Ursi2
|
Živjo, punce!No, pa sem si še jz vzela malo časa za vas! Kaj naj rečem!Pri nas se kr naprej dogaja neki! Prejšnji teden je bil Luka bolan, tako da sem bila potem v čet in pet doma. Tudi soboto smo še ostali doma. Je res grdo kašljal in smrkal. Sem že pozabla, kolko se lahko v enem takem malem noseku tega sranja nabere. Je sesalc spet delal, ko nor. No, posledica tega je sedaj, da ne smem več sesat, ker mi Luka sesalc kr naprej ugaša. In namesto, da bi imela posesano v 20 minutah, traja lahko tudi eno uro! No, v nedeljo smo potem šli k bratu na piknik, ker je praznoval obletnico poroke, pa še bratranec in njegova sta prišla in sta nas povabila na poroko. TAKO Da že pridno vadimo doma z Lukanom in plešemo, da bo na poroki znal plesat in kako deklico osvojil! Ima oa njegova tudi rok takrat enkrat ko jaz in za punčko razmišljamo o istem imenu. Pri vseh mogočih imenih,kaj! No, ampak mi bomo itak imeli Jureta! No, sej to še ni nič potrjeno,ampak moj občutek mi tako pravi! Drgač pa imam v torek prvič pregled pri G in že komaj čakam. Na srečo me je dala zdej bolj zgodaj, ker ponavadi imam vedno zvečer pregled, ker smo ravno včeraj dobili obvestilo iz vrtca, da imamo v torek individualen razgovor z vzgojiteljicama ob 17.45. Tako da se veselim. Čeprav moj je še vedno precej skeptičen, ali ga naj dam ali ne! Pa tudi jz se ne morem odločit čisto. Vem, da je za njega res fajn, da gre, ker rabi družbo. No, dala bom še prošnjo za znižanje plačila, ker je moj na čakanju. Ker smo dobili kar visok znesek. Sicer mi ni jasno, kako, ker ima brat boljše dohodke kot midva in plačujejo več kot pol manj kot mi. Je res, da so 4-je, pa vseeno. No, upam, da bomo lahko kaj uredili, ker drgač bo pa še kr kriza. Sploh ker imava skor vse položnice midva, ker je tudi mamca na čakanju in jima ne shodi, saj imata še kredit za hišo. No, sem mal zatežila, se opravičujem, sam sem malo zmedena in morem dat iz sebe. Pa prosila bova, če lahko začnemo z oktobrom, čeprav sva ga vpisala s 1.9. To pa zato, ker greva 2.9 na operacijo in bova not teden dni, pa potem še 10 dni bo imel cevo in itak ga takrat ne bomo uvajali v vrtec. Upam, da se bo dalo zmenit! Kaj naj rečem, Jure mi nagaja, slabo mi je večino časa, sploh popoldan in zvečer. Ampak se da potrpet, ker je ta pravi razlog! Sam zvečer sem tako utrujena, da sem ob 19 še komaj pokonci. Pa tudi spimo tako tako!V nedeljo je bila prva noč po nevem kakem času, da je spal do 6-ih zjutraj, brez da ni se zbudil, no potem pa sem šla k njemu in sva še potegnala do 7-ih. Drgač pa se zbudi nekje med 1-3 in ne zaspi, če se ne vležem zraven njega na kavč in da se čisto k meni stisne, pa se me drži! Seveda se potem premetava in morem pazit, da me preveč v trebuh ne brca, pa kdaj hoče še pit ponočči ali gre vse skoz in ga je treba preoblečt. Ampak sej bo. Bom vsaj navajena, ko bo drugi! Je pa tako smešen. je enkrat na mene plezal in mi je hotel na trebuh stopit. Pa sem mu rekla, da ne sme, da more pazit na Jureta!Pa me je malo čudno gledal, sam ni nič kaj več se sekiral. Potem pa ga enkrat vprašam, kje je Jure, pa mi je dvignil majico in pokazala na trebuh. In sem ga vprašala, če je kaj njegov. Pa sem je ful stisnil k trebuhu in se je stiskal, pol pa še božal! In zdej se večkrat takole stisne!Jz sem bila čist solzna od sreče! Drgač pri nas še vedno nismo kaj napredovali z govorjenjem, ampak zastopi pa vse!No, tudi malo manj uboga, če mu kaj ne paše!Ampak je še vedno pravi sonček. Je pa zelo trmast in čče ni po njegovo, je kar kriza. Čeprav, če mu lepo razložiš, zakaj nekaj ne, potem je tudi ok. Je pa res zanimiv in vse hoče prestaknat. Smo bili včeraj pri mojih. Moj je pomagal v delavnici, midva sma pa skakala okrog in se igrala. POtem pa sma šla malico nardit in jim kavo skuhat in je v 5-ih minutah naredu en kup tumarij. Najprej je našel v kuhinji kanglo za zalivanje rož. Seveda nisem vedela, da je voda not in je mali že vse ven zlil, preden da sem ugotovila, da je skor cela kuhinja mokra. Sma lepo obrisala vse, se obrnem, da bi pripravila šalce in dala mleko gret, je že odprl hladilnik in je imel jajco v rokah in seveda je pristala na tleh in se razbila. Seveda je bilo super potem še pacat po nje. Ga postavim stran, umijem roke in brišem po tleh, ko je s pulta vzel posodico z mlekom za kavo in je polival mleko po tleh. Sem mislila, da bom znorela. Luka p agledal, kaj je zdej z mano! Sma se pobasala in šla ven. Potem pa, ko sma prišla nazaj v hišo, ko sma šla večerjat, sem ugotovila, da je tudi ploščo na štedilniku vklopil in je v tem času lepo skuto iz mleka nardil. Tako da je kar dober kuhar!Se mi je mamca tako smejala. Pa sej ne vem več, kaj naj. Ampak res ni nič več varno pred njim. No, je zelo priden, ko je treba pripravit mizo, vse lepo znosi gor in potem mu rečem, naj zleze v svoj stol in je takoj not. Pa seveda ne bo jedel, dokler ga ne privežem. je pa čist odvisno od dneva.Kak dan zelo lepo je sam, kak dan pa sedi in čaka, da ga bom jz hranila. Tako da zna jest in to zelo lepo, sam da se mu kdaj ne. Meni je pa tudi še včasih všeč, da ga lahko. Ampak bo treba ga zdej pa končno navadit, da bo sam jedel. Letala so tudi pri nas na vrhu lestvice zanimanja. Velikokrat se zgodi, da ga opazi prej ko jz in ko sliši letalo vse spusti in gleda in išče,kje ga bo našel. Avti so pa tudi zanimivi. In sedaj si že sam odpre vrata in zleze not, tako da smo zelo pozorni, da nikoli ne pustimo ključev not! Ve pa za vsak gumb, za vsako lučko,.....Bolj obvlada tipke, ko midva!Prepozna tudi naš in avto od dedija, če so kje parkirani in jih je več na kupu. Točno ve, kera dva sta naša! No, jutri pa peljemo (moj dragi, Luka in jaz) svaka na letališče v Graz, ker gre nazaj v Ameriko, tako da se že veselim, da bomo spet cel dan skupi!Sploh se ne spomnem, kdaj sma bila z mojim skupaj vsaj kake pol ure. Ker zdej ima v službi kao izobraževanje in gre ob5.30 od doma, pride domov ob 14 in potem gre k mojim pomagat v delavnico in delajo do 21-22 in ko pride domov sam malo poje in pade v posteljo. Tako da se jutrišnjega dneva prav veselim. Pa še pol bomo malo po trgovinah šli kake stvari kupit al pa vsaj pogledat. Je res tako noro sedaj. Sma imela prejšnjo nedeljo 7. obletnico poroke, pa nama ni uspelo niti malo kaj praznovat!Tako da boma še mogla to popravit in si dat duška! Sem pa mislila, da bom šla 1.9 na izpit, ampak sem se odjavila, ker se zvečer nisem zmožna učit in sem se prestavila na 15.9. Upam, da se mi bo do takrat pa uspelo! Tvigy, uživaj danes, naj bo to nepozaben dan! Boš videla, kako boš šele uživala kot gospa! Vilma, tvoja Julija je pa prava faca!!!!!!!!!Kja raztura na orglice!Vav, Peterle se lahko skrije,res!!!!!!!!! Lona, čestitke Tilnu za vožnjo brez pomožnih koles in seveda tudi za plavanje!Vva, to leto je pa bilo za vas res pomembno!! Priden je in prava faca!!!!!!!! Mumu, ti pa kar zarobanti malo v službi!Kja pa si mislijo, da so!Ma, mi gre tako na živce! Je pa res, ni hujšega, ko pa same ženske na kupu kot kolektiv. Jz sem imela v srednji šoli same sošolke in nimam kakih lepih spominov na ta leta. Prej sem bila v gimnaziji in smo bili super razred, sam pol sem pa imela proobleme z zdravjem in sem bila več v bolnici in doma in ni imelo smisla, da bi se trudila, ker je bilo res težko in sem se prestavila na ekonomsko. Ko sem prišla tja in sem vidla, kake so in kako so zahrbtne, mi je bilo kr slabo in sem komaj čakala, da bo konec srednej šole! Dinki, za tvojo mamco en kup , pa super, da sta Tit in tvoj možek postala taka naveza!Res lepo. Men je tud ful fajn, kadar sta LUka in moj par dni veliko skupi in je potem jok, če ga ni!Ker vem, kolko tudi mojmu to pomeni! Špela, Maks pa govori hujš ko kaka punca! Pravi frajer je!Jz tudi komi čakam, da bo naš, ko so tako lušni, ko začnejo! Glede ravnatelja pa . Je pa res en . No, zgleda, da tudi drugi vejo kak je. Le kako je lahko potem ravnatelj enega vrtca, če je tak.....! Lona, super da ste uživali na kolesih!Jz sem si tudi želela, da bi kupili sedež, sam sem ugotovila, da smo tako malo doma oz imamo take poti, da mormo it z avtom, pa še noseča sem sedaj, tako da bomo tole malo prestavili še!Sam pogrešam p aful, ker sem prej ful kolesarla!Tako d, upam, da ti uspe nakup vsega in da bote uživali na polno! Varstvo oz spanje za čez noč: no, vem, da bom kmalu mogla Lukana pustit kdaj čez noč pri bici (moji mamci). Sej ne, da ji ne bi zaupala, ali da ga ona ne bi hotla. Sam jz semoram prepričat! Drgač pa morem rečt, da vem, da bi njegovi ga dali spat in če bi šla kdaj kam, da bi naju ne bilo čez noč, da bi ga porihtala. Moja maca pa je itak navajena, saj ima večkrat vse tri od sestre na počitnicah tudi po cel teden. Stari so pa 5let, 3,5 let in 22 mesecev. In seveda, ker oni sijo pri bici, hočeta še bratova dva in potem jih spi vseh 5 in še bica v eni zakonski postelji! Je zdej v moji bivši sobi ena velika postelja in potem vendo tam spijo!In jih sama skopa, spravi v pižame, potem pa se pogovarjajo, berejo pravljice in zaspijo!. No, sej se je že zgodilo tudi da je bica kdaj padla s postelje, ampak kaj moreš. Se ji pač pol malo smejimo! Tina, lepo te je bilo spet brat!!!!!!!Sej ti verjamem, da te skrbi!Ampak poskusi čim manj o tem študirat!Boš videla, da bo vse ok in bo prikukal na svet še en tak korenjak ali korenjakinja kot je Lan! Zofy, super, da ste uživali v Izoli in da je Julija izgubila strah pred vodo in sedaj že lepo plava!Faca mala! Pa super, da je postala taka mala princeska in se rada gleda v oblekicah! Azzura, upam, da se bojo kmalu keri od nonotov opogumili, da bojo vzeli otroke za kako noč! Tega pa res ne zastopim. OK, sej ne rečem, da je malo straha, sam vseen. Pol ko bojo pa oni hotli, bota pa mala dva že prevelka, pa bota drgje hotla spat! Perp, čestitke samostojno hranjenje in tako čvekanje!pA pridni ste, da gradite! Takole, tole bo zaenkrat od mene vse!Zdej pa moremše neki malega nardit, potem pa počasi domov k mojima moškima!!!!!!!! Lepo se imejte in uživajte na polno tele lepe dneve!
|