ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* hm, pa poglejmo...... Brazilska depilacija, ki se ji z drugima izrazoma reče tudi playboy ali tanga depilacija, ne pomeni, da si kakorkoli odstranite tisti del dlačic, ki bi sicer kvaril pogled na vaš bikini. Pomeni le eno, to je, da vam z vročim voskom odstranijo VSE dlačice, kar jih imate tam spodaj, in vam pustijo le diskretno črtico dlačic na sredini. Seveda brazilska depilacija boli, in to zelo. Za ženske, ki imajo nizek prag bolečine in si težko izpulijo eno samo obrv, to zagotovo ni način odstranjevanja dlačic. Skoraj ne boste našli kozmetičnega salona, kjer bi vas depilirali po brazilsko, ne da vmes ne bi za nekaj trenutkov zavzeli pasjega položaja. Da, tistega na kolenih, z ritko v zraku! Zakaj, sprašujete? Ker je tako najlažje in najhitreje doseči tiste skrite kotičke med vašima ritnicama, kjer poležuje ogromno dlak, ki jih sami nikoli ne vidite. Brez skrbi, da boste imeli čas zajavkati ali celo zavpiti, ampak to kozmetičarke ne bo ganilo. V naslednjem hipu vas bo bo prijela za sramno ustnico, jo zavihala navzven, premazala z voskom in raaask! ponovila postopek. Nazadnje se postavite še v pasji položaj ali ji dovolite, da si vašo nogo (najprej eno, potem drugo) vrže preko ramena in vas podepilira do konca, čisto, čisto notri med ritnicama. pa lahko noč ! Mi se danes kar nekaj zbujamo....in že drugi dan sem ga namazala s calgelom..... ne, tole je pisal nekdo (moški?), ki brazilke še od blizu ni vidu ni lih neboleče, ampak mene boli samo na ustnicah - to pa mi porihta v ene par potegih, 2 minuti in je. sam pazit moraš, da greš nekam, kjer delajo s posebnim voskom, ne s trakovi. hodim že ene 2 leti in je ok, vsake 4 tedne, no, po porodu sem se polenila mama11, Berni je kul, ja sicer prostor je bolj tako, je pa čisto in biiiistveno cenej kot Sense