Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No nobene več gor, še K.tja je začela neki zgodej spat hodt, tko da grem jst tud počas v pojstlo. Lahko noč vsem! evo, sem že pokonci Oskar je potreboval čas, da je zaspal, jaz pa z njim v mižalčke! zdajle se je Urban zbudil za dojenje in sem šla na wc ter opazila, da je računalnik še vedno prižgan,... pa se nisem mogla upreti skušnjavi, da vas še preberem! seveda imam oči čisto zapacane, komaj gledam ja, petrazg, kakšne slikice za nas, ki se nismo mogle udeležiti kofetka! ko si omenila ta velik Mercator (hipermarket, v Dravljah?)... tam je tudi luštno igriše (samo škoda, ker je tako odprto in zraven celovška...) ledenka, meni so pa kilce nazaj gor začele,... pa nekaj mi slabo postaja,... upam, da ni cuker. moram začeti z zdravo prehrano spet! tubby, se slišimo potem septembra? pokica_ jutri (danes) pa pestke, da bo s cepljenji vse bp! mi imamo v četrtek (ampak za rota virus sem se odločila, da ga ne bom cepila) momacus, tole z alergijo pa nič prijetno! da jo čimprej preraste! pri nas je Urbanček tudi ves flekast, ampak od komarjev (so ga popikali v zooju ) zeham, torej hitim nazaj v posteljo. upam, da prijetno spite!
|