|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
13.8.2009 9:56:23   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6

Helou!

Po doooooooolgem času se spet malo oglašam, da ne boste mislne, kam smo poniknili. Več ali manj smo od doma, malo pri mojih, malo na morju.....V glavnem, imamo se fajn. Zdaj odhajamo še na glavni dopust, pa nas ne bo do 5. septembra doma. Komaj čakam!user posted image

Danes smo imeli prvo cepljenje. Ni bilo nobene panike, skoraj nič jokala. Hujše ji je bilo požirati cepivo za rota virus. Ampak ni blo hudga, ni na srečo nič zbruhala, tko da smo za danes opravili.

Zdaj pa mere za na seznam -  teža 7530g, velikost 68 cm, OG 43 cm! Res je velikanka.user posted image

Imejte se fajn, pa se pišemo, ko pridemo iz morja. čau čau

Aja, kar se pa tiče brazilske - user posted image user posted image user posted image  NE HVALA!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sami velikani!

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
13.8.2009 9:58:44   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: girly

dobro jutro še od mene!

no, mi smo imeli predvčerajšnim pregled kolkov, vse  ok, oba kolka 1a, kot jih je Kris imel že ob rojstvu. sem ga pa zdej prve 3 mesece povijala plenička za enkratno + povijalna plenica, ker so mi tko rekli na pediatriji v bolnici.baje naj bi blo to zdej t.i.široko povijanje.sem pa slišala ja, da so po nekaterih porodnišnicah in patronažah še kar za široko povijanje z dodatno tetra plenico user posted image .meni patronažna ni nikoli rekla,naj drugače povijam...no sedaj pa  smo opustili tud povijalno plenico...

včeraj smo imeli tudi posvetovalnico pri 3 mesecih in smo veliki že 64,5 cm, težki 6540g OG 41cm. smo bili tudi cepljeni in razen tega, da je več spal,druge reakcije ni bilo user posted image  je bil pa tko priden, da ni čisto nič jokal, še vedu ni,kdaj je blo kaj user posted image

brazilska: ni zame, raje kar britvica

no,pa lep dan vsem
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
13.8.2009 10:00:45   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: momacus

tanja ne umivaj otroku očes z mlekom !!! je res da sprva zgleda boljše , ampak mleko je idealna hrana za bakterije - povedal oftalmolog, pa tudi kamilic ne uporabljaj kr so preveč agresivne! najbolje sterilna fiziološka in sterilna gaza. vsakič ko je kaj v učku očistiš.tako sm delala jaz in se je pozdravilo!!! včasih recepti stare mame niso dobri

vidiš, na tole pa nisem pomislila,...user posted image

To je čista resnica! Enako so povedali nam. Imamo vnet uček že od rojstva, pa umivamo le s fiziološko in brišemo s sterilnimi gazicami, nič drugega!
a ni fizioloska ista sestavina k solza??

Nekako tako user posted image  

Zdej sem pa pozabila, katera je napisala, da bi mogla privezovat otroka - ne morem verjet, da se tud kaj tazga zmislijouser posted image  Nam je ravn dons rekla pediatrinja, da komot lahko spijo že na hrbtu. Mal je treba edin pazit, da si ne zaleži zadnji del glavice, tko da jo obračaš enkrat levo, drugič desno.

Aja, naslednji pregled imamo 11.9. Ful hitim, pa sprot pozabm, kaj mislim napisat. Pa fizioterapijo začnemo s 4.11! Se mala še vedno krivi na eno stran, pa bomo hodili malo telovadit.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
13.8.2009 10:04:02   
momacus
fiziološka je v bistvu slana voda v takem razmerju da ne suši preveč, lahko pa je sterilna al pa navadna:) jaz za tamalega uporabljam sterilno za tavelikega pa jo pa kar po 1/2 litra kupim

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
13.8.2009 10:16:34   
lake
Momacus Ne vem če se spravim v voziček user posted image

KatMat
A ti še ni vzel kartice?user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
13.8.2009 10:19:53   
momacus
lake alora boš pedalirala ti user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
13.8.2009 10:28:29   
Anonimen
Jutro

vroče...again! Dopusta še ni na vidiku...user posted image . Čez vikend gremo k našim, ker ma ati abrahama. Joj, mam mladega atijauser posted image . Tako da zdaj neka darila skupaj spravljamo, pa tako...same fajn stvari.

Živa trenutno spi...mene čaka še nekaj peglanja...včeraj ni prišlo na vrsto, pa malo sprotnega pospravljanja. Ne vem, kako nam rata, da razmečemo v petih minutah.user posted image . Že vidim, kako bo fajn, ko bo malčica laufala povsod in puščala igrače po stanovanju hihihi. Bom morala tud js Fato najet. Ali pa Fata postat.

NIč..to je to...mela sem ene fajn sanje, pa se jih ne spomnim...vem samo, da mi je blo žal, da me je Živa zbudila ravno sredi akcije...pa pojma nimam kaj je bilo...user posted image (ja, sej vem...samo mislim, da ni blo to)

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3657
13.8.2009 10:44:28   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Momacus Ne vem če se spravim v voziček user posted image

KatMat
A ti še ni vzel kartice?user posted image

nop....si ne upauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
13.8.2009 10:52:55   
KatMat
http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74

naj me kdo ustreli ce se tolk zavlece!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
13.8.2009 11:05:39   
KatMat
do kolk casa mislite dojit???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
13.8.2009 11:17:42   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: momacus

NAŠ VOZIČEK BO KMALU PREMAJHEN. BI MI POMAGALI DA MI ŠENKAJO NOVEGA ? GLASUJTE

http://apps.facebook.com/win-a-taga/users/view/1546281229

HVALAuser posted image

sem glasovala user posted image mi je pa tale bicikel všeč, kje pa se to lahko kupi?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
13.8.2009 11:18:12   
momacus
smo že zdavnaj končali user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
13.8.2009 11:22:52   
momacus
hvala ledenka vse o vozičku je na spletni http://www.taga.nl/intro.asp
ma so cene ajajaj 1700eur

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
13.8.2009 11:23:44   
ledenka

do kolk casa mislite dojit???

dokler bo šlo? nekje po 5. mesecu mislim počaaasi začet z GH, potem bomo pa videli. ena znanka doji še pri 2,5 letih, to se mi zdi malo dosti.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
13.8.2009 11:33:00   
girly
Kris je tud imel pri nekje 1,5 m full vneto L oko in smo šli k zdravniku. sem dobila eno posebno mazilo in se je v 1 dnevu pozdravilo!user posted image  drugače sem pa umivala kar z prekuhano vodo, po nasvetu pediatrinje.je rekla, da tako, ali pa s fiziološko,ki je v bistvu res slana voda (voda + NaCl). kamilice in mleko pa odsvetujejo!!!

mi se delno dojimo, približno 2/3 ima dodano. bomo pa vztrajali do 6.meseca,če se bo le dalo. nekje po 5.mesecu bom pa začelo GH dajat, prej verjetno pa tudi že kakšen sokec, različne čaje, da se malo različnih okusov počasi privadi. Drugače pa, nekje pri 9. mesecih se naj bi nekako nehalo dojit, vsaj psihološko gledano,medicinsko pa naj bi pač nekje do enega leta.kar je čez, je po mojem mnenju že pretirano, ker ni več lih neke koristi od tega.

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
13.8.2009 11:41:42   
meduzica
mi se bomo najbrž do kakega 1 leta dojili (nekako tako sem skoz imela v mislih)  ... čist odvisno kako težko bo odvajanje

tiste ki ste že bile mamice - kako ste jih odvadile od dojenja ?

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
13.8.2009 11:46:46   
lake

http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74

Tole je pa mal bolano. Kaj pa ko sta v šoli, a gre mama zraven? Če ne prej, ko otrok spregovori besedo joška, je definitivno skrajni cajt da se konča. Smo bli enkrat v eni gostilni, ko se je otrok, ene 4 leta star, čez celo gostilno drl mami dej mi joško.
Jst si ga črpam, pa če ga ne bo prej čist zmanjkal, ga bom dokler ne začneva goste hrane dodajat, pa še to ga dodajam samo zato da lažje Aptamil pije, ker je pregost, čeprov mu že tko dam mal več vode.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
13.8.2009 12:12:37   
Anonimen
user posted image Mala na filmčku je hotela malinov shake. A ni cenej tako kot McDonalds???

No, mi smo tud že skoraj na koncu dojenja žal. Čeprav...kaj pa vem...flaška je tud praktična po svoje.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3668
13.8.2009 12:13:17   
tea
Čist na hitro, ker Miha že protestira. Smo pridelali vodene kozeuser posted image , ampak vsaj zaenkrat v zelo blagi obliki. Ima 3 pikice na glavi in 2 na hrbtku. Je pa malce bolj siten kot ponavadi, več bi se cartkal in tudi jokca kar precej. Zdaj jih čakamo samo še pri Gregiju. Upam, da jih dobi čimprej in zadevo z noricami opravimo enkrat za vselejuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
13.8.2009 12:14:10   
Anonimen
Aja...sem pozabla...če bi šlo bi dojila do kakega 6 meseca, vmes pa dodajala gosto hrano, da bi počasi pol nehala. Tak je bil plan, pa se je sfižiluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3670
13.8.2009 12:20:49   
Andrejka9386
Evo, da se še jaz javim po dooolgem času. Sicer vas vsak dan berem, ampak ni časa za pisat...
Včeraj smo imeli cepljenje in nove mere za seznam: 66cm in 7760g. Kar velik fant. Full rad je tako da se mu vse to vidi...ta aptamil user posted image
Za probat mu dam že tudi kakšno kašico... Tko po malem da se bo navadil. in sadje mu je všeč, pri zelenjavi pa se nekakko kremži user posted image Vegetarijanec zihr ne bo user posted image
Ravno danes sem dobila Tevine copatke. Sj ne morm verjet kak so lepi :D Sem pa kupila za zdaj da jih bo malo nosil, da mi ne bo potem preveč sezuval čeveljčke ko jih bo potrebno nosit. So pa res nenormolano lepi user posted image
Prosim povejte mi, kako naj malega pripravim, da bo vsaj zvečer preden zaspi hotel imeti dudo...ni šans da bi jo imel v ustih dlje kot 3 sekunde...Pa bi rada da bi jo imel vsaj za zaspat...ker ne zaleže druga, kot da dobi flaško in potem popije mogoč 5 kapljic mleka in je ok. Ampak se mi ne zdi pametno da ga takle vmes filam z mlekom, četudi je tako malo...Res ne vem kaj naj nardim... Danes grem še po Aventovo dudo, ker imamo zdaj vse od Mam, in glede na to da imamo flaške od Avent, upam, da bo tudi dudo sprejel...ne vem...Kaj pravite?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
13.8.2009 12:21:50   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
13.8.2009 12:24:15   
KatMat
jaz tudi do enga 6 meseca

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
13.8.2009 12:26:23   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: tea

Čist na hitro, ker Miha že protestira. Smo pridelali vodene kozeuser posted image , ampak vsaj zaenkrat v zelo blagi obliki. Ima 3 pikice na glavi in 2 na hrbtku. Je pa malce bolj siten kot ponavadi, več bi se cartkal in tudi jokca kar precej. Zdaj jih čakamo samo še pri Gregiju. Upam, da jih dobi čimprej in zadevo z noricami opravimo enkrat za vselejuser posted image
upam da bo cim prej mem!!

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
13.8.2009 12:28:35   
Dudica1
user posted image

jaz sem za simonov zaliv k dudi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Babe...pa zakaj niste pršle!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

A ima katera od Dudice telefonsko? Mogoče bi jo šli malo obiskat

Mi je pa tko žal da se nisva uspele videt user posted image da sm bla pol popoldne kr mal slabe volje...res je bil to edini dan ko sm pozabila mobi doma v stanovanju user posted image ...škoda res

Kej več povem zvečer ker perem na polno user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?