|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
12.8.2009 21:03:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samsa - a zdej hodjo spat ob 20h zarad tega?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1401
12.8.2009 21:05:02   
Samsa
ne vem - vprašaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče bi pa pomagalo - iti ob 8 ih spat in se zbuditi naslednji dano ob 8 - 9 ih user posted image user posted image

Jaz sem zgleda prehitro vstajala pri Lari in zdaj imam user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
12.8.2009 21:06:56   
Anonimen
Jaz sem vsak večer mrknila pred tvjem, zjutraj sem se ponavad zbudila ob 6h, vstala, šla napista kej na rr, pol pa nazaj spatuser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1403
12.8.2009 21:09:21   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jaz sem vsak večer mrknila pred tvjem, zjutraj sem se ponavad zbudila ob 6h, vstala, šla napista kej na rr, pol pa nazaj spatuser posted image

no vidiš, zdaj si Lukca naučila, da mora spati brez prestanka do 8-ih user posted image
Jaz bi rabila recept za obstoječe dete - torej Laro, da bi spala malo dlje kot do 5.53 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
12.8.2009 21:12:11   
Anonimen
Kaj pa če greš ti spat v dnevno? Pa mala spi sama v spalnici?

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1405
12.8.2009 21:14:14   
Samsa

Kaj pa če greš ti spat v dnevno? Pa mala spi sama v spalnici?

bom enkrat probala, sam bo ziher tako tulila, da bodo sosedi klicali CSD user posted image

Saj enkrat do osnovne šole bo pa mogoče bolj dolgo spala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
12.8.2009 21:16:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

sem mislila,da boš napisala,da si tiuser posted image .............

no pa sem dočakala spanje po 14 mesecih.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj bi bla, sam vseen zdej k bova upam začela gradit naslednje leto, bi bla rada v kako pomoč - sej veste, nekdo mora tud komandirat user posted image user posted image user posted image  in noseče komandantke si prav gotovo nben ne želiuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1407
12.8.2009 21:23:38   
Anonimen
lunca - kako sta pa pol hišo gradila - en projekt sta morala met - sej tud tipske dobiš pri arhitektih al lahko še kje drgje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1408
12.8.2009 21:33:39   
Samsa
Grem jaz user posted image user posted image user posted image ... želim vam mirno in lahko noč in da boste videle čimveč meteroskega dežja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
12.8.2009 21:34:25   
Anonimen
Jaz bi pa počakala, sam je ful oblačno, pa ne vem, če se bo sploh kej vidlo

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
12.8.2009 21:41:26   
Anonimen
"plovi, plovi, plovi mala barka, a u barci čiribiribela..."

Trikrat lahko ugibrat od kje mi to?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1411
12.8.2009 21:45:32   
Anonimen
Evo moj 5501. post

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1412
12.8.2009 21:58:27   
Anonimen
5503.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1413
12.8.2009 22:10:16   
Anonimen
lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1414
12.8.2009 22:14:24   
Anonimen
da nobena več ne reče, da naša tema zamira - sej ni čudno - mam že eno uro monologe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1415
12.8.2009 22:16:47   
lunca14

lunca - kako sta pa pol hišo gradila - en projekt sta morala met - sej tud tipske dobiš pri arhitektih al lahko še kje drgje?

.........midva sva mela adaptacijo,to so bili še časi,ko se je še dalo,sedaj pa to ni več možno,sva bila sama arhitekta

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
13.8.2009 9:07:17   
lunca14
Dobro jutro zaspanke in zaspančki,in dober dan tistim ,ki delate,kar koliuser posted image ,naya in samsa,zvečer se vama nisem utegnila pridružit,ker sem,dala maja spat ob 22,in potem se morava še pocrkljat in je to trajalo,potem pa vaju ni blo več.Sedaj ,ko je poletje,naši otroci,hodijo spat bolj pozno,a bodo morali to kmalu spremenit zaradi šole.Lun je spet spal lepo do treh zjutraj se je mal pojokal,in spal po 5.30,se spet mal pojokal in zaspal do 7 zjutraj,ampak,kaj ,ko sva mela z majem spet letanje do wc-ja,je bruhal,ma ne vem,kaj sem jaz komu kaj naredila,da mam skoz to bruharijo na tapeti,zdej,mam ,pa že dostuser posted image user posted image .
Drugače je zdej,kr v redu,bomo vidli,al ma še drisko,al je blo samo bruhanje.Skratka lepo se mejte,na tako lep sončen dan,ki že diši po jeseniuser posted image ,prehitro bo minilo poletje.PA,pa,pa,pa,pa,pauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
13.8.2009 10:09:55   
lunca14
aleksandra,ku,kuc,vidim,teuser posted image user posted image ...........kako,si kaj,a,ti lovro spet dela vragolije?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
13.8.2009 10:10:54   
lunca14
Evo,me maj preganja iz računalnika,ker bo gledal risanko,pa,pa

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
13.8.2009 10:33:38   
aleksandra silvija
Saj sem tukiuser posted image

Danes sem si šla delat blond pramene. Doma.
Imam barvo dobrih 30 minut na glavi, ugotovim, da je zmanjkalo vode.
Halo!

letela sem dol v klet, voda še čiso malo tekla in sem si poskušala lase sprat, nato pa še z litrom in pol plastenke.

Rezultat?
Katastrofa
Flekasta oranžna barva. Že prameni mi očitno niso uspeli, nato prehitro spirala, pa še ostalo me je gor šampona, ker ga nisem mogla sprat.
Ob 12-ih čakam mojo frizerko, da rešuje, kar se rešiti da.

pri nas zmanjka vode ene parkrat na teden.
Sem klicala našega oskrbnika vode in jih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laufal mi je pralni stroj, pomivalc, kuhala naj bi kosilo, lasje....... potem pa ko voda priteče, je tolk peska, da je treba vse pipe odšrafat, očistit WC kotliček....mah sem jezna in grozno izgledam...otroc se mi smejiji

NYA___ti si prava umetnica. morala bi odpret s.p. in prodajat svoje stvaritve.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
13.8.2009 10:35:39   
aleksandra silvija
Aja. Naš mali spi.
je bil buden od 2-4. user posted image

Pas dobro, lahko vsaj sedaj v miru objokujem svojo frizurouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
13.8.2009 10:44:35   
Samsa
Daaan user posted image

Ajej, AS - ti sploh ne zavidam.... saj ti bo porihtala frizuro. Samo oprosti, res sem se morala malo nasmejat, ker si sploh ne morem predstavljat, kaj bi bilo, da se to meni zgodi.

Lunca user posted image user posted image user posted image  za Maja, da čimprej mine

Lara ima spanje pravičnega, jaz pa visim tukaj

Neposredna povezava do sporočila: 1422
13.8.2009 10:47:57   
Samsa
aja, en kofi bi se prilegel, ne? user posted image

user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
13.8.2009 10:54:49   
aleksandra silvija
Joj, Samsa--tale kofe tako prija...mmmmm. Si ga grem res skuhat.

Koliko časa Lara spi tak čas?

Ti se kar smej, saj je smešno. Vsj za druge. še meni je malo, ampak čisto malouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kako sem začela tulit, ko sem ugotovila, da ni vode in kako sem nadrla našo komunalo. So se tudi oni očitno smejali. Sem jim rekla, da mi stroji laufajo, da sem si dala barvo na lase....ojoj, trapa.

Lunca---za Maja:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
13.8.2009 10:57:52   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Koliko časa Lara spi tak čas?

Ti se kar smej, saj je smešno. Vsj za druge. še meni je malo, ampak čisto malouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kako sem začela tulit, ko sem ugotovila, da ni vode in kako sem nadrla našo komunalo. So se tudi oni očitno smejali. Sem jim rekla, da mi stroji laufajo, da sem si dala barvo na lase....ojoj, trapa.

Odvisno - včasih 1 h, včasih 1,5 h  - pol še pa popoldan 1 h ali 1,5 h ( včeraj je samo 15 min in je bila čisto adijo zvečer)

Oprosti, sam spet se smejim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.