|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
14.8.2009 22:27:57   
indy0024
cerrruser posted image moje drage!!!!kako ste kaj???evo jaz vsak dan slabsa,user posted image sam pustim se ne,mi zenske smo prave borke in se ne damo kar tako.user posted image joj dobr da imamo ta forum za jamranje tudi meni noge odtekajo,pa v krizu me boli,da je joj pa se user posted image tok tezim,ker grem sama sebi na zivce!!!!pa vrocina za crknt,se dobr da bo kmalu sreda,ker imam takrat pregled in upam,da bo reku ginekolog,da sem ze kak cm odprta za rodituser posted image .Moja prijateljica ima dva tedna pred mano rok,pa ji govorim da jo mogoce dohitimuser posted image user posted image user posted image pa se skoz po teh stengah hodim,da me enkrat primeuser posted image user posted image user posted image user posted image in grem ze rodit,ah kaj cmo,ce smo ze tok pretrpele bomo pa se zadnji mesec,ane!!!!user posted image NOCKO VSEM!!!!

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
14.8.2009 22:37:28   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

A so se Altaja, Veselka in Vila Malina kaj javile po pregledih, ki so jih imele danes oz. včeraj? Punce, ne nas puščat v negotovosti! 

ne

A ne da? Punce.... počakajte me .

Bolečin v križu še nisem komentirala: nasplošno imam precej težav s to svojo hrbtenico, me boli, če preveč sedim, stojim, ležim... sedaj me pa že en mesec skoraj ne boli... samo če res res pretiravam, sicer pa nič user posted image user posted image user posted image .

Upam, da bo objavilo? Mi nekaj šteka RR ...

< Sporočilo je popravil tulpek -- 14.8.2009 22:41:23 >

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
14.8.2009 22:40:07   
Erdbeere
ti je, jest sem pa mislila, da je kaj druzga narobe, k tud nisem mogla gor priti...evo zdej grem pa res spat, sem si mogla še mal oči na ploščicah spočit, da bom lažje spala user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
14.8.2009 22:40:46   
tulpek
A, vidim, da je Veselka na forumu user posted image .

Erdbeere, lahko noč. Js grem tudi spat, bom verjetno jutri pošteno zmatrana zaradi današnjega dne user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 14.8.2009 22:42:46 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
14.8.2009 23:00:42   
veselka
čer,

ja, sva ostala še malo v Lj user posted image

v glavnem... očitno nič kej še ne kaže na akcijo, ker moja G ni nič komentirala (pač taka je) meni se pa tud ni dalo spraševat, ker če bi blo kej, pol že pove. vzela mi je bris za streptokoka in sem negativna user posted image user posted image user posted image . me pa od pregleda naprej precej boli spodaj v trebuhu, pa rjav izcedek sem dobila... ne vem, a mi je kej ranila med jemanjem brisa (ker sem že pred nosečnostjo imela težave, so mi že 2x kapilare "kurli", ker sem krvavela med seksom, pa tudi že med jemanjem brisa za PAP), mi je pa čudno, da je izcedek rjav in ne sveža kri (tko je bilo ponavadi) user posted image . dolžina mojga trebuha - maternice, je 38 cm, pa sem v 38. t. čeprav ne verjamem, da ima to kakšne veze z realnimi tedni, ker imajo določene ženske v tem času lahko precej manjši trebuh in s tem manj cm, ker je lega vsega skupaj drugačna. mislim, da se mora pač razdalja samo večat iz tedna v teden, ker če se ne, potem je verjento sumljivo. ne razumem zakaj bi drugače delali meritve otroka z UZ, če ne bi blo že to zadosti.
CTG pri moji pride na vrsto šele po 40.t, ker šele od takrat zavarovalnica krije stroške.

trebuh me pa še kar boli in boli in je user posted image neprijetno.

< Sporočilo je popravil veselka -- 14.8.2009 23:02:25 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
14.8.2009 23:01:50   
jullie

Ej Tulpek, zdejle bom mal smešno izpadla, samo sem pozabla user posted image , a je Seiersberg pred Ikeo, ali je malo naprej... se ne morem spomnat (pa ni dolgo, ko sem bila tam)

Sem 99%, da je pred Ikeo, iz naše strani seveda.

..si lahko kar 100% user posted image  ..

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
14.8.2009 23:11:40   
tulpek
Veselka, meni trebuha nikoli ne meri, samo dojenčka meri z UZ. Je pa tako, da naj bi maternica rasla enakomerno po tednih (razen na koncu), kot je Bety napisala. Ampak to ne pomeni nujno večjega obsega trebuha. Samo maternica se pomika navzgor, trebuh pa ni treba, da raste ven in pridobiva na obsegu. 

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
14.8.2009 23:14:47   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

Ej Tulpek, zdejle bom mal smešno izpadla, samo sem pozabla user posted image , a je Seiersberg pred Ikeo, ali je malo naprej... se ne morem spomnat (pa ni dolgo, ko sem bila tam)

Sem 99%, da je pred Ikeo, iz naše strani seveda.

..si lahko kar 100% user posted image  ..

sem napisala komentar, pa ga ni objavlo....
hvala punciuser posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 14.8.2009 23:15:40 >

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
14.8.2009 23:17:32   
veselka

Veselka, meni trebuha nikoli ne meri, samo dojenčka meri z UZ. Je pa tako, da naj bi maternica rasla enakomerno po tednih (razen na koncu), kot je Bety napisala. Ampak to ne pomeni nujno večjega obsega trebuha. Samo maternica se pomika navzgor, trebuh pa ni treba, da raste ven in pridobiva na obsegu. 

sej razumem, samo se mi zdi, da je težko zmerit od zunaj pri vseh enako glede na tedne. lahko se pa motim. pa tud mal mi je čudno, da bi bila korelacija ravno med cm in tedni. ampak to so spet moje blodnje razmišljanja.

za seznam kg ostajajo isti (vsaj enkrat), naslednji pregled imam 24.8. user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 14.8.2009 23:22:10 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
14.8.2009 23:19:23   
tulpek

Barika: zdaj pa v akcijo user posted image user posted image user posted image . Samo ne it jutri, je praznik. Če me ne bi spomnili, bi imela plane za jutri po City centru, tak pa ne bo nič. 

< Sporočilo je popravil tulpek -- 14.8.2009 23:23:32 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
14.8.2009 23:22:58   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

sej razumem, samo se mi zdi, da je težko zmerit od zunaj pri vseh enako glede na tedne. lahko se pa motim.

Ja, to pa je verjetno odvisno tudi od izkušenj. Pa saj to meri od sramne kosi do vrha maternice in oboje se da določit brez problemov. Edino če se vmes nabere veliko maščobe se lahko razdalja poveča na račun oblog user posted image user posted image user posted image   Meni se zdi boljše, da kar na hitro izmerijo obseg bušija od bebija, pa je najbolj sigurno.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
14.8.2009 23:27:16   
veselka
a so vaši partnerji oz. možje že prejeli kakšno odločbo o očetovskem dopustu, če ste obrazce že oddale? ker midva sva oddala skupaj, pa on še ni nič dobil.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
14.8.2009 23:30:41   
tulpek
Meni so rekli, da ga (obrazec) naj odda po rojstvu, ker prej tako ne morejo naredit odločbe, ker ne vejo, kdaj bom rodila. Poleg tega se vzame zadnjih 15 plač in je različno če rodim npr. danes ali pa naslednji teden.  Tak da odločbe še ni.

Zdaj je pa moj končno prišel izpod tuša in grem spat. user posted image ima pa spet žurko. Upam, da bo zunaj vsaj malo večji zaspanček.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 14.8.2009 23:31:36 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
14.8.2009 23:31:15   
barika

sej razumem, samo se mi zdi, da je težko zmerit od zunaj pri vseh enako glede na tedne. lahko se pa motim.

Ja, to pa je verjetno odvisno tudi od izkušenj. Pa saj to meri od sramne kosi do vrha maternice in oboje se da določit brez problemov. Edino če se vmes nabere veliko maščobe se lahko razdalja poveča na račun oblog user posted image user posted image user posted image   Meni se zdi boljše, da kar na hitro izmerijo obseg bušija od bebija, pa je najbolj sigurno.

a ni najboljš, da ginekolog to zmeri, če boste same, bodo zbrke user posted image . on pa točno ve, od kod do kam...

Tulpek, sem ti na FB napisla, da upam, da dočakam naslednjo soboto, potem pa proti Rimuuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
14.8.2009 23:31:37   
barika

a so vaši partnerji oz. možje že prejeli kakšno odločbo o očetovskem dopustu, če ste obrazce že oddale? ker midva sva oddala skupaj, pa on še ni nič dobil.

pojma nimam.user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
14.8.2009 23:36:17   
tulpek

Tulpek, sem ti na FB napisla, da upam, da dočakam naslednjo soboto, potem pa proti Rimuuser posted image

Aja, zdaj pa mi je jasno, kam cilja naslednja sobota... js sem se pa že spraševala, če so bili kakšni prazniki, ki bi te (fizično) z****** pa ne vem za njih... zaradi katerih bi šla prej rodit....
So moji možgani že preveč pod vplivom nosečniških hormonov za branje med vrsticami. Vsaj nekaj mi gre na slabše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
14.8.2009 23:47:19   
veselka

Meni so rekli, da ga (obrazec) naj odda po rojstvu, ker prej tako ne morejo naredit odločbe, ker ne vejo, kdaj bom rodila. Poleg tega se vzame zadnjih 15 plač in je različno če rodim npr. danes ali pa naslednji teden.  Tak da odločbe še ni.

Zdaj je pa moj končno prišel izpod tuša in grem spat. user posted image ima pa spet žurko. Upam, da bo zunaj vsaj malo večji zaspanček.

zadnjih 15 plač? a ni 12, ker je isti obrazec kot za nas. rečeno je, da lahko vse skupaj urejaš, zato sva midva to odpravila skupaj, pa tud na CSD ni rekla, da je kej prezgodaj. ne vem pa kako je potem z njegovo odločbo. samo informativno sprašujem, ker ne vem kako gredo te stvari. vem pa da mora javit datum rojstva, da potem sploh lahko nastopi oč. dopust. no, sej verjetno mora bit termin v odločbi, anede user posted image

a je lahko kej narobe, če me trebuh že cel dan po pregledu boli?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
14.8.2009 23:53:04   
veselka

a ni najboljš, da ginekolog to zmeri, če boste same, bodo zbrke user posted image . on pa točno ve, od kod do kam...

ja ja, sej js nič ne merim sama. ampak moji cm v MK se še na nobenem pregledu niso ujemali s tedni. je bla cifra cm vedno večja od cifre tedna v katerem je blo izmerjeno. mi pa cm dolžine maternice seveda rastejo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
15.8.2009 8:46:45   
polari
Dobro jutro!

Meni so tudi rekli, da to ureja naknadno, po rojstvu...Počakala še boma na naslednjo plačo, to je septembra (če boma dočakala do 15. user posted image ), pa si jih gre vpisat (zadnjih 12 plač), pol pa gre on sam gor, ker mora povedat točni datum poroda in njegovega nastopa dopusta...

Jaz pa sem glih včeraj dobila odločbo in sem zadovoljna z zneskom porodne...user posted image

Veselka, tudi meni se je že zgodlo, da me je po pregledu malo bolelo, samo je pol minlo, pa izcedka nisem mela......

Grem gledat, če je kaka trgovina dežurna do 12h, nimam mleka, pa ne kruha....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
15.8.2009 8:48:10   
Anonimen
dan!
kako ste?
jaz ugotavljam da sm vsak dan bolj sitna ne sam okolici ampak tud sama seb k sm že prov sita vseh teh bolečinuser posted image
pol mi pa še tamal nagaja k noče čez it več spat a zmatran pa tok da komi stojiuser posted image in pol k ga še odvajam od plenic in včeri se mi je samo zjutri ululu 4x brez da bi karkol reku in mi je pol že vse tok smrdel in pol ga dans moj obleče in mu nabije tisto plenico na rit ja in itak da se mi pol za mal zdi zakaj se jaz trudim če mu itak on nabije plenico goruser posted image
eh sori punce nism glih fajn volje
nč lep vikend vsem

(odgovor članu veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1720
15.8.2009 9:42:30   
Dulsineya
Dobro jutro/dan!

Dobrodošle v praznično soboto?:) včasih je bla prava žurka, ko je bil praznik, zdej je pa itag vseeno...

Noč je bla spet pestra in včasih mam občutek, da mi bo desna ledvica ven padla tak me boliuser posted image

Veselka a to, da si negativna na streptokok ti je kar takoj povedala, ker ponavadi se čaka kak teden na rezultat. A smem vprašat, to hodiš privat G in komu?

nič, uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
15.8.2009 9:47:46   
barika
Jutro

sem šla prepozno spat, pa še mali je imel tak cirkus v trebuhu, da me je vse bolelo, no ob 6. zjutraj je pa že M. kolovratil po sobi, mah ja sej bo,,, naslednji mesec še hujeuser posted image

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
15.8.2009 9:50:12   
Pupček
jutro!

Zdej sem vas dobro uro brala in noge namakala v soli. me že tok bolijo ko ponoči vstanem za na wc, da ni za zdržat. danes sem mislila, da mi bo peta počla - imam ful trde kože. no zdej sem vse to poštimala, tud nohte sem polakirala user posted image .

vidim da ste ene res že boge in komi čakate konec. no, mene vedno bolj matra ta nosečnost, ampak se mi kljub temu nikamor ne mudi. naj user posted image  počaka vsaj še 2 tedna. moram prej še uštimat stvari.

danes imamo v planu beljenje spalnice (to je naloga mojega user posted image , čakam ga da vstane iz postle, k ko je treba kaj delat, vedno poležava do 10-ih, pol pa začne, ko je res največja vročina user posted image ) in likanje cotk za bebico (moja naloga).

torbo sem jaz kupila v dm za 25 eur, črno. zelo zadovoljna.

Punce uživajte (kolikor se le da), kmalu bo bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
15.8.2009 10:20:10   
Bety11
Dobro jutro in dan!user posted image

Upam, da je res, da se bodo ti varski prazniki zreducirali v letu...ker še kruha ne morem dobiti....user posted image

Danes bi vam samo rada povedala, da so ROBIDE sadež, ki vsebuje največ železa!!!! In ravno v tem času zorijo, pa si privoščite tega zastonj užitka, ki raste povsod ....user posted image

Jaz sem se sprijaznila s dejstvom, da bom še dolgo čakala ohladitve in trpela.....user posted image

En lep dan vama želim in nič otrdevanja trebuha, bolečin.....

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
15.8.2009 10:20:54   
tulpek

zadnjih 15 plač? a ni 12, ker je isti obrazec kot za nas. rečeno je, da lahko vse skupaj urejaš, zato sva midva to odpravila skupaj, pa tud na CSD ni rekla, da je kej prezgodaj. ne vem pa kako je potem z njegovo odločbo. samo informativno sprašujem, ker ne vem kako gredo te stvari. vem pa da mora javit datum rojstva, da potem sploh lahko nastopi oč. dopust. no, sej verjetno mora bit termin v odločbi, anede user posted image

a je lahko kej narobe, če me trebuh že cel dan po pregledu boli?

Itak, zatipkala sem se user posted image . Pozna ura...

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?