|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
16.8.2009 12:33:45   
Bumo
Halo pupe. Mi smo vredu ,mam tako pridno pupo. Za kolike upam, da smo uspeli najt trajno rešitev....
Krucek......a pol boste pa kmalu dihali se mi zdi...če ni le kaka ledena pijačka povzročila driske....
SEkica pa Rebica.....kaj pa vidvi....se vajinima pikicama nikamor ne mudi al kak???
Dakec...heloooooou, lepo ,da si se nam oglasila....
Mikla, nosečnost upam, da vredu napreduje....
Goldy pa Hedvika, mata pa zvite otročičke user posted image user posted image hmmm.....čaka tudi mene to?user posted image user posted image
Semper, pa Sonček pa Lana, Obika.... pa vse ostale lubice.......lepo nedeljo vam želim!!!!

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
16.8.2009 12:46:20   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Seki - dej pridi že s kakšnimi novičkami nazaj s CTG user posted image

Hja, no.. saj ni NIČ novega. Zaprta kot banke ob nedeljah. CTG ravna črta... Ne kaže še, da bo kmalu kaj... user posted image user posted image user posted image user posted image Mi je pa včeraj zvečer buško otrdeval, špikanje kot pred M je bilo dokaj bolj izrazito, pa v križu me je parkrat kljuknilo. Potem je vse poniknilo pa še CTG mi je jezik pokazal, baraba ena! user posted image user posted image user posted image

semper* - Iiiiii, kakšen fajn avatar! LUŠTN!
Dakec - kak fajn, da si se nam javila. Lupčka Isabeli!
Bumo - hehe, pri nas še ne bo prišlo do razcepljanja... Naše dete še uživa v svojem gnezdecu. Izdaj nam recept za reševanje problemov s kolikami...
Kruce - kak je ženkica? Sta naju z Reby že prehitela?
Goldy - kak je naša lepotička danes? Hehe - hvala za slinaste poljubčke. So bli fajn.

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 16.8.2009 12:47:39 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
16.8.2009 13:33:27   
lana70
nooo, punce, lepo v vrsto in po vrsti...kaj je zdej to prehitevanje po levi user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
16.8.2009 16:39:21   
Kruce Fiks
Ojla beybe!
Mi smo kar v enem kosu dalje, pa upam da čim dlje, čeprav počutje tu doma precej niha.
Ja pa z imeni je še vedno težava....
Ker je ženička prepričana da bo punčka je popustila pri moškem imenu in bi v tem primeru bil William
Za punce je pa kar nekiuser posted image
Karolina
Valentina
Lucija
Julija
Ma prov zares se mi nč od tega ne zdi!
Nikakor ju ne morem prepričat za Ivano al pa Blažko
Pravzaprav smo bili že skorajda zmenjeni za Blažko, pa smo ugotovili da sta v bloku kar dva žeuser posted image
Ajdi

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 16.8.2009 16:43:17 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
16.8.2009 17:01:37   
Reby
Kruce - men sta všeč Valentina in Julija, kar pa se tiče William, bi pa vsaj premislil glede tega, da se napiše po slovensko user posted image
Se* - a pol praviš, da ne bo še nč, no me prav zanima, kaj bojo pr men rekl v sredo... Očitno imata najina dva nek tihi dogovor user posted image
Bumo - ful lepo je slišat, da je vaša pupika tako pridna, pa še hitro povej rešitev za kolike
protina - Miklarom ni bila na cerklaži, ker ni bilo potrebe, zdej pa točno ne vem, katera jo je še imela...
Goldy - sva na vezi user posted image
Hedi - mogoče prletim še jutri kaj naokol, pa obljubim, da bom tokrat malo dlje počuvala tvoja lepotca
miška - ti še sporočim za kafe, bom vidla, kakšna bo situacija, drugače pa lahko tud ti prideš potem mušterček pogledat user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
16.8.2009 17:51:38   
lana70
karolina....kaj pa katrina ali pa katarina

al pa blažka...pa kaj če so dve v bloku....sej ne bodo celo življenje tam

Neposredna povezava do sporočila: 4206
16.8.2009 18:24:56   
Goldy
Dokler se še Alja sama zabava z igralnim lokom...user posted image  sicer imam ogromno perila za obesit, pobrat, 2 razpisa za napisat, ker ju moram jutri oddat... pa sej bo.

Šli peške v mesto k mojem očetu na kosilo, kr obviseli tam...peš domov, zdej pa moj user posted image  spi, otrok se sam zabava, jaz pa takole... Prej sva pa obe zizi spraznili do daske, skor čist u nulo!user posted image

Reby - sva na liniji, definitivno.

Bumo - čaka, čaka tudi tebe to. user posted image To pride s časom in se očitno stopnjuje. Naša se mora včasih prav pomirit, ker sploh ne more jest, se otepa, dere...pol pa flaško recimo čisto sprazni.

Seren* - naša lepotička je danes pridna, malo ji ritka po nagaja, beri prdi in potem joka... Krasno, da je bil poljubček fajni, pravi, da če so tak fajn, lahko vsak dan dobiš enega, pa še nasmeh bo dodala, ali pa kakšen ab, gu, aa.. Po želji!user posted image

Kruce - men je všeč Blažka in me ne bi motilo, da sta že 2 v bloku... William - ti to po Shakespear-ju???

lana - kako na to lepo nedeljo?

miklarom - počivaš?

Se že oglaša, ne vem, verjetno jo jezi, ker ne more igračk prijet.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
16.8.2009 18:29:18   
miklarom
Protina - pri meni še niso delali cerklaže, ker zaenkrat ni potrebno , ker je vse o.k., je pa bila glih takrat ena  mano notri v bolnici, ki so ji pa delali cerklažo, in sicer poteka takole, en dan prej prideš notri v bolnico , ješ in piješ lahko še tisti dan normalno do polnoci, naslednji dan pa ti naredijo cerklažo, to ti naredijo pod narkozo in sicer naredijo ti tri šive na MV, po posegu lahko še isti dan vstaneš , vendar ne takoj po kakšnih treh urcah in lako greš na stranišče. Nasledni dan se lahko normalno tuširaš in giblješ a ne preveč pretiravat. Domov greš nekje med 3.in 5. dnem po posegu, odvisno kako se zdravnik odloči in če je vse vredu. Po posegu tisti dan boš malo krvavela, a ne se ustešit, ker to je normalno, do večera se ti že vse umiri. Nato je dobro da še doma malo počivaš, ne delaj težkih del in ne vzdiguj preveč, drugače pa se normalno lahko giblješ brez problema. V katerem tednu ti jo pa delajo, je pa odvisno od bolnice in DR. - ja , tukaj v Trbovljah jo delajo do konca , če je potrbno, drugače pa nekje med 13. in 16. tednom.
Želim ti uspešno cerklažo in pa seveda user posted image vse do konca.
In kako se drugače počutiš, vse o.k.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
16.8.2009 18:32:15   
miklarom
Goldy - ja, ja počivam, dokler še lahkouser posted image , sam malo me spet ta vročina ubijauser posted image  

Reby in Se - pa kaj zdaj sta še kar v enem kosuuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
16.8.2009 18:34:55   
Goldy
miklarom - ti kar počivaj, pol je bolj na tesno s tem... Jaz vsakič malo mrknem, če se le da, ko alja zaspi, jaz pa sva pri mojih ali njegovih, ko se z Aljo ukvarjajo...Danes sem pri očetu šla v svojo staro otroško sobo, še opazila nista, da me ni, Alja je spala v zibki, onadva pa sta moto GP gledala.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
16.8.2009 19:59:18   
miklarom
Goldy - ja saj zato si bom pa še zdaj privoščila, k pol bo konec s temuser posted image , ti pa si kar privošči še vmes počitek , kadar ti Alja spančka, saj si tudi zaslužiš. Danes pa še dober da so ble moto GP sta lahko obe z Aljo malo spančkale ,pa še v tvoji bivši otroški sobici si pančala, kak je bil pa občutekuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
16.8.2009 20:13:51   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

lana - kako na to lepo nedeljo?

nekako stoje poskušam prinesti noter neprespano oz. prekrokano noč....user posted image mal smešno za nosečko, ma nas je zaneslo in zamelo...sem pa bila idealna za vozit domov user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
16.8.2009 20:19:32   
Goldy
Mi pa "pojemo", kr tko mal.user posted image  In krokodilje solzne točimo.

miklarom - zanimiv občutek je spat v moji otroški sobi. Sem preverila, če je postelja še ok.user posted image

lana - ti že zdaj detece navajaš na  pozne nočne ure??user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
16.8.2009 20:21:14   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

lana - ti že zdaj detece navajaš na  pozne nočne ure??user posted image

se vlih ne hvalim s tem okrog, ampak, ja...user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
16.8.2009 21:32:46   
Goldy
lana - kmalu je treba začet!!user posted image  Saj, če ne te otroci začno navajat nanje!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
17.8.2009 2:06:30   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Ojla beybe!
Mi smo kar v enem kosu dalje, pa upam da čim dlje, čeprav počutje tu doma precej niha.
Ja pa z imeni je še vedno težava....
Ker je ženička prepričana da bo punčka je popustila pri moškem imenu in bi v tem primeru bil William
Za punce je pa kar nekiuser posted image
Karolina
Valentina
Lucija
Julija
Ma prov zares se mi nč od tega ne zdi!
Nikakor ju ne morem prepričat za Ivano al pa Blažko
Pravzaprav smo bili že skorajda zmenjeni za Blažko, pa smo ugotovili da sta v bloku kar dva žeuser posted image
Ajdi

Valentina,
mi je nekam zeloooo blizu::::))))user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 4216
17.8.2009 2:08:41   
Rakica_80
Lana70, bod pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image
Reby, dušica, a je kej akcije žeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
17.8.2009 6:15:30   
Reby
Jutrčka! user posted image

user posted image

Bebiii - kot vidiš, še nč akcije user posted image  Danes je rok, ki mi ga je dala Reševa pri 3D user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
17.8.2009 6:59:29   
obayifo

Oby, kak pol? V Postojno? Kdaj že? A gremo skup?

dobro jutro, nas je danes spet zob zbudu in bomo spet okol zobarjev letal... se pa ful pozna, če mamo kej boli, je mali ful nemiren, srček mu hitrej utripa, tko da se ni za hecat

kruce, moj user posted image prav, če b šli kr z enim avtom user posted image
sicer bova pa najbrž šla kr v LJ, ker ma on v PO P neko žlahto, k bi se jim rad izognu. pa upam, da bomo kej prej šli kot 3.9.
čeprou mamo naslednji pregled in ctg šele 24.08., ker naše G spet ni..

lana70, mene na AC ni čisto nič bolelo (razen 3-urnega čakanja na tistih lesenih stolih user posted image ), igle skoraj čutila nisem, pa itak sem se  zamotila z gledanjem posega na monitorju, skratka ni blo čist nč strašnega. je blo pa veselje tolk večje, ko je izvid pršou user posted image . sicer sva šla pa tut midva na NS samoplačniško, ker je UZ pri moji G pokazal nek mehurček pri trebuščku in ker sva bla tolk neučakana in tut mal zato, da sva oba vidla našo malo pikico, za AC sem mela pa napotnco - leta pač.

Danes; Bolečine v križu, tiščanje na blato ......
Aja pa so rekli zadnjič  da je posteljca že zrela

no, to je blo pr nas prejšnji teden en dan, je bil moj že čist naspidiran, pol se ni pa nič zgodilo.. kako se pa vid, kako je s postlco? men ni čist nč omenjala nobene zrelosti user posted image

reby, men je tut Reš dal rok 3 dni prej kot G, zgleda, da majo oni bol tako prakso, ker majo izkušnje z nami k ne gre glih tko, da se dva mal lepš pogledata user posted image . ampak zdej bo pa res že treba mal podihat. jaz mam občutek, da sploh ne znam..

se, vi tut še kar vztrajate?

Neposredna povezava do sporočila: 4219
17.8.2009 7:02:25   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

ampak zdej bo pa res že treba mal podihat. jaz mam občutek, da sploh ne znam..

Ne se smejat, ampak jaz mam tisti list z dihanjem prpravlen v torbi za P user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
17.8.2009 7:57:36   
hedviga

Ne se smejat, ampak jaz mam tisti list z dihanjem prpravlen v torbi za P user posted image

user posted image user posted image user posted image Prov cajt ga boš mela iskat user posted image user posted image
Samo lepo hitro in plitvo in poslušat babce, sej vse povejo.

Rebek, jaz bom dopoldne letala po opravkih, če imaš voljo se oglasi tja na popoldne po peti ali prot večeru, pa greva na kavo s tamalimi.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
17.8.2009 7:59:16   
Goldy
Reby - a ti boš mal pošvinglala v P?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
17.8.2009 8:00:02   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

user posted image user posted image user posted image Prov cajt ga boš mela iskat user posted image user posted image
Samo lepo hitro in plitvo in poslušat babce, sej vse povejo.

Rebek, jaz bom dopoldne letala po opravkih, če imaš voljo se oglasi tja na popoldne po peti ali prot večeru, pa greva na kavo s tamalimi.

Če bo tak vroč kot včeri, ne vem, če bom pred osmo kaj ven lazla. No, sva na vezi user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
17.8.2009 9:59:21   
Sempervivum
Aloha, dobro jutro!

Naš fantin noče spat user posted image No, saj ni nič hudega, je bil ponoči priden user posted image

Reby, kaj je zdej? Ti nam še kar kavico strežeš user posted image Pa plonkič maš v torbi za v P? user posted image No, jaz nisem nič po pasje dihala, sej ti bojo babice svetovale in pomagale. Moje so bile super, sploh ta prva (k je bila menjava vmes) Jaz sem dihala takole: normalen vdih skozi nos, pa prav pošasi skozi usta ven. Čist simpl. Aja, mogoče ti zaupam še definicijo popadkov (od babice), da boš vedla, kdaj so ta pravi: ta prav popadek je tak, da bi steno grizla user posted image

Se*, kje si?

Pozdravček!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
17.8.2009 10:03:05   
lana70

lana70, mene na AC ni čisto nič bolelo (razen 3-urnega čakanja na tistih lesenih stolih user posted image ), igle skoraj čutila nisem, pa itak sem se  zamotila z gledanjem posega na monitorju, skratka ni blo čist nč strašnega. je blo pa veselje tolk večje, ko je izvid pršou user posted image . sicer sva šla pa tut midva na NS samoplačniško, ker je UZ pri moji G pokazal nek mehurček pri trebuščku in ker sva bla tolk neučakana in tut mal zato, da sva oba vidla našo malo pikico, za AC sem mela pa napotnco - leta pač.

no, zdej si me pa fajn potolažla......sm že boljše volje user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?