Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:36:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mlea jst sem mojga povabla 1. vikend v septembru na tvoj vikend sem rekla, da lahko gre z nami Bo otroke merku ko bomo šle u Byblas žurat ( to je bivši INTERNATIONAL KLUB U ZELENILAGUNI) sej nebi mel nč proti ma rad otroke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:37:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: milči Ojla! Vidim, da ste imele srečanje, super. Saj sem vas spremljala in tudi vem, da oddaljenost ni razlog, ampak sem menda res najdlje stran doma od krajev vaših srečanj, sami mi pa tudi ni za iti tako daleč iz Krškega. Upam, da boste tudi kdaj zajadrale kaj bolj v našo smer, na Dolenjsko Če bi lahko in če ve dovolite, bi tudi jaz rada videla slikice, da vidim, kako ste uživale ja lahko tud ti slike vidiš ti pošlem link meil pa tak mam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:37:15
|
|
|
|
Onasiss
|
Kolo z motorjem na pedala PIAGIO tak hud, za po Lj in mestu fenomenalen, se je Onasis kar prefuru na njem.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:39:38
|
|
|
|
Onasiss
|
Grem spat.... Lahko noč vsem skupaj... Katjusa hvala za mail...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:41:33
|
|
|
|
milči
|
Hvala Katjuša! Lahko nočko vsem!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:44:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: milči Hvala Katjuša! Lahko nočko vsem! upam, da si dobla lahko noč mlea tud tebi in upam, da ju3 dobote svoj moped nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 22:49:58
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo zdle sem se spomnla..... vi k mate tolk krompirja.... a se nebi mi spet tam na zbiljah dobil pa pr teb pol krompir pekl jst ga imam ful rada (sej se vid ne)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 23:22:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 23:25:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 23:34:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo EJ PRI NAS PIKNIK TAKOJ K DOBIM DALINCA ZA dvoriščna VRATA!!!!! BO TUT ODOJEK NA SAM KROMPIR PA NUTELINA TORTA PA LAŠKO PA UNIJON, MIHAILO DOMAČA SLIVOVIĆKA, PA BRKN BOROVNIČKE a ti pošlem po pošti kakega dalinca:) pa ena vrata sej se hecam sam navijam, da dobite to čim prej pa ne zaradi piknika ampak zato ker imate tam res nevarno in da bi bilo otroci bolj varni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 13.8.2009 23:35:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KJE JE SUNNY????? ŽE VEM ALI 1. U ITALIJI V VRSTI ZA LOTO SREČKO ALI PA 2. NA REBRNICAH PROSLAVNJA PRIKLJUČITEV PRIMORKE K MATIČNI AVTOCESTI PA PUPKO ŽE MOČNO POGREŠAM....ODKAR JE NA PRIMORSKEM JE ČIST MRKNLA pomoje z gajo kr okol hodjo sam, da se imajo lepo sej bo kmalu zima in bos pet več tle
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 0:04:06
|
|
|
|
tanci29
|
hej sem si pogledala slikice...luštne so, sam ne vem kwa zaboga je moja tazadna spet povsod...a jo lohk nehate slikat piškot...ja štekam sam sej lahko samo naredimo album za prijatelje...itak ne bo vseh 100slik dala klele na forum...sicer je pa tole tud čist kul taLE PICASO AL KWA ŽE pr ns usi spijo...jest sem pa mal rumenih strani prečitala, tko da zdej vem da bo sabina remar dobila najboljšega učitelja za tenis od svojega novega ljubija ja sunny tud jest pogrešam, pupka se je pa kar mal zmuznla, na fb je skos sem pa nč ne pride sem jo že enkrat mal požokala pa zgleda brez učinka ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 0:05:06
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo EJ PRI NAS PIKNIK TAKOJ K DOBIM DALINCA ZA dvoriščna VRATA!!!!! BO TUT ODOJEK NA SAM KROMPIR PA NUTELINA TORTA PA LAŠKO PA UNIJON, MIHAILO DOMAČA SLIVOVIĆKA, PA BRKN BOROVNIČKE a pol bomo mogl pred vrati parkirat al bomo vsi dalince dobil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 0:06:50
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Evo mene...Sm malo mrknla...Sm si vzela malo pavze... Sm vas pa brala, tko, da sm bla na tekočem! Z Gajo full pohajamo, pa tudi z mojim smo si prvoščla en dan ob Soči s klapo, Gaja je bla v varstvu...Zjutri gremo kofetkat in smo okoli po 3 ure, malo po trgovinah-lih prej sm bla v šopingu in sm Gaji nabavla par cotk za jeseni/pozimi, pa sebi neki... Pa zadnje 2 dni mamo nočne žurke, k se Gaja zbudi lih takrat, k ose jst uležem v postlo in smo pol po 2-3 ure pokonci...Vsaj dere in joče se ne...Se pogovarja, smeje, igra,...Jst pa na pol kinkam zravn...In pol itak zjutri spimo ko zmešane... na srečanju vidim da ste se mele fajn, Benjamin je že pravi osvajalec... majchy&katjusa, kam greste to na morje? Ker jst grem z Gajo tudi 24. v Červar-zravn Poreča. kolumbo, a veš kako me mika it igrat loto v Italjo...Pismu, je že enih 136 miljonov evrov...Za avtocesto pa me lih briga-lih 2x na leto se bom peljala po njej...Itak pa jo bojo hmali popravljali al pa zaprli, ker vse skupi dol drsi oz so zračunali da 2 cm na leto zdrsi...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 0:19:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Čer! Evo mene...Sm malo mrknla...Sm si vzela malo pavze... Sm vas pa brala, tko, da sm bla na tekočem! Z Gajo full pohajamo, pa tudi z mojim smo si prvoščla en dan ob Soči s klapo, Gaja je bla v varstvu...Zjutri gremo kofetkat in smo okoli po 3 ure, malo po trgovinah-lih prej sm bla v šopingu in sm Gaji nabavla par cotk za jeseni/pozimi, pa sebi neki... Pa zadnje 2 dni mamo nočne žurke, k se Gaja zbudi lih takrat, k ose jst uležem v postlo in smo pol po 2-3 ure pokonci...Vsaj dere in joče se ne...Se pogovarja, smeje, igra,...Jst pa na pol kinkam zravn...In pol itak zjutri spimo ko zmešane... na srečanju vidim da ste se mele fajn, Benjamin je že pravi osvajalec... majchy&katjusa, kam greste to na morje? Ker jst grem z Gajo tudi 24. v Červar-zravn Poreča. kolumbo, a veš kako me mika it igrat loto v Italjo...Pismu, je že enih 136 miljonov evrov...Za avtocesto pa me lih briga-lih 2x na leto se bom peljala po njej...Itak pa jo bojo hmali popravljali al pa zaprli, ker vse skupi dol drsi oz so zračunali da 2 cm na leto zdrsi... no jst sme tak vedla, da vi2 uživate..... Ja kr čuvaj gajo benjamin je nevaren .... ampak bi mogla res videt dominika on pa nč ne vpraša kr prtisne lupčka.... naš je tko mal previdn pa počas tipa on pa kr akcija MORJE.... ej to bomo ful blizu in res bi se lahko vidl.... vi boste pred porečem mi pa za lahko se pa deremo čez http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Valkanela,+Vrsar+(Orsera),+52450,+Hrvatska+(Valkanela)&daddr=45.21778,13.605194+to:pore%C4%8D+%C4%8Dervar&hl=sl&geocode=FXkpsQIdHqPPACGcfrSmepbbpg%3B%3B&mra=dpe&mrcr=0&mrsp=1&sz=14&via=1&sll=45.231563,13.599014&sspn=0.033185,0.077162&ie=UTF8&ll=45.223161,13.790588&spn=0.265516,0.617294&z=11
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 14.8.2009 0:20:45 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 0:21:28
|
|
|
|
Ajvy
|
Super, da ste se imele tak fino... Katjuša...kje lahko pogledam slikice?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 0:25:10
|
|
|
|
sunny24
|
katjusa, ja, jst bi se full dobila z vami, sam jst bom brez avta k grem z mamo in sestro od mojga dol... Nč, pičim spat...Nočko!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 0:26:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Super, da ste se imele tak fino... Katjuša...kje lahko pogledam slikice? sem ti poslala na mail (hotmail)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 0:27:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, ja, jst bi se full dobila z vami, sam jst bom brez avta k grem z mamo in sestro od mojga dol... Nč, pičim spat...Nočko! če bo majchy za to se bomo pa mi prpelal na obisk..... sam boš pa mogla plačo dat.... pa naslov kje te najdemo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 0:30:23
|
|
|
|
sunny24
|
katjusa, naslov...pojma nimam...Sej baje je Červar eno selo veselo, ne bo problemov se dobit. Ammm, pijačo častim brez problemov, tudi 2 al pa 3, plače pa lih ne bi dala k bi jo btw rabla...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 0:33:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, ja, jst bi se full dobila z vami, sam jst bom brez avta k grem z mamo in sestro od mojga dol... Nč, pičim spat...Nočko! če bo majchy za to se bomo pa mi prpelal na obisk..... sam boš pa mogla plačo dat.... pa naslov kje te najdemo... tipkarski škrat ampak tokrat dober ja sje pjačo sem misla zdej pa pičim se bomo dogovorila magar se prej zmenmo za dan in se pol nekje dobimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 0:35:29
|
|
|
|
Katjusa
|
grem ajat, da še kake oslarije na nardim nocoj:) lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 1:46:59
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Super, da ste se imele tak fino... Katjuša...kje lahko pogledam slikice? sem ti poslala na mail (hotmail) vav..vidim ,da ste se imele zelo lepo....krasne ste ....... hvala KAtjuša za posredovane slikice
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 6:51:06
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! katjuša......sem dobila mail,ampak mi na linku napiše da je napaka tko da jaz slikic ne vidim Hana je včeraj ob 21.30 samo dol padla-je bila full zmatrana ......zdele grem pa najprej sebe zrihtat,potem pa Hanči zbudit in greva k p.....bo revica imela spet čist zjeb.an ritem čao
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 7:15:45
|
|
|
|
Urša08
|
jutro včer ste pa dolg čvekala, a nč spanca ne rabte Slike morm še pogledat sam se že Žiga oglaša tako da kasneje. Je bilo pa včer res superca Našga Žigca je Evita očarala, je bil čist zadovoljen v vozku pridem nazaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?