Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 12:00:35
|
|
|
|
ledenka
|
malega je varuška peljala na sprehod da gre dete vsaj malo ven, ker sicer je samo noter zaprt, bogi revež. so mi previli moj prst in počasi se celi... ampak res počasi. eh.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 12:06:19
|
|
|
|
KatMat
|
kolk dajes za varusko?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 12:10:57
|
|
|
|
zoja10
|
Dobro jutro,.... jaz sem še kar dobre volje, mati pa mi kuhajo polento za mleko, jo bom kr celo kilo pojedlo, jo obožujem,....zarad mleka seveda Taja se je danes drugič od kar je na svetu ob 3 se zbudila, oz je tok mahala in migala da sm jo kr mal podojila pol je pa lepo spankala nazaj,... Sem si naročila teva japonkice na superge.si sam so mi mal premajhni, zdej pa nazaj pošiljam, so pa ful lepi in kvalitetni seveda,... je vse od teve -40% na tej strani,...mi ni treba s hiše, pa še poštar je simpatičen
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 12:13:42
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kolk dajes za varusko? 5 na uro do 2 uri, 4, če e več. Je pa to čez Sezam
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 12:35:47
|
|
|
|
KatMat
|
sej to pa ni drago
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 12:37:04
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 Dobro jutro,.... jaz sem še kar dobre volje, mati pa mi kuhajo polento za mleko, jo bom kr celo kilo pojedlo, jo obožujem,....zarad mleka seveda Taja se je danes drugič od kar je na svetu ob 3 se zbudila, oz je tok mahala in migala da sm jo kr mal podojila pol je pa lepo spankala nazaj,... Sem si naročila teva japonkice na superge.si sam so mi mal premajhni, zdej pa nazaj pošiljam, so pa ful lepi in kvalitetni seveda,... je vse od teve -40% na tej strani,...mi ni treba s hiše, pa še poštar je simpatičen
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 12:47:33
|
|
|
|
momacus
|
tudi jaz sem naročila na superge.si, ampak za , tokrat :) drugače pa sem že parkrat zase in sem bila vedno 100% zadovoljna
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 13:01:45
|
|
|
|
poka3
|
ja hvala punce ste me prov pomirile. očitno je tale moja pediatrinja res malo čudna. na prvem pregledu ji je dala daktarin gel za glivice, ker je kao imela glivice ( bel jezik, nobenih razpok na sluznici). sta mi tašča - zdravnica in nato še patronažna potrdile, da to sploh niso glivice... no mal sem jezna sama nase, ker sem že podpisala izjavo o izbranem zdravniku. sej drugače je tale pediatrinja izredno prijazna sam.... grem mal ven vozičkat... KatMat kje si naročila tevice, jst bi jih tud
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 13:08:27
|
|
|
|
momacus
|
poka3[i] za tevice pojdi na superge.si
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 13:13:23
|
|
|
|
Anonimen
|
poka - marija pomagaj kakšna P - j**** prijaznost če je ženska čisto mimo. Meni prijaznost drugače popolnoma nič ne šteje, važno da so profesionalni, da vedo kaj delajo predvsem pa da znajo pravilno reagirat. Daktarin krema - si jo peljala k zdravniku, ker ti ni jedla, pila, slabo spala, veliko jokala ? Ker to so posledice glivic in so zares nadležne. Za kaj drugega ga jest ne bi uporabljala, ali kar nekaj za vsak slučaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 13:14:05
|
|
|
|
Anonimen
|
tevice - evo jest sem jih pokupila za celo družino, tako da pohitite da vam še kaj ostane
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 13:15:21
|
|
|
|
tubby
|
hello učer sva kr zaspala kaj češ če grejo otroci pozn spat pol pa crknjenapadeva še midva k.tja septembra velja, če jaz pozabim pa me ti rufni, ok? Tanja mi smo mel težave z enim učkom pri starejši hčerki celo leto. ni pomagalo ne mleko ne kapljice, skoz se je ponavljalo. pol so rekl da gre za zožan solzevod, pa da naj gremo na nek poseg. nismo šli. ko pa smo šli na morje se je zadeva uredila sama od sebe od takrat je blo ok-pravi čudež tole morje danes sva mela pregled za kolke, sigurn je bla še kakna majčica tam? ZD Šiška?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 13:17:12
|
|
|
|
momacus
|
tubby morje je tako polno vseh možnih kemikalij da ni šans da ena ne pomaga
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 13:20:56
|
|
|
|
tubby
|
Nekaj je tudi v zraku če pomaga vse živim boleznim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 13:22:05
|
|
|
|
momacus
|
ja tubby povsod je nekaj
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 13:41:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ima pa enga učka prehlajenga, pa ne vem, a je treba to kej ukrepat, al se bo samo od sebe zrihtalo? Urban je tudi imel solzice iz enega očesca pa mucke okrog nalepljene pa sem nakapala svoje mleko na gazico in mu obrisala... takoj dobro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 13:53:31
|
|
|
|
Tanja_
|
Sem ji že dvakrat s fiziološko umila in je že ful bolš.Počas moram začet prat oblačila za na morje.Pa sploh ne vem,kako naj se tega lotim,da bo suho do sobote,ker Hanine stvari skor vsak dan perem, k jo tolkrat preoblečem.Najbolš bi blo,če bi ji še par bodijev kupila, ampak se mi trapast zdi le za 14 dni kupovat kratke rokave...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 13:54:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus tanja ne umivaj otroku očes z mlekom !!! je res da sprva zgleda boljše , ampak mleko je idealna hrana za bakterije - povedal oftalmolog, pa tudi kamilic ne uporabljaj kr so preveč agresivne! najbolje sterilna fiziološka in sterilna gaza. vsakič ko je kaj v učku očistiš.tako sm delala jaz in se je pozdravilo!!! včasih recepti stare mame niso dobri vidiš, na tole pa nisem pomislila,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 13:59:52
|
|
|
|
Anonimen
|
tubby, a za pregled kolkov čakaš? Urban ima 1. septembra ob 11.10 - bom točno takrat na vrsti??? tel. sem si zapisala. hvala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 14:12:12
|
|
|
|
tubby
|
ne je že bil danes na vrsti ob 8h in je bil takoj na vrsti. imajo v kleti ker prenavljajo 2. štuk. Pa ful je blo še mamic k sva pršla ven. naročeni skor na 5 min. Sm misla če je katera s foruma tam?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 14:13:08
|
|
|
|
zoja10
|
bom jim pisala na superge.si da naj mi dajo kakšn procent ker sm jim reklamo nrdila jaz sem si japonke naročila(vijola), sem jih sam pomerla so fantastične sam še št. tapravo da dobim,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 15:08:32
|
|
|
|
petrazg
|
Evo, kopalnica se sveti, kosilo smo pojedli, malček nahranjen , sedaj spi... Razmišljam katera soba je naslednja potrebna genaralke... katera je bolj... Pregled kolkov - mi smo ga že imeli in mi je bilo full hecno al pa čudno kakor vzameš. Naš Luka je imel en kolk 1a, drugega 1b. Priporočilo ljub. pediatrinje in patronažne - široko povijanje. Jaz ga nisem niti enkrat previla široko. Potem naju je pa zdravnica, ki gleda kolke, full pohvalila, kako sva bila pridna da sva se široko povijala in da malo katera mamica tako lepo popravi kolke... No, da še povem da široko ga nisem povijala, ker je bilo pri Anžetu identično, 1a, 1b - pa mi je celjska pediatrinja rekla, da ga naj ne povijam široko, ker so takšne nove ugotovitve... naj bi napačno široko povijanje naredilo več škode kot koristi... Ma, meni se včasih zdi, da živim v 2 različnih drežavah, kjer vsaka fura svoj nčin zdravstva... Lina... zapravljivka Tanja... super, da se očka popravlja. Poka... To je pa kriza, ta tvoja pediatrinja. A se je ne da zamenjat? Meni je tale njena metoda privezovanja čudna, da pa kar da kremico za glivice še pa bolj. Daktarin je meni dala pediatrinja enkrat , ko smo imeli sum na sor v ustkih (takšne bele pikice), pa se jasneje izkazalo da samo 3 zobek prehiteva 2. Mogoče je mislila, da ima sor... zdej če so pa sor glivice pa nimam pojma. Ker sor je dokaj pogost pri dojenčkih...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 15:32:03
|
|
|
|
lake
|
Sm pršla mal pogledat, mam tud jst dons generalko, pol bajte je že, še pol.Je bla Taja pridna pa je spala zdele cele dve uri, bližje kot sm bla s sesalcem, bolj je spala. Petrazg Še kopalnica tud manjka za pomit, prideš še k men? Nafutram Tajo, pa grem naprej Fato špilat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 15:35:36
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: poka3 pa nama je rekla naj jo priveževa. prvič ne vem sploh kako bi to izvedla, ker če bi jo privezala za nogice to seveda ne bi pomagalo, bi jo morala še vsaj še na enem mestu???? v glavnem sem prav malo slabe volje. me pa zanima, pče je kakšna od vas dobila podoben nasvet oz. zahtevo privezovanje in kako za vraga naj bi to sploh zgledalo??? To pa prvič slišim. Zalaga se jih prvi mesec, potem so pa itak prej ali slej vsi dovolj močni, da se v spanju naštimajo kot jim ustreza. Moja tudi konča na hrbtu z rokicami pri obrazku, pa kaj potem. Dojenje - mi smo nekje med 2.5 in 3 urami... kdaj pa ponoči tudi na 2 uri - se zbudi in nimam energije, da bi jo uspavala drugače kot v leže Kilaža - nimam pojma, ker je že 3 tedne od pediatra... naslednji pregled pa šele 24.8. Bi me pa ful čudilo, če bi bila kaj krepko čez 5 kg. Po moje smo tam tam. Je pa res, da smo bolj s konca maja, v 3 tedni pa naši že lahko kar pridobijo. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat uuu dons mam pa njgovo kartico!!!ga bom oglobila.... a jo je pri selitvi k mami pozabil IZVIRNO SPOROČILO: poka3 no mal sem jezna sama nase, ker sem že podpisala izjavo o izbranem zdravniku. sej drugače je tale pediatrinja izredno prijazna sam.... Pa kaj, saj imaš pravico menjati, samo najti moraš eno, ki bi vzela. Jaz sem pri starejši menjala, ko je bila stara 9 mesecev... pa še mi je žal, da nisem, ko je imela 3 mesece in sem ugotovila, da izbrana P ni to, kar potrebujem - enostavno mi ni vzbujala nobenega zaupanja. Potem pa sem bolj in bolj razmišljala o tem, kaj bi bilo, če bi zbolela, jaz pa pri P, ki ji ne zaupam... in sem zamenjala. In sem sedaj super zadovoljna. Komplicirali pa niso. Nova je v ZD, kjer imam že osebno zdravnico in G, pa sem rekla, da zaradi tega. Pa je bilo konec zgodbe.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 17:50:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
sem vas samo na hitro prišla pozdravt... sej nimam časa zdej, k zunaj delava novo ograjo.. si bom vzela zvečer kej časa in kej napisala... brala vas pa najbrž ne bom za nazaj k ste prave čveke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?