veselka
|
čer, ja, sva ostala še malo v Lj v glavnem... očitno nič kej še ne kaže na akcijo, ker moja G ni nič komentirala (pač taka je) meni se pa tud ni dalo spraševat, ker če bi blo kej, pol že pove. vzela mi je bris za streptokoka in sem negativna . me pa od pregleda naprej precej boli spodaj v trebuhu, pa rjav izcedek sem dobila... ne vem, a mi je kej ranila med jemanjem brisa (ker sem že pred nosečnostjo imela težave, so mi že 2x kapilare "kurli", ker sem krvavela med seksom, pa tudi že med jemanjem brisa za PAP), mi je pa čudno, da je izcedek rjav in ne sveža kri (tko je bilo ponavadi) . dolžina mojga trebuha - maternice, je 38 cm, pa sem v 38. t. čeprav ne verjamem, da ima to kakšne veze z realnimi tedni, ker imajo določene ženske v tem času lahko precej manjši trebuh in s tem manj cm, ker je lega vsega skupaj drugačna. mislim, da se mora pač razdalja samo večat iz tedna v teden, ker če se ne, potem je verjento sumljivo. ne razumem zakaj bi drugače delali meritve otroka z UZ, če ne bi blo že to zadosti. CTG pri moji pride na vrsto šele po 40.t, ker šele od takrat zavarovalnica krije stroške. trebuh me pa še kar boli in boli in je neprijetno.
< Sporočilo je popravil veselka -- 14.8.2009 23:02:25 >