|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
13.8.2009 12:28:35   
Anonimen
Dej mu kako pleničko pred usta, da mu ne bo skoz ven padala. Ko zaspi, jo pa stran vzem. Mal ga moraš posilit z dudo. Naša je tud ni hotla, zdaj pa vleče ko Maggie SImpson.user posted image

(odgovor članu Andrejka9386)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
13.8.2009 12:29:26   
Blueeyes
spet jz... za kratek čas... cela norišnica... gaja mi zadnje dni dela probleme... zanč od 14h naprej sploh ni hotla jest, samo čaj je hotla pit, tko da sem si zvečer ob 20h sčrpala mleko in jo zbudila, da je vsaj tisto spila.. sploh ni hotla bit na joški... user posted image  sm mela rekord, v 3 minutah sm si načrpala 130ml user posted image  je kr brizgal vn na vse strani... user posted image  pol se je pa celo noč zbujala na 1-2 ure, sm bla čist gotova in neprespana... naslednji dan je tečnarla, ji ni blo nč všeč, ne previjanje, ne obalečnje, ne nošenje po rokah, nič... tud spat ni hotla.. tko ds sm bls utrujena k da bi ne vem kaj delala... dons je HB že bolje..

ji pa zdej že 3 dni dajen vsak dan po žličko laktoze v čaj, tko da zdej kaka vsak dan.. zanč je kakala po 7 dneh (to se mi še ni zgodilo, k je blo največ 4 dni)... je pa zdej brez rjovenja in matranja, tko da mi je prov cool ta laktoza

zdej pa šibam nazaj delat... pridejo greznico praznit, pa pred bajto mam 2 kubika drv za poštimat, pa ograjo bom mogla počas prebarvat k smo včeri dobil novo...

meša se mi - glava me že en teden boli... razbija po njej k da bi me en z macolo po njej tolkel... user posted image   sploh ne vem kaj nej naredim.. lekadoli nič ne pomagajo

drgač vas pa ne bom brala za nazaj k se mi ne da.. mogoče kdaj drugi... želim pa vsem ki ste mele RD vse najboljše, vse ki ste mele birme iskrene čestitke, za uspešno opravljene preglede juhu,...

Neposredna povezava do sporočila: 3677
13.8.2009 12:31:48   
Anonimen
Blueeyes...maš pa res norišnico. Daleron vzem. To menda lahko. Sem jaz jemala za šive.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3678
13.8.2009 12:39:07   
petra a
naše nove mere: velik 62 cm in težak 7050, obseg glavice 42 cm+prvo cepljenje

naslednji pregled in cepljenje 14.09.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
13.8.2009 12:44:41   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

naše nove mere: velik 62 cm in težak 7050, obseg glavice 42 cm+prvo cepljenje

naslednji pregled in cepljenje 14.09.

Kaki veliki dojenčkiuser posted image user posted image Naša se je zataknila pri 4800gr. in se komaj kej dvigne teža v 1 tednu. No, ampak sej imamo kmalu pregled, tko da sm mal bl pomirjena. Pa tud ona ne zgleda, da bi jo kej motl. Ne vem kdaj bomo mi na 7 kilah. Če bo šlo s tako brzino enkrat drugo leto...
Sem zlikala tetra plenice in majice. user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
13.8.2009 12:47:19   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: momacus

hvala ledenka vse o vozičku je na spletni http://www.taga.nl/intro.asp
ma so cene ajajaj 1700eur
lustno je...cena pa tud

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
13.8.2009 12:47:36   
Blueeyes
tud mi gremo bolj počas na 7 kg...mormo še prej 6kg premagat user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
13.8.2009 12:49:02   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jaz sem za simonov zaliv k dudi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Babe...pa zakaj niste pršle!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

A ima katera od Dudice telefonsko? Mogoče bi jo šli malo obiskat

Mi je pa tko žal da se nisva uspele videt user posted image da sm bla pol popoldne kr mal slabe volje...res je bil to edini dan ko sm pozabila mobi doma v stanovanju user posted image ...škoda res

Kej več povem zvečer ker perem na polno user posted image

ce pa ni nobena druga hotla....flaska te pa dobila ni...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
13.8.2009 12:54:19   
momacus
e ja katmat cena je prav ugodna user posted image zato pa upam da mi ga šenkajo. upanje ne stane ničuser posted image glasujte glasujte in še enkrat glasujte user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
13.8.2009 12:59:50   
lake
Dudica a ste že doma? A niste šli za en teden.

Blueeyes Preveč si izčrpana, zato te pa glava boli, probej več spit pa spat.

Men je pa še vedno mal slabo, ne vem kaj je to, upam da bo popoldan kej boljš, ker morm travo pokosit.

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
13.8.2009 13:00:59   
KatMat
mi mamo danes 5 kil... minus 200 g ki jih je glih kar sesrala

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
13.8.2009 13:02:06   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Men je pa še vedno mal slabo, ne vem kaj je to, upam da bo popoldan kej boljš, ker morm travo pokosit.

nisem izčrpana, pa dehidrirana tud ne... spijem zihr po 5l vode na dan... kosit morm pa tud jz še... sam čakam da se sonce mal skrije, k drgač me lahko fršlok zadane na soncu

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
13.8.2009 13:02:53   
Dudica1

ne za 5 dni smo šli...sej bomo za kakšen dan še šli konec avgusta user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
13.8.2009 13:05:31   
Blueeyes

ne za 5 dni smo šli...sej bomo za kakšen dan še šli konec avgusta user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  mi pa v septembru in okrotbru še kej dopusta user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
13.8.2009 13:06:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

Prosim povejte mi, kako naj malega pripravim, da bo vsaj zvečer preden zaspi hotel imeti dudo...ni šans da bi jo imel v ustih dlje kot 3 sekunde...Pa bi rada da bi jo imel vsaj za zaspat...ker ne zaleže druga, kot da dobi flaško in potem popije mogoč 5 kapljic mleka in je ok. Ampak se mi ne zdi pametno da ga takle vmes filam z mlekom, četudi je tako malo...Res ne vem kaj naj nardim... Danes grem še po Aventovo dudo, ker imamo zdaj vse od Mam, in glede na to da imamo flaške od Avent, upam, da bo tudi dudo sprejel...ne vem...Kaj pravite?

jest ga v tem času ne bi navajala na dudouser posted image  vsaj ne boš imela problemov z odvajanjem. mislim, da je tole z mlekom le trenutna faza, ki jo bo prej ali slej opustil. z dudo pa imaš lahko še nekaj težav....

Neposredna povezava do sporočila: 3690
13.8.2009 13:07:08   
Anonimen
dudica WB..

ma sem vsak dan mislila nate...daj povej, kako je bilo ? so bile kakšne reakcije po cepljenju ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3691
13.8.2009 13:07:31   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

nisem izčrpana, pa dehidrirana tud ne... spijem zihr po 5l vode na dan... kosit morm pa tud jz še... sam čakam da se sonce mal skrije, k drgač me lahko fršlok zadane na soncu

vreme in leta user posted image mene vedno boli glava pred spremembo vremena

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
13.8.2009 13:08:56   
ledenka

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  mi pa v septembru in okrotbru še kej dopusta user posted image

dopust... prepričujem mojega, da gremo čez kake 14 dni spet čez vikend v Portorož user posted image prej ne, ker se zarad prsta ne smem kopat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
13.8.2009 13:09:22   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

vreme in leta user posted image mene vedno boli glava pred spremembo vremena

mene na spremembo vremena boli gleženj, ker sem ga mela 5x zvitega (sm pa zdej k stara mama k čuti vse spremembe user posted image  user posted image )

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
13.8.2009 13:12:58   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

dudica WB..

ma sem vsak dan mislila nate...daj povej, kako je bilo ? so bile kakšne reakcije po cepljenju ?

user posted image

Super je blo...oba sta bla ful ful pridna in je blo toplo,voda čudovita lepa in topla...tudi Maj je malo čofotal....bolj malo ampak je,zato pa bomo še šli da ga bom dala malj dlje kot je bil do zdajuser posted image

Reakcij po cepljenju pa HB ni bilo...tako da upam da ga po drugih tudi ne bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
13.8.2009 13:15:04   
Dudica1
aja novih podatkov je ful ful...ne vem zakaj se jih ni nobena lotila obnavjatuser posted image ...tud men ne več če bo tole uspeluser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
13.8.2009 13:20:08   
Leela
Tole z mlekom zna biti problematično, ker se potem navadi tako zaspat. Vem iz izkušenj. Saj duda je tudi "problem" ampak po moje lažji. Probaj še z nukovo dudo. Ko dudo malo zagrabi mu jo probaj ven potegnit in bo on avtomatično povlekel nazaj.

oliva in tea čimprej naj otročki ozdravijo user posted image .

Luka je imel pri enem letu številko 19. Zdaj pri skoraj 4 pa 26. Jaz ne bom nič obutve naročvala. Tevice je imel pa tastarejši lani, ampak je veliko raje krokse nosil.

dudi WB.

Blueeyes preveč delaš. Ko poštimate se pa malo spočij.

Jaz bom tudi začela po 5 mesecu s kašico, samo toliko da se navadi požirat. Bom pa poklicala patronažno. Mi je pa že rekla, da se lahko gluten začne dajat takoj po 6 mesecu, da to lahko prepreči celiakijo, pri Lukatu pa nisi smel pred 8 mesecem, ker bi to lahko sprožilo celiakijo. user posted image , pa samo 3,5 let je razlike. pa ribe se lahko takoj uvede.
Tisto o tistih puncah, ki se tako dolgo dojita sem pa enkrat že gledala. To pa res ni normalno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
13.8.2009 13:21:27   
KatMat
sorcy

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
13.8.2009 13:23:51   
Leela
Grem si en kofe skuhat, moj prvi danes. Imam Lukca doma, zdajle spi. 3 dni sta se z atijem potepala in si je zaželel bit doma. Že od enajstih je zehal, zdaj je pa komaj zaspal.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
13.8.2009 13:25:57   
Leela

aja novih podatkov je ful ful...ne vem zakaj se jih ni nobena lotila obnavjatuser posted image ...tud men ne več če bo tole uspeluser posted image

ne vem kako bi to rešili, ker je res veliko dela s tem.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?