Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 12:28:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Dej mu kako pleničko pred usta, da mu ne bo skoz ven padala. Ko zaspi, jo pa stran vzem. Mal ga moraš posilit z dudo. Naša je tud ni hotla, zdaj pa vleče ko Maggie SImpson.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 12:29:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
spet jz... za kratek čas... cela norišnica... gaja mi zadnje dni dela probleme... zanč od 14h naprej sploh ni hotla jest, samo čaj je hotla pit, tko da sem si zvečer ob 20h sčrpala mleko in jo zbudila, da je vsaj tisto spila.. sploh ni hotla bit na joški... sm mela rekord, v 3 minutah sm si načrpala 130ml je kr brizgal vn na vse strani... pol se je pa celo noč zbujala na 1-2 ure, sm bla čist gotova in neprespana... naslednji dan je tečnarla, ji ni blo nč všeč, ne previjanje, ne obalečnje, ne nošenje po rokah, nič... tud spat ni hotla.. tko ds sm bls utrujena k da bi ne vem kaj delala... dons je HB že bolje.. ji pa zdej že 3 dni dajen vsak dan po žličko laktoze v čaj, tko da zdej kaka vsak dan.. zanč je kakala po 7 dneh (to se mi še ni zgodilo, k je blo največ 4 dni)... je pa zdej brez rjovenja in matranja, tko da mi je prov cool ta laktoza zdej pa šibam nazaj delat... pridejo greznico praznit, pa pred bajto mam 2 kubika drv za poštimat, pa ograjo bom mogla počas prebarvat k smo včeri dobil novo... meša se mi - glava me že en teden boli... razbija po njej k da bi me en z macolo po njej tolkel... sploh ne vem kaj nej naredim.. lekadoli nič ne pomagajo drgač vas pa ne bom brala za nazaj k se mi ne da.. mogoče kdaj drugi... želim pa vsem ki ste mele RD vse najboljše, vse ki ste mele birme iskrene čestitke, za uspešno opravljene preglede juhu,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 12:31:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Blueeyes...maš pa res norišnico. Daleron vzem. To menda lahko. Sem jaz jemala za šive.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 12:39:07
|
|
|
|
petra a
|
naše nove mere: velik 62 cm in težak 7050, obseg glavice 42 cm+prvo cepljenje naslednji pregled in cepljenje 14.09.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 12:44:41
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a naše nove mere: velik 62 cm in težak 7050, obseg glavice 42 cm+prvo cepljenje naslednji pregled in cepljenje 14.09. Kaki veliki dojenčki Naša se je zataknila pri 4800gr. in se komaj kej dvigne teža v 1 tednu. No, ampak sej imamo kmalu pregled, tko da sm mal bl pomirjena. Pa tud ona ne zgleda, da bi jo kej motl. Ne vem kdaj bomo mi na 7 kilah. Če bo šlo s tako brzino enkrat drugo leto... Sem zlikala tetra plenice in majice.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 12:47:19
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus hvala ledenka vse o vozičku je na spletni http://www.taga.nl/intro.asp ma so cene ajajaj 1700eur lustno je...cena pa tud
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 12:47:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
tud mi gremo bolj počas na 7 kg...mormo še prej 6kg premagat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 12:49:02
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jaz sem za simonov zaliv k dudi!!! Babe...pa zakaj niste pršle!!! IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A ima katera od Dudice telefonsko? Mogoče bi jo šli malo obiskat Mi je pa tko žal da se nisva uspele videt da sm bla pol popoldne kr mal slabe volje...res je bil to edini dan ko sm pozabila mobi doma v stanovanju ...škoda res Kej več povem zvečer ker perem na polno ce pa ni nobena druga hotla....flaska te pa dobila ni...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 12:54:19
|
|
|
|
momacus
|
e ja katmat cena je prav ugodna zato pa upam da mi ga šenkajo. upanje ne stane nič glasujte glasujte in še enkrat glasujte
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 12:59:50
|
|
|
|
lake
|
Dudica a ste že doma? A niste šli za en teden. Blueeyes Preveč si izčrpana, zato te pa glava boli, probej več spit pa spat. Men je pa še vedno mal slabo, ne vem kaj je to, upam da bo popoldan kej boljš, ker morm travo pokosit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 13:00:59
|
|
|
|
KatMat
|
mi mamo danes 5 kil... minus 200 g ki jih je glih kar sesrala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 13:02:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Men je pa še vedno mal slabo, ne vem kaj je to, upam da bo popoldan kej boljš, ker morm travo pokosit. nisem izčrpana, pa dehidrirana tud ne... spijem zihr po 5l vode na dan... kosit morm pa tud jz še... sam čakam da se sonce mal skrije, k drgač me lahko fršlok zadane na soncu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 13:02:53
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica a ste že doma? A niste šli za en teden. ne za 5 dni smo šli...sej bomo za kakšen dan še šli konec avgusta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 13:05:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica a ste že doma? A niste šli za en teden. ne za 5 dni smo šli...sej bomo za kakšen dan še šli konec avgusta mi pa v septembru in okrotbru še kej dopusta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 13:06:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 Prosim povejte mi, kako naj malega pripravim, da bo vsaj zvečer preden zaspi hotel imeti dudo...ni šans da bi jo imel v ustih dlje kot 3 sekunde...Pa bi rada da bi jo imel vsaj za zaspat...ker ne zaleže druga, kot da dobi flaško in potem popije mogoč 5 kapljic mleka in je ok. Ampak se mi ne zdi pametno da ga takle vmes filam z mlekom, četudi je tako malo...Res ne vem kaj naj nardim... Danes grem še po Aventovo dudo, ker imamo zdaj vse od Mam, in glede na to da imamo flaške od Avent, upam, da bo tudi dudo sprejel...ne vem...Kaj pravite? jest ga v tem času ne bi navajala na dudo vsaj ne boš imela problemov z odvajanjem. mislim, da je tole z mlekom le trenutna faza, ki jo bo prej ali slej opustil. z dudo pa imaš lahko še nekaj težav....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 13:07:08
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica WB.. ma sem vsak dan mislila nate...daj povej, kako je bilo ? so bile kakšne reakcije po cepljenju ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 13:07:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lake Men je pa še vedno mal slabo, ne vem kaj je to, upam da bo popoldan kej boljš, ker morm travo pokosit. nisem izčrpana, pa dehidrirana tud ne... spijem zihr po 5l vode na dan... kosit morm pa tud jz še... sam čakam da se sonce mal skrije, k drgač me lahko fršlok zadane na soncu vreme in leta mene vedno boli glava pred spremembo vremena
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 13:08:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica a ste že doma? A niste šli za en teden. ne za 5 dni smo šli...sej bomo za kakšen dan še šli konec avgusta mi pa v septembru in okrotbru še kej dopusta dopust... prepričujem mojega, da gremo čez kake 14 dni spet čez vikend v Portorož prej ne, ker se zarad prsta ne smem kopat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 13:09:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lake Men je pa še vedno mal slabo, ne vem kaj je to, upam da bo popoldan kej boljš, ker morm travo pokosit. nisem izčrpana, pa dehidrirana tud ne... spijem zihr po 5l vode na dan... kosit morm pa tud jz še... sam čakam da se sonce mal skrije, k drgač me lahko fršlok zadane na soncu vreme in leta mene vedno boli glava pred spremembo vremena mene na spremembo vremena boli gleženj, ker sem ga mela 5x zvitega (sm pa zdej k stara mama k čuti vse spremembe )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 13:12:58
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* dudica WB.. ma sem vsak dan mislila nate...daj povej, kako je bilo ? so bile kakšne reakcije po cepljenju ? Super je blo...oba sta bla ful ful pridna in je blo toplo,voda čudovita lepa in topla...tudi Maj je malo čofotal....bolj malo ampak je,zato pa bomo še šli da ga bom dala malj dlje kot je bil do zdaj Reakcij po cepljenju pa HB ni bilo...tako da upam da ga po drugih tudi ne bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 13:15:04
|
|
|
|
Dudica1
|
aja novih podatkov je ful ful...ne vem zakaj se jih ni nobena lotila obnavjat ...tud men ne več če bo tole uspel
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 13:20:08
|
|
|
|
Leela
|
Tole z mlekom zna biti problematično, ker se potem navadi tako zaspat. Vem iz izkušenj. Saj duda je tudi "problem" ampak po moje lažji. Probaj še z nukovo dudo. Ko dudo malo zagrabi mu jo probaj ven potegnit in bo on avtomatično povlekel nazaj. oliva in tea čimprej naj otročki ozdravijo . Luka je imel pri enem letu številko 19. Zdaj pri skoraj 4 pa 26. Jaz ne bom nič obutve naročvala. Tevice je imel pa tastarejši lani, ampak je veliko raje krokse nosil. dudi WB. Blueeyes preveč delaš. Ko poštimate se pa malo spočij. Jaz bom tudi začela po 5 mesecu s kašico, samo toliko da se navadi požirat. Bom pa poklicala patronažno. Mi je pa že rekla, da se lahko gluten začne dajat takoj po 6 mesecu, da to lahko prepreči celiakijo, pri Lukatu pa nisi smel pred 8 mesecem, ker bi to lahko sprožilo celiakijo. , pa samo 3,5 let je razlike. pa ribe se lahko takoj uvede. Tisto o tistih puncah, ki se tako dolgo dojita sem pa enkrat že gledala. To pa res ni normalno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 13:21:27
|
|
|
|
KatMat
|
sorcy
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 13:23:51
|
|
|
|
Leela
|
Grem si en kofe skuhat, moj prvi danes. Imam Lukca doma, zdajle spi. 3 dni sta se z atijem potepala in si je zaželel bit doma. Že od enajstih je zehal, zdaj je pa komaj zaspal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 13.8.2009 13:25:57
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 aja novih podatkov je ful ful...ne vem zakaj se jih ni nobena lotila obnavjat ...tud men ne več če bo tole uspel ne vem kako bi to rešili, ker je res veliko dela s tem.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?