|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
12.8.2009 18:23:20   
Tanja_
poka3jaz sem tudi v fazi zamenjave pediatra, pa sem tud že podpisala pri prvi. To nima veze, pri novem dobiš novo izjavo za podpisat.Je pa stara pediatrinja poslala našo kartoteko k novi in te kartoteke zdej nikjer niuser posted image ...Jo mam na sumu, da ni napisala gor za katerega zdravnika je pošiljka in zdej tisti akrton leži bogve kje.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
12.8.2009 20:48:15   
Anonimen
danes pa ne klepetate prav veliko,... ste vse bolj na pospravljanju, pripravljanju,...

jutri je "C" lunca in sva z Oskarjem malo podvržena k merjenju moči. saj ne, da bi se kaj prepirala, a sva bila nekam trmasto razpoložena. zdaj en zdaj drug,... Urban pa kar priden fantič!

in jutri imata fanta posvetovalnico. in oba cepljenje (saj vem, ponavljam se).
če bo moj imel čas med službo vskočit, bom vesela, drugače sem se odločila, da grem kar sama z njima. pa bodo najprej Oskarja špiknili in potem Urbana (saj on tako ali tako ne bo vedel zakaj Oskar joče, če slučajno bo).

Oskar že spi,... šolsko uro, Urban joče,... ga grem uspavat.

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3602
12.8.2009 20:51:09   
Anonimen
tako, zdaj pa oba spitauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
12.8.2009 21:16:19   
mama11
Aja, sem pozabila povedati, da sem šla v ponedeljek k Berniju na brazilsko. Zadovoljna, moja denarnica pa tudi user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
12.8.2009 21:22:09   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3605
12.8.2009 21:30:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Aja, sem pozabila povedati, da sem šla v ponedeljek k Berniju na brazilsko. Zadovoljna, moja denarnica pa tudi user posted image .

ajme meni.... a je to postala kakšna nova moda al kaj ? v tem tednu se je že nekaj prijateljic depiliralo, pa se samo križam....user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
12.8.2009 21:31:55   
lake
Taja tud spi. Bajta na pol pospravljena, me še kopalnica čaka jutri,sm  šla raj na kavico, kot da bo do konca pospravla. Zdej sm pa neki lačna, pa ne vem kaj bi.

Mama
user posted image user posted image user posted image za brazilsko, je bil mož zadovoljen?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
12.8.2009 21:35:35   
Leela
brazilska auč user posted image , not for me.

na superge.si sem si pa jaz kupila ipanemke. Ful so dobre za nosit.

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Pregled kolkov - mi smo ga že imeli in mi je bilo full hecno al pa čudno kakor vzameš. Naš Luka je imel en kolk 1a, drugega 1b. Priporočilo ljub. pediatrinje in patronažne  - široko povijanje. Jaz ga nisem niti enkrat previla široko. Potem naju je pa zdravnica, ki gleda kolke, full pohvalila, kako sva bila pridna da sva se široko povijala in da malo katera mamica tako lepo popravi kolke... user posted image No, da še povem da široko ga nisem povijala, ker je bilo pri Anžetu identično, 1a, 1b - pa mi je celjska pediatrinja rekla, da ga naj ne povijam široko, ker so takšne nove ugotovitve... naj bi napačno široko povijanje naredilo več škode kot koristi...user posted image Ma, meni se včasih zdi, da živim v 2 različnih drežavah, kjer vsaka fura svoj nčin zdravstva...

v Postojni bi najrajš videl, da jih na široko povijamo do vstopa v OŠ. Oni pravijo, da se kolki lahko skvarijo, če jih široko ne povijaš prve mesece.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
12.8.2009 21:45:42   
lake
Brazilska boli samo taprvič, pol je pa boljš, se navadiš. Pa dlak je vedno manj. 

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
12.8.2009 21:58:42   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ajme meni.... a je to postala kakšna nova moda al kaj ? v tem tednu se je že nekaj prijateljic depiliralo, pa se samo križam....user posted image user posted image

Jaz sem šla prvič ko sem bila s starejšo 5 mesecev noseča in nisem nič več videla, kaj se spodaj dogaja, odpravljali pa smo se na dopust. In mi je bilo super, 2 meseca brez britvice. Odtlej sem šla kakšnih 3x na leto, letos marca in v ponedeljek. user posted image  pa je kar zadovoljen, čeprav se tudi sicer ni nikoli pritožil user posted image . Bolečina pa - meni je bilo prvič malo hudo, zdaj pa komaj kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
12.8.2009 22:07:33   
Anonimen
hm, pa poglejmo......user posted image

Brazilska depilacija, ki se ji z drugima izrazoma reče tudi playboy ali tanga depilacija, ne pomeni, da si kakorkoli odstranite tisti del dlačic, ki bi sicer kvaril pogled na vaš bikini. Pomeni le eno, to je, da vam z vročim voskom odstranijo VSE dlačice, kar jih imate tam spodaj, in vam pustijo le diskretno črtico dlačic na sredini.

Seveda brazilska depilacija boli, in to zelo. Za ženske, ki imajo nizek prag bolečine in si težko izpulijo eno samo obrv, to zagotovo ni način odstranjevanja dlačic.

Skoraj ne boste našli kozmetičnega salona, kjer bi vas depilirali po brazilsko, ne da vmes ne bi za nekaj trenutkov zavzeli pasjega položaja. Da, tistega na kolenih, z ritko v zraku! Zakaj, sprašujete? Ker je tako najlažje in najhitreje doseči tiste skrite kotičke med vašima ritnicama, kjer poležuje ogromno dlak, ki jih sami nikoli ne vidite.

Brez skrbi, da boste imeli čas zajavkati ali celo zavpiti, ampak to kozmetičarke ne bo ganilo. V naslednjem hipu vas bo bo prijela za sramno ustnico, jo zavihala navzven, premazala z voskom in raaask! ponovila postopek.

Nazadnje se postavite še v pasji položaj ali ji dovolite, da si vašo nogo (najprej eno, potem drugo) vrže preko ramena in vas podepilira do konca, čisto, čisto notri med ritnicama. user posted image

pa lahko noč ! Mi se danes kar nekaj zbujamo....in že drugi dan sem ga namazala s calgelom.....

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3611
12.8.2009 22:14:20   
Anonimen
lahko noč, *lina*, prijetno spanje!

a veste, da je danes noč utrinkov??? sem prejle na forumu izvedela!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3612
12.8.2009 22:20:23   
lake
No veeno ni tko hudo, in men ni blo treba v pasji položaj, samo malo bolj sm si mogla ritnco prijet in jo narazen potegnt. Je pa res da psihično no prijetno, da si nag pred tujim človekom, ki niti ginekolog  ni.

Ja pa sem res slišala o utrinkih. To me spomne na otroštvo, ko smo v Bohinju, kjer se to bočljš vid kot tuki, leali na travi in gledali utrinke.Romantikauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
12.8.2009 22:46:14   
lake
Grem počas spat, če pa še kakšen utrinek ujamem bo pa sploh fajn.

Lahko noč!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
12.8.2009 22:48:30   
Anonimen
ja, mi smo tudi vzeli ležalke in šli na dobrave med koruzo in gledali v nebo, se hecali (brez alkohola!) in imeli občutek, da smo sami,... potem pa smo zaslišali še ene glasove, mislili, da so vesoljci, a se je izkazalo, da so še eni uživači šli ponoči skozi gozd,...
prejle pa sem s turbanom na glavi pogledala skozi okno, da vidim, če se kaj dogaja na nebu,... pa zagledam soseda; prav neprijetno v bloku takole gledati ven,...

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
12.8.2009 22:48:57   
Anonimen
lahko noč, lake!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3616
12.8.2009 22:57:39   
lananai
Eno vprašanje, ker vidim, da nakupujete Teve... Jst sem lih dans mojmu rekla, da drugo leto bo pa Tisa tud imela svoje Tevice. Zdej pa vidim, da so ful poceni na superga.si... Kolk številko bi pa mogla vzet, če bi hotla, da bi ji ble drugo poletje prav?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
12.8.2009 23:11:55   
Anonimen
odvisno,...
Oskar je štartal s cicibanovo številko 21, se mi zdi... pri 10 mesecih. BIG FOOT je bil! tudi Urbanu kaže, da bo "živel na veliki nogi"user posted image
bom jutri še enkrat preverila, da ni bila mogoče št. 20... imam čeveljčke spravljene v spalnici in jih ne bi rada motila pri spanju.

rast noge, se mi zdi, je res težko napovedati,... mnogo težje kot cunjice.

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
12.8.2009 23:29:13   
Anonimen
grem pančkat, ker ni nobene tukaj.
lahko noč vam želim:))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
12.8.2009 23:36:57   
ledenka

Brazilska depilacija, ki se ji z drugima izrazoma reče tudi playboy ali tanga depilacija, ne pomeni, da si kakorkoli odstranite tisti del dlačic, ki bi sicer kvaril pogled na vaš bikini. Pomeni le eno, to je, da vam z vročim voskom odstranijo VSE dlačice, kar jih imate tam spodaj, in vam pustijo le diskretno črtico dlačic na sredini.

Seveda brazilska depilacija boli, in to zelo. Za ženske, ki imajo nizek prag bolečine in si težko izpulijo eno samo obrv, to zagotovo ni način odstranjevanja dlačic.

Skoraj ne boste našli kozmetičnega salona, kjer bi vas depilirali po brazilsko, ne da vmes ne bi za nekaj trenutkov zavzeli pasjega položaja. Da, tistega na kolenih, z ritko v zraku! Zakaj, sprašujete? Ker je tako najlažje in najhitreje doseči tiste skrite kotičke med vašima ritnicama, kjer poležuje ogromno dlak, ki jih sami nikoli ne vidite.

Brez skrbi, da boste imeli čas zajavkati ali celo zavpiti, ampak to kozmetičarke ne bo ganilo. V naslednjem hipu vas bo bo prijela za sramno ustnico, jo zavihala navzven, premazala z voskom in raaask! ponovila postopek.

Nazadnje se postavite še v pasji položaj ali ji dovolite, da si vašo nogo (najprej eno, potem drugo) vrže preko ramena in vas podepilira do konca, čisto, čisto notri med ritnicama. user posted image

pa lahko noč ! Mi se danes kar nekaj zbujamo....in že drugi dan sem ga namazala s calgelom.....

user posted image user posted image user posted image ne, tole je pisal nekdo (moški?), ki brazilke še od blizu ni vidu

ni lih neboleče, ampak mene boli samo na ustnicah - to pa mi porihta v ene par potegih, 2 minuti in je. sam pazit moraš, da greš nekam, kjer delajo s posebnim voskom, ne s trakovi. hodim že ene 2 leti in je ok, vsake 4 tedne, no, po porodu sem se polenila user posted image

mama11, Berni je kul, ja user posted image sicer prostor je bolj tako, je pa čisto in biiiistveno cenej kot Sense user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
13.8.2009 7:05:05   
lake
user posted image

Dons sm pa prvauser posted image , se je Taja odločla da ma dost spanja, mene ni pa nič vprašala user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
13.8.2009 7:43:00   
OliveOyl
Jutro

brazilska, bi bilo za probat..user posted image user posted image user posted image

Naša dva sta v vrtcu,tamal spet nekaj kašlja,nos zamašen..sploh ne vem kaj je zdaj to,vsake 14 dni mal zboli.Pa še poletje je.user posted image

k.tja zanimivo temo si odprla.Meni je bioenergetik rekel,da imata naša2 slabo karmo.Jp ,mami je kriva.Izoblikuje se v 6 mes.nosečnosti,takrat naj bi otrok dobil dušo.In če se ti v tistem času kaj slabega dogaja,si živčen itd.ima otrok slabo karmo,pozna se mu lahko na večih področjih..srčni del,predel glave,spodnji predel...
In že takrat mi je rekel,da bom imela kmalu še enga otroka in naj pazim kaj se bo dogajalo ,ko bom v 6 .mes.user posted image .Dost duhovnosti za danes,a ne?user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
13.8.2009 8:01:42   
momacus
olive.oyl kaj ti je rekel bioenergetik? ma za crknituser posted image jaz hodim k bioenergetiku že 23 let in vedno mi je pomagal ,ne me vprašat kako kr ne vem, ampak rezultate je potrdila tudi "uradna" medicina, pa mi ni nikoli da bi bil kdo za kaj kriv ali kaj o karmi in duši???? halo kaj imajo veze te "religiozne" zadeve v katere osebno dvomim s kozmično energijo? pa brez zamere pobožnim vseh vrst

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
13.8.2009 8:02:53   
mama11

Najbrž imam visok prag bolečine. Se mi tudi porod ne prvič ne drugič ni zdel ful grozen.

IZVIRNO SPOROČILO: lananai
Eno vprašanje, ker vidim, da nakupujete Teve... Jst sem lih dans mojmu rekla, da drugo leto bo pa Tisa tud imela svoje Tevice. Zdej pa vidim, da so ful poceni na superga.si... Kolk številko bi pa mogla vzet, če bi hotla, da bi ji ble drugo poletje prav?

Nikar nabavljat, za otroka še za 2 meseca naprej ne moreš vedeti, kako velika bo noga, kaj šele za 1 leto naprej. Starejša je shodila decembra s št. 21, zdaj je pri skoraj 21. mesecu na št. 24. Ima pač veliko nogo. Če bi bila name, bi imela gotovo dve cifre manj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
13.8.2009 8:31:21   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

uuu dons mam pa njgovo kartico!!!ga bom oglobila....

a jo je pri selitvi k mami pozabil user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jo je kr prostovoljno prnesu....pa se poklical me je ce mam kaj drobiza za kofi in da ce ga nimam naj pridem do njega da mi da se za kofe kovancke

Brez skrbi, da boste imeli čas zajavkati ali celo zavpiti, ampak to kozmetičarke ne bo ganilo. V naslednjem hipu vas bo bo prijela za sramno ustnico, jo zavihala navzven, premazala z voskom in raaask! ponovila postopek.

joj buh ne daj da bi jaz to pocela v salonuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A JE KERA GLEDALA METEORSKI DEŽ UCERAJ??

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?