|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
5.8.2009 18:57:03   
lindi1
MOJ je bil čisto navdušen nad šolouser posted image mu je bilo všeč,ker je bilo tako hitro konecuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
5.8.2009 19:02:03   
tassika
A dej dej to je bilo pomoje vsem všeč user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
5.8.2009 20:13:12   
lindi1
Ja  verjetno,upam,da bo naslednjič vsaj malo daljše,jaz bi kaj zvedla,predno rodimuser posted image sem ga pa mela prej že povhn kufr z vprašanji,kdaj bo konec pa kolikokrat mora it da potrdilo dobi,pa da on ne bo skoz hodu...utrujajoče v glavnem je bil ena  serica

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
6.8.2009 7:33:37   
kepica78

IZVIRNO SPOROČILO: lindi1

Ja  verjetno,upam,da bo naslednjič vsaj malo daljše,jaz bi kaj zvedla,predno rodimuser posted image sem ga pa mela prej že povhn kufr z vprašanji,kdaj bo konec pa kolikokrat mora it da potrdilo dobi,pa da on ne bo skoz hodu...utrujajoče v glavnem je bil ena  serica

pa si šla pol kej vprašat?

v glavnem moj je bil pa čist nesrečen ker ga ni blo ko je slišu kolk kratko je bilo in da bo naslednjič dlje časa vse skupi trajalo user posted image

jest tud upam da bomo do poroda še kaj pametnega izvedle.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
6.8.2009 9:57:08   
lindi1
A če sem šla vprašat kolikokrat mora iti da dobi potrdilo,sa mo še v sredo,eden tam zraven mene je šel pa jamrat,da ima službo... mu ga je pa že kar dala,pa moj itak še ne ve če bo pri porodu,se bo potem odločil

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
6.8.2009 10:15:59   
KatMat

KAT MATkako lepe fotke,a to sama delata take lepe fotke tak srček je že,se mi zdi večja odkar sem jo videla,ravno včeraj sem potihem razmišljala,da bi bilo fino,če bi videli nove fotke od tvoje pikice,oz.vajineuser posted image a je pridna,katere pleničke pa uporabljata,a še vstajate ponoči,ali je že kaj boljše...A je LUNCA potem v postojni rodila,a se je zelo matrala,lepo jo pozdraviuser posted image ,potem verjetno ni problema z   dojenjem a ma kaj lask,ERIK je,a ne...Ej,a si imela ti kaj bellega toka,izcedek,meni se zdi,da ga je vedno več...Zdaj se pa od mojegauser posted image že ful brce vidijo,hudouser posted image sam ostale stvari so počasi nemogoče,kot naprimer britjeuser posted image striženje nohtov...mam kar velik buhi,zredila sem se pa 6 kg,bomo naslednjič videli,koliko bom pridelalauser posted image ,katero hladilno mazilo si ti vzela ,v lekarni?
fotke je posnel od lunce mozek k je fotograf....zelo priporocam!!!pa lep spomin je....tija je super pridna ponoci spi po 10,11 ur,probala sva ze vse plenicke in najbolj nam odgovarjajo tosamove....res velik vpijejo....

lunca je rodila v PO z epiduralno ...je bilo pa res ekspresno....sej vam bo sama povedala....se kr velik slisive...vas vse lepo pozdravlja....erik je cukercek tavelik-in ima laske kot nasa tija....

za izcedek me sprasujes...enkrat ga bos mela vec enkrat manj....en cas umes bos mislila da skoz lulas v hlacke....tok izcedka mas lahko...

hladilno mazilo-lekarnisko....niti enkrat nismo imeli rdece ritke....

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
6.8.2009 10:18:10   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: kepica78

ČE KATERA  ŠE NE VE V ABC NOVIČKAH V BABY CENTRU IMAJO NEKI ZA IZREZAT ,PA DOBIŠ ZASTONJ STEKLENIČKO 125 ML IN BLAZINICE ZA DOJKE,JAZ SEM VČERAJ VZELA GOR V VELEBLAGOVNICI,PA NOVIČKE SEM TUDI TAM DOBILA

joooj Kat Mat cukerček je tale tvoja bebika user posted image user posted image user posted image iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, se človek kar ne more nagledat

hvala hvala.....in to dete je nastalo v prvem poskusu....a si predstavljas kok bo lustn ta drug otrocicek???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
6.8.2009 10:19:01   
kepica78

A če sem šla vprašat kolikokrat mora iti da dobi potrdilo,sa mo še v sredo,eden tam zraven mene je šel pa jamrat,da ima službo... mu ga je pa že kar dala,pa moj itak še ne ve če bo pri porodu,se bo potem odločil

no sej to je tud mene zanimal sam se mi ni dal čakat....v glavnem a je kr dobu potrdilo al kaj...ker moj gre v ponedeljk z mano v sredo ma pa spet šiht do 6h user posted image

se prav more sam mal postokat pa mu bo dala potrdilo user posted image

se bomo pa me tolk bolj pridno učile namesto naših user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
6.8.2009 12:29:44   
lindi1
KEPICA ja najbolš,da ji malo pojamra,pa bo...
KAT MAT,men so tok všeč bejbiji z laski,moj jih ziher ne bo imeluser posted image tok so luštni,pa potem še bolj odrasli zgledajo  kolikor sploh lahkouser posted image Me veseli ,da je tako pridna in da toliko pančka,luksuz a ne,se vsaj spočiješ

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
6.8.2009 12:33:49   
tassika
Ma če moški ne misli bit pri porodu, potem je res vseeno če hodi ali ne, če pa ima namen bit zraven potem pa naj se kaj nauči, mislim, d ajim nič ne škoduje, če vejo kako dihat, pa kako dojenčka previt, še bolj zanimivo mi je pa predavanje varnost v avtu, to se mi zdi zelo pomembno. Ni treba da gledajo un filmček porod če nimajo želodca zato, sam kaj ko bo pa v porodni pa bo videl malo krvi bo pa skuapj letel.

Jaz mislim, da naj vsak presodi po svojih zmožnostih, moj vem, da bo zraven in če bo lahko bo tudi hodil, če se pa zgodi da bo kakšen dan pač moral potegnit v službi bom šla pa sama. Sicer je pa do nov. še dolga in lahko gre tudi kdaj kasneje.

Dons mi je pa mal dolgčas.

Kaj boste kuhale? Jaz imam rižoto.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
6.8.2009 13:17:03   
lindi1
 Moj še ni siguren če bo ali ne,in ga tudi ne bom silila,da bi šel,se bo že odločil,ravno zaradi tega bo šel,za revijanje pa to,ga bom pa že naučila,ni panike,če sem jaz pri 7 previjala brata in futrala,sva bila vedno sama, ko je bila mami v službi,je fotr okol bluzu,bo tud  previjat znal

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
6.8.2009 14:20:09   
LINDI
Mi  bomo imeli pire krompir pa tople kumare kuha tašča

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
6.8.2009 19:49:50   
KatMat
povejte svojim dragim da se vam samo enkrat rodi prvi otrok in da lahko vsak ki je bil poleg pove da je to en tak trenutek ki ga ne zeli zamuditi...prvic zagledati svojega otrocka,prvic slisati njegov jok,oni ga prvi drzijo v objemu,ga prvi tolazijo se mu predstavijo...

ni suhega ocesa v porodni pa ce vanjo vstopi še tak pust hrust....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
6.8.2009 19:56:30   
KatMat
ce jih pa skrbi kaj vse bodo vidl jih pa pomirite da so itak 90 % casa pri vas ob glavi...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
7.8.2009 8:31:11   
Anonimen
Se čisto strinjam s tabo KatMat. 
In ni ga lepšega pogleda kot je pogled na rosne in solzne  oči mladega očka ko v rokak prvič drži svoju štručko... in prelepega občutka toplote ket si mu ti povila otroka.user posted image

Lindi - tvoj naj ne skrbi zaradi krvi, res mu ni potrebno nič drugega delati kot da stoji ob tebi in ti je v podporo. Sicer pa so navajeni mladih očkov ki skup padajo. user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1440
7.8.2009 8:33:18   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Se čisto strinjam s tabo KatMat. 
In ni ga lepšega pogleda kot je pogled na rosne in solzne  oči mladega očka ko v rokak prvič drži svoju štručko... in prelepega občutka toplote ket si mu ti povila otroka.user posted image

Lindi - tvoj naj ne skrbi zaradi krvi, res mu ni potrebno nič drugega delati kot da stoji ob tebi in ti je v podporo. Sicer pa so navajeni mladih očkov ki skup padajo. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
7.8.2009 11:18:13   
LINDI
Saj jaz to vse verjamem,ampak,jaz sem mu dala prosto pot,da se sam odloči,na začetku je bil stoposto,da ne bo šel zraven,2dni nazaj mi je pa rekel,da mogoče bo pa šel,bomo videli,silila,ga pa ne bom,ker jaz definitivno če me nekdo kaj sili že zanalašč drugače naredim...mogoče bom imela pa carski pa sploh ne bo treba,ker so tudi to opcijo omenjali...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
8.8.2009 10:05:44   
lindi1
 Dobro jutro punce,jaz sem šele vstala iz postelje pred pol ure,sva 2dni selila iz 1 štuka sobico v klet,jaz sem sicer nosila cunje in kramarijouser posted image ,pa tko na izi,ampak sem vseeno dol padlauser posted image ,sicer imava  različne barve omar,ampak za zdaj nisva kupila nič novega,brezveze,manjka mi pa  še previjalna,je še v delu...Koliko prej ste ve začele cunjice prat,meni bo itak mami,ampak bi bila rada zraven,tako,da bi zdaj skupaj,ampak ne vem koliko,en mesec,prej...ker ni tako malo dela ,a je treba za bejbija  vse speglati ene mi pravijo,da ja ,druge,da ne tako,da res ne vem kako in kaj je prav.A katera ve,če imajo maskarpone kremo v ta velikem mercatorju v Domžalah,en recept sem dobila,pa bi rada poskusilauser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
8.8.2009 18:43:17   
LINDI
vidim,da danes ni nobene,moj brat je danes delal kosilo,krapa,pa pečen krompirček,dobro,ni  kaj,vsaj meni ni bilo treba,jaz pa sem dobila en simpl recept za sladico z maskarponejem,baby piškoti,jagodami in smetano,sporočim,čez par uric,če je uspelo,ker mora biti v hladilnikuuser posted image
BABY kje si kaj počnete,jaz sem trenutno pri mojem,moj se pa z motorjem okrog voziuser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
8.8.2009 19:43:17   
Joob
Ojoj, jst sem pa šele zdele ugotovila, da imamo dve Linde user posted image ...in očitno sem pomešala veliko stvari med seboj...in bog ve, kateri sem zdaj "delila" nasvete gled bolniške, ginekologinje???user posted image user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
8.8.2009 19:46:11   
tassika
Joob kolikor sem razbrala sta obe lindi ista oseba.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
8.8.2009 20:46:42   
LINDI
OBOJE JE ISTOuser posted image ampak doma na viru me ni hotel od tamalga računalnik na noben način sprejet,tko,da sem pod novim geslomuser posted image nč batuser posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
9.8.2009 10:01:40   
LINDI
dobro jutro,jaz sem šele vstala,sem spala v novi sobici,isto kot zadnje čase ves čas bolj slabo,kako ste kaj punce,kaj novega,kako kaj vaše štručke inkako bejbiji v buhijuuser posted image
JOOb,kako si kaj,vidim,da si še doma,kdaj imaš že rok?

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
9.8.2009 12:33:30   
LINDI
Mi bomo imeli kosilo,tašča kuhauser posted image mene pa glavobol muči...Jutri pa v šolo,komaj čakam,da kaj novega izvem,moj bo šel 1 dan po dopustu v službo,mu nič ne zavidam,upam,da mu čimprej mine...v sredo se vrne moja mami z dopusta,komaj čakam,je šla za 10 dni naa rab  s šotorom,facauser posted image sem mislila,da ne bo zdržala v šotoru,pa ji je očitno zelo všeč,ker je rekla ,da drugače pride prej domov,če ji ne bo kaj všeč...morje.....midva sva za 3 dni ušla v fieso,da sem ga malo videla...toliko mi letos finance dopuščajouser posted image ker še zidamo zraven,bo drugo leto boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image bi šla kar za cel mesecuser posted image v glavnem bomo izkoristili,kolikor se bo dalo,ker potem,ko bom v službi,bo spet bolj čudno,sploh ,ker nas je vedno manjuser posted image tako,da drugo leto ačnem že kmalu razmišljati o dopustu,moj se mi samo smeji ko razlagam,za koliko časa gremo drugo letouser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
9.8.2009 18:23:15   
Joob
ajaaa, tko pol...no ker mi ni blo nič jasno...pa sem že mislila, da je ena in ista oseba, ampak potem ko sem na hitro malo preletela čez poste, se mi je zdelo, da sta dve,aja pa še zato, ker naj bi ena pisala kar z velikimi tiskanimi, druga pa neuser posted image .

Lindi, sem še doma...rok imam pa danes teden...16.8.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......