obayifo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Oby, kak pol? V Postojno? Kdaj že? A gremo skup? dobro jutro, nas je danes spet zob zbudu in bomo spet okol zobarjev letal... se pa ful pozna, če mamo kej boli, je mali ful nemiren, srček mu hitrej utripa, tko da se ni za hecat kruce, moj prav, če b šli kr z enim avtom sicer bova pa najbrž šla kr v LJ, ker ma on v PO P neko žlahto, k bi se jim rad izognu. pa upam, da bomo kej prej šli kot 3.9. čeprou mamo naslednji pregled in ctg šele 24.08., ker naše G spet ni.. lana70, mene na AC ni čisto nič bolelo (razen 3-urnega čakanja na tistih lesenih stolih ), igle skoraj čutila nisem, pa itak sem se zamotila z gledanjem posega na monitorju, skratka ni blo čist nč strašnega. je blo pa veselje tolk večje, ko je izvid pršou . sicer sva šla pa tut midva na NS samoplačniško, ker je UZ pri moji G pokazal nek mehurček pri trebuščku in ker sva bla tolk neučakana in tut mal zato, da sva oba vidla našo malo pikico, za AC sem mela pa napotnco - leta pač. IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Danes; Bolečine v križu, tiščanje na blato ...... Aja pa so rekli zadnjič da je posteljca že zrela no, to je blo pr nas prejšnji teden en dan, je bil moj že čist naspidiran, pol se ni pa nič zgodilo.. kako se pa vid, kako je s postlco? men ni čist nč omenjala nobene zrelosti reby, men je tut Reš dal rok 3 dni prej kot G, zgleda, da majo oni bol tako prakso, ker majo izkušnje z nami k ne gre glih tko, da se dva mal lepš pogledata . ampak zdej bo pa res že treba mal podihat. jaz mam občutek, da sploh ne znam.. se, vi tut še kar vztrajate?
|