Špela100
|
Ja Pomlad tudi jaz sem imela to izkušnjo nebodiganikolinikolitreba . No mi smo se odločili za otročka in čakali celih 9 mesecev, da sem zanosila, potem so mi na prvem pregledu povedali, da ni ok, vlekli 14 dni po uz in na koncu ugotovili, da je prazna vrečkica, da se je plodek takoj na začetku nehal razvijati...znake pa sem vse imela, tako, da sem 4 tedne bruhala cel dan, no na koncu je bilo potrebno čiščenje. Potem sem počakala 1 m in smo šli v akcijo, sem takoj zanosila, šla na prvi pregled in spet ni bilo srčka, plodek dovolj velik vse, sam srčka ni bilo...spet smo čakali do 10 tedna, spet je bilo potrebno čiščenje in v bolnici na uz pred čiščenjem so mi celo povedali, da sta bila 2 plodka. Spet bruhala 1,5 meseca. Potem sem si vzela mal pavze, ker fizično ne bi več zmogla takoj zanosit, ker sem v pol leta 3 mesece sam bruhala. O psihi pa niti, da govorimo. No počakali smo 3 mesece spet šli v boj in čakali celih 15 mesecev na ponovno zanositev, vmes sem pa prav izsilila nekaj preiskav, menjala ginekologa, dobila klomifem, bila že naročena za na umetno...pa je ratalo naravno. Tako, da ene 3,5 let smo delali na maksu....se ne smem spomnit te agonije...zastojn govorijo, da moraš izklopit..... Vilma, a mojo sister si vidla?? Lepa nosečka ne?? Ma meni se pa buši zdi že kar konkreten, glede na prvega... to je sam zato, ker je mene hecala kako velik trebuh mam...ma kaj čmo, jaz sem imela že v štartu 15 kg več kot ona....komaj čakam še tega dojenčka, bo lepo, njen Grega 3 leta, naš Maks 1,5 leta pa še zdaj ta mičken. Smo lepo razporedile za cunjce in vozičke... O vidim, da je tukaj kar neki u2 fenov....ha, ha....jaz sem bila v srednji šoli tudi čist njihova, zdaj pa ne več. Zdaj me pa zanima a gre kakšna na Erosa, baje pride novembra v lj. Bi bilo fajn, da bi se srečale. Jagoga te čakam!!!!!!!!! zdej pa grem delat
|