kepica
|
Evo, kosilo je kuhano, jaz pa tako utrujena, pa ne upam it na kavč, ker bom takoj zaspala. Še pol urce, pa bosta lakotnika doma. Me je pa prejle parkrat tako zagrabilo v križu, da sem vse zvezde videla Verjetno se je mali kam tako naslonil. Me je takoj minila vsa želja, da bi šla rodit baby blue za omarico. Ti kar počasi. Ko bo pa vse zloženo, pa le malo poslikaj, da vidimo, kako ste zrihtali IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica A ima katera tist koš za plenice sangenik? Ker tašča pravi, da mi ga gre danes kupit, ker ga je vidla v trgovini, ampak ji morva povedat ali tamalega ali tavelikega. Midva pa se seveda, tako kot za vse stvari, ne strinjava..on pravi velikega, jst pa tamalga, ker tud če plenice v tistmu košu ne smrdijo, se mi vseeno zdi primerno, da jih vsaj vsaki drugi dan odneseš vn v kanto ne pa da stojijo...dragi pa pravi, da je glih v tem point... Kaj pravite? Moje mnenje. Jaz imam še stari model izpred 5 let. Visok je cca 48 cm. Je rumene barve (če dobro pogledaš sliko sobice, ki sem jo obavila včeraj, ga lahko vidiš pod mizo). Moram povedat, da nisem bila zadovoljna z njim. Vilice, ki zavijejo plenico, so non stop izpadale, tudi plenic ni zavijal tako, kot bi bilo treba, vrečke so drage, pa ravno tako je smrdelo iz koša. Tokrat bom uporabila ta isti koš, ampak bom namesto original vrečk nabavila navadne vrečke, tiste na meter, ki se uporabljajo v trgovinah za zelenjavo. In bom vsako pleničko posebej zavezala in vrgla v koš. Bo 100% manj smrdelo. Koš bom uporabila, ker ga slučajno imam. Lahko bi pa kupila navaden koš in naredila isto z vrečkami za zelenjavo. Pa še nekaj. Govorim o starem košu. Možno je, da je ta, ki je novejši, izboljšan, ker, če ni, ni vreden tega denarja. Mogoče ima katera tega in bo vedela povedati kaj več o njem.
< Sporočilo je popravil kepica -- 12.8.2009 15:03:34 >
|