|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
13.8.2009 14:26:08   
minča
mi pa imamo krst to nedeljo. Imeli bomo res v najožjem krogu. Samo starši in brata od obeh in pa moji stari starši.

Neja bo imela eno oblekico iz H&M (12 eur), taka z roza drobnimi pikicami in rožicami na robu kiklice. je pa reku župnik da je lahko kaerkoli oblečena, najbolj kaj takega k bo še lahko nosila . Barva ni važna.

Glede vere tud jst mislim da je stvar posameznika. Drgač pa sem proti da daš otroka krstiti zarad staršev in raznih tašč in tastov, al pa daš krstiti, potem pa otroka ne vzgajaš na ta način in ga neki siliš k maši in verouku, sam pa ne greš k maši ali še slapše pljuvaš po cerkvi in podobno. Moje mnenje.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
13.8.2009 14:41:43   
smrketa24
Mi bomo pa Mateja krstili 20.9. Glede oblačila se pa ne sekiram. Mu bom samo kakšen preprost kompletek kupila (poceni!), ki ga bo lahko še potem nosil. verjetno kaj iz H&M, baby Center mi je že predrag.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
13.8.2009 15:29:01   
Tira
Tudi mi bomo imeli krst verjetno 20.9. in tud jz bom kupila čim bolj preprost in poceni kompletek. Moje mnenje je pa, da bomo vsakega otroka krstili, za naprej glede vere se bomo pa prilagajali user posted image  Vsako nedeljo sigurno ne bomo v cerkvi viseli, že sedaj ne in tud potem ne bomo. So mi pa ful všeč prazniki kot je Božič in Velika noč.

Tinca84 hvala za ZS. Bom poklicala.

Jz imam pa dve vprašanji :

Naš mali je že skoraj en mesec spal do 5h zjutraj, večkrat tud do 6h. Sedaj se mi je pa ta teden začel zbujati ful zgodaj, danes že ob 3h user posted image  Ugotavljam, da ni še naspan, le lačen je in se zbudi. Kaj naj naredim, čez dan mi noče več pojest, sploh sedaj ko je tko vroče mi flaško kr ven pljuva. Se pa spomnim, da mi je patronažna rekla, da obstaja MF Novolac za podaljšanje sitosti, ki je narejen na osnovi koruznega škroba. Ima katera kaj izkušenj s tem? Res ne vem kako naj ga drugače bolj nasitim.user posted image

Druga problem, ki me teži user posted image , pa je vrtoglavica. Včeraj sem šla v trgovino se je začelo, ponovilo zvečer in ponoči, ko sem vstala, da bi malemu dala jesti, je bilo tko hudo, da sem skoraj padla. Potem sem zbudila mojega in je on uredil stvari do konca, jz sem pa ležala na postelji in v glavi se mi je vrtelo, kot bi bila čist zakomirana- pijana user posted image . Verjetno imam tko nizek pritisk, ali pa slabo kri user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
13.8.2009 16:01:20   
mojjaka
Druga problem, ki me teži user posted image , pa je vrtoglavica. Včeraj sem šla v trgovino se je začelo, ponovilo zvečer in ponoči, ko sem vstala, da bi malemu dala jesti, je bilo tko hudo, da sem skoraj padla. Potem sem zbudila mojega in je on uredil stvari do konca, jz sem pa ležala na postelji in v glavi se mi je vrtelo, kot bi bila čist zakomirana- pijana user posted image . Verjetno imam tko nizek pritisk, ali pa slabo kri user posted image

Po mojem bi blo pametno da si izmeriš pritisk. Moja sestra je imela podobne težave kot ti, pa je bil vzrok nizek pritisk.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
13.8.2009 17:02:46   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Kaminek: kako je z mlekom? Če se prav spomnim, si se ti odločila, da si črpaš svoje mleko in otroka hraniš samo po steklenički? Kako ti gre črpanje? Naš še kar noče zagrabiti flaše. Danes imamo na srečo pediatra ob 2. mesecu, ker je imel ob 1. mesecu slabe reflekse, upam, da dobimo kakšen pameten nasvet. Čeprav se mi vse bolj dozdeva, da bova prej ko slej pristala na silo samo na flaški.

ja, še prakticiram, ko čutim, da mam dovolj mleka, jo pristavim. odkar jemljem tablete, se mi je mleko povečalo in si načrpam mnogo več. zmeda pri user posted image  je malo minila, tako da zagrabi po dojenju tud stekleničko, če je seveda lačna. so pa res tud dnevi, ko je vse zmešanouser posted image . edino kar sm sprobala je to, da ko se je obračala za zizo, sm od strani ji dala flaško. probaj, sam ne vžge zmeraj.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
13.8.2009 17:05:21   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

jst tudi opažam že kakšen teden, da se mi začne vrtet v glavi, ampak ne tako močno kot pr teb. po moje na mene vpliva tud to vreme, k se zmeraj spreminja, da je joj. in najbrž imaš res pritisk nizek, dej se meri

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
13.8.2009 17:07:29   
kaminek
takole, kapljice Oleovit D3 stanejo v avstriji 3,80€, mene pa so stale 7,90 plus postnina

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
13.8.2009 17:45:32   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

ja, še prakticiram, ko čutim, da mam dovolj mleka, jo pristavim. odkar jemljem tablete, se mi je mleko povečalo in si načrpam mnogo več. zmeda pri user posted image  je malo minila, tako da zagrabi po dojenju tud stekleničko, če je seveda lačna. so pa res tud dnevi, ko je vse zmešanouser posted image . edino kar sm sprobala je to, da ko se je obračala za zizo, sm od strani ji dala flaško. probaj, sam ne vžge zmeraj.

Živ.
Jaz sem dobila še tametila za en mesec.
Kaminek, a mi poveš, kako pogosto ji ponudiš flaško? Naš se začne dreti že ko jo vidi. In če ga zdaj pustim pri miru en mesec, smo "krizo" verjetno samo prestavili.  Glede na to, da imam odprto škatlo mleka, bom mogoče še ponujala, itak ga bo treba vreči stran.
Za pediatrinjo je pa itak važno samo to, da je ob mesecu dovolj plusa gramov. In ker je naš fant videti zdrav, pravi da ni zaskrbljujoče, da bi ga morali siliti s flaško, tudi če zadnji teden ni nič pridobil. In da bo že zagrabil flaško, ko bo lačen. Jaz pa vidim, da je naš fant kar trmast. En teden je "stradal", pa še ni zadostiuser posted image . Naš je seveda zdaj pa še pameten, da mi je prav rekel, da ni krize, grrrr.

Krst. Pri nas ga ne bo. Jaz sicer imam zakramente, mož jih pa nima. Pa je on za, jaz sem pa proti. SEm ga spraševala, kako bo on vzgajal najinega sina v veri, pa sva kmalu opravila. Kar tako zaradi lepšega se mi zdi krst delati pa dvolično. Bo pa naš sine prvi iz moje družine, ki ne bo krščen in bom verjetno še slišala kakšen očitek. Moja mama se verjetno obrača v grobu. In če bi bila ona še živa, bi verjetno edinole njen naredila to veselje.
Moja vera pa je odplavala nekam s prvim splavom, ki sem ga imela ravno na božični večer. Nekateri v nesreči postanejo bolj verni, meni se je pa ravno obratno obrnilo.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
13.8.2009 21:13:54   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Živ.
Jaz sem dobila še tametila za en mesec.
Kaminek, a mi poveš, kako pogosto ji ponudiš flaško? Naš se začne dreti že ko jo vidi. In če ga zdaj pustim pri miru en mesec, smo "krizo" verjetno samo prestavili.  Glede na to, da imam odprto škatlo mleka, bom mogoče še ponujala, itak ga bo treba vreči stran.
Za pediatrinjo je pa itak važno samo to, da je ob mesecu dovolj plusa gramov. In ker je naš fant videti zdrav, pravi da ni zaskrbljujoče, da bi ga morali siliti s flaško, tudi če zadnji teden ni nič pridobil. In da bo že zagrabil flaško, ko bo lačen. Jaz pa vidim, da je naš fant kar trmast. En teden je "stradal", pa še ni zadostiuser posted image . Naš je seveda zdaj pa še pameten, da mi je prav rekel, da ni krize, grrrr.

jst ji še vedno dajem dodatek, da ne bo pomote, ampak čedalje manj. flaško ji tako ponudim najmanj 4x na dan, ker se zjutraj polno podojiva. od prejšnjega večera, ko si načrpam, ji dam naslednji obrok mojega mleka, potem se pa podojimo in dodajamo. nimam pa še tolk mleka, da bi blo za vsak obrok zadosti. bomo vidl, če bomo sploh do tle pršliuser posted image .
kolk otrok je zraslo sam po flaši. jst sm mal mela šoka, ker sm ugotovila, da tud doma ne bo šlo sam po "joški", ampak bom mogla vseen dodajat, sam kaj čem, tko pač je. se pa tolažim s tem, da imam vsaj nekaj svojega mlekauser posted image  in da je user posted image  nekaj "antibiotikov" pa le tud od mene dobilauser posted image . Morm pa rečt, da je tvoj user posted image  pa res ena mala trmica, da ne zagrabi. vsak otroček je drugačen. jah, mamina ziza je najboljšauser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
13.8.2009 21:31:07   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

Dobro jutro!

Danes sem pa po dolgem času spala do 8huser posted image user posted image
nisem vsega prebrala, bom pa probala vsaj večino pokomentirati.

IZVIRNO SPOROČILO: July08

Deja tudi jaz ti čestitam za pogum, in če bo namenjeno, da boste ostali sami trije, sem prepričana, da ti bo uspelo, ker po tvojem pisanju predvidevam, da si super in močna ženska! Srečno!!! En user posted image zate in tvoja srčka.

Hvala! saj se mi zdi, da ravno nisem tako močna , me včasih kar zlomi.user posted image ampak gre- počasi. zaenkrat se moj trudi, bomo videli kako bo med vikendom.

July08 ta zaščita je po moje super. sama sem jo imela po prvem porodu ampak je žal mojega "motila" in sem sedaj vzela tabletke. tudi jaz sem takrat rahlo krvavela ampak se je kar hitro uredilo. edino motilo me je, ker baje ne smeš uporabljati tamponov.

Deja vsaka in vsak izmed nas se kdaj zlomi. Saj vendar nismo iz železa, a ne?user posted image Saj veš: počasi se (zares) daleč pride in prepričana sem, da ti bo uspelo - sami ali s tvojim.

Kako pa je tvojega motila mirela??? Je kaj čutil? Ker meni je G rekla, da naj ji pri kontroli povem, če me bo kaj motilo, ali pa mojega. In zaenkrat noben od naju ne čuti, da bi se kaj nahajalo v moji maternici user posted image

Kar se pa tamponov iče, sem jih zaradi več vnetij, ki sem jih imela med 1. in 2. user posted image , nehala uporabljati - to torej ne bo ovira.

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
13.8.2009 21:33:34   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Naš Matic se je vrnil in  oba otročka že spita. Sedaj bo bolj pestro, a sem full vesela.user posted image

No, pa si ga dočakalauser posted image user posted image user posted image user posted image Najbrž bi ga kar pojedla, a neuser posted image

našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
13.8.2009 21:37:27   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Mi Bineta ne bomo krstili. Mi je ful žal, da sem Hano, sam takrat sem imela 23 let in sem popustila pritiskom njegovih staršev.

Drugače sem pa mnenja, da se bo sam odločil v katero vero bo šel, če sploh u kero. Bomo vidli.

Pa punce ne mi zamerit, ker vera kot vera mi je lepa, sam cerkev kot ištitucija se mi gabi.

Enako. Naš otrok noben ni krščen, se bojo sami odločili, ko bojo lahko samostojno o tem razmišljali.
Mojemu možu se je ful zamerilo, ker je moral hoditi k verouku "pod prisilo", da je prišel do birme.

našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
13.8.2009 21:41:35   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image July - vaša punca pa zelo napreduje user posted image .

Uživajte v Čateških, mi se bomo čez vikend spravili če bo lepo vreme. user posted image

Mirelo ti je že vstavila? Kar hitro po porodu. Res vidim da so prakse gin. različne. Mi smo in bomo pa kar na balončkih. Ko bo pa prva m. pa najbrž na hormonski kontracepciji.

Ja, men je tudi šokiralo, ko mi je G rekla, da mi lahko takoj vstavi mirelo, če želim. Mislila sem namreč, da moram počakati na M. Me je pa res strah ponovne zanositve, kar sem G tudi povedala.

Tabletke se pri meni niso obnesle, ker sem bila absolutno preveč pozabljiva user posted image

V Čatežu smo se imelu res super. Julija je skoz spala, samo 3x se je zbudila za hranjenje - tako bi še šla, saj sem se lahko ful posvetila fantoma in se z njima "preganjala" po toboganih user posted image user posted image , možu je pa še celo uspelo zaspati na ležalniku.

Jutri gremo pa še v Dolenjske pogledat, ker so nam precej bližje. V Čatežu je bila kar gužva.

Bačko po moje tudi ni panike, če Lora ponoči ne poje toliko. Očitno ni lačna. Morda bi lahko poskusili, da bi ponoči samo pila nesladkan čaj in se tako navadila prespati noč brez mleka.

Tehtnica se mi zdi nepotrebna, se samo živciramo zaradi gramov. Jaz je nisem imela pri nobenem otročku.
Če otrok lepo je in je zadovoljen, ni panike, tudi če mu teža počasneje raste - vsak je seveda poseben zase in je grame težko primerjati. Razen seveda, če ima otroček kakšne težave ali je nedonošen.

Tira tudi naša Julija sedaj "pove" aguu in rrrr (izgovorjen po nemško user posted image )

našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
13.8.2009 21:44:44   
July08

Jaz bi šla na tvojem mestu k osebnemu zdravniku, lahko da imaš res nizek pritisk ali pa nizek hemoglobin??? Meni se je to dogajalo v puberteti, 3x sem zlezla skupej, krivca sta bila pa nizek pritisk in HG.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
13.8.2009 22:06:32   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Jaz bi šla na tvojem mestu k osebnemu zdravniku, lahko da imaš res nizek pritisk ali pa nizek hemoglobin??? Meni se je to dogajalo v puberteti, 3x sem zlezla skupej, krivca sta bila pa nizek pritisk in HG.

Tira se podpišem pod nasvete ostalih.
Mene je danes zjutraj tudi čisto zvilo - sem vsa omotična vstala. Najbrž bo tud vročina kriva - (vsaj pri meni)in nizek hemoglobin.
Ena je omenjala da ponoči odpira hladilnik in je. Jaz bi pa podnevi samo jedla user posted image , se sicer poskušam vzdržat, pa ne gre vedno. A je možno da me tud dojenje izčrpava, al je vse sam v moji zavesti, da moram vse pojest user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
13.8.2009 22:08:04   
kaminek

vsega po malem, seveda pa najbolj dojenje, ker polno dojiš in user posted image  vedno več rabi, ti pa tudi. tko boš mela dobro shujševalno, kljub temu, da se bo hladilnik praznil čez danuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kaminek -- 13.8.2009 22:09:02 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
14.8.2009 6:59:08   
kaminek
dobro jutro, pa še shladilo se jeuser posted image

mi še zdej spimo, smo šli spat ob 22., se zbudile ob 5.15, se najedle in še zdej spi, upam, da do kakšnih 8-9, ker se gre tud jst nazaj uležatuser posted image .

da malo pokažem našo sončicouser posted image

moja, moja kravicauser posted image
user posted image

takole včasih spimo
user posted image

moj atiuser posted image
user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
14.8.2009 7:59:53   
tinca84
Dobro jutro!

Danes je pa naša "plača" user posted image

Včeraj je Nik-a od 21h do 22h ful zvijalo, sem mu kr slekla plenice za široko in je jokal zraven pa tk prdkal, bošček mali. Pol je pa zaspal do 6h zjutraj, se najedel pa zdej spet spi. Jst pa ne morem ker me trebuh boli in fuul močno menzo imam, ponoč sem si 4 vložke zamenjalauser posted image
Mala_princeska, jaz sem tista ki hrusta ponočiuser posted image
tecka včasih nas na žalost taka usoda doleti, da podvomimo v verouser posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
14.8.2009 8:01:50   
tinca84
kaminek kaka lepa pupika!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
14.8.2009 8:05:00   
manna
Pozdravljene junijke,
najbrž ste me že malo pozabile, ker se nič ne javljam tukaj. No, pa vas vsak dan prebiram!! In z veseljem ugotavljam da naši sončki vsi lepo rastejo in da imamo mamice približno enake "probleme" in pomisleke. Naša Manca je tudi zelo pridna, dojim jo "skoraj polno"  - torej dodam samo zvečer kakšnih 60ml, če še vpraša. Sicer pa jo dojim cel dan, na dve uri, ponoči pa spi po 5-6 ur skupaj. Zdaj ima že prav očarljive nasmeške in glasove in smo vsi prav zaljubljeni vanjo.

Tudi mene občasno prime vrtoglavica in tudi jaz imam zelo velik apetit, jedla bi vse kar vidim! Mogoče je res krivo dojenje. Kg pa kar nič ne grejo dol !

Kot berem, vas v bistvu zelo malo doji - večinoma vse dodajate ali celo samo s flaško hranite. Mi smo imeli tudi kar nekaj težav na začetku s hranjenjem, ker se mala sploh ni nič redila, čeprav sem jo dojila non stop. No, pa se je nekako poštimalo in zdaj kar počasi pridobiva. Čeprav je še vedno suhec. Ene pišete da imajo vaši že 5 ali 6 kg, no naša je šele na 4650...  Najnižja teža je bila pa 3350. Torej v dveh mesecih samo 1300g.

Ali vaši sončki ko so na trebuščku že povsem obrnejo glavico v obe smeri ?

se še kaj oglasim LP

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
14.8.2009 8:26:29   
Naty*Taja
Da malo pokomentiram
Zaščita - jaz jemljem tele tabletke Carzete, al kak že, in nimam zaenkrat še nobenih krvavitev. Samo občasno malo takega rjavega izcedka. A pri mireni pa ne smeš tamponov uporabljat?

Temence - mi jih sicer nimamo veliko, jih ima pa sosedov mali. Je treba orng naoljit - jaz sem mu kr pokapljala po glavici, fino zmasirat, da se res vpije in potem še kako kapco gor, da se zadeva res zmehča. Potem pa se dobi tak fini glavniček s katerim vse potegneš dol. Je pa res, da moraš malo večkrat po enem mestu potegnit, pa glavica je malo rdeča potem, ker je kožica občutljiva. Sam ga nič ni bolelo.

Slinjenje - prav zanimivo razlago je včeraj dobila naša tamlada, ko je vprašala, zakaj se dvomesečniki slinijo. Do sedaj so bili za to namrečč vedno krivi zobje...Baje je to zato, ker še nimajo solz! A je katera vedla? Pa dejansko če jih opazujete, ko jokajo, res nimjo solzic!user posted image Men se res zdi zanimivo. Pri tretjem sem pa še vedno kej novega zvem!

Ja, TInca, sem ti pa kr mal fouš za tole spanje. Naš zaenkrat od kakih 8, 9 potegne najdlje do 3. Kar se pa bolečin v lopaticah tiče - prisiljena drža pri dojenju! Nič ne moreš, počakat, da se neha!user posted image Oz. kaka masaža oblaži zadevo, al pa vaje za hrbtenico!

Krst - mi bomo imeli dvojnega 12.9. Je pa fanj link za oblekce. Samo mi bomo kr kak kompletek kupli, da ga bo lahko še potem nosil! 65 evrov je kr veliko za takole oblekco za enkrat. Ker je pa res ne more nosit potem več.

Mi se zaenkrat samo še dojimo, včasih je kak dan malo več obešanja na zizo, potem je spet dost.. Pa ni nič čudno, če kdaj pa kdaj nima dost - smo se v mesecu in pol zredili za 2400 g. Pravi mali debelušček je že. Pa sem misla, da bo ta kaj manj težak! Zdej ima že kakih 6 kg. Sosedov - 5 dni starejši pa že 6600g! V glavnem pri nas je verjetno tak luft, da se mali redijo. user posted image

Se mi pa poleg hrane že pošteno lušta.... telovadbe!! Odbojka pa to.

MONTIGNAC

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
14.8.2009 8:30:28   
Mala_princeska

Dobro jutro,

prav paše tale frišen zrak in nežen dežek. Ravno prav za likanje kupa majic . To je to ko zapostavljam cunje, pol se pa nabere, sicer pa ugotavljam da bi lahko sedaj ko smo štirje non stop samo prala.
Še moje punce lepo spijo, ko se shladi. Tavelika je pokonci sicer par minut, gleda risanke.
Manca mi je pa zaspala po kopanju malo pred 21h in do 2.30, potem pa od 3-6.30 in od 7.30 dalje spet lepo pančka. Včeraj popoldne mi je pa v kosu 4 ure spala in skoz sem jo hodila gledat.

IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

Jst pa ne morem ker me trebuh boli in fuul močno menzo imam, ponoč sem si 4 vložke zamenjala
Mala_princeska, jaz sem tista ki hrusta ponoči

Tinca84 a pa si že prej pred user posted image imela močne menze? user posted image user posted image user posted image Če te fejst boli lahko kak Daleron vzameš.
Ti kar hrustaj user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

vsega po malem, seveda pa najbolj dojenje, ker polno dojiš in  vedno več rabi, ti pa tudi. tko boš mela dobro shujševalno, kljub temu, da se bo hladilnik praznil čez dan

Kaminek hvala za tolažbo user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tale tvoj mali Kaminek je kr malo atiju podoben, res prava babnica, cukrček user posted image user posted image user posted image , se mormo enkrat dobit(ampak res), pa se jaz tebi prilagodim, ker jo imaš občasno na flaši, jaz pa jožek skoz sabo nosim user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Pozdravljene junijke,
najbrž ste me že malo pozabile, ker se nič ne javljam tukaj.

Nič te nismo pozabile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
14.8.2009 8:33:03   
minča
manna: tudi jst polno dojim in je naša miška suhica. Pri enajstih tednih ima komaj 4500g, pa se ne sekiram preveč, ker mi lepo je, po obroku nič ne joka, jeva 6-7 x na dan... pa tud videti je zadovoljen otrok...pač taka je, pa kaj potem, očitno več ne rabi; drgač pa je zlo naspediran otrok, skoz brca z nogicami in nekaj obrača in vrti rokice, tak da mogoč pa tud velik ponuca za svoje "aktivnosti "user posted image . Nič se sekirat, niso vsi otroci po jusu...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
14.8.2009 8:40:34   
tinca84
Naty-Taja men je 2 meseca tud tak spal od 21h do 2.30, sedaj pa že kakih 14 dni celo noč, fajn je res, sam kr trkam na les, se hitr lahk obrne. Potem pa zobki.....

Našmu Nikcu so pa spredaj laski odpadli, kok je pa s tem kaj? Sicer vidim neke male laske, lahk da mu novi rastejouser posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
14.8.2009 8:42:15   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: minča

manna: tudi jst polno dojim in je naša miška suhica. Pri enajstih tednih ima komaj 4500g, pa se ne sekiram preveč, ker mi lepo je, po obroku nič ne joka, jeva 6-7 x na dan... pa tud videti je zadovoljen otrok...pač taka je, pa kaj potem, očitno več ne rabi; drgač pa je zlo naspediran otrok, skoz brca z nogicami in nekaj obrača in vrti rokice, tak da mogoč pa tud velik ponuca za svoje "aktivnosti "user posted image . Nič se sekirat, niso vsi otroci po jusu...

Torej polno dojimo: minča, manna, Mala_princeska(jaz) se še katera javi - da vemo kateri kdaj kaj "zatežit" user posted image user posted image user posted image

Minča fajn si to zapisala. Jaz, ko začnem obroke štet jih tud hitr zmanjkauser posted image , bom jutri napisala koliko jih je do večera od 24h(00). Danes do zdajle sta komaj dva.
A pa vam jejo vaši samo iz ene dojke ali iz obeh? Jaz ji dam eno in če čez čas vidim da se še ni najedla, ji ponudim še drugo.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.