|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
12.8.2009 13:13:39   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Tulpek, ko boš naredila seznam, me malo pouči o tvojih kraticah, da bom vedela, za kaj se greuser posted image da ne bom kje kaj narobe objavila....

Pod seznamom imaš legendo:
Objava; kategorije: septembrke - S, avgustovke - A, rodili smo- RS, oktobrke - O

Jaouser posted image ni da niuser posted image user posted image user posted image

Baby blue veliko užitkov ob sestavljanju in pripravljanjuuser posted image Sedaj boš pa lahko veselo cunjice zlagala.

Punce, da se ga ne boste preveč napileuser posted image user posted image Jaz pa že dva dni veselo papcam neke čokoladne bonbone, ko se iz njih tko fino ven pocediuser posted image Ne vem ali je liker ali kaj. Se jim ne morem upret. Sem si dala limit-3 na dan. Ma so dobri.user posted image

Zdej grem pa počasi kuhat. Bosta kmalu dva sestradanca doma.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
12.8.2009 13:17:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Larilu: srečno! Mislim da boš kmalu šla...ostale ti bomo sledile, brez skrbi user posted image

se strinjam in podpišem pod vseuser posted image

no takih besed sm pa zelo veselauser posted image zdele sm tud se stuširala pač nikoli se ne veuser posted image sam dvomim da bo kej ksej pravim bejba me sam rada muč dokler je še v trebuhu k zgleda da že ve da k bo vn prišla bo tko k jaz rečemuser posted image

no pa če bo ktero ponoč tud matral al pa ne bo mogla spat:
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/ponoci-poglejte-v-oranzno-nebo.html
zdej bom mela vsaj kej pametnega za delat razen če me ne bodo prekleti žužki obglodaluser posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1477
12.8.2009 13:19:48   
JaLuca
Hvala vam vse za čestitke in torte. In ko sem vas zdaj brala je padla skoraj cela velika bonbonierauser posted image

Drugače user posted image  miga, ampak so to že počasnejši gibi, se vidi, da mu počasi zmanjkuje prostora. Ponoči hodim najmanj na 2 uri na wc, spim bolj slabo, kolki me tudi bolijo, najboljši položaj je levi bok, na desnem mi tudi včasih rata slabo.

Danes sva že zapravljala denar od user posted image , se je moral "žrtvovati" za hidroizolacijo hiške.
Upam, da se bomo selili letos, samo pogoj je, da stanovanje prodava.

Grem cote pobrati, se je nekaj zaoblačilo, upam, da bo malo deža, čeprav moj user posted image  ne bi bil zdaj srečen, ker še nekaj na plošči dela.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
12.8.2009 13:24:09   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Lubenička: luškan trebušček maš. Ma prou ena seksi mamica boš, no! Posteljnine pa jst še nisem oblekla, je pripravljena v previjalni komodi in jo bo oblekel moj ko bom v P. Se mi zdi škoda da se prah nabira.

Ne vem katera je spraševala če se bomo tiste na začetku meseca takoj selile na novo temo - se mi ne da nazaj gledat. No, jst predlagam da vse skupaj vztrajamo dokler ne dočakamo vsaka svojega user posted image in se konec meseca oz začetek oktobra skupaj preselimo na SEPTEMBRČKE 2009. Kaj pravite?

Moja posteljnina sploh še ni oprana. Bo oprala tašča, ko bo čas. Zdaj je bolj za okras...za moje učke. user posted image

Se strinjam, da počakamo in se skupaj preselimo...

Hvala vsem, za tako lepe pohvale...mi kar paše, da me kdo mal pohvali. user posted image Vsi mi bolj govorijo, da sem bajsika. user posted image

Kepica...posteljnina je kupljena v BC.

Larilu: srečno! user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
12.8.2009 13:28:09   
Anonimen
Lubenička pa dej lepo prosim kje si ti bajsika,matr jaz še nosečniškega bauhija ne zgledam tok sexyuser posted image tko da uni se naj kr v jezik ugriznejouser posted image user posted image
JaLuca ma ne se sekirat glede bonbonjere boš videla da imaš sam tak obdobje,bo miniluser posted image

(odgovor članu Lubenička)
  Neposredna povezava do sporočila: 1480
12.8.2009 13:32:11   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Lubenička pa dej lepo prosim kje si ti bajsika,matr jaz še nosečniškega bauhija ne zgledam tok sexyuser posted image tko da uni se naj kr v jezik ugriznejouser posted image user posted image
JaLuca ma ne se sekirat glede bonbonjere boš videla da imaš sam tak obdobje,bo miniluser posted image

Hehe...ja, mal me dražijo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
12.8.2009 13:34:12   
Lubenička
Punce, grem malo počivat. Sem bolj nočna ptica in sem danes že ob 7h ustala...in me že malo zmankuje.
Se slišimo bolj proti večeru. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1482
12.8.2009 13:50:00   
JaLuca

Jaz se tudi do večera posljavljam, vas ponovno berem, ko bom večerjala v miru, pupi pa že spali. Še grem z njima na obisk, ker gresta sestrična in bratranec nazaj domov in ju ni do naslednjega poletja, pa da se še malo skupaj igrajo.

Neposredna povezava do sporočila: 1483
12.8.2009 14:00:16   
jullie

Jullie, a si 02 ali 03? se ne morem odločit, kam te dat user posted image user posted image user posted image . Se mi zdi, da si ravno nekje vmes. 

..sem 03.. bliže Celu..33km ..samo sem se že lani odločila (zaradi ultive in nasploh dobrih pohval), da grem rodit na Ptuj  in zato grem pač letos tudi..

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
12.8.2009 14:07:27   
tulpek
Saj ta Ptuj me je zmedel user posted image . Mogoče bomo pa me iz Celjskega konca dobile jutri user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
12.8.2009 14:42:20   
baby blue
Evo omarica sestavljena in pobrisana sedaj sledi še zlaganje po poličkah user posted image user posted image To bom potem proti večeru ker zdele se mi res ne da in grem malo po podolgem se bom mojemu in kosmatincu pridružilauser posted image

Se beremo potem

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
12.8.2009 14:50:46   
škorpijončica

Zdaj pa res ne vem..ste govorile o nakazilu enkratne pomoči iz csdja? In? Je al ni? A niso nakazila 15. v mesecu? ..ker to bi bilo pa super, če bi že imela na računu, ker grem ju3 v ljubljano pa bi lahko že veselo zapravljala. Da vas spomnim, da je ju3 akcija za tetra plenice iz reklame, če je mogoče katera pozabila. Še nekaj; Kje je v Lj hofer? vem samo za tistga med zaloško in btcjem, sam ne bom hodila na tist konc..kaj pa rudnik ali vič, je tam tudi kakšen? Hvala za info. Aja pa če greste vse v hoferja, se bomo verjetno še tam kaj srečale, sam upam, da se ne bomo steple za zadnje pakete plenicuser posted image ..se hecam.
Jst sm drugače danes bolj slaba..ne vem zakaj, sam počutje ni glih dobro...sem bila kar do zdaj v postelji pa počivam in se premetavam...saj bo bolje, sam da ne zbolim.

A ima katera tist koš za plenice sangenik? Ker tašča pravi, da mi ga gre danes kupit, ker ga je vidla v trgovini, ampak ji morva povedat ali tamalega ali tavelikega. Midva pa se seveda, tako kot za vse stvari, ne strinjava..on pravi velikega, jst pa tamalga, ker tud če plenice v tistmu košu ne smrdijo, se mi vseeno zdi primerno, da  jih vsaj vsaki drugi dan odneseš vn v kanto ne pa da stojijo...dragi pa pravi, da je glih v tem point... Kaj pravite?

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
12.8.2009 15:00:59   
Sarchi
....tud jzt sm dobila nakazilo CSD-ja....jupiiiiiiuser posted image

zdej grem pa filane paprike delat....

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
12.8.2009 15:02:34   
kepica
Evo, kosilo je kuhano, jaz pa tako utrujena, pa ne upam it na kavč, ker bom takoj zaspala.
Še pol urce, pa bosta lakotnika doma.
Me je pa prejle parkrat tako zagrabilo v križu, da sem vse zvezde videlauser posted image user posted image Verjetno se je mali kam tako naslonil. Me je takoj minila vsa želja, da bi šla rodituser posted image

baby blue  user posted image   za omarico. Ti kar počasi. Ko bo pa vse zloženo, pa le malo poslikaj, da vidimo, kako ste zrihtaliuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica
A ima katera tist koš za plenice sangenik? Ker tašča pravi, da mi ga gre danes kupit, ker ga je vidla v trgovini, ampak ji morva povedat ali tamalega ali tavelikega. Midva pa se seveda, tako kot za vse stvari, ne strinjava..on pravi velikega, jst pa tamalga, ker tud če plenice v tistmu košu ne smrdijo, se mi vseeno zdi primerno, da  jih vsaj vsaki drugi dan odneseš vn v kanto ne pa da stojijo...dragi pa pravi, da je glih v tem point... Kaj pravite?

Moje mnenje. Jaz imam še stari model izpred 5 let. Visok je cca 48 cm. Je rumene barve (če dobro pogledaš sliko sobice, ki sem jo obavila včeraj, ga lahko vidiš pod mizo). Moram povedat, da nisem bila zadovoljna z njim. Vilice, ki zavijejo plenico, so non stop izpadale, tudi plenic ni zavijal tako, kot bi bilo treba, vrečke so drage, pa ravno tako je smrdelo iz koša. Tokrat bom uporabila ta isti koš, ampak bom namesto original vrečk nabavila navadne vrečke, tiste na meter, ki se uporabljajo v trgovinah za zelenjavo. In bom vsako pleničko posebej zavezala in vrgla v koš. Bo 100% manj smrdelo. Koš bom uporabila, ker ga slučajno imam. Lahko bi pa kupila navaden koš in naredila isto z vrečkami za zelenjavo.
Pa še nekaj. Govorim o  starem košu. Možno je, da je ta, ki je novejši, izboljšan, ker, če ni, ni vreden tega denarja. Mogoče ima katera tega in bo vedela povedati kaj več o njem.

< Sporočilo je popravil kepica -- 12.8.2009 15:03:34 >

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
12.8.2009 15:05:13   
tulpek
Škorpijončica, ja o tem nakazilu govorimo. Celjanke nimamo še nič user posted image .

Glede koša: zaenkrat ga nisva kupila, ko bodo plenice začele smrdeti, ga pa verjetno bova (oz. ko bova dobila kak bon za bebi trgovino user posted image ). Sem pa za manjšega - iz enakega razloga kot ti.
Razmišljam pa o brezkasetnem košu... kakšne izkušnje?

< Sporočilo je popravil tulpek -- 12.8.2009 15:06:22 >

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
12.8.2009 15:08:48   
baby blue
Nakazilo iz CSDja je bilo danes... Sem prebrala v BabyBooku da se nakazila nakazujejo do 15. v mesecu... Meni je prav prišel ta denar danes pa še ostalo ga je za še nekaj stvari...user posted image user posted image

kepica bom poslikala ko bo vse tipi topi pospravljeno zdej je še vse v razsulu... Pa obojna vrata omarice imam odprta da se malo prezrači ker po lesu diši - smrdi in nebi rada da se sveže oprane cunjice navzamejo tega vonja...

Jutri moram pa zaradi posteljnine mail poslat ker naj bi mi včeraj oziroma danes po mailu poslali navodila za plačanje predračuna pa še nič nisem dobila... Sicer se ne mudi ampak je treba še oprati prej pa rajši vidim da je potem v omari da se potem samo postelje...

Koš za plenice... Midva ga še nimava ga bova kupila kasneje če bo treba... Naše mamice in babice so preživele tudi brez tega user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 12.8.2009 15:09:55 >

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
12.8.2009 15:46:51   
Dulsineya
Tulpek midva sva kupila brezkasetni koš za plenice v Pikapolonici (mislim, da ga imajo samo tam) in sem jim obljubila, da ga dobijo nazaj če bo smrad prišel v prostor, pa me je prodajalka pomirila, da so bili do sedaj vsi zadovoljni z njim. Nekako mi ni te kasete za dokupovat, ne vem...res pa je, da je v osnovi kar drag napram ostalim. Imajo 25, 50 in 75 plenic se mi zdi...midva sva vzela srednjo varianto in tuki se tudi strinjam s tabo Škorpijončica, da je velik brezveze, ker je to kar nekaj plenic! Moški pač vedno gledajo kak je najbolj enostavno (pri nas je user posted image zadolžen za odnašanje smeti)
Kak se bo pa obnesel ta čudežni koš pa ne vem, poročam kmaluuser posted image , gredo pa noter kar navadne vrečke za smeti, tak, da je na dolgi rok to res cenejša varianta.

Joj, našauser posted image je pa zgleda danes na aktobatskem tekmovanju, mam čisto trd trebuh.

Pa na CSD sem vse zrihtala, sem danes oddala papirje in od jutri naprej sem že na porodniškem dopustu. A katera ve, kak se dobi plača in porodniška če je vse skupaj v enem mesecu. Jaz sem na bolniški in na centru mi je rekla, da 12 dni za avgust dobim še plačo od delodajalca ostalo pa od ministrstva? Predvidevam, da je to nek sorazmeren del?

Neposredna povezava do sporočila: 1492
12.8.2009 16:12:14   
Bety11
Pozdravljene!

Lupčka vsaki, ki me je pogrešala...user posted image

UPC T.  trojček nam je crknil in nisem imela komunikacije s svetom skoraj en teden....Pa se je izkazalo, da je to kar v redu...user posted image user posted image ....

Pojma nimam, kaj se je pri vas dogajalo te dni in upam, da ni bilo nič pretresljivega.

Ali je Jasmina rodila???

Moj današnji pregled...hmmmm..user posted image ..Kod da bi bila pri prijateljici na kavi....tehtnica kaže samo pol kilograma gor, pritisk OK in drugi izvidi, UZ pa pokaže fantka, ki je zrasel in ima v trebuhu toliko prostora, da mu na misel ne pride, da bi se obrnil....user posted image
Omenila sem svojem G, da poznam vaje za obračanje, ki se delajo po 34.tednu in to bova delala septembra...Pa se mi je nasmejal....user posted image ...Kaj pa vem....Vse bolj rutina, kot uradno pregled....user posted image  Pa mogoče je tako prav, kdo ve....

Naslednji pregled je 9.9.2009 (uffff...kakšen datum...)

Jutri zjutraj bom bolj sodelovala pri debatah, ko se spočijem....

Vse naj vama želim in ne rojevajte še, madonca, ker je do septembra še 19 dni...!!!!!!!!

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
12.8.2009 16:18:13   
barika

Glede koša: zaenkrat ga nisva kupila, ko bodo plenice začele smrdeti, ga pa verjetno bova (oz. ko bova dobila kak bon za bebi trgovino user posted image ). Sem pa za manjšega - iz enakega razloga kot ti.
Razmišljam pa o brezkasetnem košu... kakšne izkušnje?

imam navaden koš za plenice ...nazadnje iz onega ko "ne smrdi" prismrdi takorat, ko se ga odpre ..isto kot pri navadnem...user posted image
mi je pa 60€ fuuuul preveč za eno kanto za smeti, če bi mi jo pa kdo kupil, se pa ne bi pritoževalauser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
12.8.2009 16:40:34   
baby blue
Bety11 samo da si OK... Nas je že skrbelo in smo se spraševale če si že srečna mamica user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
12.8.2009 16:42:54   
veselka
js sm pa dons ful lena. ma moram se še v trgovino spravit. ne vem, kako mi nikoli ne uspe kupit vsega (večinoma delam seznam), ampak visim skor vsak dan v trgovini, kr sm kej pozabla user posted image user posted image user posted image

tale malinov čaj je v bistvu ful dober. sam bolj slabo ga pijem. kot tak zelo blag ruski čaj... upam, da nima podobnega efekta, kot ste enkrat že omenjale user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 12.8.2009 16:44:24 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1496
12.8.2009 16:53:22   
jullie

Škorpijončica, ja o tem nakazilu govorimo. Celjanke nimamo še nič user posted image .

Tulpek js sem danes dobila..zato mi je pa čudno, da ti in Barika niste...

IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya

Pa na CSD sem vse zrihtala, sem danes oddala papirje in od jutri naprej sem že na porodniškem dopustu. A katera ve, kak se dobi plača in porodniška če je vse skupaj v enem mesecu. Jaz sem na bolniški in na centru mi je rekla, da 12 dni za avgust dobim še plačo od delodajalca ostalo pa od ministrstva? Predvidevam, da je to nek sorazmeren del?

..zdaj porodniško nakazujejo ponavadi 15. v mesecu... samo ta mesec bo npr. že prej, ker pride na soboto..včasih so pa dobre volje in že kar nekaj dni prej nakažejo.. kdaj boš pa dobila plačo je pa odvisno kdaj vam jo nakazujejo v službi..v glavnem boš pa oboje dobila ločeno..

..koš za plenice imam pa js kar navaden..

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
12.8.2009 17:08:12   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Ali je Jasmina rodila???

Hej Bety!!!!

Ne nisem še rodila!!!user posted image user posted image

Mi pa tamali user posted image trebuh tako dol tiši da bi si najrajši kr privezzala trebuh da mi ne bo ki dol pado!!!!!user posted image user posted image

Hvala bogu da si dobro me je že mal stisnlo da je kaj narobe!!user posted image

Nič se čujemo še kaj! Upamuser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
12.8.2009 17:11:07   
baby blue
uuuuu jasmina tvoj dan D se bliža... Še dobra dva tedna pa se boste crkljali... user posted image user posted image

Evo v omarico je vse zloženo zdej moram sam še okoli mal pospravt pa posesat kar je od stiroporja odpadlo potem pa poslikam - no če ne danes pa jutri user posted image

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
12.8.2009 17:21:00   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

uuuuu jasmina tvoj dan D se bliža... Še dobra dva tedna pa se boste crkljali... user posted image user posted image

Jst upam da ta dan D pride čimprej!!!!user posted image

Lepa je nosečnost od 3mesca pa do 8mesca!!!

Prve 3 mesce sem hodla na wc,ker mi je blo slabo ta zadn mesec hodim na wc zato ker me skos lulat!!!!!user posted image

Pa sej bo!!!! Če ne dons pa ju3!!user posted image

Aja glede košeka- jst ga mam,ker vem da se mi ne bo dalo za vsako planico letet po stopnicah dol do kante za smeti!!!
Mam pa takega fajnega ko nič ne smrdi ven! (tak vsaj piše)user posted image user posted image bomo kar hitro(upam) preverli!!!!!

Moj user posted image je reko da zaj ko je otroška pa spalnica že konec da lahko začnem user posted image    user posted image   user posted image .......

Je rek da je že cajt da vidi če mu je sploh kaj podoben!!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jasmina in tadej -- 12.8.2009 17:22:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?