Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 16:05:11
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Maju je vrtčevski otrok,v času vrtca vrgel kamen v očala in so se poškodovala,morali smo zamenjati šipce,strošek je okvirno okrog 50 evrov,ali naj prosim starše tega otroka ,da povrnejo stroške,ali ne? Prosim za odgovore,ker sem v dilemi,ne bi bila rada tečna mami,po drugi strani,pa ni tako malo,in verjetno se bo to zgodilo še kdaj.Če bo moj kaj zašuštral,se bom čutila odgovorna,da za to midva odgovarjava. A pa starši od tega otroka to vedo? Ker če vedo, pa so se nardili francoze , bi jaz rekla, da ja - če pa ne vedo, pa poprosi vzgojiteljico, da jih o tem obvesti in boš videla, kako se bodo stvari razpletle točno tako bi jaz naredila, ker jaz sem sama imela zelo podoben problem v OŠ ( samo, da mi je potem sošolec vrnil denar za očala )
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 17:08:00
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Frzura---imam čokoladno barvo, še postrižena-KONČNO! in vsaj približno urejena. TAko da se lahko samo še smejm. Ker je res , ko ugotoviš, da imaš polno glavo barve in nič vode--ajaej Lunca-glede očal--tako kot je napisala Nya. Najprej do vzgojiteljice. Nya---V Lj ima ena atelje. Prodaja svoj unikaten nakit, rutke.... Se mi zdi, da bi ti lahko imela svojo internetno trgovino. Kaj pa je tista slika, kise suši na vrvi? Unikatno poslikana posteljnina? Lahko bi prodajala unikatno poslikane kose pohištva--saj veš, staro spremeniš v novo. Mislim, da bi to bilo naravnost super. Lahko bi ti šla komu poslikat otroško sobo, v kakšnem trgovskem centru otroški kotiček---samo razmišljam.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 17:15:56
|
|
|
|
RMRM
|
Dan! Ojoj, AS, si pa res imela smolo. No, glavno da imaš sedaj lepo frizuro . Nya, res si umetnica Samsa - hellooooooooooooooooooooooo. Lunca, tko kot so ti svetovale. Do vzgojiteljice. Čeprav če so starši tisti "tapravi", ne bo nič zaleglo. Pred leti je bilo pri nas podobno. Ko je bil Mark še v vrtcu, so bila očala non stop v popravilu, (zato sem ti svetovala optika čim bližje, ker boš stalna gostja tam ) in ko se je to že ene 3ič zgodilo, sem šla do vzgojiteljice, pol sem pa še staršem rekla in rezultat - ful dolgo me je tist oči grdo gledal, ker sem si dovolila rečt da povrnejo stroške. Je stal za tem, da so to pač otroci . Mu je pa ta otrok stopil na očala. Tko da čist odvisno od staršev, marsikaj doživiš, res . Stroškov pa tko al tko ni nihče povrnil.
< Sporočilo je popravil RMRM -- 13.8.2009 17:17:34 >
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 17:16:32
|
|
|
|
RMRM
|
Nya - AS ti je dala ful dobro idejo
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 18:47:13
|
|
|
|
lunca14
|
Ja starše sva obvestila,no sva najprej povedala vzgojiteljicam,te so rekle,da bodo obvestile starše,pa se je iskazalo,da jih niso,tako,da me je potem mami ,klicala po telefonu,in rekla,ja ,da ni problema in bo plačala za stroške.Upam,da sem storila prav,ker tisto,kar otrok naredi,smo starši odgovorni za njihova dejanja do 18 leta,potem pa sami.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 18:55:05
|
|
|
|
lunca14
|
as.............super za frizurco,sam,da ti je všeč,da si zadovoljna
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:04:15
|
|
|
|
Anonimen
|
a_s - fajn za frizuro, še dobr, da ni blo vode - si vsaj do frizerja prišla - viš, v vsaki slabi stvari nekaj dobrega
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:07:18
|
|
|
|
lunca14
|
Čer punci as. in naya
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:09:00
|
|
|
|
Anonimen
|
tole je blo moje diplomsko delo
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:13:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pa slikalana morju v Nerezinah in ker je bilo platno tko veliko, ga nisem mela kam napet, pa sm ga obesila na vrv, pa na vsaki strani prtrdila na nadstrešek.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:14:06
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya tole je blo moje diplomsko delo ...to,mi je blo najbolj všeč,in kaj predstavlja,in kje hraniš to delo?Zdej,ko boš delala v šoli,boš mela likovno vzgojo,ali boš v podaljšanem ?
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:16:04
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Sem pa slikalana morju v Nerezinah in ker je bilo platno tko veliko, ga nisem mela kam napet, pa sm ga obesila na vrv, pa na vsaki strani prtrdila na nadstrešek. ...........še dobro,da ni začel dež padat ,ali pa bi blo potem še bolj abstraktno delo .............no,res,kje ga hraniš zdej,si ga uokvirila,ali je ostal na faksu?
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:17:26
|
|
|
|
lunca14
|
...........vidim,da sta pobegnile,jaz pa tud moram it ven ,pečemo čevape,pa sem samo zakurila,da bo žerjavica,zdej pa akcija,čevapi pa čebula
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:17:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Mam tud video nastanka, sam bi trajalo 158 minut, da ga shrani.si naloži. Pa vam raj fotke nalimam - bo hitreje. in še detajl
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:18:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya Sem pa slikalana morju v Nerezinah in ker je bilo platno tko veliko, ga nisem mela kam napet, pa sm ga obesila na vrv, pa na vsaki strani prtrdila na nadstrešek. ...........še dobro,da ni začel dež padat ,ali pa bi blo potem še bolj abstraktno delo .............no,res,kje ga hraniš zdej,si ga uokvirila,ali je ostal na faksu? je blo pod streho delo pa hranim na omari, ker ga nimam kam dat
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:24:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Nya---V Lj ima ena atelje. Prodaja svoj unikaten nakit, rutke.... Se mi zdi, da bi ti lahko imela svojo internetno trgovino. Kaj pa je tista slika, kise suši na vrvi? Unikatno poslikana posteljnina? Lahko bi prodajala unikatno poslikane kose pohištva--saj veš, staro spremeniš v novo. Mislim, da bi to bilo naravnost super. Lahko bi ti šla komu poslikat otroško sobo, v kakšnem trgovskem centru otroški kotiček---samo razmišljam. ja se strinjam, sej zato bom nardila še en album na FB, pa da vidimo - mogoč pa res kej prodam, nikoli se ne ve
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:30:41
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Čeeer. Spet sem tu. Lunca---dober tek. sam, a ni dežja pri vas? Nya---umetnica, si, ni kaj! Vsekakor bi bila škoda, da ustvarjaš samo zase. Kaj pa kakšno umetniško društvo, morda bi svoja dela lahko oglaševala preko kakšne domače turistične organizacije? Morda bi stopila do knjižnice in jim ponudila kakšno sliko za razstavo? Saj sama ne vem, kako to gre, ampak razmišljam, kako bi prišla na trg, kako bi te poznali. Morda za začetek kakšni trgovini z darili, z umetnostjo pokažeš svoje izdelke, se predstaviš. velja poskusiti. Meni se zdi naravnost škoda, da bi delala samo v šoli--pa ne me narobe razumet! Delo v šoli se mi zdi fantastično. Ampak nekdo, ki tako ustvarja, bi moral s tem tudi služiti.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:31:03
|
|
|
|
Anonimen
|
in spet nikogar
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:34:44
|
|
|
|
Anonimen
|
a_s - sam je težko, res - bi morala met lani eno razstavo, pa sem jo prestavila za nedoločen čas - upam, da ne bo predolgo trajalo - sem naredila par skic, pa jih moram realizirat v tehniki suhe igle.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:35:06
|
|
|
|
lunca14
|
ku,ku,še ni dobra žerjavka,tamaledva se pa podita zunij,in ne pri nas nič več ne pada..........dej no naya,povej,kaj predstavlja ta slika?
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:35:34
|
|
|
|
Anonimen
|
čer čer a_s in če je še kdo tle
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:37:36
|
|
|
|
lunca14
|
neki,ven meče,kaj,pa je blo narobe ,da ni šla rastava skozi?
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:39:06
|
|
|
|
lunca14
|
jaz sem tu
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:39:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Slika predstavlja prehod iz realnosti v abstrakcijo, je pa povzetek mojega študija - če dobro pogledaš, boš videla stol, pa kozo za dilo, pa par predmetov, ki tud ponazarjajo študentsko življenje
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 13.8.2009 20:40:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 neki,ven meče,kaj,pa je blo narobe ,da ni šla rastava skozi? ma pomanjkanje časa - ker moram matrice dodelat, pa odtisnit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.