simonae
|
Pozdravljene ! O nosečniških tegobah : ko sem drugič rodila, sem rekla (ko so me v porodni sobi hecali, da naj pridem še po punčko čez kaki 2 leti - doma imam dva razgrajača, pa se mi zdi, da bo sedaj tudi fant ), "pridem, če bo moj mož noseč!" V prvih dveh n. sem sprobala po mojem skoraj vse, kar se da dobiti v nosečnosti. Sicer je bilo rahlo bolje v drugo, a vseeno. Ni šans! sem rekla. No, pa me sedaj poglejte - tako lepe nosečnosti (v tretje) še ne! Res je, da sem zadnje 3 tedne (sedaj sem okoli 34. tedna) zelo utrujena, a sicer se ne morem nič pritoževati. Sem mobilna in ... Ne pišem tega zato, da bi se hvalila, kako je tokrat fajn, ampak zato, da veste, da ni nujno, da je vsakič težko. Res pa je, da sem pred to nosečnostjo nekaj stvari pri sebi spremenila - morda je to prispevalo k boljšemu počutju (našla ustrezno telovadbo za izbolšanje hrbtenice oz. mišic, ki jo držijo, pa nosečniška telovadba, ter malo spremenila prehrano). Tudi uhajanja urina ni Sonček Lara bravo za malo, da je brez plenic. Če je tako dobro, kar čim bolj striktno vztrajaj - tako kot so ti že pred mano rekle. Jaz nimam energije, da bi se z našim ukvarjala (prej stalno bolan, sedaj, ko pa je tako vreme, pa bi lahko, pa se mu enkrat da, drugič ne,. Pač, kakor bo, pač bo. Pri prvem smo vzeli plenico, pa je bilo (pri dveh letih) sedaj pa to kar ne deluje. Pa lep zaključek službe! Bety11 nisi žleht! Ko bi jaz imela toliko moči, da bi takoj nazaj rekla tašči, ali komu drugemu (ponavadi me morajo zelo razjeziti, da si upam). Lep vikend
|