|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
10.8.2009 9:52:58   
Lona76
Dober dan.

Vidim, da na srečanju ste uživale.

Azzura HB da je vročina minila in želim ti, da bi nasldnjič imeli prekrasen dopust.

Vilma ne vem kaj naj rečem. Upam, da me kaj takega ne doleti. Ampak sem slišala tudi da teli navihančki ko v kahlico naredijo klobasico jo celo znajo probat. Pri Tilnu me to ni doletelo in upam, da me tudi pri Taji ne bo.

Drugače smo mi kar ok. Tilen in Taja sta bila z mojo mami na počitnicah in sta bila pridna. No v petek sva šla tudi z možem na dolenjsko. Sta naju bila tako vesela. Kar se je zgodilo je to, da je Taja spet začela zgodaj vstajati. No danes npr. je vstala ob 6:15. Pa tko sem bila vesela ko je spala do 7:30. Kaj čmo. Upam, da ko bomo šli na dopust v Bohinj da bo spala. Trmasta je pa ratala 100/h.  To je za znort. Če ni kaj po njeno se dere kot jeshar in meče po tleh. NO posledica te trme je sedaj odtis asfalta na čelu. Včeraj ko sva prišli domov iz dolenjske si je gospodična zamislila da bi šla z ključem od avta odklepati babičina vrata. In seveda ni šlo in jo primem za roko da greva domov in ne ona začne protestirat. In potem hodiva tako da se je ona drla jaz pa sem jo za roko držala in sva hodili. Pa se mi je zruvala iz roke in gre nazaj. In jo spet primem za roko in jo peljem proti domu. In se je drla kot sam hudič. Pa jo spustim in rečem pa bodi tukaj in se je šla  gospodična vržt na tla in potem je še z glavo naprej butnila in seveda v asfalt. No pa smo gospodično prijeli in jo na silo nesli gor in ko pridemo domov se še enkrat vrže na tla in z glavo butne v tla. Zdej to butanje ni da bi ona zanalašč z glavo ob tla butnla, ampak mam občutek, da se s tako ihto naprej nagne da potem ob tla z glavo udari. A so vaši tut tako trmasti. Zdej se ne spomnim ampak se mi zdi da je to zgolj obdobje. Upam, da je ker drugače ne bo to nič fajn.

Terida tudi meni ej bilo hudo ko sem dala tajo na počitnice, ampak je bilo potem kar fino, ko sva bila z možem po dolgem času spet sama. Sicer sem jo pogrešala ampak sva se imela tudi z možem čisto fino skupaj.

Za srečanje jaz sem vedno. Sam ponavad nam zdravje ponagaja. No če bomo zdravi in ne bomo imeli drugega sigurno pridem.

Zdej grem pa delat, da še kaj naredim danes. Ni šefov in je prav mirno v firmi. In seveda že v petek nisem nič naredila danes pa že moram kaj.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
10.8.2009 9:54:58   
pomlad08
good morning.
za mano je najbolj grozen vikend v življenju. v četrtek sem začela krvavet, šla v petek na pregled in so ugotovili, da sem imela spontani splav user posted image ni bilo nič utripa in plod je bil velik za 5, namesto za 9 tednov. v soboto so me sprejeli v klinični center in mi naredili abrazijo in sem čisto na tleh. počasi se malo pobiram, predvsem zato, ker sem joba res čisto brez problema donosila in rodila, tako da mi to daje upanje za naprej. mah ... dons bi mogla it na U2 v zagreb, pa nisem čisto nič pri volji. a hoče kdo karto?

lepo se mejte pa sori za depresiven post, kaj čmo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
10.8.2009 10:02:45   
Ursi2
Pomlad 08user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Drži se punca!Ne morem si mislit, kaj doživljaš in upam, da bo šlo počasi na bolje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 10.8.2009 10:03:07 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
10.8.2009 10:04:29   
mumu
Joj Pomlad, kako grozna novička, bodi močna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
10.8.2009 10:15:40   
Zofy
Joj Pomlad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
10.8.2009 10:16:29   
Dinki
o jej user posted image user posted image user posted image
sem hotla še kaj bolj pokomentirat pa me je post od naše Pomlad08 popolnoma pretresel. Pomlad, kaj naj ti rečem....pošiljam ti en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš močna. Glavo pokonci. želim ti, da čim hitreje ponovno zagledaš user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
10.8.2009 10:34:37   
pomlad08
punce, ful hvala za vse vaše prijazne besede. jaz tud komaj čakam, da bom spet user posted image . pa skoz si pravim, da so teli splavi ful pogosta zadeva, ampak ko se zgodi ravno tebi, te to bolj malo briga. najbolj grozno je bilo it na UZ, ker sem že sumila (zaradi krvavitev), da nekaj ni ok. sem jokala celo pot tja in nazaj k dež. zdej moram počakat par tednov, da grem na pregled k moji G, in če je vse ok, grem čez kakšne 2 meseca lahko v akcijo user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
10.8.2009 10:49:19   
terida
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pomlad
, meni so šle vse dlake pokonci, ko sem prebrala kaj se ti je zgodilo!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se boš čim prej potolažila!
Pa floto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boš zagledala nov user posted image takoj ko bo mogoče!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
10.8.2009 10:59:49   
aleži
Dober dan

prispeli smo iz mini dopustauser posted image  in je bilo zelo lepo. Kekčevo deželo nam ni uspelo it poledat, smo se malo potepali po Bohinji, šli na Vogel, Bled, na Pokljuki smo pobirali borovnice.... uživaliuser posted image
Smo pa rekli, da gremo septembra za vikend samo v Kranjsko Goro in bomo takrat šli na obisk.

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

V Bohinju je bilo pa booooooožansko, tako lepo!! Sem že sanjarila, da bi tam kampirali user posted image . No, voda je bila pa ledenica. V bistvu ostaneš brez besed, ko se cel namočiš notri. Glede na to, da sem bila sama z otrokoma, mi je 1x uspelo preplavati 5m ob obali. anja je bila ko en kužek, na preži kje sem in me ni niti za trenutek spustila z oči ... se nisem upala niti potunkati user posted image .

prav škoda, da se nisva dobile. Tudi Sara in Žiga sta šla v ledeno vodo z nogicami že takoj prvi dan user posted image

Pomlad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa upam,da bomo čez kak 2 meseca brali novičko,da vam je spet ponovno uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vilma, me ni se tudi še ni dogodilo,da bi Žiga jedel kakico...sem pa slišala dosti anekdot, kako je iz kahlice dala prstek in je naredila njami čokoladauser posted image

terida user posted image user posted image user posted image user posted image  za krasen izletek.

grem delat....

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
10.8.2009 11:23:42   
Lona76
Pomlad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pobereš in boste čimprej zagledali user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
10.8.2009 21:27:47   
Pingvinčica
Po dolgem času se spet oglašam. Sej vem, da sem smotana, sam mi ne rata sledit. Vsak dan rečem, se morem mal javit, pa kej pokomentirat, pa po vedno kej vmes pride.

Pomlad - žal mi je za izgubo user posted image . Joba k sebi stisni bo prec boljš, vem da bomo čez par mesecev že lepe novičke brali.

Azzura - sam, da je Daši odleglo. Je meni tudi Tia dve leti nazaj tak kuhala na dopustu. Smo bli sam na Krku, pa se mi je zdel grozn daleč. Je pa meni tudi Nina prejšnji teden tak kuhala 41,3 vročine, pa nič prehlajena al pa da bi kašljala sam vročina. So ji ugotovili, da je imela neke bakterije v krvi in povišan ful CRP. Kaj so pa Daši ugotovil?

Tolk komentiranja za enkrat, več pa naslednjič...

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
10.8.2009 23:40:57   
Špela100
Pomlad08 en velik, topel, protibolečinski objemček od mene. user posted image
Tako mi je žal, da se ti je to zgodilo. Res vem kaj prestajaš, vem kako te boli, kako si razočarana, to sem tudi sama dala skozi 2x.
Ni je besede, ki bi ti lahko omilila bolečino. Bodi močna in pozitivna, poskusi se v prihajajočih mesecih skulirati, da te ne bo strah nove nosečnosti.

Seveda pa ti bomo me tukaj gor, vse po vrsti držale pesti, da čimprej spet ugledaš plusek.user posted image user posted image user posted image user posted image

še enkrat objemček....drži se....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
11.8.2009 7:39:52   
terida
Živjo, punce!

Danes peljem Eriko našim, kjer bo do petka. Kaj vem, tako čudno mi je... Saj vem, da bo vse ok, da se bo imela lepo in da bo tudi nama prav prišlo malo časa v dvoje, a vseeno...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
11.8.2009 11:14:42   
Dinki
dan mamice,
jst ravno kuham kosilo, titek pančka pa sem rekla, da vas grem malo pozdravit. Midva sva doma ta teden in je prav luštno. Sicer enkrat na dan odprem služben mail in porihtam službene zadeve, ampak ni panike. Bi velikokrat človek delal na tak način user posted image . Tudi mi smo imeli krasen vikend. Smo bili pri Zrečah na turistični kmetiji. Smo bili tudi na Rogli kjer sta si oči in mami privoščila adrenalinski spust s sankami - ful dobra stvar! user posted image . Titek je še premajhen za to. Njemu je bilo namenjeno kupanje v zrečah. Uf je užival. Zvečer ko je šel spat pa sva se razvajala v đakuziju in savni (seveda z bejbi fonom user posted image ) ampak je tako pasalo, sem se prav sprostila ta vikend. To bi si mogi privoščiti tak vikend paket vsak mesec.
Tko da Terida, nič ne skrbi glede erike, sej ji bo luštno. Tebi pa priporočam, da res izkoristita ta čas brez erike. privoščita si nekaj kar nista že dolgo časa skupaj počela, boš videla kako ti bo pasalo user posted image . pojdita v kino ali pa sestavita ene velke puzle po dolgem času user posted image .

Azzurra, kaj naj rečem, še dobro da je to za tabo in upam, da vas več ne doleti. Ob takih zgodbah se zmeraj spomnim Titka ko je bil na infekcijski z vročino in kako je težko dihal user posted image ....grozno je ko so naši sončki bolani.

vilma, tak paket presenečenja je naš Titek že ušpičil. No, na srečo ne meni, ampak očiju. Ampak on ni nič mazal z drekcom, ampak ga je le držal v roki. No, če sem iskrena mi nismo bili nič jezni nanj.  

glede srečanja, jst nisem za user posted image user posted image user posted image . Mislim, da meni niti ni treba posebej potrjevati user posted image .

pomlad08, upam, da si uspela včeraj nekoga osrečiti s karto!

toliko....grem naprej kuhat. Popoldne grem pa na obisk pogledat novorojenčka od moje prijateljice. Uf, me zanima če bom sploh še znala držat tisto malo štručko user posted image .
lepo se imejte.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 11.8.2009 11:16:30 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
11.8.2009 13:16:50   
Azzurra
Draga Pomlad, iskreno mi je žal za vašo izgubo! Besed tolažbe žal nimam, še manj besed, ki bi lahko razložile zakaj...Mislim, da ti je sedaj zelo hudo. Se pa zmeniva nekaj? na naslednjo turnejo - a greva skupaj? ker jaz bom sigurno šla! to bo čez kaka 4 leta in boš videla, da takrat boš imela že zdravega dojenčka, ki bo počakal lepo doma z atijem, ti pa boš šla z nami! Res, brez heca. Sonce bo spet posijalo v tvoje življenje, otroci bodo zdravi in U2 bodo spet igrali. A je zmenjeno?
Drži se, veš, mislimo nate!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
11.8.2009 13:28:56   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica

Azzura - sam, da je Daši odleglo. Je meni tudi Tia dve leti nazaj tak kuhala na dopustu. Smo bli sam na Krku, pa se mi je zdel grozn daleč. Je pa meni tudi Nina prejšnji teden tak kuhala 41,3 vročine, pa nič prehlajena al pa da bi kašljala sam vročina. So ji ugotovili, da je imela neke bakterije v krvi in povišan ful CRP. Kaj so pa Daši ugotovil?

Tudi bakterijsko, se je vidlo po povišanih levkocitih, CRP pa tam niso naredili. Dobila je zdravila - antibiotik Cefixim (enkrat na dan 6ml), sirup Dalsy (ibuprofen) in neke kapljice za nos. naša pediatrinja je kar vzdihovala, ko sem ji pokazala zdravila, rekla je, da so to fenomenalna zdravila in da je velika škoda, da jih pri nas ne dobavljamo. Sicer pa so zdravila proizvedena v Alkaloid Skopje. Sirup Dalsy pa je kot voltaren, vendar v obliki sirupa, je pa ugotovila, da so nam dali prešvoh dozo (2,5ml) in da ji najbrž zato ni padla vročina, kot bi morala. je rekla naj ga spravimo, ker je to odličen sirup, s tem da jaz upam, da ga res ne bomo več potrebovali.
Mi je pa sedaj, po nekaj Dašinih vročinah, virozah etc jasno, da Daša dosti težje prenaša bolezensko oz. vročinsko stanje, kot npr Liam, ki pri 39+ še divja in se mu bolezensko stanje pozna le po tem, da je samo "malenkost" bolj sitkan kot ponavadi...Daša za razliko od njega peče kot žerjavka že kmalu po 37, pri 39 pa res nisem več vedela al je tolko utrujena ali izgublja zavest....ma...nočem več razmišljat o temu....

Evo še slikca, ko še ni zbolela. ene ste jo pa že vidle na FB...

user posted image

< Sporočilo je popravil Azzurra -- 11.8.2009 13:31:13 >

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
11.8.2009 20:40:28   
Vilma
Pomlad draga, mi je vedno hudo, ko preberem take novičke. Drži se punca, težko je preboleti. In res je, da ne pomaga, ko ti govorijo, da so splavi pogosti. Imej pa cilj v glavi, da boš kmalu ponovno nosečka in tako se bo zgodilo! Ti držim pesti, da čim prej rata.
Dinki glede kakice. Drugače je, če to naredi 16 mesečnik kot 36 mesečnik! Tvoj Tit je to verjetno naredil zato, ker je raziskoval, Dominik pa že točno ve, kaj je kakica, da je ful, da smrdi, da je to polno bacilov in da se tega ne dotikamo. Vem, da tega ni naredil zaradi raziskovanja, ampak zato, da bi prišel iz sobe, ker ni hotel spat. Zato moja jeza. Ampak je minilo. user posted image
Azzura zakaj pa nisi šla na U2?
Špeli danes sem vidla tvojo sister user posted image  Še malo, pa boš teta. user posted image  Luštna je, mali trebušček, lepo se drži.
Ampak jaz ne bi več, res ne. user posted image  Moja Julija še vedno ne spi ponoči. Zdaj ga še v vrtcu biksa. Prejšnji teden je v vseh petih dneh spala največ pol ure čez dan, so jo potem dajali kar v garderobo, da se je tam igrala, ker je drugače veliko ostalih zbudila.
Toliko za zdaj, šibam do dragega. user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
11.8.2009 21:21:24   
jagoga
pomlad08, nič besed smo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mislimo nate, te poslušamo/beremo in sočustvujemo.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
12.8.2009 8:29:16   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Azzura zakaj pa nisi šla na U2?

saj sem bila, pred mesecem dni,  7.7. v Milanu user posted image user posted image user posted image  Ali res misliš, da bi jih kar tako spustila? Ma ni šans! user posted image user posted image user posted image  Je blo pa...ma kaj čem govorit...saj človek ne najde besed za opisat...

Priznam pa, da sem najedala mojega, da bi šli tudi v Zagreb, čeprav nismo imeli kart, saj bi jih pa sigurno dobili pred stadionom, saj vem kako to gre. Ampak, kaj češ...nimam ravno varstva za čez noč, še tisti koncert v Milanu da ti ne povem kako težko mi je blo jih pustit, pa tudi naši nonoti nimajo ravno nekega razumevanja za koncerte (čeprav po vseh koncertih in turnejah, ki sem jih obiskala v svojem življenju bi že lahko bili navajeni user posted image user posted image user posted image ), ampak da jim rečem, da grem še enkrat na isti koncert bi me sigurno najedali, pa še utrujena sem po vsem tem kar se je dogajalo na dopustu, pa tudi v službo sem že šla, in tako...saj bom še šla, prav sigurno, ko bo nova turneja user posted image  Če bo to čez 4 leta, gre Liam definitivno z nami!

Samo tako, za info: ko smo se vračali iz Brača, torej od Splita - ko greš dol s trajekta - do doma, sta bla Liam in Daša pridna in mirna in sta densala v stolčkih le, če sta poslušala Magnificent http://www.youtube.com/watch?v=NSopZJnJosM  Po moje smo jo 500krat poslušali, je pa res, da sta bla 5 ur mirna v avtu, milina vam rečem... user posted image user posted image user posted image
Čim je končal komad, takoj upor, Daša je zahtevala "šše, šše, šše"...ma saj bi morala jih posnet in vam dat pogledat, človek nebi verjel, če nebi videl!!! (to imajo po meni, mamini mali u2jevčki user posted image user posted image user posted image  
pa še to: ne se mi smejat. Liamu sem kupla majčko na koncertu (xxs za odrasle mu je točna! le malo predolga), preko uradnega U2 kluba pa sem naročila majčke iz turneje za vse 4, tudi Dašica ima svojo u2 majčko user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
12.8.2009 8:29:36   
Naša črtica koraka
Pomlad, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
12.8.2009 8:45:45   
Naša črtica koraka
Azzurra, morda  še bojlje: AzzU2rauser posted image
Pri nas doma imamo tudi take vrste frika in posledično imamo tudi vsi majčke njegovega user posted image user posted image user posted image benda user posted image . Očitno je to povsem naravna posledica oboževanja, majčke namreč. user posted image

Itak pa, ljubezen do glasbe ... to je nekaj najlepšega, kar otroku lahko daš.

moja mačka sta pokonci, k se zbudita sta najlepša, pa tako rada se imata, grem, mejte se

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
12.8.2009 12:52:42   
pomlad08
ej zlate ste ... ful hvala za vse tople besede in objeme. sem že kar bolš. sicer kar dost počivam, ker je baje treba pazit, da ne pride do kakšnega vnetja, ampak mam srečo, da mi loh mami kakšno urco popazi Joba dopoldne, ko je mož v službi. ma sej fizično ni nič, nobene bolečine, sam zmatrana sem bila po moje od živcev in jokanja. ampak zdej je pa že kr kul user posted image

res tenks vsem vam, od sile ste!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
12.8.2009 12:58:11   
pomlad08
Dinki, ja, karto sem brez težav prodala, itak user posted image Kako se mata s Titkom? Je fino bit doma, a ne?

Azzura, nisem vedela, da si ti tud tak psiho! user posted image Jaz sem od kakšnega 7. razreda OŠ čist nora in nisem zamudila še nobene turneje, pa tele zgodbe o majicah itd. so mi tudi zelo domače user posted image A veš da sem brala včeraj ene (ne vem kok tračarske in kok resnične) novice, da naj bi turnejo še podaljšali in drugo leto spet špilali v evropi! ma to bi bilo pa zakon, ej! upam, da bo res. drugač pa ja, čez par let! aja, pa ful lušna slikica!

Vilma, držim pseti za spanje. sej nam gre tud bolj slabo. no zadnje 2 meseca je malo bolje, ampak vmes je pa kakšen teden (npr. ravno zdajle) spet disaster ...

Špela, a ti si imela tud to bedno izkušnjo ... Hvala za vzpodbudo! Kdaj pa si imela ob splava?

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
12.8.2009 13:00:31   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Samo tako, za info: ko smo se vračali iz Brača, torej od Splita - ko greš dol s trajekta - do doma, sta bla Liam in Daša pridna in mirna in sta densala v stolčkih le, če sta poslušala Magnificent http://www.youtube.com/watch?v=NSopZJnJosM  Po moje smo jo 500krat poslušali, je pa res, da sta bla 5 ur mirna v avtu, milina vam rečem... user posted image user posted image user posted image
Čim je končal komad, takoj upor, Daša je zahtevala "šše, šše, šše"...ma saj bi morala jih posnet in vam dat pogledat, človek nebi verjel, če nebi videl!!! (to imajo po meni, mamini mali u2jevčki user posted image user posted image user posted image  

uuu, vidim, da imata izvrsten okus! Job ima pa najrej I'll go crazy ... si čist predstavljam dašo, job začne isto migat z rokami in ritko in takoj po koncu "še, še!" dobr sva jih vzgojili, ni kej user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
12.8.2009 14:45:42   
Špela100
Ja Pomlad tudi jaz sem imela to izkušnjo nebodiganikolinikolitrebauser posted image .

No mi smo se odločili za otročka in čakali celih 9 mesecev, da sem zanosila, potem so mi na prvem pregledu povedali, da ni ok, vlekli 14 dni po uz in na koncu ugotovili, da je prazna vrečkica, da se je plodek takoj na začetku nehal razvijati...znake pa sem vse imela, tako, da sem 4 tedne bruhala cel dan, no na koncu je bilo potrebno čiščenje.

Potem sem počakala 1 m in smo šli v akcijo, sem takoj zanosila, šla na prvi pregled in spet ni bilo srčka, plodek dovolj velik vse, sam srčka ni bilo...spet smo čakali do 10 tedna, spet je bilo potrebno čiščenje in v bolnici na uz pred čiščenjem so mi celo povedali, da sta bila 2 plodka. Spet bruhala 1,5 meseca. Potem sem si vzela mal pavze, ker fizično ne bi več zmogla takoj zanosit, ker sem v pol leta 3 mesece sam bruhala. O psihi pa niti, da govorimo. No počakali smo 3 mesece spet šli v boj in čakali celih 15 mesecev na ponovno zanositev, vmes sem pa prav izsilila nekaj preiskav, menjala ginekologa, dobila klomifem, bila že naročena za na umetno...pa je ratalo naravno.

Tako, da ene 3,5 let smo delali na maksu....se ne smem spomnit te agonije...zastojn govorijo, da moraš izklopit.....

Vilma, a mojo sister si vidla?? Lepa nosečka ne?? Ma meni se pa buši zdi že kar konkreten, glede na prvega...user posted image user posted image to je sam zato, ker je mene hecala kako velik trebuh mam...ma kaj čmo, jaz sem imela že v štartu 15 kg več kot ona....komaj čakam še tega dojenčka, bo lepo, njen Grega 3 leta, naš Maks 1,5 leta pa še zdaj ta mičken. Smo lepo razporedile za cunjce in vozičke...user posted image user posted image

O vidim, da je tukaj kar neki u2 fenov....ha, ha....jaz sem bila v srednji šoli tudi čist njihova, zdaj pa ne več. Zdaj me pa zanima a gre kakšna na Erosa, baje pride novembra v lj.
Bi bilo fajn, da bi se srečale.

Jagoga te čakam!!!!!!!!!

zdej pa grem delat

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.