|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
14.8.2009 19:07:47   
baby blue
eva Ana pri meni no pri nama je isto... Ah ja nosečniška mrzlica user posted image user posted image

Erdbeere a lahko to torbico malo poslikaš... Glede na opisano je super in ravno nekaj takega z mojim iščeva... Sva gledala to v Tušu pa je kar malo draga...

Ma zdej ko mam novo frizurco pa barvo ki ni več obšlesana sem saj človeku podobna user posted image user posted image Je rekla sestrična da zdej grem pa lahko rodit user posted image user posted image Mi je pravila da ko je njej doma voda odtekla da je šla še pod tuš pa da si je noge brila user posted image user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
14.8.2009 21:27:47   
kepica
Evo, nam so pa pred kakšno urico postavili omare, jutri pa jih veselo začnemo polnit z vso kramo, ki smo jo imeli prej v sobici, ki smo jo sedaj uredili za našega novega člana. Se že zelo veselim, da bo končno vse pospravljeno, ker sem že sita, da moram gledat, kje hodim, spalnice so polne, kar me še bolj nervira. Tako da bo jutri akcija na polno, da se vse pospravi, naslednji teden pa še čiščenje, potem pa upam, da smo zaključili.

Sem pa danes pokasirala otrdevanmje trebuha. Kakšno uro je že čisto trd, tako, da sem se sedajlle samo na hitro malo oglasila, potem pa grem raje v ležečki, da me kaj ne popade.

Frizer tudi mene čaka naslednji teden. Sem že čist nestrpna, ker imam že kar grd narastek in ne bi šla rada z njim rodit.

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue
Mi je pravila da ko je njej doma voda odtekla da je šla še pod tuš pa da si je noge brila

Moja prijateljica si je šla med popadki še lase umivat, pa jo je tako začelo navijat, da je šla z mokrimi lasmi v P user posted image
Ena druga prijateljica si je pa nekaj dni pred PDP vsak dan lase umivala, da jo ne bi kaj presenetilouser posted image

Evo, letim v ležečki. Želim vam  hladno in prespano nočuser posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
14.8.2009 21:32:49   
tulpek
A samo mene zdajle nekaj zafrkava RR?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
14.8.2009 21:35:06   
polari
Tulpek, ne samo tebe...komaj sem prišla gor...

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
14.8.2009 21:36:29   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Tudi mi se danes rešimo gneče na hitri cesti in tovornjakov, ker odprejo avtocesto Pesnica - Slivnica (Maribor)!!user posted image user posted image KONČNO!!!

A to so danes odprli? Potem sem se pa premierno peljala po njej in se čudila, kje je bila prejšnji teden user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
14.8.2009 21:38:47   
polari
Glede otrdevanja trebuha: meni danes že celi dan. Najbolj zjutraj ko se zbudim, pa zvečer, tu pa tam pa še čez dan....Vsaj 20x že danes.....pa nič takega ne delam....
Samo vedno bolj vesela postajam, ko se spomnim, da še en teden mora zdržat, potem pa lahko počasi že ven pride....user posted image user posted image user posted image kak hitro mine.....
...zdaj sem mu uspavanke naredla-oz.klasiko za njega....pa pleše...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
14.8.2009 21:54:39   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Dreja79...se ti pridružujem, tudi jaz nisem ljubitelj nosečnišklega stanja. Men je to, da se pregrdo ne izrazim...saj je fajn pa brcike pa te stvari,,,sam tole da sem nepokretna, pa da se počutim ko kinderjajček...pa absolutno sem mnenja da je devet mesecev preveč.

A gremo naredit referendum za skrajšanje nosečnosti? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa meni sedaj veliko boljše kot prvih 7 mesecev. Če bi bilo skoz tako, bi  pomislila še na kakšnega user posted image .

Škorpijočica...tole o seksu...jest tkole ne bi mogla...da nisem aktivna ker bi s epočutla mal čudno, da on tam nat****ava jest pa da bi ležala, sam tok da on opravi. Zato prakticirava drugače, jebi ga...neki časa je tko.

Moj sploh nima veselja, če nočem sodelovat. Ko se bom odločila, da je čas za it rodit, bova na polno... kar vsako uro? Bi bilo dovolj? Zdaj pa boljše, da je suša, da bo potem večji šok za telo in da bo delovalo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
14.8.2009 21:58:32   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Škorpijočica...tole o seksu...jest tkole ne bi mogla...da nisem aktivna ker bi s epočutla mal čudno, da on tam nat****ava jest pa da bi ležala, sam tok da on opravi. Zato prakticirava drugače, jebi ga...neki časa je tko.

Moj sploh nima veselja, če nočem sodelovat. Ko se bom odločila, da je čas za it rodit, bova na polno... kar vsako uro? Bi bilo dovolj? Zdaj pa boljše, da je suša, da bo potem večji šok za telo in da bo delovalo user posted image user posted image user posted image .

hehe, moj je danes reko z žalostnim obrazom, da niti pomisli več nene na to in da mu je vseeno če še boma kdaj...user posted image user posted image user posted image
pa sem ga potolažla, da ne, saj boma zaj skoraj........user posted image jaz tudi nimam veselja, če pa sem ko kit...komaj se premikam...

evo, spet trd trebuh...pa ležim...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
14.8.2009 21:59:31   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Baby blue user posted image user posted image user posted image user posted image za novo frizurico, jaz se tud odločam a bi šla al ne, pa po mojem, kolikor pač poznam sebe bom kar ok takšna kot sem za v P.

Enako. Sem prav lena za it k frizerju user posted image .

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
14.8.2009 22:02:35   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Jaz pa bi morala napisati kratko nalogo za pripravništvo, pa se nikak ne morem spravit poleg....v 14.dneh bi jo morala napisat zdaj, pa ne vem kak naj se poleg spravim...user posted image Rajši vse pospravim, kot da grem pisat.....groza, sem lena....
Ma katera kako motivacijsko na zalogi?user posted image user posted image user posted image

Počakaj na zadnja dva dni, se bo sama napisala user posted image user posted image user posted image . Poznam to.... sem sama pogosto več dni sedela za računalnikom in pisala seminarske, pa ni nič nastalo, dokler mi ni voda v grlo tekla in me že skoraj zadušila. Upam, da najdeš vsaj malo motivacije.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
14.8.2009 22:05:24   
barika

Jaz pa bi morala napisati kratko nalogo za pripravništvo, pa se nikak ne morem spravit poleg....v 14.dneh bi jo morala napisat zdaj, pa ne vem kak naj se poleg spravim...user posted image Rajši vse pospravim, kot da grem pisat.....groza, sem lena....
Ma katera kako motivacijsko na zalogi?user posted image user posted image user posted image

Počakaj na zadnja dva dni, se bo sama napisala user posted image user posted image user posted image . Poznam to.... sem sama pogosto več dni sedela za računalnikom in pisala seminarske, pa ni nič nastalo, dokler mi ni voda v grlo tekla in me že skoraj zadušila. Upam, da najdeš vsaj malo motivacije.

Polari, kr rodit pejt, imaš še potem ene 2 meseca zagotovljeno nedelouser posted image user posted image

meni tudi šteka RRuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
14.8.2009 22:08:11   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Polari, kr rodit pejt, imaš še potem ene 2 meseca zagotovljeno nedelouser posted image user posted image

meni tudi šteka RRuser posted image

hehe....eh, bo že...jutri zjutraj bom malo začela...malo po malo...

...ne vem zakaj tak šteka...sami errorji.....

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
14.8.2009 22:08:50   
klaja

Tudi mi se danes rešimo gneče na hitri cesti in tovornjakov, ker odprejo avtocesto Pesnica - Slivnica (Maribor)!!user posted image user posted image KONČNO!!!

A to so danes odprli? Potem sem se pa premierno peljala po njej in se čudila, kje je bila prejšnji teden user posted image user posted image user posted image .

Zdaj si me pa nasmejala user posted image user posted image user posted image

Trajanje nosečnosti: jaz sem že tudi sita vsega skupaj, pa zakaj ne morejo bit moški noseči, bi vsaj razumeli, zakaj smo občasno tako sitne in nam nič ne paše (vsaj meni), potem me pa grdo gleda, če kaj takega rečem.

NOčka vsem in lep vikend!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
14.8.2009 22:09:05   
tulpek

hehe, moj je danes reko z žalostnim obrazom, da niti pomisli več nene na to in da mu je vseeno če še boma kdaj...user posted image user posted image user posted image
pa sem ga potolažla, da ne, saj boma zaj skoraj........user posted image jaz tudi nimam veselja, če pa sem ko kit...komaj se premikam...

evo, spet trd trebuh...pa ležim...

Uh, moj misli na to skoz, ampak verjetno pa že dvomi, da še kdaj bova tako kot prej user posted image . Vsaj ve, kaj ga čaka, če bo hotel še kakšnega user posted image . Že ima načrte, pa še ta ni zunaj user posted image .

Trebuh nimam pojma, če mi otrdeva. Včasih je nekam trd, ampak niti pol tako neprijetno ni, kot je bilo, ko mi je otrdeval do 30. tedna. Takrat je bilo skoraj boleče, sedaj pa čutim trdega samo, če se ga dotikam. Meni bodo do roka izginili vsi problemi user posted image user posted image user posted image . Še noge ni nočejo začet zatekat, sem bila danes cel dan na nogah (Ikea in še nekaj trgovin), pa ni sledu o zatekanju. Baje mi bodo nekaj dni pred porodom, da bom vedela in se bom lahko pripravila.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
14.8.2009 22:12:09   
barika
Ej Tulpek, zdejle bom mal smešno izpadla, samo sem pozabla user posted image , a je Seiersberg pred Ikeo, ali je malo naprej... se ne morem spomnat (pa ni dolgo, ko sem bila tam)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
14.8.2009 22:13:07   
tulpek

Zdaj si me pa nasmejala user posted image user posted image user posted image

Pa zjutraj še ni bila odprta, a ne? Ker tja sva se mogla peljat čez MB, so bile table prečrtane. Potem nazaj je šlo pa fajn po AC in še to zato, ker sva zgrešila odcep za MB pri tistem velikem krožišču user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
14.8.2009 22:14:32   
tulpek
A so se Altaja, Veselka in Vila Malina kaj javile po pregledih, ki so jih imele danes oz. včeraj? Punce, ne nas puščat v negotovosti! 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
14.8.2009 22:15:11   
barika

A so se Altaja, Veselka in Vila Malina kaj javile po pregledih, ki so jih imele danes oz. včeraj? Punce, ne nas puščat v negotovosti! 

neuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
14.8.2009 22:15:49   
Erdbeere
evo spet mene mal, preden grem ležečki...otroke sem končno po treh dneh dobila domov, vmes sta bila na Kašni planini, Krvavcu pa danes v Umagu.....zdej bosta pa dva dni doma pol pa spet akcija....vrtec in ortorij za Tejo..

Evo sem kr slikico poskenirala, lahko pa še slikam potem je pa fina res....ma notri še ene "trake" da lahko na voziček daš al pa maš za čez ramo.

Meni je prav fina...evo pa še slikica

user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
14.8.2009 22:15:55   
tulpek

user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

Hvala, da podatke pišete krepko ali pa v barvah user posted image .

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( user posted image ,user posted image )   NP Spol Por. Kg Objava

28.08. 
altaja (28)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ?? user posted image   LJ +14    S, A

29.08.
Eternety (30)        
(1.user posted image , 0.user posted image )    ??  user posted image   MB   +12

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2user posted image .     ?? user posted image CE      +18
tulpek (27)            (1. user posted image , 0. user posted image )   21.08  user posted image   CE, +12,  S, A

31.08.  
veselka (28)          (1. user posted image , 0.user posted image )    ??   user posted image   PO +19
eva Ana (28)           (1.user posted image , 0. user posted image )     19.8.   user posted image  +9,5

1.09.
binči (28)             
(7.user posted image , 3. user posted image )     ??   user posted image   KR

02.09. 
koss (25)                 (1. user posted image , 0. user posted image )   ?? user posted image CE +15
vila MaLiNa (26)     (1. user posted image , 0. user posted image )    ??  user posted image  LJ +19

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     ??  user posted image CE +11
TiaŽan (23)              (1. user posted image , 0. user posted image )   ??  user posted image CE +18

04.09.  
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    20.8.  user posted image IZOLA +10,  S

05.09. 
eltea333 (28)          (1.user posted image , 0.user posted image    17.8.  user posted image   ŠEMPETER +8,5,  S
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )      20.8.  user posted image   MB +17,  S

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0. user posted image )    18.08. user posted image   +15
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2. user posted image )     21.8   user posted image   LJ  +8
Dulsineya (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    20.8.  user posted image   PO +17,5, S
litlleMiss (18)          (1. user posted image , 0. user posted image )   ??  user posted image   PT  +19
oktavija (29)           (2. user posted image , 0. user posted image )   21.8  user posted image   CE  +12
škorpijončica (20)   (1. user posted image , 0.user posted image )   18.08.   user posted image   PO  +8
Tamika87 (21)       (1.user posted image , 0. user posted image    ??   user posted image   MB  +9

08.09.

draja (30)               (2.user posted image , 1. user posted image )     17.8.  user posted image   LJ  +12 

09.09. 
cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )    21.8   user posted image NM  +9,5
JaLuca (33)              (3.user posted image , 2.user posted image )    28.08.   user posted image    PT +12,9,  S
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     25.8.   user posted image   JE   +9,5
Lubenička (20)         (1. user posted image , 0.user posted image  24.8.   user posted image   LJ  +14
sontschica (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    25.8.  user posted image  TRB +9

10.09.  
baja* (29)               (2.user posted image , 1.user posted image     ?.?.  user posted image   MB +7
vn1983(25)             (3.user posted image , 2. user posted image )    ??.  user posted image +6

11.09.
jpnincy (26)               (1.user posted image , 0.user posted image )      19.8.  user posted image   SG +9

12.09.

Chebelzza (28)          (2.user posted image , 2.user posted image )      17.8  user posted image  SG  +18
Nataša31 (?)              (2.user posted image , 1. user posted image )     ??  user posted image JE

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )    20.08.     user posted image   JE +7, S
indy0024 (26)            (1. user posted image , 0. user posted image )   19.08.     user posted image   LJ +8
majra (30)                  (2. user posted image , 1. user posted image  21.8.     user posted image +5      
Sarchi (29)                 (1. user posted image , 0. user posted image  18.08-ZO     user posted image   PO +12
spela** (22)               (1. user posted image , 0. user posted image )   ??     user posted image   MB +12

15.09.  
mayathebee (22)        (1.user posted image , 0. user posted image )    24.08.     user posted image    MB  +10

16.09. 
Alma84 (24)                (?.user posted image , ?. user posted image )    25.8.  user posted image   +17
Polari (26)                   (1.user posted image , 0. user posted image )   20.08.  user posted image   PT  +8,  S

17.09.
barni80 (29)                (1. user posted image , 0.user posted image 25.8.  user posted image KR  +13
noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image MB +8,5
nussy  (28)                          
(2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0. user posted image )    18.08.  user posted image  +10

20.09. 
Casiopea (28)              (1. user posted image , 0. user posted image )    18.8.    user posted image   +10
larilu (23)                    (3.user posted image , 1. user posted image )     19.8. user posted image   LJ +11
Nepoznana (26)          (1. user posted image , 0. user posted image )    ?? user posted image   BREŽICE  +4
yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )      25.08.   user posted image   +1

21.9.

bambina23 (23)         
(1. user posted image , 0. user posted image )    ??  user posted image   ŠEMPETER, +10

22.09. 
_melody_ (21)             (1. user posted image , 0.user posted image )   26.8.   user posted image BREŽICE +10
klaja (28)                     (3.user posted image , 2. user posted image )    3.9.   user posted image   MB  +10

23.09.
kupido (30)                 
(?user posted image , 0user posted image   )  27.8.   user posted image    +7

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    2.9.   user posted image   Šempeter +7,5 
chebelica21 (22)         ( 1. user posted image , 0. user posted image ) 24.8.   user posted image   MB   +14
ja.lo09 (28)                  (3. user posted image , 1. user posted image21.8.   user posted image   +10
maayaa (27)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    ??   user posted image   KR  +14 
Picabo (29)                   (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?   user posted image   LJ +6

25.09
Massa26 (31)              (2. user posted image ,0. user posted image )    ?.?.  user posted image   JE

26.09.

Katka11 (33)              (2. user posted image , 1. user posted image )      24.08. user posted image  + 4,5
Rožica82 (26)             (2. user posted image , 1. user posted image )      ??  user posted image MS +6
tažana (26)                 (2.user posted image , 1. user posted image )      ??  KR +9

27.09. 
jullie (28)                     (2. user posted image , 1. user posted image )    25.08. user posted image   PT,  S
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )    27.8. user posted image CE +15
tanik (31)                     (1. user posted image , 0. user posted image )    7.9. user posted image  LJ +8,  S
sonchek ( ? )                     
(3. user posted image , 1. user posted image )      ??    PO

28.09.  
dolenjka (31)               (2. user posted image , 1. user posted image )     ??  user posted image   PO +15
dreja79 (30)                (2.user posted image , 1. user posted image )      24.08.  user posted image   KR  +8  
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1. user posted image )     17.08.  user posted image   LJ +16,  S

30.09.  
Bety11 (43)                 (? user posted image , 3. user posted image )        9.9.  user posted image PO
simonae (32)                (3. user posted image , 2.user posted image )       25.8.  user posted image   LJ +11, S

Skupaj: 68

Fantki :  26

Punčke : 22
Presenečenje : 20

Objava;
kategorije: septembrke - S, avgustovke - A, rodili smo- RS, oktobrke - O

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška, sarajan, Pia67, soncek_25

Začasno izbrisani, ker ni podatkov za seznam:lenck, KruceFiks,Ne vem,teta tulpa,S1902,zadovoljnalana,jancyika,angelina,barbka26,janezz,doria, laraa,mar3ja22,majica.
(Prosimo, da posredujete podatke za uvrstitev na seznam.)

Koristne povezave se nahajajo na seznamu na prvi strani teme II.
Matične celice - javna banka
Informacije-klik
Prijavnica - klik
Dihanje - Bety - klik

user posted image   user posted image   

Rodile:

Datum                     mamica                      otroček

19.06.                Rubin                       Gaja in Zoja
21.07.                Planinc1978                Julija

< Sporočilo je popravil tulpek -- 14.8.2009 22:28:07 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
14.8.2009 22:16:05   
tulpek

SEPTEMBRSKI BUŠIJI

user posted image
Baby blue 29t3d

user posted image
altaja 32t

user posted image
tažana 32t

user posted image
veselka 35t3d

user posted image
tanik 33t

user posted image
Tulpek, 36t2d

user posted image
sontschica 34t1d

user posted image  
barika 35t

user posted image
Sarchi 35t

user posted image
škorpijončica 34t

user posted image
vila MaLiNa 31t4d

user posted image
larilu 29t2d

user posted image
indy0024  30t

user posted image

Lubenička v 36. tednu

user posted image
Kepica 33t

user posted image
mayathebee, 31. teden

user posted image
Erdbeere 33t3d

user posted image
Polari, 33t

user posted image
Casiopea 32t

user posted image
Pupček 34t5d

user posted image
Bety11 31t3d

user posted image
litlleMiss 35t6d

user posted image

Klaja v 33. tednu.

user posted image
Oktavija, 35T 5d

user posted image
srečanje septembrk: Erdbeere, škorpijončica, Lubenička, veselka, sontschica, pupček,tanik

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
14.8.2009 22:17:13   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Pa ful me v želodcu tišči, a se to še kateri dogaja?user posted image

Se mi je dolgo, zadnje tedne pa ne več. Stranska posledica nosečnosti. user posted image ti "napada" želodec user posted image user posted image user posted image . Ko se bo začel spuščati bo baje boljše.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
14.8.2009 22:18:01   
Erdbeere
Jest tud ne vem, da bi se kaj javile, sem vse prebrala pa ni bilo nič od njih...upam, da katera še ne diha, mal je treba še počakat...

Evo zdej pa jaz letim počas v horizontalo...mam za danes dovolj vsega user posted image

Jutri me pa čaka ena huda delovna sobota, bova z mojim izotek švasala...pa je treba prej vse pomest pa posesat...uf bo pestro.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
14.8.2009 22:26:10   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Ej Tulpek, zdejle bom mal smešno izpadla, samo sem pozabla user posted image , a je Seiersberg pred Ikeo, ali je malo naprej... se ne morem spomnat (pa ni dolgo, ko sem bila tam)

Sem 99%, da je pred Ikeo, iz naše strani seveda.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
14.8.2009 22:26:17   
polari
jaz grem tudi spat...verjetno mi bo tak vroče spet.....jaz bi mela 10 stopinj manj....

lahko noč vsem...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?