Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:56:23
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Helou! Po doooooooolgem času se spet malo oglašam, da ne boste mislne, kam smo poniknili. Več ali manj smo od doma, malo pri mojih, malo na morju.....V glavnem, imamo se fajn. Zdaj odhajamo še na glavni dopust, pa nas ne bo do 5. septembra doma. Komaj čakam! Danes smo imeli prvo cepljenje. Ni bilo nobene panike, skoraj nič jokala. Hujše ji je bilo požirati cepivo za rota virus. Ampak ni blo hudga, ni na srečo nič zbruhala, tko da smo za danes opravili. Zdaj pa mere za na seznam - teža 7530g, velikost 68 cm, OG 43 cm! Res je velikanka. Imejte se fajn, pa se pišemo, ko pridemo iz morja. čau čau Aja, kar se pa tiče brazilske - NE HVALA! sami velikani!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 9:58:44
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: girly dobro jutro še od mene! no, mi smo imeli predvčerajšnim pregled kolkov, vse ok, oba kolka 1a, kot jih je Kris imel že ob rojstvu. sem ga pa zdej prve 3 mesece povijala plenička za enkratno + povijalna plenica, ker so mi tko rekli na pediatriji v bolnici.baje naj bi blo to zdej t.i.široko povijanje.sem pa slišala ja, da so po nekaterih porodnišnicah in patronažah še kar za široko povijanje z dodatno tetra plenico .meni patronažna ni nikoli rekla,naj drugače povijam...no sedaj pa smo opustili tud povijalno plenico... včeraj smo imeli tudi posvetovalnico pri 3 mesecih in smo veliki že 64,5 cm, težki 6540g OG 41cm. smo bili tudi cepljeni in razen tega, da je več spal,druge reakcije ni bilo je bil pa tko priden, da ni čisto nič jokal, še vedu ni,kdaj je blo kaj brazilska: ni zame, raje kar britvica no,pa lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 10:00:45
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: momacus tanja ne umivaj otroku očes z mlekom !!! je res da sprva zgleda boljše , ampak mleko je idealna hrana za bakterije - povedal oftalmolog, pa tudi kamilic ne uporabljaj kr so preveč agresivne! najbolje sterilna fiziološka in sterilna gaza. vsakič ko je kaj v učku očistiš.tako sm delala jaz in se je pozdravilo!!! včasih recepti stare mame niso dobri vidiš, na tole pa nisem pomislila,... To je čista resnica! Enako so povedali nam. Imamo vnet uček že od rojstva, pa umivamo le s fiziološko in brišemo s sterilnimi gazicami, nič drugega! a ni fizioloska ista sestavina k solza?? Nekako tako Zdej sem pa pozabila, katera je napisala, da bi mogla privezovat otroka - ne morem verjet, da se tud kaj tazga zmislijo Nam je ravn dons rekla pediatrinja, da komot lahko spijo že na hrbtu. Mal je treba edin pazit, da si ne zaleži zadnji del glavice, tko da jo obračaš enkrat levo, drugič desno. Aja, naslednji pregled imamo 11.9. Ful hitim, pa sprot pozabm, kaj mislim napisat. Pa fizioterapijo začnemo s 4.11! Se mala še vedno krivi na eno stran, pa bomo hodili malo telovadit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 10:04:02
|
|
|
|
momacus
|
fiziološka je v bistvu slana voda v takem razmerju da ne suši preveč, lahko pa je sterilna al pa navadna:) jaz za tamalega uporabljam sterilno za tavelikega pa jo pa kar po 1/2 litra kupim
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 10:16:34
|
|
|
|
lake
|
Momacus Ne vem če se spravim v voziček KatMat A ti še ni vzel kartice?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 10:19:53
|
|
|
|
momacus
|
lake alora boš pedalirala ti
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 10:28:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro vroče...again! Dopusta še ni na vidiku... . Čez vikend gremo k našim, ker ma ati abrahama. Joj, mam mladega atija . Tako da zdaj neka darila skupaj spravljamo, pa tako...same fajn stvari. Živa trenutno spi...mene čaka še nekaj peglanja...včeraj ni prišlo na vrsto, pa malo sprotnega pospravljanja. Ne vem, kako nam rata, da razmečemo v petih minutah. . Že vidim, kako bo fajn, ko bo malčica laufala povsod in puščala igrače po stanovanju hihihi. Bom morala tud js Fato najet. Ali pa Fata postat. NIč..to je to...mela sem ene fajn sanje, pa se jih ne spomnim...vem samo, da mi je blo žal, da me je Živa zbudila ravno sredi akcije...pa pojma nimam kaj je bilo... (ja, sej vem...samo mislim, da ni blo to)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 10:44:28
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Momacus Ne vem če se spravim v voziček KatMat A ti še ni vzel kartice? nop....si ne upa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 11:05:39
|
|
|
|
KatMat
|
do kolk casa mislite dojit???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 11:17:42
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus NAŠ VOZIČEK BO KMALU PREMAJHEN. BI MI POMAGALI DA MI ŠENKAJO NOVEGA ? GLASUJTE http://apps.facebook.com/win-a-taga/users/view/1546281229 HVALA sem glasovala mi je pa tale bicikel všeč, kje pa se to lahko kupi?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 11:18:12
|
|
|
|
momacus
|
smo že zdavnaj končali
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 11:22:52
|
|
|
|
momacus
|
hvala ledenka vse o vozičku je na spletni http://www.taga.nl/intro.asp ma so cene ajajaj 1700eur
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 11:23:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat do kolk casa mislite dojit??? dokler bo šlo? nekje po 5. mesecu mislim počaaasi začet z GH, potem bomo pa videli. ena znanka doji še pri 2,5 letih, to se mi zdi malo dosti.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 11:33:00
|
|
|
|
girly
|
Kris je tud imel pri nekje 1,5 m full vneto L oko in smo šli k zdravniku. sem dobila eno posebno mazilo in se je v 1 dnevu pozdravilo! drugače sem pa umivala kar z prekuhano vodo, po nasvetu pediatrinje.je rekla, da tako, ali pa s fiziološko,ki je v bistvu res slana voda (voda + NaCl). kamilice in mleko pa odsvetujejo!!! mi se delno dojimo, približno 2/3 ima dodano. bomo pa vztrajali do 6.meseca,če se bo le dalo. nekje po 5.mesecu bom pa začelo GH dajat, prej verjetno pa tudi že kakšen sokec, različne čaje, da se malo različnih okusov počasi privadi. Drugače pa, nekje pri 9. mesecih se naj bi nekako nehalo dojit, vsaj psihološko gledano,medicinsko pa naj bi pač nekje do enega leta.kar je čez, je po mojem mnenju že pretirano, ker ni več lih neke koristi od tega.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 11:41:42
|
|
|
|
meduzica
|
mi se bomo najbrž do kakega 1 leta dojili (nekako tako sem skoz imela v mislih) ... čist odvisno kako težko bo odvajanje tiste ki ste že bile mamice - kako ste jih odvadile od dojenja ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 11:46:46
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74 Tole je pa mal bolano. Kaj pa ko sta v šoli, a gre mama zraven? Če ne prej, ko otrok spregovori besedo joška, je definitivno skrajni cajt da se konča. Smo bli enkrat v eni gostilni, ko se je otrok, ene 4 leta star, čez celo gostilno drl mami dej mi joško. Jst si ga črpam, pa če ga ne bo prej čist zmanjkal, ga bom dokler ne začneva goste hrane dodajat, pa še to ga dodajam samo zato da lažje Aptamil pije, ker je pregost, čeprov mu že tko dam mal več vode.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 12:12:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mala na filmčku je hotela malinov shake. A ni cenej tako kot McDonalds??? No, mi smo tud že skoraj na koncu dojenja žal. Čeprav...kaj pa vem...flaška je tud praktična po svoje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 12:13:17
|
|
|
|
tea
|
Čist na hitro, ker Miha že protestira. Smo pridelali vodene koze , ampak vsaj zaenkrat v zelo blagi obliki. Ima 3 pikice na glavi in 2 na hrbtku. Je pa malce bolj siten kot ponavadi, več bi se cartkal in tudi jokca kar precej. Zdaj jih čakamo samo še pri Gregiju. Upam, da jih dobi čimprej in zadevo z noricami opravimo enkrat za vselej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 12:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja...sem pozabla...če bi šlo bi dojila do kakega 6 meseca, vmes pa dodajala gosto hrano, da bi počasi pol nehala. Tak je bil plan, pa se je sfižil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 12:20:49
|
|
|
|
Andrejka9386
|
Evo, da se še jaz javim po dooolgem času. Sicer vas vsak dan berem, ampak ni časa za pisat... Včeraj smo imeli cepljenje in nove mere za seznam: 66cm in 7760g. Kar velik fant. Full rad je tako da se mu vse to vidi...ta aptamil Za probat mu dam že tudi kakšno kašico... Tko po malem da se bo navadil. in sadje mu je všeč, pri zelenjavi pa se nekakko kremži Vegetarijanec zihr ne bo Ravno danes sem dobila Tevine copatke. Sj ne morm verjet kak so lepi :D Sem pa kupila za zdaj da jih bo malo nosil, da mi ne bo potem preveč sezuval čeveljčke ko jih bo potrebno nosit. So pa res nenormolano lepi Prosim povejte mi, kako naj malega pripravim, da bo vsaj zvečer preden zaspi hotel imeti dudo...ni šans da bi jo imel v ustih dlje kot 3 sekunde...Pa bi rada da bi jo imel vsaj za zaspat...ker ne zaleže druga, kot da dobi flaško in potem popije mogoč 5 kapljic mleka in je ok. Ampak se mi ne zdi pametno da ga takle vmes filam z mlekom, četudi je tako malo...Res ne vem kaj naj nardim... Danes grem še po Aventovo dudo, ker imamo zdaj vse od Mam, in glede na to da imamo flaške od Avent, upam, da bo tudi dudo sprejel...ne vem...Kaj pravite?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 12:21:50
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 12:24:15
|
|
|
|
KatMat
|
jaz tudi do enga 6 meseca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 12:26:23
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: tea Čist na hitro, ker Miha že protestira. Smo pridelali vodene koze , ampak vsaj zaenkrat v zelo blagi obliki. Ima 3 pikice na glavi in 2 na hrbtku. Je pa malce bolj siten kot ponavadi, več bi se cartkal in tudi jokca kar precej. Zdaj jih čakamo samo še pri Gregiju. Upam, da jih dobi čimprej in zadevo z noricami opravimo enkrat za vselej upam da bo cim prej mem!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 12:28:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jaz sem za simonov zaliv k dudi!!! Babe...pa zakaj niste pršle!!! IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A ima katera od Dudice telefonsko? Mogoče bi jo šli malo obiskat Mi je pa tko žal da se nisva uspele videt da sm bla pol popoldne kr mal slabe volje...res je bil to edini dan ko sm pozabila mobi doma v stanovanju ...škoda res Kej več povem zvečer ker perem na polno
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?