|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
6.8.2009 18:17:45   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Aleži, zdaj prepričujem tudi jaz možeka, da bi tudi mi prišli v soboto na gorenjsko stran. Ampak še ne vem, če ne bodo kakšni drugi moški načrti prišli vmes. Koliko zgodaj pa mislite iti kekčevo deželo? Kaj tisti avtobus odpelje iz Kranjske Gore?

uaauauua, kaj ressss user posted image user posted image user posted image
citirano iz agencije Julijana iz KG: obiski  v Kekčevo deželo so v torkih, četrtkih in sobotah ob 16 uri ter v nedelejo ob 10 uri dopoldne. Cena obiska je 12eur/osebo, za družine 10eur/osebo. Treba se je rezervirat v petek, obisk traja 2 uri in gre iz KG (po mojem iz pred agencije Julijana). Bom vprašala!!!
Sporoči mi nekje po 14 uri če pridete, ker takrat bom poklicala in si rezervila sedež v avtobusu.
Joj, zelo lepo bi bilo, če bi se srečala....

Sori Aleži, ampak iz naše strani Kekčeva dežela odpade, ker bomo v soboto šli na Veliko planino. Imajo moževi sorodniki eno srečanje in je ravno danes dopoldan tašča povedala. Če se bomo vračali proti domu v soboto popoldan po 18 uri čez Kranjsko Goro, ti pa sporočim, mogoče se bomo pa lahko vseeno srečali in spili  eno pijačo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
6.8.2009 20:45:57   
aleži

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Aleži, zdaj prepričujem tudi jaz možeka, da bi tudi mi prišli v soboto na gorenjsko stran. Ampak še ne vem, če ne bodo kakšni drugi moški načrti prišli vmes. Koliko zgodaj pa mislite iti kekčevo deželo? Kaj tisti avtobus odpelje iz Kranjske Gore?

uaauauua, kaj ressss user posted image user posted image user posted image
citirano iz agencije Julijana iz KG: obiski  v Kekčevo deželo so v torkih, četrtkih in sobotah ob 16 uri ter v nedelejo ob 10 uri dopoldne. Cena obiska je 12eur/osebo, za družine 10eur/osebo. Treba se je rezervirat v petek, obisk traja 2 uri in gre iz KG (po mojem iz pred agencije Julijana). Bom vprašala!!!
Sporoči mi nekje po 14 uri če pridete, ker takrat bom poklicala in si rezervila sedež v avtobusu.
Joj, zelo lepo bi bilo, če bi se srečala....

Sori Aleži, ampak iz naše strani Kekčeva dežela odpade, ker bomo v soboto šli na Veliko planino. Imajo moževi sorodniki eno srečanje in je ravno danes dopoldan tašča povedala. Če se bomo vračali proti domu v soboto popoldan po 18 uri čez Kranjsko Goro, ti pa sporočim, mogoče se bomo pa lahko vseeno srečali in spili  eno pijačo.

ja ampak greva v nedeljo ob 10h user posted image tako, da bom user posted image user posted image user posted image ker se ne bomo vidli.

No punce, kako ste se imele????? Po mojem ste bile vse v user posted image ko ste se vidle, spile kakšno user posted image , naklepetale,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
7.8.2009 7:42:32   
Dinki
Daaaan mamice.
Jst sem že na žogi user posted image , ravnokar pojedla rogljiček in kavica je še zmeraj na sporedu user posted image .
Včeraj je bilo luštno. Res vas je bilo lepo videti. Titek je v avtu zaspal se mi zdi takoj ko sem zapeljala iz parkirišča user posted image . terida in Zofy sta krasni nosečki user posted image . Meni so res všeč mamice s trebuščki. San izgleda za mamico treh otrok fenomenalno user posted image . In naša NČK sem ti pozabila včeraj povedat, da tudi ti zmeraj mlajša zgledaš.
Stanje pri otrocih je še zmeraj enako le da so vsi že večji. Anja je prava MALA lepotička, Tit pa NAJVEČJI lepotec user posted image  (upam, da ste razumele primerjavo).
Skratka marčevci08 (+en aprilček08 user posted image ) user posted image user posted image user posted image  

Danes grem iz službe malo prej, me pobereta moja 2 fanta in se gremo razvajat na eno turistično kmetijo čez vikend. Kolesa so naložena, spakirano je vse, samo še jaz manjkam. naslednji teden sem pa jaz doma s tamaučkom in je napovedano tako vreme da user posted image user posted image . Sploh ne vem kaj bova delala. V sredo je celo 16 stopinj napovedanih čez dan. WTF?????'user posted image  pa tko sem imela lepo splanirano en dan zoo, druug dan bazenček,....kakšni pametni predlogi kam s tamaučki ob zares grdem vremenu?

Uživajte mamice user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
7.8.2009 7:57:50   
terida
Saj ne morem verjet, danes nisem prva! user posted image Dinki, ta tvoj podaljšan vikend se sliši tako super, me mika, da bi še mi nekaj podobnega zrihtali! Sem te prav pozabila vprašat včeraj - kako se je user posted image izkazal ta teden, ko je sam doma s Titkom?

Bom še jaz povedala, da je bilo res lepo na srečanju! Super punce so prišle, s še bolj super otročki in res sem ful vesela, da smo se dobile! Bomo ponovile še enkrat septembra, ne? Moram pa še malo pojamrat, ker sem bila tokrat jaz tista, ki se je podila za svojim otrokom medtem, ko so uspele ostale v miru klepetat! Se prav sprašujem ali je bila Erika od vedno tako "nemirna" - meni se je vedno zdela zelo priden in ubogljiv otrok. Šele včeraj, ko se nisem mogla usest za minutko, mi je kliknilo, da je tako odkar hodi. Saj je pridna in ubogljiva, ne da ne, samo pri miru ni niti sekundo user posted image

Sploh nisem vedela, da je za drug teden taka slaba napoved. Bo res treba ta vikend izkoristit. Mi imamo v planu en dan bazen, drug pa ZOO. Zofy, praviš da je najbolj fajn na Kodeljevem?

Dinki, če bo vreme slabo, lahko mogoče greste kam, kjer je pokrit bazen?! Sicer ne vem kako je s tem poleti. Mogoče malo pokliči okrog. Žal nimam kakšne bolj pametne ideje...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
7.8.2009 8:11:31   
Naša črtica koraka
jutro,

je "komaj" 8. ura, pa že hitim, gremo pakirat za plavanje ... bom sama verjetno imela bolj malo od kopanja, ker anja ne zdrži dolgo v vodi, taka suhica kot je in jo zaradi tega hitro začne zebst ...

vceraj sem se po doooolgem času naklepetala, bilo je super in prav res mi je v veselje, da smo se videle ... je pa tako nenavadno- imaš občutek, da klepetaš z enim prijateljem, ki ga že dolgo poznaš, na koncu pa ugotoviš, da o npr. osnovnih stvareh o njemu nimaš pojma, npr. imeuser posted image .

evo, me naganjajo, moram končat.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
7.8.2009 9:33:28   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Saj ne morem verjet, danes nisem prva! user posted image Dinki, ta tvoj podaljšan vikend se sliši tako super, me mika, da bi še mi nekaj podobnega zrihtali! Sem te prav pozabila vprašat včeraj - kako se je user posted image izkazal ta teden, ko je sam doma s Titkom?

Dinki, če bo vreme slabo, lahko mogoče greste kam, kjer je pokrit bazen?! Sicer ne vem kako je s tem poleti. Mogoče malo pokliči okrog. Žal nimam kakšne bolj pametne ideje...

Ja se tudi jaz veselim tega podaljšanega vikenda, najbolj pa hrane, ki bo tam. Je taka domača, pristna, doma ekološko pridelana...njami user posted image . Še dobr, da imamo kolesa s sabo, da bomo tudi malo migali.
Možek se je ta teden izkazal zelo lepo. Ne morem verjeti kako zelo otroci znajo ceniti če se jim nekdo veliko posveča. ta teden je npr. oči bolj zakon kot mami, tudi potem popoldne ko smo skupaj. Smo v torek pekli koruzo pri sosedu in je Titek skoz capljal k očiju, ga prijel za roko in odvlekel k sebi, je hotel da je skoz z njim. Mene kot da ni. Tko da vem, da ga lepo pedena ko sta sama. Pomojem ga ful crklja. No, sej naslednji teden se bova pa midva user posted image .
Ja glede grdega vremena, ma sem prav jezna user posted image . Tolk sem imela vse splanirano v glavi....pomojem bova kr v atlantis hodila. A nima kodeljevo samo odkrit bazen user posted image  

Perp, zakaj nisi prišla včeraj?

NČK, uživajte danes user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 7.8.2009 9:34:55 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
7.8.2009 9:53:33   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Ja glede grdega vremena, ma sem prav jezna user posted image . Tolk sem imela vse splanirano v glavi....pomojem bova kr v atlantis hodila. A nima kodeljevo samo odkrit bazen user posted image  

Ja, Kodeljevo ima samo odkrite bazene - omenila sem jih zato, ker sem razmišljala, da bi mi šli tja ta vikend. Zdaj sem pa malo po forumih brala o glivicah. Ker jih je Erika staknila, pa ne grejo stran, čeprav jo že par dni mažemo s canestenom... In baje da ni dobro, da tak po bazenih hodiš... Zofy, a morajo imeti otroci v teh bazenih plavalne pleničke ali so lahko goli?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
7.8.2009 10:10:23   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: terida

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Ja, Kodeljevo ima samo odkrite bazene - omenila sem jih zato, ker sem razmišljala, da bi mi šli tja ta vikend. Zdaj sem pa malo po forumih brala o glivicah. Ker jih je Erika staknila, pa ne grejo stran, čeprav jo že par dni mažemo s canestenom... In baje da ni dobro, da tak po bazenih hodiš... Zofy, a morajo imeti otroci v teh bazenih plavalne pleničke ali so lahko goli?

Ma npr. v Laguni na Ježici so vsi v kopalkah ali pleničkah. Na Kodeljevem pa ne. Samo mene to moti, ne vem zakaj. Na bazenu moraš bit oblečen za moje pojme. Med porodniško smo npr. hodile s so-vozičkarcami kar na Ilirijo, ker je dobro za plavat, pa blizu, pa poceni, pa nobene gužve, pa so težili, če smo bile zgoraj brez, ker pač to ni "nudi" plaža. Meni nekako gol otrok ne paše v bazen, to je moje mnenje.
Glede gljivic pa ti jaz odsvetujem, da hodiš v bazene dokler ne zginejo. Tako zaradi Erike kot drugih.

Drugače sem pa jaz Juliji kar plavalne plenice/kopalke kupila, ker se mi tistih papirnatih ne da non stop gor pa dol dajat, pa na plaži mi je malo ogabno, da sedi z golo luliko v peskovniku ali pa na pesku ob morju in so kopalke idealne, da jih hitro gor daš, ko grejo npr. na peskovnih in spet dol, ko grejo v vodo.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
7.8.2009 10:17:09   
Zofy
Dober dan, še jaz da povem, da je bilo včeraj prav luštno. Smo lepo poklepetale, otroci so se igrali, pa še vroče ni bilo. In še horseburger sem pojedla za nagradouser posted image user posted image user posted image . Ma taka srečanja bi lahko ponavljale vsak mesec, dokler ne bo premraz za bit popoldan/zvečer zunaj. Prav paše malo v živo poklepetat!!

Ste me prav razburile glede vremenauser posted image . Naslednji teden imam namreč dopust in gremo za cel teden v Izolo. In že junija, ko sem bila na dopustu, je bil cel teden dežuser posted image . No, pa sem malo poinvestigirala po teh vremenskih napovedih in sploh ni tako slaba napoved za Izolouser posted image POleg tega pa vremenarji za Obalo itak falijo v 80%user posted image . Če ne bo sonca, ne bom prav nič jokala, še vedno lahko čofotamo po toplem morju...

Aleži
, a se Sara še vedno boji morja? Upam, da bo Juliji bolj všeč zdaj, ko ima rokavčke. Upam,da se kaj vidimo na plaži.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
7.8.2009 10:34:07   
aleži
uauauua, vidim, da ste uživale. user posted image user posted image A vam je Zofy predlagala za september?

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Aleži, a se Sara še vedno boji morja? Upam, da bo Juliji bolj všeč zdaj, ko ima rokavčke. Upam,da se kaj vidimo na plaži.

ne ne, zdaj je superuser posted image ...ampak šlaufa noče in noče. More se držat za rokico in potem se miga, čofota,.... uživa. Bom poskusila tudi jaz ji da rokavčke, čeprav ne vem, če jih bo hotela imet...njo vse moti..niti špangice noče, čopka...vse doluser posted image

Zofy se slišimo za drugi teden!

Lepo se imejte tale vikend kje koli že boste.....mi se bomouser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
7.8.2009 10:44:14   
terida
Zofy, hvala za odgovor! Očitno bazen odpade ta vikend... user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
7.8.2009 13:02:03   
Zofy
Aleži, ojej... sem čisto pozabila. Me očitno res že daje nosečniška raztresenost in pozabljivost.  Glede rokavčkov pa - kr probaj. Julija tudi nič ne mara na sebi, pa se ji ful dopadejo. Aja, pa moja frajla se je že začela zmišljevati kaj bo imela oblečeno in česa neuser posted image Se mi zdi malo zgodaj za take finte...

PUNCE, A BI IMELE SEPTEMBRA ENO MALO VEČJE SREČANJE?? Npr. v Mostecu kjer je piknik plac. Lahko prinesemo s sabo tudi kaj za jest, igrišče je zraven, popoldne pa greste pol s partnerji lahko v ZOO? To se je Aleži domislila in se mi zdi super ideja!!

Jaz sem za, bomo skupaj določile datum!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
7.8.2009 13:02:04   
Zofy
Mi je 3x isto objavilo, pa ne morem zbrisat. A se to sploh da?

< Sporočilo je popravil Zofy -- 7.8.2009 13:09:36 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
7.8.2009 13:02:04   
Zofy
user posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 7.8.2009 13:11:04 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
7.8.2009 13:48:49   
Azzurra
Mi smo nazaj z dopusta. bli smo na Bolu na Braču, hotel Bonaca all inclusive, družinski hotel, igrišče, igrala, bazeni, zabava za otroke. Daša...no, ne vem kaj naj rečem, Daša se nam je en dan metala v vodo, da včasih ni utegnila niti zadihat, ko se je že tunkala, potapljala, se smejala, spet z glavo notri...nisem več vedla al mam ribo al mam otroka! Noro, res. sploh je ni blo nič strah in tudi ostale dni, ko smo bili na morju, je nisem mogla odvlečt od vode, skozi bi bla not in skozi bi se tunkala. jaz res nisem verjela svojim očem in mislim, da tudi vsi ostali, ki so jo gledali, kot da je padla z Lune, niso verjeli. žal mi je, da nismo imeli takrat kamere s sabo, sem si rekla naslednji dan jo moramo posnet, pa nam ni uspelo...v nadaljevanju razlaga...

...ker pa seveda ni moglo it tako lepo skozi, nam je na žalost zbolela, to nekatere veste iz FB. samo toliko da povem še za ostale kot nasvet, ki ga morda velja poznat: daši temperatura nikakor ni padla. smo bli pri zdravniku, nam je dal sirup (ibuprofen, kot jepri nas npr. voltaren, ki smo ji ga potem začeli dajat kar našega v obliki svečk), ker da ga otroci dobro prenašajo. dali smo ji ga ko je temperatura presegla 38.8, po eni uri pa ji temperatura sploh ni padla, pač pa se zvišala na alarmantnih skoraj 41 !!! seveda smo jo takoj slekli in jo začeli ohlajat v banji. to je bilo grozno. ona je zavijala z očmi, sploh ni reagirala, bila je mlahava in vidno je blodila. poklicala sem v naš zdr.dom in pediatrinja je rekla takoj še svečko in pol paracetamola! in nato ji je na srečo padla toliko, da ni bilo več ogrožujoče. skratka punce - voltaren in paracetamol se sme kombinirati, seveda v skrajnih primerih, kar je naš na žalost bil. bilo je grozno. v hotelu so bili zelo prijazni, so že naredili teren če bi bilo treba rešilca itd. ma niti da vam ne govorim, no. ko je potem dobila še antibiotik, je šlo na boljše. v glavnem, Bol ja...prav Bol na Braču...

Liam je bil v tej situaciji zelo priden. revček je bil prikrajšan za veliko kopanja, tudi k dohtarjem je hodil z nami, ker si nisva upala da bi šel samo en z dašo v avto, ker ne veš kaj se zgodi po poti....sicer na Bolu je bil blizu, a kaj ko je bilo treba tudi na drugo stran otoka, v Supetar, to pa je že 40 min vožnje po ovinkasti cesti, za tja je bruhala ona, za nazaj on....joj ženske moje groza, groza vam rečem...jaz sem šla na dopust z mešanimi občutki, oba sva v službi pokrivala dopuste sodelavcev in posledično toliko več (in on toliko dlje) delala, ko sva štartala na dopust sem bila crknjena, brez moči, utrujena in potrebna počitka, nazaj sem prišla ne samo ista, še dvakrat slabša! sploh ne vem kako naj se spravim k sebi, v ponedeljek že grem v službo.

sicer pa na Bol ne bi šla več, mi ni všeč, gužva je na plaži, vse je v klanec, Zlatnega rata nisem videla razen od daleč, hotel (osebje, prijaznost, ponudbo, hrano in postrežbo) pa moram res pohvalit. zelo so nam pomagali za čas bolezni, nam vskočli počistit in pospravit tudi izven termina, ko smo šli npr. k zdravniku, dovolili da smo nesli hrano za dašo v sobo (itak ni jedla nič, kasneje edino juho in grozdje), vsi so spraševali kako je, jo prihajali gledat, malo pobožat, ko so nas srečali na poti k zdravniku itd...

ahhhh, dopust za pozabit. sicer pa vem, da bi se isto zgodilo doma, to mi rečejo vsi. je res, ja, bi se zgodilo doma, samo v tistih trenutkih preklinjaš vse po spisku, da si tako daleč, da na otoku ne najdeš enega pediatra, da jemljejo kri v laboratoriju samo na parne dneve itd itd. tudi moj dragi mi je stalno govoril, ja kaj pa tisti, ki grejo na mauritius z otroki, pa na kanarske, pa itd itd...ja saj je vse lepo in prav, samo v tistih trenutkih ti taka tolažba ne pomaga, ko imaš v naročju otroka, ki dobesedno peče kot žerjavica...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
7.8.2009 15:56:13   
terida
Joj, Azzurra, kup user posted image user posted image user posted image zate in user posted image user posted image user posted image za Dašo! Ne morem verjet, da ste imeli tako smolo na dopustu! Kaj za eno bolezen pa je staknila? Itak, da si prišla z dopusta še bolj zmatrana kot si šla nanj... Upam, da se odpočiješ vsaj za vikend! user posted image

Zofy & Aleži, jaz sem vedno za srečanja - ve samo recite, pa pridem user posted image Ne vem če sem prav razumela - a je mišljeno za vikend, da bi zraven prišli še user posted image in otroci?

Lep vikend vsem!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
7.8.2009 17:05:34   
san
joj, azzurra, ma kakšno sranje... uboga daša in tudi vi ostali. upam, da se več ne ponovi! kaj je staknila angino?

srečanje, bilo je super krasno vas vident in malo poklepetat. otročki so zlati kot vedno, mamice pa vse prekrasne. našmu urbanu je ugajala erika, ji je že dvoril, ma ne vem, če ji je ravno ugajalouser posted image

sem prav vesela, da smo se dobile in da se je tudi nčk pripeljalauser posted image

mi smo danes dobili japanke za izabelo in nčk, še enkrat tnx za šivalni pribor, je bil zakon včeraj, smo prišli do doma v japankah, ker v centru lj. ni bilo enih japank št. 37user posted image

dsnes sem že iztrošena, pa me čaka še pakiranje oblek. vse jutro in dopoldne pa vse do zdele sem bila po trgovinah in nabavljala hrano za sebojuser posted image , tam namreč ničesar ne dobim za izabelo.

uživajte pa sse slišimo čez tri tedneuser posted image

aja, za srečanje v mostecu sem, če nam bo datum ustrzaluser posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
8.8.2009 8:20:53   
Naša črtica koraka
gospe, najprej opozorilo NE hodite danes v blejski konec! Od križišča z Lescami do hotela oz. toplic Palace je bila včeraj doooolga kolonauser posted image . Pa potem pa se mi je spredaj nalimal en manijak, ki je vozil 65km tam, kjer je 90 omejitev in 45 tam kjer je 50, so bili skoz avtomobili ravno tam, kjer bi ga bilo možno prehitet user posted image . Da ne boste mislile, da divjam ... če je 90m omejitev vozim ponavadi ene 5km manj ... pazim ... ampak tole, tole je bilo pa tako grozno, tako se mi je spalo ... sem se mogla v lica ščipat, pa okno odpirat, potem sem pa zavila pred en kafič, otroka sta spala, jaz pa v stoje, ko en kofi manijak, en ekspreso na ekspresuser posted image .

V Bohinju je bilo pa booooooožansko, tako lepo!! Sem že sanjarila, da bi tam kampirali user posted image . No, voda je bila pa ledenica. V bistvu ostaneš brez besed, ko se cel namočiš notri. Glede na to, da sem bila sama z otrokoma, mi je 1x uspelo preplavati 5m ob obali. anja je bila ko en kužek, na preži kje sem in me ni niti za trenutek spustila z oči ... se nisem upala niti potunkati user posted image .

Anja je poskusila rokavčke, za nekaj sekund  ni šans da bi jo tlačla v fredov obroč k je bila taka
... ledenica

Danes se gremo namakat v eno toplo vodico tukaj v kranju. Upam, da bo tam anja končno sprejela fredov obroč, ko bo tako topla voda ...

Azzura, strašno ti je moralo bit! HB je z Dašo sedaj vse ok!
Hvala za nasvet: volarten+paracetamol se ne sme mešat (če sem prav prebrala)!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
8.8.2009 10:49:22   
Azzurra

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Hvala za nasvet: volarten+paracetamol se ne sme mešat (če sem prav prebrala)!

Ravno obratno: VOLTAREN + PARACETAMOL = SE SME KOMBINIRAT, ČE VROČINA SAMO PO ENEM OD TEH ZDRAVIL NE PADE. Torej, če ima otrok visoko vročino in če mu daš svečko paracetamola in vročina še narašča, mu lahko mirno daš še svečko voltarena. Gre za dve učinkovini, ki se ne seštevata, zato ne pride do predoziranja, skupaj pa delujeta proti vročini. Seveda - kot sem zgoraj omenila - se to naredi v skrajnih primerih: ko je temperatura previsoka (riziko vročinskega krča) in ko ne pade oz. tudi po enem zdravilu še narašča.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
8.8.2009 14:32:24   
Vilma
Dober dan punce. Se že zelo dolgo dolgo nisem javila, zdaj pa sem se morala prit mal potožit in zrelaksirat na rr. Poslušite to!
Danes sem bila prvič v hudi skušnjavi, malo je manjkalo, da nisem lastnega sina po riti nažgala!
Doma noče spat čez dan! Amapk danes je bil ful utrujen, ponoči je slabo spal, ampak spat pa ne in ne. user posted image
No poslušte, kaj je mulo naredi. Sem ga dala spat, v spalko ga zapnem in potem slišim, da poje. Pridem v sobo in kaj ugotovim. Mulc se je pokakal,si slekel spalko in s prstom šel za plenico in mazal drek po posteljnih rešetkah. user posted image  Punce mi je tako zavrelo, kot že dolgo ne! Tako sem bila jezna, tako sem bila jezna, da sem ga fajn okregala, kje pa sem imela  moč, da sem zadržala roko, pa še zdaj ne vem.
Potem sem ga preoblekla, vse sčistila, mu spalko zapela na hrbtu in ga dala ponovno spat. Potem je ene 3 minute jokal, ko je ugotovil, da spalka ne gre dol in omagal. Zdej spi, hvala bogu. Ker imam zdaj čas, da se še mal skuliram. user posted image   Sploh ne vem, kam naj stlačim to njegovo neumnost. Še dobro, da mi je dobra prijateljica povedala, da je njena hči delala enako. S tem, da si je ona plenico dol dala in mazala drek po steni.  Ker če ne bi vedla, da so kaj takega tud drugi otroci že naredili, bi me sigurno kap!
Tko čist na kratko, da boste vedle, kaj vas lahko še čaka. user posted image
Zdaj pa šibam, me Julija kliče.
Se še javim. user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
9.8.2009 12:47:40   
gaya24

Pozdravljene!

Danes pa res ni za nikamor...mi imamo dež in še pred hišo ne morem... Maj spi že skoraj 2 uri, kar je zanj res čudno, že 1h in pol je veliko. Sicer pa boljše, ker ven itak ne morema.
Drugač sem pa danes ful dobre volje, ker grem čez 2 uri na koncert v Zagreb (U2)...komi čakam!

Vilma: Sory, če teb ne bo smešno ampak js sem se res nasmejala tvojmu postu user posted image Vsega in svašta nam bodo tamali lumpi še zakuhali. Sej verjamem, da si tisti trenutek jezen, da bi ga lahko kr po riti, sam pol se ti pa čez 5 min tk lepo nasmeji pa kr pozabiš, a ne? Men je Maj zadnjič s kefirjem cel tepih popacal. Sem bla v kuhinji in ga gledam in on lepo sedi s hrbtom proti meni obrnjen in sem mislila,da se igra (kar se pri njem zgodi 1x na 2 mesca, da je 5min pri miru), no in grem pogledat in je blo vse po tepihu in on je še veselo pacal s prsti,da je vse razmazal... Kriva sem bla pa itak sama, ker ga nisem spila in sem ga pustla v dnevni na mizi....ojej....user posted image

Zdej pa grem kosilat in potem via Zg.

Lepo se imejte,

čaw

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
9.8.2009 13:19:12   
Azzurra
Vilma...pravo sranje, a? user posted image

Gaya, naš starejši (3 leta je star) je tudi tak...če je 5 minut tišine v hiši sem lahko sigurna, da nekaj naklepa ali da je svoj naklep že izvedel...vprašaj mojo taščo, zadnjič je vsa zadovoljna kuhala, ker se je tamali v dnevni tako lepo igral v tišini, ko je pa odložila kuhalnico pa šok - vse rože ji je izkopal iz loncev in potresel vso zemljo na tla in jih pač ponovno posadil...user posted image

U2 pa ...ma kaj čem ti sploh rečt? smo bli julija v milanu na koncertu...sej boš vidla, MAGNIFICENT je skoraj prešvoh pridevnik.

p.s. Mi smo vsi 4 "opremljeni" z majčkami 360*tour U2 Slovenija user posted image user posted image user posted image Nas sicer ljudje malo čudno gledajo, moj mož se je vdal v usodo, da ima ob sebi U2 manijaško ženo, jaz pa ne morem brez njih...ahhh....kaj bi dala za Zagreb danessssssssss!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
9.8.2009 22:58:09   
Špela100
Dober večer!

Azzura to je bila pa res ena velika kriza na dopustu, samo, da je mimo in, da je Daša boljš, ti si boš pa že sproti morala nabrati energije. Jaz sem imela zudi enkrat tako sranje...no ne tako veliko, je imela ta velika, takrat stara 5 let vnetje ušes, moj je pa bruhal 3 dni in imel visoko vročino....je bilo tudi lušno ja....se ne smem spomnit.

U2...ja moj sedaj uživa na koncertu, jaz se pa doma smilim sama sebi....jaz bi bila tudi tam...ma niti da začnem razpredat o moških...je čist nonsens user posted image user posted image ...

Vilma draga moja...to je bila telepatija...sem ravno mislila nate in da te pogrešam, pa se javiš. user posted image ....ja pogrešam te brat, tudi slišimo se ne, vidimo še manj....kje si punca???
To od Dominikove špičijadeuser posted image user posted image pa tudi ne bom nič pametarila, ker se je moja tudi enkrat, davnih 12 let nazaj v posteljici lepo zbudila, slekla, odpela pleničko in se cela namalala z njenim pridelkom, pa še posteljico in zid....user posted image user posted image , pa mislim, da takrat nisem bila tako skulirana kot ti, ampak sem ji celo eno dala čez rit. Ti povem, da ji ni nič škodilo, je ratala fajn punca ven.user posted image user posted image

Pa da ti povem, da Maks za dnevno stalnico kaj polije, ko mi vleče s pulta, ampak to sem sama kriva, ker zlagam stvari preblizu roba...samo kaj, ko ne morem dojeti, da je že tako velik, da mi doseže z rokico do polovice pulta, jaz pa še vedno mislim, da so stvari na pultu varne.user posted image . Danes je npr. polil cel jogurt, po pultu, po omarcah, po sebi, po tleh...najbolj sem pa vesela, ko odpre pipo na bideju in jo tako naštima, da je cela kopalnica mokra...ali pa ko ga tuširam, pa hoče on držat tuš, pa itak šprica povsod, sam po sebi ne...

Malo sem pokomentirala, čisto malo, zdaj šibam spet delat, potem pa kakšen film pogledat, mi jih ta mala vleče dol z neta...

uzivajte...aja mi smo pa že od srede na antibiotikih, imamo desno ušesko vneto. Kmalu bo boljš, pa vremena ne bo....itak.....

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
10.8.2009 8:42:59   
terida
Živjo, punce!

Mi imamo za sabo tako lep vikend, da sem si prav napolnila baterije. Bili smo v ZOO in Iškem vintgarju in se imeli oba dneva res super! Stanovanje je sicer bolj ali manj "zanemarjeno", a me prav briga. Če pomislim, da ne bi šli ven zato, da bi jaz pucala cel dan... ni šans! Koliko več je vredno, da smo skupaj in uživamo. Saj me bo vse pucanje gotovo počakalo user posted image

Sem bila pa prijetno presenečena nad Eriko - v ZOO res nismo bili že nekaj mesecev, a se mi zdi razlika ogromna! Vse je spremljala kot velika. Ko so hranili morskega leva in je skakal skozi obroč, je delala ŠE, ŠE user posted image Pa nad žirafami je bila čisto navdušena, one pa nad Eriko user posted image Imeli smo jo v nahrbtniku in to se mi zdi res super za ZOO, ker ima potem tak fajn razgled povsod. Se čudim, da tega ne prakticira več ljudi. Sicer pa je imela tudi svoj miren trenutek. Potem, ko je že 1000-krat obdelala vsa igrala, je ene 5 minut v miru sedela po tleh in si basala kamenčke v luknjice od crocsov user posted image Crocse obožuje (pravi jim KOKI) in sem prav jezna nase, da jih ji nisem že prej kupila! Jaz pa nekaj na ceno gledam, baba smotana user posted image

In tudi v Iškem vintgarju, kjer v bistvu ni ravno idealno za otroka take starosti, se je imela super. Večino poti je sama prehodila ali pa porivala voziček. In seveda obrnila vsak kamen, vsako palčko ter poskusila iz tal izvleči vsako korenino user posted image NČK, sem se prav nate spomnila, ker si en čas nazaj razlagala, da imajo ta mali "talno fazo". No, če mi nismo zdaj v tej fazi, potem ne bomo nikoli user posted image

Po takšnem vikendu pa mi je seveda postalo čisto nepredstavljivo, da je par dni ne bom videla... Z user posted image in najinimi starši smo se odločili, da jo v torek po službi odpeljeva k njim, v petek po službi pa prideva še midva. Saj si nisem premislila, samo bolj ko se bliža torek, bolj je ne dam user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san

našmu urbanu je ugajala erika, ji je že dvoril, ma ne vem, če ji je ravno ugajalouser posted image

Ja, res je bil Urban prav malo zagledan v Eriko, naša pa ni zgledala preveč zagreta. Bomo videli, če bo na naslednjem srečanju kaj napredka user posted image user posted image

Vilma, lepo da si se oglasila! Joj, kakšno ti je Dominik ušpičil user posted image Dobra si, da si se zadržala, verjamem, da ti je pokrovko odneslo user posted image

Špela, a tako velik je že Maks, da ti do srede pulta doseže? Meni prav teži, ker že dolgo nismo imeli sistematskega pregleda in nič ne vem koliko visoka in težka je Erika. Naše domače "merilne naprave" so preveč nezanesljive in nič ne vem kako je v resnici...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
10.8.2009 9:32:01   
Zofy
Dobro jutro (no, sej je pravzaprav že dan), pozdravčki iz Izoleuser posted image
Azzurra, sem že na FBju brala tvojo grozljivo zgodbo... Prav nič ti ne zavidam, to je res smola vseh smol. Upam, da bo naslednji dopust brez bolezni in da se boš končno malo spočilauser posted image user posted image .

Vilma, tudi jaz sem pomislila, kaj se nič več ne javljaš... No, pol pa prideš s tako zgodbo. Dobra si, da mu nisi dala ene čez rit. MA kaj tudi na to naj se pripravim? Pa mazanje sten z drekom ipd...user posted image Upam, da nas to ne doleti.

Terida, super, da ste uživali tako v ZOOju kot v Iškem vindgarju. Julija tudi ful uživa v ZOOju, samo mi jo imamo večinoma izven vozička, da hodi, na koncu pa, ko je ful zmatrana, pa gre še malo v vozek. Mi gremo septembra najverjetneje v hribe, v Kr. Goro, in si ne predstavljam kako jo bo v nahrbtniku nosit, ker še vozička noče, hoče sama hodit. Tako hodimo zdaj na plažo kar pešuser posted image . PA tudi po službi gremo ponavadi z njo ven kar peš, brez vozičkov ipd.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.