|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
15.8.2009 9:20:01   
Naša črtica koraka
user posted image user posted image user posted image user posted image julija, raztura!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
15.8.2009 10:21:28   
Dinki
o čvekice, čvekice, ste pridne user posted image
na hitrco se tudi jaz pofočkam. Se vidi, da ta teden nisem bila v službi pa me je malo manj na RRju user posted image

julija od Vilme user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pa res faca! To ni le nedolžno pihanje, ampak že orng melodija user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona76, čestitam Tilnu za vožnjo na dveh kolesih user posted image user posted image  še malo pa boste lahko skupaj kolesarili vsak an svojem user posted image  in Taji za pljuvanje user posted image  user posted image .

Mumu...se boš mogla malo zbunit in narediti red. Tole pa ni lepo, da te takole izkoriščajo...babeuser posted image !!!. Pogovori se tudi z nadrejenim kar se tiče plače. In kako zadnji vikend na koruzi???? user posted image  Želim ti, da bo sreda en prečudovit dan! To, da te pa malo zvija je pa popolnoma normalno in prav! user posted image

Azzurra ti želim, da bi bilo vsaj malce drugače ko odrasteta Liam in daša. Mogoče bo potem vsaj enemu od starih staršev lažje jih imeti vsaj za kako urico pri sebi user posted image user posted image . In da bi se tole neskončno delo pri tvojemu možeku končalouser posted image .

Tina50, ja pa kje si ti? Tako malo se še oglasiš. marčevke 2010 so pa take al kaj? povej jim, da naj se malo po marčevkah 08 zgledujejo in da naj nam ne kvarijo dobrega imena marčevk user posted image . Ti kar z nami debatiraj, Tako kot ti je že napisala ena, imaš tudi tu veliko user posted image  tako da ni nobene panike. Nič ne skrbi kar se nosečnosti tiče, zagotovo bo vse OK user posted image user posted image user posted image .

kar se tiče možekov in pomoči....vidim, da je tema še zmeraj aktualna. Sem se pogovorila z mojim in je trenutno mnogo bolje. Bomo videli kako bo. je pa očitno pri moških res tako, da naredijo, ampak tako, da jih zmeraj spomniš na to. Seveda so redke izjeme user posted image . No, naslednji teden bo spet on doma s Titkom ker moja mami ne more user posted image .

Šibam....
lepo se imejte čez vikend! user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
15.8.2009 20:58:16   
Lona76
Dober večer!

Otročički spijo, možek gleda TV, jst pa hitro na RR, pol pa v miževo deželo.

Dinki user posted image user posted image user posted image za tvojo mamico. Da bi se ji noga čimprej zacelila. HB da je lahko mož doma s Titkom, če bi pri nas babice odpovedale pojma nimam kaj bi naredili.

Vilma Julija je cukrt. Je še Tilen gledu kako lepo punčka igra.

Špela tvoj Maks je pravi govorec. Sploh ne morem verjet da že toliko govori. Taja ko se "pogovarja" po telefoni samo butasto gleda v slušalko in jo morš močno prosit da kaj reče.

Tina proč s slabimi mislimi. Z dojenčkom bo vse v redu. Kar pa se tiče marčevk 2010. Kaj naj rečem. Niso vse Marčevke tko fine kot tiste l. 2008.

Azzurra upam, da se kakšna babica kmalu opogumi in prevzame otročičke čez noč, da se malo naspte.

Terida kako se je imela Erika pri babici?

Mumu sodelavke. Kaj naj rečem. Ko sem bila še v srednji šoli sem preko študenta delala v računovodstvu v enem podjetju in takrat sem si rekla da v računovodstvu pa v življenju ne bom delala ker so tam same kokoši. No in ti mi to potrjuješ. Sicer sem potem delala v računovodstvu ampak sem bila sama v pisarni. Ampak očitno res ženski kolektiv neki naredi. Sej verjetno bi tele babnce ble kr uredu vsaka posebi ampak ko so pa skup u kurnik zaprte je pa konc. Prav tako so bila meni najhujši 2 leti v srednji šoli ko smo bile same ženske v razredu. Groza!!!!! Kar pa se poroke tiče pa vama želim v sredo en nepozaben dan. NI čudno da te meče. Sej si sam še par dni samskauser posted image .

Danes smo imeli obiske. So bili prijatelji ki imajo 9 mesecev starega fantiča. Ampak to je neverjetno, kako otroci hitro pogruntajo da niso več ta mali v družbi. Taja je začela tega fantka kar dvigovat, da bi ga nosila, potem je hotela na sprehodu njega v vozičku vozit, pa skos ga je božala pa lupčkalauser posted image . No pa tut dudo mu je ene parkrat na hitro ukradla in jo dala v ustauser posted image .

Za jutri pa sva se z možem pogovarjala da bomo šli kar tukaj pri nas s kolesi en krog, ker nimamo veliko prometa po eni cesti. Taja v stolčku Tilen pa sam. Fant gre s tem kolesom kot bi se že par mesecev vozil. Zdej že kr neki v stoje vozi pa čez robnike. Sem rekla da bo šel drugo leto pa že po gozduuser posted image . No da bomo tole naše kolesarjenje uresničili pa bova morala s Tilnom prej it kupit čelado. Njegova mu je ravno še prav, pa bomo njemu novo kupili, Taja pa dobi njegovo. Brez čelade pa ne pustim ne da se on vozi, niti Taja.

Tko zdaj pa grem do konca pospravit, potem pa spat. Lepo sončno nedeljo vsem!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
17.8.2009 8:34:10   
terida
Dobro jutro! Spet ponedeljek, kaj? Ah, saj gredo ti dnevi tako hitro mimo, da bo vsak čas petek tu user posted image

Erika je bila res zlata pri nonotih - nikoli nobenega problema, so samo gledali kako je to možno user posted image Ko sva prišla, je bila vesela, da naju vidi in se je stisnila pri obeh (seveda najprej pri meni user posted image ), potem pa je kar šla spet k nonotu. Pa ni bila nič užaljena, zgleda, da je ločitev res dobro prenesla. Sem imela občutek, kot da je njej isto, če jo pustiš za dve uri ali pa za tri dni. Super, da nima težav s tem user posted image (to je sigurno po meni pobrala user posted image ). V nedeljo, ko smo se odpravljali v Lj., pa je bila kar vesela, ko je pogruntala, da gremo spet vsi trije skupaj domov. In je komaj čakala, da vidi spet Ulijo (tako kliče Julijo od Zofy user posted image ).

Azzurra, hvala za razlago, zdaj razumem user posted image Pa user posted image user posted image user posted image zate - mogoče se pa none le popravijo in te malo razbremenijo vsaj za kako popoldne! Spomni jih, da to ni spanje čez noč user posted image
Mi imamo to "srečo", da so naši starši 100 km stran. Meni je to v principu kar všeč, ker se mi zdi, da je bolje, da si bolj narazen in se redkeje vidiš, ker se imaš potem raje user posted image Midva se zelo lepo razumeva z obema družinama, samo kar vem, da če bi se videvali vsak dan, ne bi bilo tako. In podobno je tudi z varstvom otrok - zdaj so čisto navdušeni vsakič, ko vidijo Eriko, če bi pa bila skozi tam in bi jo morali večkrat pazit, pa nikoli ne veš... No, ko smo se odpravljali nazaj v Lj. sta bili obe Erikini noni čisto razneženi in se mi je vsaka posebej zahvaljevala za to, da sem jo pustila pri njej in da komaj čaka, da jo še. Tako da sem res vesela! To nam bo prišlo še zelo zelo prav, ko se bomo selili oktobra.

tina50, lepo, da si se oglasila po dolgem času! Poskusi se čim manj sekirat zaradi zdravja pikice. Saj vem, da je lahko govorit, a dejstvo je, da vsa skrb na svetu ne pomaga kaj dosti. Verjemi, da bo vse OK, pa tudi bo tako! user posted image

Špela100, saj se človek navadi bit proč od otroka, sploh če nimaš druge možnosti. Jaz sem jo morala dat v varstvo z 11. meseci, pa je potem verjetneje lažje tistih 9 ur na dan brez otroka potegnit na 24, kot v tvojem primeru, kjer bi morala 0,5 ure potegnit na 24 ur user posted image Sem pa opazila nekaj drugega - tokrat mi je bilo dejansko bolj hudo, kot takrat, ko sem šla službeno za 3 dni v Francijo. Takrat sem bila cel dan zaposlena in me ni vsaka stvar spominjala na Eriko, medtem ko sem zdaj bila cel dan okrog njenih reči, nje pa ni bilo...

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

drugače pa je maks nabrit kot vedno, zdaj obvlada dve barvi...ve kaj je rdeče in kaj črno ,

Bravo Maksu za vse pogruntavščine user posted image user posted image user posted image Ta z rdečo in črno mi je bila najbolj všeč - moram mojemu povedat, ker navija za Milan, bo sigurno Eriki začel s tema barvama težit user posted image user posted image user posted image

Vilma, Julija pa res obvlada, bravo!!! user posted image user posted image user posted image

NČK, sem našla način kako poredit Anjo - za par dni jo pusti pri nonah od Erike. Meni so Eriko v treh dneh kar vidno poredile! Naša punca pač zelo rada je in seveda za none ni nič boljšega, kot hranit otroka z apetitom user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
17.8.2009 10:10:22   
Zofy
Dobro jutro čvekice! Ma koliko ste načvekale v tem tednu, ko sem bila na dopustu... sem vam komaj sledila. Z apisanje pa je časa zmanjkalo. No, bom pa danes pokomentirala.

Mi smo bili cel teden v Izoli in se vsak dan kopali, včasih tudi 2x na dan (dopoldne in popoldne). Škoda, da se z aleži nisva uspele dobit... kaj čmo.
Julija se je najprej ful bala vode oz. ji ni bila všeč, potem pa se je kooonlno malo opogumila. Z rokavčki že ful obvlada plavat, ful lepo drži gor glavo, pa ritko čisto v luft. In ko ji rečem "daj žaba žaba", lepo plava z nogicami kot prava mala žabica. Nisem vidla nobenega tako malega otročka,d abi znal z rokavčki plavat in sem zato prav ponosnauser posted image . Drugače pa je bil največji žur seveda tuš. Se je hodila 3x na dan tuširat, ne vem zakaj ji tako paše tista ledena voda. Ljudje so se ji samo smejali, ker drugi otroci so se običajno drli, ona pa cele afnarije zganjala. Je postala prava mala afna. Če jo npr. oblečem v oblekico ali kaj podobnega in ji rečemo, da je lepa, se takoj leti pred ogledalo gleda in še klobuček si zraven daja na glavo in sama sebe zabava in dela zraven "ku-ku". Ji moramo eno ogledalo kupit, ker doma v Lj je ogledalo previsoko in se ne vidiuser posted image . Pa tudi čvekat je kar začela, samo Maksa pa po moje noben marčevec in marčevka ne prekaša in mu ne seže niti do kolen. Bravo maksuser posted image user posted image

Pa bravo Julija za orgliceuser posted image user posted image user posted image Prav luštno jo je bilo pogledat. Res je dobra ideja ta z orglicami. Tudi moja prijateljica jih je dala tamalemu in je bil ful navdušen. Bom tudi jaz ob priliki kupila Juliji, samo upam, da ne bo delala pol preveč kažinauser posted image

Terida, vidiš, da se je dalo preživet brez Erike. Verjamem, da si jo pogrešala, az sem tudi mojo Julijo. Je bila 1 teden pri mojih in 3 dni pri tašči in tašča že sprašuje, če jo bo lahko kmalu spet imela. Samo jaz imam zdaj za nekaj časa dovolj, je ne dam nikomur. Itak jo bom dala, ko se bomo selili.
Kopalke oz. kopalnih plenice pa dobiš v BC. Rečeš, da bi rada take kopalke, ki zadržijo blato. Stanejo pa okoli 12€. Ne najdem jih na njihovi spletni strani, da bi ti jih pripopala.  Zgledajo kot take malo bolj ohlapne kopalke, ki imajo prilegajočo elastiko okoli stegen, da kaj ven ne uide user posted image .

Tina50,
tudi mene skrbi kako bo na morfologiji, pa da bo otroček zdrav, samo ne se preveč obremenjevat s tem. Tudi moja kolegica je mogla it pred 4m rodit pri 23t, ker je imel neko hudo kromosomsko napako in se ni razvijal ok. Samo jaz se tolažim s statistiko in da če je to njo doletelo, mene pač ne bo... Upam, da res ne. 
Marčevke 2010 pač niso 2008user posted image . jaz tudi pri februarkah skoraj nič ne klepetam. Jih je preveč, preveč postov na dan, sploh se jim ne da sledit. Drugače pa zgledajo fine, samo res jih ne morem za marčevke 2008 zamenjat. Mogoče potem, ko bojo že dojenčki tu, takrat jih itak več kot pol neha pisat. Vsaj pri nas je bilo tako. Se spomnine Nasy? Ona je imela po moje vsak dan najmanj 1 post, zdaj pa se ne javi čisto nič več...

Azzurra, ti imaš pa res smolo... se mi prav smiliš. Mož dela cele dneve, nonoti nočejo otrok za čez noč... Kaj pa če bi si kakšno varuško omislili za zvečer? Če hodijo otroci kolikor toliko ob normalni uri spat, jih za začetek ti dajaš spat, pa jih potem varuška samo pazi. Jaz mojo plačujem 4€/h, s tem, da vedno navzgor zaokrožim. In ko sem šla na en koncert v Križanke, jo je tudi spat dala. Julija ji je sama povedala, da bi šla nina nana in jo je dvignila v posteljo, dala dudo in je zaspala. Vaši nonoti pa imajo res 2 levi roki, da ne znajo niti dat otroka spat. Kot da niso nikoli imeli otrok... Moja tašča je tudi 71 stara, pa je mislila, da bo imela Julijo za cel avgust in da jo bom jaz hodila samo obiskovat (alora veš, da se ji že kisajo možgani, če misli, da bo Julija cel mesec gor in jaz brez nje...).

Mumu, user posted image user posted image user posted image sodelavke. Nič se ne sekiraj preveč, ker sližba je pač služba. Jaz delam samo zaradi plače in me ne sekirajo več judje okoli mene. Je pa dobra ideja, da se z nadrejenim pogovoriš in tudi predlagaš zase višjo plačo. Zgbit itak nimaš kaj. In ja, z babami delat je hudič!
Čez 2 dni pa boš še gospa, juhuhu. Uživaj še zadnja 2 dneva, ko si "samska"user posted image

Lona76user posted image user posted image Taja pa pljuva, auser posted image user posted image user posted image Ti, ti, ti, le od koga se je to naučilauser posted image user posted image user posted image In bravo Tilnu za samostojno vožnjo s kolesomuser posted image

Joj, zdaj pa ne vem koga sem že in koga še nisem pokomentirala. Upam, da nisem kaj pomembnega izpustila user posted image .
Nekaj bi vas vprašala. Kdaj mislite odvajat od plenic? Jaz sem hotela na morju, pa moj očle ni bil za to, ker je rekel, da ima v dnevni in jedilnici laminat in da lulanje steče med režeuser posted image . Jah, ne morem ga silit v njihovem stanovanju. Se je 2x, ko jebila naga, polulala prav tja ko ne bi smela, namesto da bi se na balkonu. Sem pa opazila, da  vsakič, ko se pokaka reče "ka-ka" in kaže na plenico in jo pol zavjem in ji rečem, da mora rečt že prej, ko jo tišči, da bo šla v kahlico in reče, ja, da bo rekla. In jo pol vprašam kaj se dela v kahlico in reče ka-ka. Torej razume. In zdaj po novem tudi ko se polula reče ka-ka. Torej se zaveda, da lula in kaka, samo ne vem kako naj jo pripravim, da bo rekla preden po potrebo opravila. Any ideas?

Samostojno hranjenje: tisti, ki so v vrtcu, najbrž že sami jejo. Našo Julijo pa varuška pita, ker pravi, da hoče imet pod kontrolo koliko kdo poje in vsakega otroka hrani posebej. Me je prav skrbelo, ker bo Julija še 1 leto pri njej, da bo prišla pri 2,5 letih v vrtec (UPAM, da pride!!) in ne bo znala jest. No, pa smo jo zdaj na dopustu vsak dan pustili, da sama je. In na koncu je že riž jedla sama z žlico in pojedla poln krožnik. Zdaj moram samo še varuško prepričat, da jo pusti da kaj poje tudi sama. Kako jejo vaši otročki?

Uh, zdaj pa sem se res ful razpisala, za cel teden, ko sem bila na dopustu. Zdaj pa še malo delat...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
17.8.2009 14:49:27   
perp
punce živjo,

Berem, da ste se imele ful fajn zadnjič v Tivoliju na srečanju. Res sem imela lepe namene, ampak sem mogla it pospravljat na hišo. Sem čist v prahu, prov v pljučih že čutim, da sem "zakajena". V tisith maskah za na usta, pa sloh ne morem delat. Zdej smo v fazi polaganja hidroizolacije, ker nam pridejo drug teden polagat tlake. Pa še trenutno izbiramo vhodna vrata - to je tolk izbire .... sploh ne veš kakšna bi (taka da jih ne bo treba nikoli pucat). Sej se prov kdaj ustrašim, kolk pospavljanja me čaka. A ima katera od tuki hišo, ki jo ne deli s starši ali njegovimi?

Uglavnem za vikende sploh ob nedeljah poskušamo biti čim več skupaj. Lih včeraj smo bili v Atlantisu za cel dan in je blo ful luštno. Je bila tamala v kopalkich (v vodi v plavalni plenički) in nama je tudi prišla pokazat,  da je lulala (Zofy sem tebe brala) in tud če kaka pride k meni in mi kaže na ritko. Drugač pa tud naša že ful govori (mami, dedi, baba, papa, tukile, če neki pade je paaa, pa kaj pokaže pa reče tooo, pa motor, pa poletna ...) čvekica naša. Res že veliko stvari razume, sploh pokaže zmer vse kar jo vprašaš (razen če v družbi tujcev ali enih ki jih samo občasno vidi). Takrat ji je pa kar nerodno.

Ko si spraševala Zofy -  naša vse (razen kakšne juhe) je sama. To je super, ker jii dam in to lepo mezi, jaz pa lahko kaj zraven naredim. Čeprav baje pri varuški jo ona hrani, ampak to zato mi je relkla, da ne umazana????

Sem pa zelo vesela, saj gremo čez 14dni v vrtec in poznam obe vzgojiteljici in sem se z eno neformalno v petek pogovarjala in jo je valda ful strah kolk otrok še ne bo hodilo, pa še ne znajo sami jest, pa velik bodo jokal, pa mamice bodo jokale, pa skoz bo pazi....buc bo ....user posted image user posted image user posted image  Tko, da je zelo vesela, da ve da vsaj z enim otročkom ne bo problema. Ja naša je že res ful samostojna. Pa skupinca se bo imenovala Slončki in ko to povem Neji se ji ful smeji.

ker nisem čist natekočem, mi lahko povete katera marčevka je vse noseča - zofy, terida, Ursi82 ???? katera še? Ful ful lepo.

čao čao

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
17.8.2009 15:14:51   
Zofy
Perp, nosečke smo jaz, terida, Urši2, Tina50 in BellaLuna, ki pa se ne javi več pri nas. Pa še ena marčevka Svet je že rodila menda junija...
user posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
17.8.2009 15:16:19   
Zofy
Aja, pa čestitke Neji za čvekanje in samostojno hranjenjeuser posted image Na naslednje srečanje pa le pridi!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
18.8.2009 8:02:07   
terida
Zofy, hvala za opis kopalk - si tako dobro napisala, da jih bom gotovo našla!

Glede odvajanja od pleničk... Meni se Erika še ne zdi zrela za to. Varuška pravi, da bo začela s septembrom, samo sem videla zadnjič pri Eriki, ko sem jo zaradi izpuščaja imela brez plenic, da lula večkrat po malo in po moje tega še ne kontrolira. Tudi pri kakanju je tako, da je nad kahlo sicer vsa navdušena, a nikoli ji še ni uspelo nič noter naredit. Se mi zdi, da če jo dam gor, takrat ko bi sicer kakala, jo to tako zmoti, da potem kaka šele čez pol dneva. No, varuška pravi, da bo to itak počasi potekalo, da ne bo nič na silo pa to, tako da bomo vidli. Je pa tudi rekla, da je Julija že bolj pripravljena, tako da bo pri vas gotovo to bolj hitro uspelo user posted image Bo pa uvajala obe hkrati, ker imajo baje ta mali tako "v skupini" večjo motivacijo - saj, kdo bi se lahko uprl skupinskemu kakanju user posted image

Glede samostojnega hranjenja... Glede tega sem pa po moje jaz še najbolj smotana, ker večino časa Eriko pitamo. Ona je bila vedno bolj komot kar se tega tiče in mogoče sem tudi sama kriva, ker jo premalo spodbujam, kaj vem. No, navadno je z vilčkami sama sadje, ki ji ga narežemo na koščke. Samo to je vedno tako, da lepo je na začetku, potem pa se začne bolj igrat s hrano... Sem tudi varuško vprašala in je rekla, da jih bo učila samostojno jest, samo ne še zdaj - karkoli že to pomeni. A vaši sami jedo že tudi čokolešnike, gres in podobne stvari!?

Perp, lepo da si se javila! Čestitke za hišo in Neji za klepetavost in samostojno hranjenje user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
18.8.2009 11:07:30   
Dinki
dober dan mamice,
mamo tko pestro v službi, ampak smo ravnokar oddale letni plan za naslednje leto in sem si ukradla sedaj malo časa za vas. RR je super za malo sprostitve med delovnim časom user posted image .

najprej....Mumu, kakšno je počutje danes ko si zadnji dan koruznica? Jaz ti želim, da se imaš jutri super duper lepo. želim vama ogromno ljubezni, medsebojnega razumevanja in še kakšnega user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona76, ste potem šli vsi štirje na kolo? kako je šlo?

terida, super da je Erika uživala pri starih starših user posted image . Še kako prav ti bo prišlo tako varstvo pa še user posted image  se ponavadi dopade malo spremembe.

in Zofy, čestitam tvoji julči za plavanje z rokavčki user posted image  je pa faca! Jst tega letos še nisem poskusila, bom pa naslednje leto. Drugače ima pa tudi Tit noro rad vodo. Ko zalivamo vrt z vodo, on tako obožuje hoditi naokoli s cevko v roki in šprica sebe (je nagec), šprica nas in se ob tem tako krohota, da ga je pravi užitek gledat. Jaz sem še zdaj vsa solzna ko ga gledam.

Ženski kolektiv = user posted image . res, sem totalna zagovornica mešanega tima. Mora biti tudi kakšen moški, ker če ne je hitro obup. Jst sem trenutno v samo ženskem kolektivu, sodelavec je predkratkim odšel user posted image  in mi ni kul. Še dobro, da gremo na malico in se tam malo pomešamo.

Plenice in odvajanje. jaz imam velikokrat doma in na vrtu Titka kar brez plenice in pač ko se polula, se polula in obrišemo če je doma. Na kahlo ga še ne dajem. Ker se mi zdi, da še ni zrel za to. Npr. sedaj ko lula mu jaz zmeraj rečem če lula in ga bom najprej navadila na to povezavo. Tudi če ga vprašam boš lulal, se zmeraj pogleda dol, torej že malo ve zakaj gre. Nam so v vrtcu rekli, da jih bodo tiste najstarejše (med njimi je tudi Tit) proti koncu tega leta malo navajali na kahlo, tako da bomo videli, se nam pa nič ne mudi. Za kakanje pa je trenutno tako, da hoče biti takoj previt. Se je zadnjič pokakal med kosilom in se je kar dvignil z rokicami na mizo in ni hotel več jesti. Smo ga mogli takoj previt in je šel takoj nazaj k svojemu stolčku in rekel am-am user posted image .

Hranjenje: Tit si zna sam nesti žlico v usta, ampak mu zraven polovica dol popada, tko da sem tudi jaz egoistična kar se tega tiče in ga potem raje jaz hranim kot da je vse posvinjano. Cccccc, me je kar sram, bi sama sebe za ušesa zaradi tega user posted image .

Perp, super, da hiška napreduje user posted image

No, toliko od mene. Tit in možek sta ta teden skupaj doma in se imata fajn. Mater je ratal prav ljubček od očija pa dedijev ljubček je tudi....samo da je pred bajto ga začne klicat dediiii, dediiii in pol ga more dvignit in skupaj gledata avione. A ima še kateri tako rad avione? ne morem verjet, da zagleda tudi tiste ta najmanjše, ki jih sama nikoli ne bi opazila in pokaže s prtkom in začne delat brm, brmmm user posted image . Sem ga že prokužila, da ima z vsakim določene fore. Vsakega izkorišča za nekaj user posted image .

lepo se imetje, se beremo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
18.8.2009 20:50:06   
Lona76
Dober večer!

Evo sem ravno iz kina. Sem peljala Tilna in še od mamičinega bratranca hči. Stara je 14 let in je sedaj pri mamici na počitnicah. Smo šli gledati Ice Age. Kar v redu filem.

Vikend smo preživeli lepo. Ja v nedeljo zjutraj sva šla s Tilnom res po čelado in potem smo šli res vsi kolesarit. Bilo je super. Za 5km krog smo rabili pol ure. Tilen definitivno dobi za RD novo kolo. Ker sedaj ima 16 colskega in je mogu celo pot poganjat. Jaz si moram pa tudi novo kolo kupiti. Se ni noben z njim vozil 10 let, kolo pa je staro nekje med 15-20 let. Pol veste kako je dober. Skratka postala sem čisto navdušena in gledam kakšno kolo naj si kupimuser posted image . Moža morim da bo mogu kupit nosilce za na streho da bomo lahko kolesa s sabo vozili. NO mojemu navdušenju se je pridružil tudi Tilenuser posted image . Tudi Taja je kar uživala, potem pa je ratala zaspana in se je neki začela razburjat, na koncu pa je v stolčku zaspalauser posted image .  Sem pa ugotovila da sploh nimamo dobrega stolčka za na kolo. Ker je naslonjalo ravno in ko ima Taja čelado gor ma glavo mal naprej. In že gledam nove stolčkeuser posted image . Ja ni hudič bo treba it v službi rečt za boljšo plačo.

Samostojno hranjenje. Ja tudi jaz sem pri ta lenih. No nisem tok pri ta lenih kot pa pri ta živčnih. Včasih dam Taji da sama je, ampak ko začne pacat in po mizi mazat hrano mi kr tema na oči pade, tko da ji rajš jst dajem za jest, pa sem mirna. In si pravim jo bojo že v vrtcu naučil jest. Baje da se neki tašča matra z njo in ji daje da sama je.

Odvajanje od plenic. Kako bojo to v vrtcu delali ne vem, če je ne bojo začeli oni odvajati jo bom jaz začela drugo leto poleti. Sej pove da se je pokakala, ampak prej pa ne pove. In moja mami jo na kahlo daje in Taja meni sicer reče lulu (da bo lulala) in ko jo dam na kahlo reče ŠŠŠŠŠŠŠ. In potem reče DOST in ustane. In potem tisto kahlo okrog obrača in govori NI? No in to je to. Tudi Taja ni pripravljena na kahlo. Eno lulanje in eno kakanje ji je slučajno ratalo.

Tko zdej grem pa Tilna zrihtat za spanje, da ne bo jutri zjutraj spet koma. Je mož določu da gremo ob 7-ih od doma če hočem it z njim. Mami rabi moj avto, da bosta šli s Tajo v Arboretum.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
18.8.2009 21:05:05   
pomlad08
živjo, ful na hitro se javljam, ker pokam kufre - greva jutri z jobom za par dni v trento k sestri user posted image

drugač pa dons kar skačem od veselja, ker sem dobila en sanjski glasbeni job (job kot služba seveda)! pa še sploh diplome nimam, pa so me kar sami povabil če bi prišla delat! jupi user posted image

ajde

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
18.8.2009 21:08:57   
mumu
dober večer

Evo še zadnje javljanje kot koruznica user posted image user posted image

Samostojno hranjenje: pri nas še ni izvedljivo, sicer že sama zna sama z vilčko pojest, tekoče stvari ji pa ne gredo, ji moravo še pomagat.

Odvajanje od plenic: niti pod razno še ni pripravljena tudi ko jo prašam če je kakala pravi ne user posted image user posted image , tako da bom še čakala.

kar se pa avionov tiče je pa ista kot oči Živimo v bljižini športnega letališča tako da se skos neki dogaja. Ko avioni poletajo in pristajajo gredo mimo naše hiše in ni aviona, ki bi ga tia spregledalauser posted image user posted image . Ko jo damo pa v avion je pa sploh ne moramo vn spravt, tako da komaj čakam da bo dost stara da bo z očitom začela na letališče hodet, jst bom pa doma uživala.

uživajte

< Sporočilo je popravil mumu -- 18.8.2009 21:14:42 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
18.8.2009 22:55:03   
Špela100
Čer...

Draga Mumu jutri ti želim en lep prekrasen dan, poln ljubezni in pozitivnih čustev, lahko tudi kakšno solzico spustiš...samo mora biti od sreče. Držim pesti, da je ta tvoja trema tista pozitivna in da te v pravem trenutku spusti.
Poleg tega pa ti želim še uspešno zakonsko življenje, polno ljubezni, spoštovanja, veliko mero potrpljenja , tisto krepko žensko moč, ki drži tri vogale pokonci in na koncu še enega al pa dva user posted image Cmokaaaa.......

Samostojno hranjenje: ja Maks je z viličko zelo lepo narezano sadje ali pa kaj drugega v koščkih, žlica je mal večji problem, čeprav že lepo nosi hrano v usta. sem pa vesela, da ne paca, ker on je pa tako natančen, da če ima mal prstek umazan že kriči, mama biši...in mora mama obrisat...tako, da se ful trudi, da bi lepo jedel.

Odvajanje od plenic: zadnjič sem ga poskusila dat v spodnje hlačke in se je seveda 2x polulal, na kahlico se usede samo oblečen in reče, da je lulal, nag pa noče gor sedet.
Tako, da se mi zdi še prezgodaj, čeprav ko se pokaka pove, da kaka in pove tudi kdaj lula.

Pomlad08 user posted image user posted image sem že hotela vprašati kje hodiš in kako se držiš. Čestitam za službo, bravo tako se dela punca.user posted image Uživaj v Trenti....jaz bi tudi še šla kam pohajat....

Lona76 ti si pa čist notri padla s tem kolesarjenjem user posted image user posted image , ja ga ni čez zdrav duh, v zdravem telesu. Pridna si, da najdeš energijo še za to.

Zofy taka kot je tvoja Julija je bila moja hčerka, non stop v krilcih in klobučkih...brez klobučka nikamor, smo jih imela za izvoz...no zdaj je pa ona ena hip-hoperka....ha, ha....

Vilma Julija je carica s temi orglicami....lahko bi jo dala nastopat na zmaj ma mlade....ha, ha....pridna Julči...

Terida ja vem, da se navadiš bit brez otroka, saj to bom začela zdaj prakticirat, 1.9. vrtec...aja če bom sploh dobila....

No da vam še dogodivščino od danes povem, sem imela že ob 9 uri zjutraj 200 pritiska...
V glavnem dobila sem odločbo za vrtec konec junija in jaz mama pozabljivka sem pozabila oddat pogodbo v vrtec...ko smo prišli z dopusta me je skor kap, jaz kličem v vrtec, ni problema takoj k ravnatelju, mi vzame pogodbo, govori, da ni problema, da je prostor, da gradijo še tri igralnice, da nič hudega, da se da vse uredit, vzame pogodbo, vpraša v katero skupino bi rada dala Maksa, ga vpiše na seznam v izbrano skupino in mi reče, da je vse urejeno, da naj čakam vabilo za roditeljski. No kolegice so že vse dobile vabilo jaz ne, kličem danes vrtec, se oglasi tajnica, da nisem dobila vabila, ker ne vedo, če bo prostor za maksa, da sem bila prepozna s pogodbo, da žal se držijo zakona, zadaj ravnatelj daje navodila tajnici kaj naj reče, jaz tajnici vse razložim, da mi je ravnatelj osebno obljubil mesto, da ga je dal na seznam, rekel, da je vse urejeno in rečem, če mi da ravnatelja, ona pa meni, da on noče govorit z mano...jaz čist besna...ona pa meni zašepeta, da naj pridem v vrtec direkt. Jaz uletim čez pol ure v vrtec, dobim ravnatelja in je kar po stolu lezel....da ja, ja da naj malo počakam, da čisti zamudnike....čisti zamudnike 13 dni pred začetkom vrtca???!!! Halo!!! Pa da ja da saj smo na seznamu...sem sam rekla, ja saj tako sva se dogovorila in sem smatrala zadevo za urejeno, po telefonu ste mi rekli čist drugo, da če bo prostor...ne, ne ne počakajte malo...on meni.....sem rekla smo noter ali nismo....ja, ja ste na seznamu....in zakaj nisem dobila obvestila...počakajte, počakajte...vse je ok.....haloooooo???? Še zdaj ne vem če bomo prišli noter ali mi bo poslal samo dopis, da smo prepozno oddali....vse razumem, sem kriva sem prepozno oddala in če bi šla tja in bi rekel, ok če bo prostor pridete noter in če ne, ne....ne on meni reče vse je urejeno, imamo ful prostora...potem pa tako....in kdaj bi oni mene obvestili??? 1.9.??? za pop........da ne govorim, da je tajnica kar dol gledala in se je kar v zemljo hotela vdret reva...takega hinavca za šefa...iz oči ji je sijalo preziranje...mene pa je sam pogledala in zavila z očmi....

Sem besna kot ris, se bojim, da se bom še kregala.....

< Sporočilo je popravil Špela100 -- 18.8.2009 22:58:13 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
19.8.2009 0:03:46   
jagoga

MUMU, srečno jutri in veliko prijetnih ter veselih trenutkov želim,

Špela, to je sranje od sranja, pa ne pozabi jutri je sreda in uradne ure na občini. uredi še tam, kar še moraš urediti.

Lona, vidim da pridno kolesariš, kaj pa tek in priprave na ljubljanski maraton? NČK kaj pa tvoje kondicijske priprave?user posted image
Pomlad, če boš v Trenti tudi za vikend, se mi oglasi na ZS, se lahko kaj srečava. Pa čestitke za sanjsko službo.

Samostojno hranjenje gre pri nas 50 %, uspešna je samo prva polovica hranjenja, ko si nese hrana z žlico do ust, potem se pa žlica okoli obrne in se vse dol zlijeuser posted image

Odvajanje od plenic, če ga ima nagega se običajno večkrat po malem polula, ampak če se lulanja še ne zaveda, se pa zaveda, da ko se lula si je potrebno lulčka držatuser posted image Taka faca je, da si ga drži in že cilja z njimuser posted image
Drugače pa je pri nas v vrtcu navada, da otroke takoj učijo na kahlico. Običajno jih dajo 3x na dan ob isti uri (po zajtrku, preden gredo ven in po kosilu) na kahlico, če so uspešni ali pa ne, to njim pride v navado. Pa še nakakšni plenici lahko kaj prišparajo.

Vrtec, mi smo pa danes dobili že vabilo na roditeljski sestanek, ki ga bomo imeli v ponedeljek.

Perp ja super za tako hiter napredek zidave. In če se ne motim ni prav nobene, ki bi živela sama v lastni hiši. Upam da nisem katero spustila, ko sem na pamet pregledovala stanovansko stanje.user posted image

Dinki, ti pa kar kufre posprav pa pojdi na en kratek samski izlet, se je tvoj možek že fajn popravu pri skrbi za otročička. Ali pa hitro še enega naredita, da ne bo pozabu, kako je, ko mora sam skrbeti za Tita.

Kolektiv, ja babe so za en drek, najbolje je biti blažena med moškimi, te vsaj v službi na rokah nosijo. no, če sem pa iskrena in dobro pomislim, po vseh letih čistega moškega kolektiva, pa zapaše tudi ženska družba, se lahko vsaj z nekom normalno pogovarjaš o ženskih zadevah, o otrocih in seveda o moških. Ne moreš v priča sodelavca kritizirat lastnega moža, si včasih moški malo preveč po moško to razlagajo, pa takoj zagrabijo priliko, da te morajo potolažiti in nuditi rabo za jokanjeuser posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
19.8.2009 7:50:55   
terida
mumu, drži se danes!!! Veliko sreče v zakonskem življenju ti želim! user posted image user posted image

Pomlad08, čestitke za službo! To je pa res krasno slišat user posted image

Dinki, Lona76, vidim, da smo pri hranjenju tam-tam. Je prav lepo slišat, da nisem edina user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Taja meni sicer reče lulu (da bo lulala) in ko jo dam na kahlo reče ŠŠŠŠŠŠŠ. In potem reče DOST in ustane. In potem tisto kahlo okrog obrača in govori NI?

user posted image user posted image user posted image
In bravo za kolesarjenje!

Joj, Špela100, sem še jaz jezna ratala, ko sem prebrala kaj ti je tisti idiot od direktorja naredil! user posted image Ga kar vidim, klin.., kako ti v obraz laže. Saj ne, da sem jaz mati Tereza, samo mi res ni jasno kako lahko takšni ljudje živijo sami s sabo...

jagoga, ti si torej tudi v moškem kolektivu. Se strinjam, da je gotovo boljši od ženskega, čeprav jaz žal ne morem rečt, da me glih po rokah nosijo... No, pa saj se ne pritožujem, so čisto fajn in jih ne bi zamenjala.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
19.8.2009 8:17:49   
Dinki
Jutro! user posted image

Lona76, je tudi vas osvojilo kolesarjenje? Jaz sem ful rada kolesarila še preden sem zanosila oz. rodila. Na našem koncu je res luštno kolesarit. In ko sem bila na porodniški sem kolesarjenje že pošteno pogrešala. No zdej ko je Titek že tako velik in smo mu kupili sedežek nam je kolesarjenje vsem trem ponovno postala prava uživancija user posted image . U troje je ubistvu še lepše user posted image . Drugače pa jaz kar tastov kolo furam, ima enega super duper dobrega in sem si ga že hotela kupit, pa je vztrajal naj kar njegovega vozim ker ga  on nič ne uporablja (ga je dobil za 50 let od prijateljev). meni pa super user posted image .

Pomlad08, čestitke za sanjsko službico user posted image user posted image user posted image  zagotovo si odlična na svojem področju user posted image . In tvoj Job - sem gledela slikice na fb-ju user posted image . A se ta tvoj otrok sploh kdaj ne smeji????

Špela100, ti želim, da se tole glede vrtca uredi in da gre Maxs s 1.9. v vrtec user posted image . tale ravnatelj je pa res user posted image . da ga ni sram pa tako funkcijo opravlja user posted image

Jagoga user posted image ...a tkole ga lula vaš mali fantič? user posted image  Se vidi, da so fantje v večini pri vas user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Dinki, ti pa kar kufre posprav pa pojdi na en kratek samski izlet, se je tvoj možek že fajn popravu pri skrbi za otročička. Ali pa hitro še enega naredita, da ne bo pozabu, kako je, ko mora sam skrbeti za Tita.

ja res je nastala povezanost med njima in da ti ne govorim kako se to mojemu možeku zdi. Smo bili včeraj na obisku, na terasi in se je 1. zgodilo, da ko je očka vstal in šel na WC, da je Titek začel jokati in klicati tata user posted image ....prej se je to dogajalo samo ko sem jaz kam šla. Sem samo gledala - kera nova moška naveza user posted image . Bi pa šla nekam se malo spočit, ja, ampak bi hitr začela pogrešat moja dva pobalina user posted image , tko da se bomo raje odločili za drugo varianto user posted image

Mumu, še tukaj.....UŽIVAJ v vsakem trenutku!!!!!!
želim ti vse lepo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa delat...

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
19.8.2009 13:01:21   
Ursi2
Živjo, punce!No, pa sem si še jz vzela malo časa za vas!

Kaj naj rečem!Pri nas se kr naprej dogaja neki!

Prejšnji teden je bil Luka bolan, tako da sem bila potem v čet in pet doma. Tudi soboto smo še ostali doma. Je res grdo kašljal in smrkal. Sem že pozabla, kolko se lahko v enem takem malem noseku tega sranja nabere. Je sesalc spet delal, ko nor. No, posledica tega je sedaj, da ne smem več sesat, ker mi Luka sesalc kr naprej ugaša. In namesto, da bi imela posesano v 20 minutah, traja lahko tudi eno uro!

No, v nedeljo smo potem šli k bratu na piknik, ker je praznoval obletnico poroke, pa še bratranec in njegova sta prišla in sta nas povabila na poroko. TAKO Da že pridno vadimo doma z Lukanom in plešemo, da bo na poroki znal plesat in kako deklico osvojil!user posted image user posted image user posted image
Ima oa njegova tudi rok takrat enkrat ko jaz in za punčko razmišljamo o istem imenu. Pri vseh mogočih imenih,kaj!
No, ampak mi bomo itak imeli Jureta!user posted image  No, sej to še ni nič potrjeno,ampak moj občutek mi tako pravi!

Drgač pa imam v torek prvič pregled pri G in že komaj čakam. Na srečo me je dala zdej bolj zgodaj, ker ponavadi imam vedno zvečer pregled, ker smo ravno včeraj dobili obvestilo iz vrtca, da imamo v torek individualen razgovor z vzgojiteljicama ob 17.45. Tako da se veselim. Čeprav moj je še vedno precej skeptičen, ali ga naj dam ali ne!
Pa tudi jz se ne  morem odločit čisto. Vem, da je za njega res fajn, da gre, ker rabi družbo. No, dala bom še prošnjo za znižanje plačila, ker je moj na čakanju. Ker smo dobili kar visok znesek. Sicer mi ni jasno, kako, ker ima brat boljše dohodke kot midva in plačujejo več kot pol manj kot mi. Je res, da so 4-je, pa vseeno. No, upam, da bomo lahko kaj uredili, ker drgač bo pa še kr kriza. Sploh ker imava skor vse položnice midva, ker je tudi mamca na čakanju in jima ne shodi, saj imata še kredit za hišo.
No, sem mal zatežila, se opravičujem, sam sem malo zmedena in morem dat iz sebe.
Pa prosila bova, če lahko začnemo z oktobrom, čeprav sva ga vpisala s 1.9. To pa zato, ker greva 2.9 na operacijo in bova not teden dni, pa potem še 10 dni bo imel cevo in itak ga takrat ne bomo uvajali v vrtec. Upam, da se bo dalo zmenit!

Kaj naj rečem, Jure mi nagaja, slabo mi je večino časa, sploh popoldan in zvečer. Ampak se da potrpet, ker je ta pravi razlog! Sam zvečer sem tako utrujena, da sem ob 19 še komaj pokonci. Pa tudi spimo tako tako!V nedeljo je bila prva noč po  nevem kakem času, da je spal do 6-ih zjutraj, brez da ni se zbudil, no potem pa sem šla k njemu in sva še potegnala do 7-ih.
Drgač pa se zbudi nekje med 1-3 in ne zaspi, če se ne vležem zraven njega na kavč in da se čisto k meni stisne, pa se me drži! Seveda se potem premetava in morem pazit, da me preveč v trebuh ne brca, pa kdaj hoče še pit ponočči ali gre vse skoz in ga je treba preoblečt. Ampak sej bo. Bom vsaj navajena, ko bo drugi!user posted image

Je pa tako smešen. je enkrat na mene plezal in mi je hotel na trebuh stopit. Pa sem mu rekla, da ne sme, da more pazit na Jureta!Pa me je malo čudno gledal, sam ni nič kaj več se sekiral. Potem pa ga enkrat vprašam, kje je Jure, pa mi je dvignil majico in pokazala na trebuh. In sem ga vprašala, če je kaj njegov. Pa sem je ful stisnil k trebuhu in se je stiskal, pol pa še božal! In zdej se večkrat takole stisne!Jz sem bila čist solzna od sreče!user posted image user posted image user posted image

Drgač pri nas še vedno nismo kaj napredovali z govorjenjem, ampak zastopi pa vse!No, tudi malo manj uboga, če mu kaj ne paše!Ampak je še vedno pravi sonček. Je pa zelo trmast in čče ni po njegovo, je kar kriza. Čeprav, če mu lepo razložiš, zakaj nekaj ne, potem je tudi ok. Je pa res zanimiv in vse hoče prestaknat. Smo bili včeraj pri mojih. Moj je pomagal v delavnici, midva sma pa skakala okrog in se igrala. POtem pa sma šla malico nardit in jim kavo skuhat in je v 5-ih minutah naredu en kup tumarij. Najprej je našel v kuhinji kanglo za zalivanje rož. Seveda nisem vedela, da je voda not in je mali že vse ven zlil, preden da sem ugotovila, da je skor cela kuhinja mokra. Sma lepo obrisala vse, se obrnem, da bi pripravila šalce in dala mleko gret, je že odprl hladilnik in je imel jajco v rokah in seveda je pristala na  tleh in se razbila. Seveda je bilo super potem še pacat po nje. Ga postavim stran, umijem roke in brišem po tleh, ko je s pulta vzel posodico z mlekom za kavo in je polival mleko po tleh. Sem mislila, da bom znorela. Luka p agledal, kaj je zdej z mano!
Sma se pobasala in šla ven. Potem pa, ko sma prišla nazaj v hišo, ko sma šla večerjat, sem ugotovila, da je tudi ploščo na štedilniku vklopil in je v tem času lepo skuto iz mleka nardil. Tako da je kar dober kuhar!Se mi je mamca tako smejala. Pa sej ne vem več, kaj naj. Ampak res ni nič več varno pred njim.user posted image user posted image

No, je zelo priden, ko je treba pripravit mizo, vse lepo znosi gor in potem mu rečem, naj zleze v svoj stol in je takoj not. Pa seveda ne bo jedel, dokler ga ne privežem. je pa čist odvisno od dneva.Kak dan zelo lepo je sam, kak dan pa sedi in čaka, da ga bom jz hranila. Tako da zna jest in to zelo lepo, sam da se mu kdaj ne. Meni je pa tudi še včasih všeč, da ga lahko. Ampak bo treba ga zdej pa končno navadit, da bo sam jedel.

Letala so  tudi pri nas na vrhu lestvice zanimanja. Velikokrat se zgodi, da ga opazi prej ko jz in ko sliši letalo vse spusti in gleda in išče,kje ga bo našel. Avti so pa tudi zanimivi. In sedaj si že sam odpre vrata in zleze not, tako da smo zelo pozorni, da nikoli ne pustimo ključev not! Ve pa za vsak gumb, za vsako lučko,.....Bolj obvlada tipke, ko midva!Prepozna tudi naš in avto od dedija, če so kje parkirani in jih je več na kupu. Točno ve, kera dva sta naša!

No, jutri pa peljemo (moj dragi, Luka in jaz) svaka na letališče v Graz, ker gre nazaj v Ameriko, tako da se že veselim, da bomo spet cel dan skupi!Sploh se ne spomnem, kdaj sma bila z mojim skupaj vsaj kake pol ure. Ker zdej ima v službi kao izobraževanje in gre ob5.30 od doma, pride domov ob 14 in potem gre k mojim pomagat v delavnico in delajo do 21-22 in ko pride domov sam malo poje in pade v posteljo. Tako da se jutrišnjega dneva prav veselim. Pa še pol bomo malo po trgovinah šli kake stvari kupit al pa vsaj pogledat.

Je res tako noro sedaj. Sma imela prejšnjo nedeljo 7. obletnico poroke, pa nama ni uspelo niti malo kaj praznovat!Tako da boma še mogla to popravit in si dat duška!

Sem pa mislila, da bom šla 1.9 na izpit, ampak sem se odjavila, ker se zvečer nisem zmožna učit in sem se prestavila na 15.9. Upam, da se mi bo do takrat pa uspelo!

Tvigy, uživaj danes, naj bo to nepozaben dan! Boš videla, kako boš šele uživala kot gospa!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vilma, tvoja Julija je pa prava faca!!!!!!!!!Kja raztura na orglice!Vav, Peterle se lahko skrije,res!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona, čestitke Tilnu za vožnjo brez pomožnih koles in seveda tudi za plavanje!Vva, to leto je pa bilo za vas res pomembno!!user posted image user posted image user posted image user posted image Priden je in prava faca!!!!!!!!user posted image

Mumu, ti pa kar zarobanti malo v službi!Kja pa si mislijo, da so!Ma, mi gre tako na živce! Je pa res, ni hujšega, ko pa same ženske na kupu kot kolektiv. Jz sem imela v srednji šoli same sošolke in nimam kakih lepih spominov na ta leta. Prej sem bila v gimnaziji in smo bili super razred, sam pol sem pa imela proobleme z zdravjem in sem bila več v bolnici in doma in ni imelo smisla, da bi se trudila, ker je bilo res težko in sem se prestavila na ekonomsko. Ko sem prišla tja in sem vidla, kake so in kako so zahrbtne, mi je bilo kr slabo in sem komaj čakala, da bo konec srednej šole!

Dinki, za tvojo mamco en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa super, da sta Tit in tvoj možek postala taka naveza!Res lepo. Men je tud ful fajn, kadar sta LUka in moj par dni veliko skupi in je potem jok, če ga ni!Ker vem, kolko tudi mojmu to pomeni!

Špela, Maks pa govori hujš ko kaka punca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pravi frajer je!Jz tudi komi čakam, da bo naš, ko so tako lušni, ko začnejo!
Glede ravnatelja pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pa res en user posted image . No, zgleda, da tudi drugi vejo kak je. Le kako je lahko potem ravnatelj enega vrtca, če je tak.....!user posted image

Lona, super da ste uživali na kolesih!Jz sem si tudi želela, da bi kupili sedež, sam sem ugotovila, da smo tako malo doma oz imamo take poti, da mormo it z avtom, pa še noseča sem sedaj, tako da bomo tole malo prestavili še!Sam pogrešam p aful, ker sem prej ful kolesarla!Tako d, upam, da ti uspe nakup vsega in da bote uživali na polno!

Varstvo oz spanje za čez noč: no, vem, da bom kmalu mogla Lukana pustit kdaj čez noč pri bici (moji mamci). Sej ne, da ji ne bi zaupala, ali da ga ona ne bi hotla. Sam jz semoram prepričat! Drgač pa morem rečt, da vem, da bi njegovi ga dali spat in če bi šla kdaj kam, da bi naju ne bilo čez noč, da bi ga porihtala. Moja maca pa je itak navajena, saj ima večkrat vse tri od sestre na počitnicah tudi po cel teden. Stari so pa 5let, 3,5 let in 22 mesecev. In seveda, ker oni sijo pri bici, hočeta še bratova dva in potem jih spi vseh 5 in še bica v eni zakonski postelji! Je zdej v moji bivši sobi ena velika postelja in potem vendo tam spijo!In jih sama skopa, spravi v pižame, potem pa se pogovarjajo, berejo pravljice in zaspijo!. No, sej se je že zgodilo tudi da je bica kdaj padla s postelje, ampak kaj moreš. Se ji pač pol malo smejimo!user posted image user posted image

Tina, lepo te je bilo spet brat!!!!!!!Sej ti verjamem, da te skrbi!Ampak poskusi čim manj o tem študirat!Boš videla, da bo vse ok in bo prikukal na svet še en tak korenjak ali korenjakinja kot je Lan!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zofy, super, da ste uživali v Izoli in da je Julija izgubila strah pred vodo in sedaj že  lepo plava!Faca mala!user posted image user posted image  Pa super, da je postala taka mala princeska in se rada gleda v oblekicah!

Azzura, upam, da se bojo kmalu keri od nonotov opogumili, da bojo vzeli otroke za kako noč! Tega pa res ne zastopim. OK, sej ne rečem, da je malo straha, sam vseen. Pol ko bojo pa oni hotli, bota pa mala dva že prevelka, pa bota drgje hotla spat!user posted image user posted image user posted image

Perp, čestitke samostojno hranjenje in tako čvekanje!pA pridni ste, da gradite!

Takole, tole bo zaenkrat od mene vse!Zdej pa moremše neki malega nardit, potem pa počasi domov k mojima moškima!!!!!!!!user posted image user posted image

Lepo se imejte in uživajte na polno tele lepe dneve!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
19.8.2009 13:19:55   
Ursi2
Aja, imam pa še eno vprašanje za vas!

A imate kako idejo, kaj naj nesem zraven v bolnico. S tem mislim igrače, seveda! Ker ravno kaj posebej okorg ne boma in ne boma smela it, da boma pa cel teden v uni mali sobici, bo pa še zanimivo!Že zadnjič, ko sma bila samo en dan, že  ni več zdržal not in je bilo kar pestro. Imam namen nest kake knjige, pa igrače, ki jih ima rad, seveda ne prevelike! Kupila sem mu tudi eno sestavljanko: Kje živim, ko moreš recimo sestavit skupaj kravo in hlev. Vem, da je še premali, samo ima rad, da lahko ven vsuje in potem razdira, ko jz sestavljam!user posted image user posted image

Vesela bom vsake ideje. Hvala vam!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
19.8.2009 15:38:59   
terida
Ursi2, lepo, da si se oglasila po dolgem času, smo te že pogrešale user posted image Kako lepo, da se Luka že veseli bratca user posted image Jaz Eriki nekaj razlagam, da imam dojenčka v trebuhu, a me samo čukasto gleda in se potem igra z mojim popkom user posted image Pa kup user posted image user posted image user posted image , da se bodo slabosti in utrujenost kmalu končale!

Glede bolnice - kaj če bi vzela s sabo radio in kakšne CDje z glasbo za otroke ali pa pravljicami? Ne vem kakšne so sobe (ali bosta noter sama) in a se to sploh sme, a če se da, bi mu bilo verjetno zanimivo. Sicer pa tako kot si rekla - knjigice in igrače. Jaz bi Eriki sigurno LEGO kocke vzela. Pa zdaj ji je blazno všeč ena žaba na kolescih in z vrvico, ki jo za sabo vlači, samo ne vem ali bo Luka lahko kaj hodil okrog po sobi... Če se bo lahko premikal, sigurno kaj podobnega, pa kakšno manjšo žogo... Kaj več pa mi ne pade na pamet.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
20.8.2009 6:49:05   
marita
sem vas samo malo prebrala, zdj me pa že čas preganjan za v službo.

Lp

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
24.8.2009 7:52:27   
perp
mene pa zanima katere copatke imate za vaše malčke? Mi smo zdej imeli Cicibanke, pa jih je prerasla. Sem ji jih včeraj obula in so bili premajhni - zdej smo skoz bosi.  Zdej gremo pa drug teden v vrtec in ji moram nujno kupiti nove. Katere copatke imate in kje jih lahko kupim? Hvala za odgovor

Ja drugače pa drug teden začnemo z vrtec. Smo imeli v četrtek sestanek in kumi čakava. Res bo super. Ful mi je dobro, ker poznam cel vrtec, ker sem kot študentka delala tam 6.mesecev.  Pa Nejini vzgojiteljici poznam, eno že od prej, ker se poznamo preko moje dobre prijateljice, drugače ste bili pa oni vzgojiteljici že mojemu nečaku zdej dve leti. Tko, da kar se tega tiče, mi je super, res k vem kaj vse lepega Nejo čaka. Edino bed mi je, ker so čist vsi otroci, katerih starše dobro poznam, v istem vrtcu ampak v drugi skupini. Sem bila kar malo žalostna ta vikend.

Drugače smo bili pa zadnjič na morčku ta vikend pri prijatljih. Je bilo ful luštno, Nejči je ful uživala. Ob vodice se ful lepo igra z kanglcam, pa posodicam, pa kamenčki ... ful dobr uživa. Pa okoli šiba sto na uro. Joj pa te buci, to je tud non stop. Prov boga je.

No uživejte v zadnjih poletnih dneh

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
24.8.2009 13:34:44   
Dinki
Ja ku-ku marčevke 08, kje ste vse user posted image  user posted image
pravo zatišje je tu gor.

Ursi2, kar se tiče igrač nima nobene pametne ideje kot to, da vzameš s sabo take, ki jih ima zares najraje. No, kladiva in žeblje ne s sabo nosit user posted image . Vsekakor kakšno knjigico, da jo bosta lahko skupaj gledala. Pa še zmeraj vama bo lahko očka kaj naknadno prinesel. Upam in držim pesti, da vama čim hitreje mine bivanje tam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Perp, mi smo Titku ravno v petek kupili copatke za v vrtec. Do sedaj je imel samo tiste usnjene ala Robeezz, ki smo jih naročale skupaj po netu, ampak te več niso primerne, ker znajo pri naših spidi otročkih že drset. zdej sem kupila ene v Massu za 6,99 €, tudi čisto usnjene z nedrsečim podplatom. Sem mu hotela kupit une klasične usnjene z elastiko okol in sem ga komaj obula. Je imel nogico kot bi ga čebela pičlia user posted image , tolk ima visok nart user posted image . Drugače je pa tudi naš Tit v 95 % bos.

Mumu, kako je bilo na poroki, napiši malo. Krasni ste bili vsi trije user posted image . A priimek nisi spremenila? Boš obdržala le svojega?

A vse uvajamo otročičke naslednji teden v vrtec? Kakšni so kaj občutki? Pri meni so kar mešani. Resnično upam, da ne bo večjih težav pri uvajanju. Sem pa tko ponosna, da gre moj otročiček v vrtec user posted image

Nosečke naše, kako ste kaj? Nič ne napišete kako je sedaj ko ste v 2. noseče. A ste ravno tako blažene kot 1. al je v 2. drugače? A imate že kake sindrome gnezdenja? Kaj pa kaj g. Kegl pravi user posted image  user posted image .

No, javite se kaj.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 24.8.2009 13:37:47 >

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
24.8.2009 14:44:56   
mumu
Daaaaaaaaaaan

Kam ste pa vse izginile????????? pridem po 4 dneh na rr pa nobenega čitiva user posted image user posted image user posted image .

Hvala vsem za četitke, pohvale, lepe želje,... Bilo je res lepo, matičar je taka faca da dol padeš, s tem da smo bili mi včasih sosedje v Trebnjem, tast in tašča pa sta bila njegova sošolca. user posted image . Priimek že imam njegov, prej sem se pisala Piškur, potem je bila selitev sem, nosečnost in bolniška, pa za poroko smo bili že dogovorjeni, potem pa mi je umrl očka, tako da smo vse prestavili, ker pa sem dala spremenit naslov - dokumente, sem si spremenila še priimek, drugače bi imela sedaj ponoven strošek (po dveh letih). V četrtek smo odbrzeli na podaljšan vikend na Pag in bilo jer super, no ja malo vroče 36 stopinj. Septembra gremo pa še enkrat celo za cel teden sabo pa bova vzela še taščo in tasta da bova lahko enkrat za spremembo malo samo in bova šla na kakšno romantično večerjo, mislim da nama res že pripada.

zanima me, koliko št. nogice imajo naše punčke, namreč midva sva Tii kupila cicibanke št. 21 (imela je obute samo na poroki), pa bi jih rada prodala saj ima Tia tako visok nart da ji je vse ven buhteo in tudi ko sem jo sezula je imela črto od čevlja.

Ursi jaz sem v bolnico odnesla prenosni dvd da sva pogledali kakšno risanko, lončki so zakon, knjige so tudi fajn, za kaj več pa že tudi prostora ne bo , mogoče še kakšen pliško, sej bo hitro minilo (vem da je to slaba tolažba). Držim pesti da bi vse potekalo kot po maslu.

Evo zdej pa moram it po Tio. Sem danes sicer še doma pa sem mela čistilno-likalno akcijo tako da sem jo dala v varstvo, ker drugače ne morem čisto nič narediti.
Aha še tole, Tia se je tako navezala name da je joj, tudi ko sem zraven nje skoz vpije mami, mami,... na morju sploh nisme moga it v vodo , ker je bil takoj vik in krik, koliko časa traja ta faza????

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
24.8.2009 20:31:52   
Naša črtica koraka
ojla,
js sem trenutn zelo zasedena in samo berem, ko imam "odmor". Jap, začelo se je ... škola pa to ...

MUMUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za poroko, veliko sladkih in razumevajočih zakonskih desetletij vama želim!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.