|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
13.8.2009 21:09:09   
Bumo
[URL=http://img30.imageshack.us/i/lana1sephia.jpg/][IMG]http://img30.imageshack.us/img30/4534/lana1sephia.jpg[/IMG][/URL]

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
13.8.2009 21:11:13   
Bumo
Rebica moja, ok, očitno sem prebutastauser posted image , pa tako lepo si vse razložila.....
bomo probali pogruntat do sutra, da dam malo princesko gor....gremo malo babo pančkat dajat.....

Tobika....diham s tabo...

nocko

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
13.8.2009 21:12:20   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Reby
Kruce - ja, pleničke so res lepe, daj sporoči, kakšne so, če jih greš danes kupit. Pomembno je, da se ne cefrajo user posted image

Naša je zadovolna, kak se bodo obnesle bomo pa vidl...

user posted image

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
13.8.2009 21:17:05   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

dam malo princesko gor

user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 13.8.2009 21:22:41 >

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
13.8.2009 21:33:03   
Kruce Fiks
Da ne pozabim še tu!
Mi smo se obrnil

31.8. 09 še zadnji UZ in prvi CTG. Tamalo v pravih merah, roditi gremo pa 3. septembra, zmenjeno z našim G.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
13.8.2009 21:58:22   
miska73
Kruce jst sem tudi kupila plenice. Baje da so dobre. Vsaj tiste so bile, ki so jih prejšnja leta prodajali.

Bravo za tamalo, da se je obrnilo user posted image user posted image

Reby, Seki kej dogaja? nč ne... umirata od dolgega cajta user posted image

Tobika  dihamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bumek  kaki cukrček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4131
13.8.2009 22:00:41   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Da ne pozabim še tu!
Mi smo se obrnil

31.8. 09 še zadnji UZ in prvi CTG. Tamalo v pravih merah, roditi gremo pa 3. septembra, zmenjeno z našim G.

še tukaj user posted image user posted image user posted image , superca!!!

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 4132
13.8.2009 22:48:29   
Goldy
Da malo poškičlem tle gor.

kruce - lepo, da se je tamlo obrnilo!!! user posted image A ste kakšne vaje izvajali, ali se je kar samo?

Reby in Se* - zdej bo pa kmalu! Reby, kdaj boš ti prišla na naš konec? Jaz bom drugi teden hodila po Šenjutju in bi se mogoče lahko dobile?

Bumo - kakšna cotika!!user posted image user posted image

tobika - dihamo! Če ni smo že prepozni.

Mi smo tudi Hofer plenice kupili. So mi šikane. Mogoče jutri mojega nahecam še za ene.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
13.8.2009 23:21:01   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy
kruce
- lepo, da se je tamlo obrnilo!!! user posted image A ste kakšne vaje izvajali, ali se je kar samo?

Nč nismo telovadl ko je naša pravi slon, se le še ziblje kadar je na nogah...
Smo pa na levem boku ležali in malo je manjkalo do preležanin.
Pa masiral sem ji trebuh v nasprotni smeri urinega kazalca na način kot G, delajo obrat - vendar dosti bolj nežno se razumeuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
14.8.2009 6:07:41   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

Bumo - iiii, kakšna lepotička user posted image  Pa kulk laskov ima! Super Kruce, da si prštimal fotko!
Drgač pa je tale taprav link user posted image
http://img30.imageshack.us/img30/4534/lana1sephia.jpg
Kruce - bravo, da se je tamalo obrnilo user posted image , sta si lahko malo oddahnila. A boste imeli carskega? Pleničke zgledajo super, jih bom šla nabavt. Dobr, da so nam glih zdej še na Rudniku Hoferja odprl :)
miškec - ja, pa je res dolgcajt. Včeri sem neki preveč spet lutala okrog in so mi zvečer prvič do zdej noge ful zatekle in bolele, tak da sem potem še sam ležala user posted image  Kako si ti in tvoja dva lumpa?
Goldy - ja, jaz sem od torka zvečer pri mamici. V sredo imam ob 9. pregled. Če ne bo prej akcije, bom tak do poroda pri mamici. Bi blo pa res fajn, da bi se doble user posted image
mikla - ja super, bom vesela, če boš prišla mušterček pogledat user posted image
mojsonček - sem skor pozabila. Super, da se kaj oglasiš, dej še nam kako slikco tvoje manekenke pripopaj!
Upam, da zvem danes, kaj je z našo tobiko.
Vsem želim en lep deževen dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4135
14.8.2009 7:16:35   
hedviga
Tobika je včeraj malo pred polnočjo povila prekrasno pupiko Nino. Meri 51 cm in tehta 3100g. Starša pravita, da sta čisto preč.
Tobika moja, bravo!!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hedviga -- 14.8.2009 7:17:02 >

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
14.8.2009 7:34:02   
Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

dam malo princesko gor

user posted image

Joj, kakšna lepotička! user posted image user posted image user posted image Bumo - prava prinčipesa je!!! user posted image user posted image user posted image

Da ne pozabim še tu!
Mi smo se obrnil

Superca! user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Reby, Seki kej dogaja? nč ne... umirata od dolgega cajta

hehehe - jap, nekaj takega ''dogaja''

reby? - Akcija? Njep - vidim, da kofetaraj user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Tobika je včeraj malo pred polnočjo povila prekrasno pupiko Nino. Meri 51 cm in tehta 3100g. Starša pravita, da sta čisto preč.
Tobika moja, bravo!!!

ČESTITKE TOBIKA!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4137
14.8.2009 8:46:08   
Sempervivum
Bumo, prelepa je tale vaša deklica!

Tobika, tebi pa čestitke za hčerkico Nino. Upam, da sta preč od sreče, ne od napora user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
14.8.2009 8:55:01   
zarja1
Tobi iskrene čestitke!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Bumo prekrasna je.user posted image user posted image user posted image Same lepotičke te IVF/ICSI ce male.

Srčice moje JAZ VAS MAM TAK FEJST RADA!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
14.8.2009 9:13:44   
miska73

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veliko zdravja mali prinčipesi.
Staršema pa veliko veselja.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 14.8.2009 9:14:13 >

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
14.8.2009 9:25:58   
Reby

Iiiii, super, bravo tobika in ati za malo pupo user posted image  user posted image  user posted image
Hvala Hedi za sporočilce user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
14.8.2009 9:27:19   
lana08
Pa pravijo, da je poletje čas kislih kumaric, tukaj ne je prava akcija prelepih slikic dojenčkov in novih pričakovanj user posted image user posted image user posted image .

Berem vas kar pogosto, ampak se me še vedno drži ''nosečniška utrujenost'' zato se bolj redko javljam. Trebušček raste, počutje ok, razen občasnega špikanja, komaj čakam na dopust.

Lep dan vsem.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
14.8.2009 10:50:23   
lana70

user posted image user posted image user posted image user posted image  oooo, čestitke!!!!!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
14.8.2009 10:51:18   
lana70
aja, jaz sem pa pravkar zvedela, da imam 29.9. amniocentezo.......a je katera tukaj, ki je tudi imela ta pregled???

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
14.8.2009 10:57:11   
Goldy
Tobika - Iskrene čestitke!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
14.8.2009 12:01:02   
Reby
user posted image

user posted image
KruceFiks (04.09.2009)
pupa_b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad1 (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08 (03.02.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
lana70 (17.03.2010)

user posted image

Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Serendipity (18.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
jona3 (06.11.2009)

user posted image

Miška73  user posted image   user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image  user posted image  (17.02.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina

Objemčkometer:

user posted image user posted image         n74       user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

Nedelja, 16.08. 
Serendipity - CTG

Torek, 18.08. 
jona3 - pregled

Sreda, 19.08. 
Reby - CTG

Petek, 21.08. 
oktavija - pregled

Torek, 25.08. 
a.jrad1 - pregled

Sreda, 26.08. 
filip in jovana - pregled

Ponedeljek, 31.08. 
Kruce Fiks - UZ + CTG

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V SEPTEMBRU

Torek, 01.09. 
lana70 - pregled

Četrtek, 03.09. 
Kruce Fiks - odhod v P?

Petek, 04.09. 
miklarom - pregled in morfologija

Ponedeljek, 07.09. 
a.jrad - morfologija

Torek, 29.09. 
lana70 - AC

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v AVGUSTU user posted image user posted image

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
14.8.2009 14:14:56   
Bumo
Kruce, odrešenik si mojuser posted image user posted image hvala, da si prilimal fotkicouser posted image
Jaz sem prav zaljubljena v svojo deklico...joj, kako mi bo tale še sive lase delala v bodoče....
moji doma že pravijo, da bo velika navihanka...pa če jo gledam v okice mi nekaj pravi ,da bo res.....user posted image user posted image

Tobika....čestitke za Ninočko!!!!! Lepo se cartajta in uživajta ena z drugo.
Lana
....o amnio. ti ne znam nič povedat, kar že sama nisi prebrala, ker je nisem imela...ti pa želim hiter in neboleč
postopek, predvsem pa dober rezultat!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
14.8.2009 17:02:52   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Reby
Kruce - bravo, da se je tamalo obrnilo user posted image , sta si lahko malo oddahnila. A boste imeli carskega? Pleničke zgledajo super, jih bom šla nabavt. Dobr, da so nam glih zdej še na Rudniku Hoferja odprl :)  A boste imeli carskega?

Ne bo carski, tedaj je naš G dežuren v P. pa naj bi takrat stvar sprožili. Naši je prekipelo, ko je prišla kolegica "z zašito" domov....user posted image Jo je dobil en specializant v roke pa ni znal zaključit in jo je zašil preko mere - je postala mati devica... Pravoi naša da tudi pomislit ne upa na kaj podobnega in da bo rodila kop bo on dol....

Boš morala malce pohiteti, na Viču gredo menda že h koncu....
Ko boš kdaj po drugi tm okol pa zvrcn gremo na koffi....

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

aja, jaz sem pa pravkar zvedela, da imam 29.9. amniocentezo.......a je katera tukaj, ki je tudi imela ta pregled???

Jaz sem mel fotosintezouser posted image Kaj ti ni jasn?

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 14.8.2009 17:09:41 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
14.8.2009 17:57:55   
Reby
Kruce - sem jih nabavila na Rudniku, sem vzela samo 1 paket, ker imam doma že ful belih. Pa so res lušne, zdej se perejo user posted image  Imeli so pa še samo 3 pakete.
Ne morm verjet, da so kolegico tako zašili, to mora bit pa nočna mora...
Za kofi se lahk zmenmo samo še v ponedeljek, ker me v torek več ni v LJ user posted image

Danes sem pa cartala in lubčkala Mihca in Špelco od Hedi. Kako sta pa to ena dva lepa otročka, sploh se jih ne moreš nagledat, še posebej Špelca s tistimi velikimi modrimi očkami, za stopit. Pa še oba sta se tetiki Reby tako smejkala. Mislim, da bom še do torka enkrat letela tja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4149
14.8.2009 18:16:34   
Serendipity
Ha ha ha - reby  - a ti že iščeš snahico, kaj? user posted image user posted image user posted image

Midva sva tudi nabavila tele pleničke, en paketek in se glih perejo veselo... user posted image user posted image user posted image So full luštne! Pri nas v MS jih je bil še ceeeeel kup... user posted image

Aja - If you haven't noticed - mi smo še doma.. Premišljujem, da bi šla travo kosit, je že full velka... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 14.8.2009 18:18:03 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?