Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl brazilska, bi bilo za probat.. teli smajliji so pa na mestu,... IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl k.tja zanimivo temo si odprla.Meni je bioenergetik rekel,da imata naša2 slabo karmo.Jp ,mami je kriva.Izoblikuje se v 6 mes.nosečnosti,takrat naj bi otrok dobil dušo.In če se ti v tistem času kaj slabega dogaja,si živčen itd.ima otrok slabo karmo,pozna se mu lahko na večih področjih..srčni del,predel glave,spodnji predel... In že takrat mi je rekel,da bom imela kmalu še enga otroka in naj pazim kaj se bo dogajalo ,ko bom v 6 .mes. .Dost duhovnosti za danes,a ne? uff,... zdaj pa premišljujem, kaj sem delala v šestem mesecu nosečnosti,... pri Oskarju sem imela na začetku šok (prva dva meseca), potem pa en sam smeh do prvih resnih popadkov:) pa se mi zdi, da se Oskar stalno nekaj bega in govori o neki osamljenosti pri Urbanu pa ??? lovila in tekla za Oskarjem, zraven kričala (tako ali drugače), se smejala,... to dete se mi zdi mnogo mirnejše. Olive, da se ti čimprej pozdravita oba! za doklade pa je fino, da sporočiš CSD spremembo finančnih prilivov... bodo višje! jaz moram še sporočiti, da bo šel Oskar v vrtec = se s tem zmanjšajo ali povečajo???? IZVIRNO SPOROČILO: momacus NAŠ VOZIČEK BO KMALU PREMAJHEN. BI MI POMAGALI DA MI ŠENKAJO NOVEGA ? GLASUJTE http://apps.facebook.com/win-a-taga/users/view/1546281229 HVALA sem poskusila, pa se mi ni hotelo odpreti bom še zvečer... saj bo še veljalo? glede čeveljčkov pa bom jaz kar sproti kupovala,... bom najprej probala, če bodo Urbanu prav Oskarjevi, ker so (vsaj zimski) dobro ohranjeni (sta oba majska in upam, da bosta imela približno isto velikost noge), kakšen par bo pa nov dobil. moram se it malo feng-shuija in počistit omare na praktičen način. tevice so pa luštne! maja, pri nas tudi biogaia kapljice niso bile ok... ko sem jih opustila, (zdaj ne dodajam nobenih kapljic za prebavo) se je stanje znormaliziralo. girly, super pregled! pikicapokica, prava velikanka je! nepremočljiva prevleka za posteljo... kje dobim??? sem se odločila, da bom Oskarju kmalu ukinila nočno plenico pa se moram pripraviti... IZVIRNO SPOROČILO: Majch Že vidim, kako bo fajn, ko bo malčica laufala povsod in puščala igrače po stanovanju hihihi. Bom morala tud js Fato najet. Ali pa Fata postat. včasih je zabavno, drugič pa bi najrajši vse igrače nekam zmetala (takrat, ko se z njimi nič ne igra, a vseeno povsod ležijo)... pa sem preveč gorenjska, da bi to res storila. KatMat, Oskarja sem dojila do 8 meseca in pol... nekje pri 8-h se je začel samo še crkljati pa sva hitro to uredila (počasi jutranje, potem dnevno in nazadnje večerno in nočno crkljanje). mi je bilo kar prav,... pri Urbanu bom pa videla. včeraj je z očmi požiral lešnike (in zraven mljackal), ki sem jih jedla, tako da bo verjetno podobno kot pri Oskarju. ker se je cartal, je duda kar prav prišla... a kaj, ko jo ima še zdaj z gosto hrano bom začela po 6. mesecu. naj se kar prej malo slini. sem pa takrat začela z mlekom v prahu (najprej Milumil potem pa kar "navadnega" od pomurskih mlekarn,... nekje do enega leta, če ne še kakšen mesec več) ojoj, tea, za Mihca, naj bo čimblažja oblika! Andrejka - čestitke za velikančka! Dudica - pozdravček! že nazaj z morja? si se spočila? zdaj pa kar med seznamčke ...
|