|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
13.8.2009 13:26:56   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

NAŠ VOZIČEK BO KMALU PREMAJHEN. BI MI POMAGALI DA MI ŠENKAJO NOVEGA ? GLASUJTE

http://apps.facebook.com/win-a-taga/users/view/1546281229

HVALAuser posted image

Nisem na FB, sicer bi ti dala glas. Se pa prijavi upiram podobno kot lake kljub vsem vabilom. Mi ni, za RR si še vzamem čas, ostalo je pa na voljo moji družinici.

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Jst sm prebrala v neki knjigi da se duša naseli v otroku v tretjem mesecu, v šestem je že mal pozno pomoje. O bioenergiji ma pa itak vsak svoje mnenje.

O duši ne bom govorila, se pa definitivno strinjam, da user posted image  pride na svet že z značajem. Se vidi deloma že prej - npr. po tem, kako živahen je. Starejša je bila ful divja, podnevi in ponoči in je potem res malo spala, pa še danes je mala divjakinja. Julija je bila že v trebuščku mila - bolj nežno in bolj poredko brcala, ponoči me nikoli ni zbudila, itn. In je res miren user posted image , ki velik del dneva prespi, ponoči pa razen hranjenj tudi non stop spi.

Julija je pa danes že 3x kakala user posted image . Sem čisto paf, ker je prej 1x na teden, zdaj je pa zjutraj nakidala, pa potem ob pol poldne, pa spet ob pol enih. Če bo še ene 2x dobi kamilice, ker je to pri njeni prebavi že huda driska.
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Mož gre drug teden na zavod,a moram kaj na občino pa CSD sporočit,al mi ni treba? Ponavadi iz dohodkov iz preteklega leta računajo ven-za doklade pa vrtec mislim.

Ja, takoj jih moraš obvestiti o spremembi razmer - tudi če bi bilo obratno, bi to morala storiti - mislim, da je celo rok 8 ali 15 dni. Preveri!

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
predolgo sem se zadrzala pri inspektorju  

In... kako si opravila?

IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

tanja ne umivaj otroku očes z mlekom !!! je res da sprva zgleda boljše , ampak mleko je idealna hrana za bakterije - povedal oftalmolog, pa tudi kamilic ne uporabljaj kr so preveč agresivne! najbolje sterilna fiziološka in sterilna gaza. vsakič ko je kaj v učku očistiš.tako sm delala jaz in se je pozdravilo!!! včasih recepti stare mame niso dobri

vidiš, na tole pa nisem pomislila,...user posted image

To je čista resnica! Enako so povedali nam. Imamo vnet uček že od rojstva, pa umivamo le s fiziološko in brišemo s sterilnimi gazicami, nič drugega!
a ni fizioloska ista sestavina k solza??

Ja, slana voda. Jaz sem moje mleko starejši dala tudi na kakšno prasko ali mozolj, da so se hitreje celili. Pa vedi...
fiziološka je v bistvu slana voda v takem razmerju da ne suši preveč, lahko pa je sterilna al pa navadna:) jaz za tamalega uporabljam sterilno za tavelikega pa jo pa kar po 1/2 litra kupim

Enako. Saj 1/2 l je tudi sterilna... dokler je ne odpreš. Smo pa res veliki uporabniki. Starejši 3x dnevno čistimo nos, ker je nora na fiziološko. Ona bi si nalila po deci v vsako nosnico, če bi ji pustili.

http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74

naj me kdo ustreli ce se tolk zavlece!!!

Ja, to sem pa že videla, je bil kakšno leto nazaj dokumentarec, kjer je bila tudi ta ženska in njeni hčerki. Jaz sem starejšo dojila točno leto in dan. Dan po rojstnem dnevu je zvečer zadnjič vlekla, potem pa ni hotela več. Običajno se sami odstavijo, nekje od 8. meseca do 2. leta. Gosto hrano bom začela dodajati pri 6 mesecih, potem pa tako ali tako rabijo manj in manj.

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

mi se bomo najbrž do kakega 1 leta dojili (nekako tako sem skoz imela v mislih)  ... čist odvisno kako težko bo odvajanje

tiste ki ste že bile mamice - kako ste jih odvadile od dojenja ?

Se je sama oz. ni več zahtevala. Ko sem začela uvajati GH, je dobila najprej GH, potem dojenje. Ko je pojedla dovolj GH, da ni več zahtevala dojenja, smo tisti obrok dojenje ukinili. Najprej opoldne, potem dopoldansko malico, potem popoldansko malico, potem zajtrk, mesec kasneje pa tudi zvečer ni hotela več, pa je bilo to to.

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
13.8.2009 13:35:55   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

fiziološka je v bistvu slana voda v takem razmerju da ne suši preveč, lahko pa je sterilna al pa navadna:) jaz za tamalega uporabljam sterilno za tavelikega pa jo pa kar po 1/2 litra kupim

Enako. Saj 1/2 l je tudi sterilna... dokler je ne odpreš. Smo pa res veliki uporabniki. Starejši 3x dnevno čistimo nos, ker je nora na fiziološko. Ona bi si nalila po deci v vsako nosnico, če bi ji pustili.

Luka tudi obužuje fiziološko. Čistim mu pa samo kadar je prehlajen, potem pa mora obvezno še par požirkov spit. Zdaj, ko filipu včasih nakapam niveo fiziološko v nos pustim L. da spije do konca. Boljš kot bonbon. Kupim pa litrsko in odprto en teden hranim v hladilniku. Doma narejene pa ne mara preveč.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
13.8.2009 14:15:46   
KatMat
ja prijavo sem podala zdej pa cakam

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
13.8.2009 14:22:00   
Anonimen
samo toliko, da se oglasim. Oskar gleda Pink Pantherja, Urban spi...

smo dali skozi posvetovalnico in Urbanovo cepljenje (Oskar HB ni bil cepljen, sem jaz nekaj zamuštrala v svoji glavi) imam štalo od jutra naprej, da ne pomislim, kakšna zmešnjava je bila v ZD,...

v glavnem, da sta moja fanta zdrava in je napredek v mejah normale!

za seznamček Urbanovi podatki s 3. pregleda: 6510g, 60 cm.

pa slikica za zamenjavo: user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3704
13.8.2009 14:36:01   
KatMat
iiiiii kaj je fletkan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
13.8.2009 14:53:10   
Anonimen
user posted image  hvala.

ko bi ga slišala v ZD... se sploh ni jokal zaradi injekcije temveč že prej (mislim, da sploh ni čutil, da ga je kaj pičilo), ker smo ga zbudili za pregled. oh, mi grdi odrasli!

a je katera včeraj ujela kakšen zvezdni utrinek?
jaz nobenega, a sem vseeno imela en kup želja, preden sem zaspala... upam, da se uresničijo!

grem malo počivat, vas še zvečer preberem.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3706
13.8.2009 15:07:58   
lake
Nobenga utrinka nisem vidla, pa sm gledala u zrak da me je že fajn vrat bolel. K.tja želje se ne uresničjo če ne vidiš utrinka, nič ne bo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
13.8.2009 15:33:21   
zoja10
Sam na hitrco se javim,...
smo se odlocli da gremo nazaj v barbarigo na morje, morm rezervirat, kamor koli klicem vsi app so fraj, zgleda je res bolj boga sezona.
Taja danes sploh noce jest, sam trikrat povlece pa spusti...najbrz je kriva vrocina.

Danes pa koncno docakamo avtocesto, vsi o tem zvizgajo,..user posted image
zvecer pa na testno voznjouser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
13.8.2009 15:41:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

Taja danes sploh noce jest, sam trikrat povlece pa spusti...najbrz je kriva vrocina.

eto, pri ista zgodba.....tišim en cajt eno flašo, en cajt drugo....da ne bi dehidriral.....tudi tristan dones ni hotel nič spati....mah user posted image  tkole se počutim

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3709
13.8.2009 15:42:35   
Anonimen

smo se odlocli da gremo nazaj v barbarigo na morje, morm rezervirat, kamor koli klicem vsi app so fraj, zgleda je res bolj boga sezona.

kolk pa stanejo apartmaji ? meni je pa barbariga tako daleččččč, da se mi sploh ne ljubi tja dol vozit

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3710
13.8.2009 15:48:40   
zoja10
40 eur na noc, baje je tak majhen...
sej men se tudi ne da najbolj sam vsaj vemo da je senca in fajn plaza...k si neupam it kr nekam blizje k se mi zdi da bo obup...

pomoc...link od peciva k ga preluknjas in prelijes s pudingom, DUDICA....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
13.8.2009 15:53:48   
KatMat
kje so fotke iz nasega kofetkanja?!?!

< Sporočilo je popravil KatMat -- 13.8.2009 15:54:08 >

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
13.8.2009 17:15:53   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

eto, pri ista zgodba.....tišim en cajt eno flašo, en cajt drugo....da ne bi dehidriral.....tudi tristan dones ni hotel nič spati....mah user posted image  tkole se počutim

pri nas ni problema... sva se 3 ure valjala po postelji - je pasalo počivat user posted image in mali se je vsake tolk priklopu user posted image sam ko spim brez majce, nujno sanjam, da hodim gola po ulici user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
13.8.2009 17:17:02   
ledenka

kolk pa stanejo apartmaji ? meni je pa barbariga tako daleččččč, da se mi sploh ne ljubi tja dol vozit

to rečeš ti, ko ste tako mobilni user posted image sam prejšnjo soboto poglej!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
13.8.2009 17:55:47   
Anonimen
brazilska, bi bilo za probat..user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  teli smajliji so pa na mestu,...user posted image user posted image user posted image

k.tja zanimivo temo si odprla.Meni je bioenergetik rekel,da imata naša2 slabo karmo.Jp ,mami je kriva.Izoblikuje se v 6 mes.nosečnosti,takrat naj bi otrok dobil dušo.In če se ti v tistem času kaj slabega dogaja,si živčen itd.ima otrok slabo karmo,pozna se mu lahko na večih področjih..srčni del,predel glave,spodnji predel...
In že takrat mi je rekel,da bom imela kmalu še enga otroka in naj pazim kaj se bo dogajalo ,ko bom v 6 .mes.user posted image .Dost duhovnosti za danes,a ne?user posted image user posted image

uff,... zdaj pa premišljujem, kaj sem delala v šestem mesecu nosečnosti,...
pri Oskarju sem imela na začetku šok (prva dva meseca), potem pa en sam smeh do prvih resnih popadkov:) pa se mi zdi, da se Oskar stalno nekaj bega in govori o neki osamljenostiuser posted image
pri Urbanu pa ??? lovila in tekla za Oskarjem, zraven kričala (tako ali drugače), se smejala,... to dete se mi zdi mnogo mirnejše.

Olive, da se ti čimprej pozdravita oba!user posted image user posted image
za doklade pa je fino, da sporočiš CSD spremembo finančnih prilivov... bodo višje!
jaz moram še sporočiti, da bo šel Oskar v vrtec = se s tem zmanjšajo ali povečajo????

NAŠ VOZIČEK BO KMALU PREMAJHEN. BI MI POMAGALI DA MI ŠENKAJO NOVEGA ? GLASUJTE

http://apps.facebook.com/win-a-taga/users/view/1546281229

HVALAuser posted image

sem poskusila, pa se mi ni hotelo odpretiuser posted image
bom še zvečer... saj bo še veljalo?

glede čeveljčkov pa bom jaz kar sproti kupovala,... bom najprej probala, če bodo Urbanu prav Oskarjevi, ker so (vsaj zimski) dobro ohranjeni (sta oba majska in upam, da bosta imela približno isto velikost noge), kakšen par bo pa nov dobil. moram se it malo feng-shuija in počistit omare na praktičen način.
tevice so pa luštne!user posted image

maja, pri nas tudi biogaia kapljice niso bile ok... ko sem jih opustila, (zdaj ne dodajam nobenih kapljic za prebavo) se je stanje znormaliziralo.

girly, super pregled!

pikicapokica, prava velikanka je!user posted image user posted image

nepremočljiva prevleka za posteljo... kje dobim??? sem se odločila, da bom Oskarju kmalu ukinila nočno plenico pa se moram pripraviti...

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Že vidim, kako bo fajn, ko bo malčica laufala povsod in puščala igrače po stanovanju hihihi. Bom morala tud js Fato najet. Ali pa Fata postat.

user posted image user posted image user posted image  včasih je zabavno, drugič pa bi najrajši vse igrače nekam zmetala (takrat, ko se z njimi nič ne igra, a vseeno povsod ležijo)... pa sem preveč gorenjska, da bi to res storila.

KatMat, Oskarja sem dojila do 8 meseca in pol... nekje pri 8-h se je začel samo še crkljati pa sva hitro to uredila (počasi jutranje, potem dnevno in nazadnje večerno in nočno crkljanje). mi je bilo kar prav,... pri Urbanu bom pa videla. včeraj je z očmi požiral lešnike (in zraven mljackal), ki sem jih jedla, tako da bo verjetno podobno kot pri Oskarju.
ker se je cartal, je duda kar prav prišla... a kaj, ko jo ima še zdajuser posted image
z gosto hrano bom začela po 6. mesecu. naj se kar prej malo slini.user posted image
sem pa takrat začela z mlekom v prahu (najprej Milumil potem pa kar "navadnega" od pomurskih mlekarn,... nekje do enega leta, če ne še kakšen mesec več)

ojoj, tea, user posted image user posted image user posted image  za Mihca, naj bo čimblažja oblika!

Andrejka - čestitke za velikančka!user posted image

Dudica - pozdravček! že nazaj z morja? si se spočila? zdaj pa kar med seznamčkeuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3715
13.8.2009 18:04:52   
KatMat
ucasih se mi zdi da se tija sploh noce vec dojiti me kr odriva pa joka...spet pa enkrat da nikakor noce flaske in samo na joski....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
13.8.2009 18:14:06   
Anonimen
no zapravljivke, tukaj imajo tudi eno akcijo...tokrat croscice
http://www.crocs-socks.si/main.php

drugače pa user posted image

eden končno malo zaspal, drugi bi farbal, risal, rolal, jabolka jedel, pil, gujsaluser posted image ...itd....se mu vidi, da je tehtnica in stalno nekaj ''vaga''.... pa okol bajte imamo vse nastlano, ker malo preurejamouser posted image

drugače pa vsako jutro in zvečer, pred hranjenjem, s fiziološko spucam nos - ma ne boste verjele, kaj vse ven pride...sploh ne moreš verjet da je lahko tak smrkelj v takem noskuuser posted image

pa j**** križ - me tko neki špika, da bi rabla eno brazilsko masažo tam doli

zdej grem eno goro cunj zlikat - sej mi itak ne bo vse ratalo, ampak da vsaj kej še naredim

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3717
13.8.2009 18:16:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Dej mu kako pleničko pred usta, da mu ne bo skoz ven padala. Ko zaspi, jo pa stran vzem. Mal ga moraš posilit z dudo. Naša je tud ni hotla, zdaj pa vleče ko Maggie SImpson.user posted image

pri nas kupujemo Nukove ali pa imitacijo (DM in Mueller)... imajo obliko prsne bradavice.

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
sm mela rekord, v 3 minutah sm si načrpala 130ml user posted image   

user posted image user posted image user posted image  zdaj sva skupaj na prvem mestuuser posted image user posted image user posted image

imaš pa res norišnico,... upam, da se ti čim hitreje umiri!

petraa - čestitke za uspešno opravljen pregled!

Tanja_ jo boš vsaj lažje nosila naokrog! pa cunjice ji bodo dalj časa prav,... a gastro ste že imeli?

mi mamo danes 5 kil... minus 200 g ki jih je glih kar sesrala

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Luka je imel pri enem letu številko 19. Zdaj pri skoraj 4 pa 26. Jaz ne bom nič obutve naročvala. Tevice je imel pa tastarejši lani, ampak je veliko raje krokse nosil.

kroksi so tudi pri Oskarju letos "in".

celiakija pa ni prav nič fina zadeva,...
mislim, da so krivi pesticidi, s katerimi polivajo žitna poljauser posted image

do katerega leta pa sta se dojili? nisem gledala,... sem prelena, da bi kliknilauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

aja novih podatkov je ful ful...ne vem zakaj se jih ni nobena lotila obnavjatuser posted image ...tud men ne več če bo tole uspeluser posted image

ne vem kako bi to rešili, ker je res veliko dela s tem.

kaj pa če bi vsaka dopolnila svoje podatke... tudi zdaj naprej??? pa se vse skupaj naučimo, kako,...
ali pa vsaka dobi za nalogo določeno število strani, da jih pregleda in pobere ven dobljene spremembe?

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Nobenga utrinka nisem vidla, pa sm gledala u zrak da me je že fajn vrat bolel. K.tja želje se ne uresničjo če ne vidiš utrinka, nič ne bo. user posted image

ah, lake, ne me spravljat v slabo voljouser posted image
moram popravit za nazaj!
poznaš rek BOJ SE SVOJIH ŽELJA???

zoja10 bravo za avtocesto! ampak da ne boš preveč hitela zdaj!

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a ne?user posted image

ucasih se mi zdi da se tija sploh noce vec dojiti me kr odriva pa joka...spet pa enkrat da nikakor noce flaske in samo na joski....

to se tudi Urbanu dogaja,... enkrat žejen drugič lačen,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3718
13.8.2009 18:17:57   
Anonimen

pa j**** križ - me tko neki špika, da bi rabla eno brazilsko masažo tam doli

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3719
13.8.2009 18:18:59   
Anonimen
ojoj, kakšna špageta sem spustila,... daljše kot seznami!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil k.tja -- 13.8.2009 18:19:16 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3720
13.8.2009 18:25:16   
Anonimen
momacus, oddala svoj glas!
ampak tale stvarca je res superca! škoda, ker bo Urban že prej sam zaslužil, preden bom zbrala toliko dinarčkovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3721
13.8.2009 18:29:19   
Anonimen
Urban pa danes skoraj že vse popoldne spi,... cepivo deluje kot uspavalo,...
le kako bo ponoči?
kako so se vaši malčki obnašali pri prvem cepljenju podnevi in ponoči?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
13.8.2009 18:38:34   
Anonimen

a ne?user posted image

da se ne bosta še preveč vzljubili vidve....ma ne barbariga mi je čist kul, smo bili lani - prileteli iz ZDA, se vsedli v avto, peljali do barbarige, bili tam en teden, šli iz barbarige v moravske toplice, leteli nazaj v ZDAuser posted image

in nisem šla likat, ker je bil prej alarmuser posted image ....torej se bo kup še naprej polnil

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3723
13.8.2009 18:47:19   
Anonimen
*Lina* citati so se ti zmedliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3724
13.8.2009 19:01:18   
Anonimen

*Lina* citati so se ti zmedliuser posted image

pa res....svašta.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?