tina50
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 No, da še poročam, kako je bilo v čet pri urologu in dermatologu. Dopoldan smo imeli najprej urologa in ga je zdravnik pregledal in določil datum za operacijo 2.9.09. Moramo bitii v bolnici ob 6.15 in potem gre Luka na operacijo, ki traja od 3-6 ur! ja bogi Lukec. Pa saj bo vse lepo prestal, ker je pravi mali možek. pa boga ritka , da ne bo več rdeča. Ursi2 a si že bla na UZ, kdaj imaš rok? Pomoč partnerjev: jaz pa moram mojga kr pohvalit. če mene ni doma, pa tudi, če sem naredi vse, razen lika, pa kuha ne, drugače pa vse. Pri Lanu pa sploh. Ko smo bli na morju,je blo skoraj celotno delo za Lana od mojga, ker je mene križ ful bolel. Glede tega jaz nimam težav. Je pa včaih tečen, pa se bi še našlo kaj, kar mi ne paše, sam poplnih najbrž, da res ni,... Dinki, če boš to čakala na tadrugega, da ti bo tvoj kaj pomagal, boš mogoče še čakala en čas al pa tudi ne. saj ko bi bil tadrugi, bi se pa spremenilo, če ti vsaj malo pomaga, ti se kr opogumi,...... sam ko si omenila, pa marčevke, jaz sem pa nad 2010 marčevkami, ful razočarana. jim spoh ne pišem več, sam javila sem se jim enkrat, da sem povedala, zdaj me je pa minilo. niti ena mi ni zaželea dobrodošlice, oz. saj jih tudi drugim niso, sam ne vem, ne zdijo se mi tolk prijazne,......se spomnim, kok ste ble ve prijazne, pa vse ste me pozdravle, ko sem se vpisala k vam,..... ne vem zakaj sem tolk občutljiva, al me hormoni dajejo,.... Zofy sem študirala, da bi se kr h februarčicam vpisala,... pa super , da je cista manjša perp za poroko Joj, Azzurra res grozen dopust, upam, da se nikoli več ne ponovi terida super, da Erika uživa pri straših, boš jo naslednjič lažje pustila in si spočila. mumu tebi pa moči, da bo v službi boljše, pa ne se pistit izkoriščevalskim babam. upam, da nisem kaj nujnega izpustila,..če ne me pa pocukajte,... sem na hitro preletela poste, ker je preveč, da bi vse prebrala,....zdej bom pa pridno sledila
< Sporočilo je popravil tina50 -- 14.8.2009 22:27:00 >
|