo in dihamo user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4114
13.8.2009 11:42:07   
Kruce Fiks
No pa dajmo DDDDDDDDDDDDDDiiihhhaaaMMMMMMMMMuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
13.8.2009 12:55:23   
Serendipity

Iz dobro obveščenih virov sem izvedela, da je danes naši tobiki odtekla vodo in je šla v P.
Navijamo in dihamo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DIHAMO!

Naj bo tvoje sončece čimprej v vajinem naročju! user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
13.8.2009 12:56:18   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Jest pa danes šibam v Hofer po pelene....
user posted image

Ooooo, zanimivo. Bomo pogledali, jih še nekaj rabim. Thanx kruce....

Neposredna povezava do sporočila: 4117
13.8.2009 13:25:23   
obayifo
tobika, dihamo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reby, tista fina zobarca je na žalost na dopustu. sm bla pa pr dežurni v ZD in je rekla, da ona tega ne bo nč odpirala.. nej kr potrpim... halo?????? sm jo vprašala, če zdej naj pa do poroda nč ne spim, al kaj?!? bom vidla še, kaj bo moja G rekla. je pa tak zahrbten zobobol, dokler hodim in sem pokonc, nč ne boli, ko se pa usedem al pa uležem pa čez minuto že seka. upam, da sm se mogoče sam kej prehladila oz.da me je 'napihalo' in se bo stanje izboljšalo

kruce, mi mamo tut namen it tole kupit, upam, da jih ne poberejo preden se uspeva do hoferja prmajat

grem še pod tuš, pol pa na ctg, upam, da bom zdržala na tisti mizi

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
13.8.2009 13:35:35   
Sempervivum
user posted image user posted image user posted image Tobika, dihamo s tabo!!!!! Naj ti čimhitreje mine! user posted image user posted image user posted image

Kruce, tebi pa hvala za obvestilo user posted image Pelene so ful lepe, jest bi jih prec mela, sam nisem čist sigurna, da bom mojga uspela prepričat, da jih nujno rabimo user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
13.8.2009 14:39:22   
Reby
Obi - no, to je pa eno veliko sr user posted image , sem kr slabe volje, ko kaj takega slišim. Morala bi ti odpreti zob in ti očistiti, saj ne moreš tako trpeti. Poskusi še enkrat iti k dežurnemu, pa mogoče komu drugemu...
Kruce - ja, pleničke so res lepe, daj sporoči, kakšne so, če jih greš danes kupit. Pomembno je, da se ne cefrajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4120
13.8.2009 14:52:40   
Bumo
Četrtek, 13.08.
Kruce Fiks - pregled
obayifo - pregled + CTG

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
13.8.2009 15:04:52   
Bumo
Rebica pa Sekica......kaj zdaj...a ne bo nič prej???
Mimogrede.....bi dala gor fotko, pa moram malo preštudirat kje,kako.....
pupike, nosečke in mamice moje, lepo se mejte...

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
13.8.2009 15:10:54   
Reby
Bumek - ja, pr men še nič zaenkrat ne kaže. Baje tudi pr tobiki še včeraj ni nič kazal, pa ji je danes voda odtekla, tako da se pustimo presenetiti.
Le dej, zrihtaj nam kakšno slikico tvoje pupe, že komaj čakam.
Lahko naložiš preko tele strani, je ful enostavno. Daš browse, izbereš slikco s kompa in start upload. Ko je naložena klikneš nanjo in pa desni klik copy, lahko pa vneseš tudi povezavo, ki se ti izpiše spodaj:
http://imageshack.us/

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
13.8.2009 19:52:18   
miklarom
tobika - dihaaaaaaaaaam, dihaaaaaaaaaaam s tabouser posted image user posted image user posted image

Reby - a bo kaj prejuser posted image , a ti boš šla rodit v Celje, no mi boš javila v kateri sobi bosta, pa vaju pridem obiskatuser posted image

semper - se lepo cartate, poljubče vsem

bumo - kako pa kaj pri vas, vse štima, bebika vredu tudi vam poljubčke

Se - se ti že kaj dogajauser posted image

kruce - bomo imeli pa lepe pleničkeuser posted image

vsem ostalim pa lep večeruser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
13.8.2009 21:08:28   
Bumo
pa, da vidim, če dela....

[URL=http://img30.imageshack.us/i/lana1sephia.jpg/][IMG]http://img30.imageshack.us/img30/4534/lana1sephia.th.jpg[/IMG][/URL]

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?