|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
12.8.2009 12:26:41   
SONČEK LARA
veselka super, hvala za recept. Sam tale paradižnikov pire me matra, ker nisem ravno preveč ljubitelj paradižnika.
Si vegeterijanka, no pol pa le z recepti na plan, ker pri nas smo tud eni zelenjavarji in nimam več idej.

Jaz imam tudi v ponedeljek končno pregled in bi tudi želela da mi kak UZ naredi, da vidimo če je v pravi legi, kako je stanje spodaj in morm ji omenit za streptokok (sem ji že, sam da ni pozabila).

ali tudi ve čutite gibe čisto spodaj, jaz čutim gibe, brce čisto spodaj pri "tamali" a je to normalno? Pa prebavo imam tako, tudi 5x na dan grem, čudno vse skupaj.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
12.8.2009 12:36:36   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Tulpek: a si že mela dans CTG?

Imam šele popoldne, ker je moj G na dopustu in ima popoldne nadomeščanje. Ampak se mi zdi, da bo user posted image spet protestiral in spal.... cel teden razgraja kot pri norcih, danes pa samo tu in tam malo pomiga. Prej me je vsako jutro zbudil, danes sem js budila njega... Se bom zadela z eno kavo in eno čokolado prej...

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
12.8.2009 12:38:06   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Tulpek, ko boš naredila seznam, me malo pouči o tvojih kraticah, da bom vedela, za kaj se greuser posted image da ne bom kje kaj narobe objavila....

Pod seznamom imaš legendo:
Objava; kategorije: septembrke - S, avgustovke - A, rodili smo- RS, oktobrke - O

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
12.8.2009 12:38:59   
Pupček
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

tiste ki obvladate filane paprike...jih katera dela še drugače kot z faširanim mesom, ker ga jaz ne jem, pa razmišljam če bi nardila kr s sojo al pa z mešano zelenjavo.

polnjene paprike z naribnim krompirjem. točnega recepta ne vem, bi morala mami vprašat, meni kuhanje še ne gre user posted image user posted image user posted image . mislim, da nariban krompir začini z vegeto, doda kislo smetano, (po želji lahko dodaš mal slanine za okus), nafila paprike, položi v pekač in da pečt. ostanek krompirja posuje po pekaču.

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
12.8.2009 12:41:45   
tulpek

veselka super, hvala za recept. Sam tale paradižnikov pire me matra, ker nisem ravno preveč ljubitelj paradižnika.
Si vegeterijanka, no pol pa le z recepti na plan, ker pri nas smo tud eni zelenjavarji in nimam več idej.

ENAKO!
Pri nas namesto paradižnikove omake naredimo sirovo. Samo ne me za recept, ker to delam kar iz glave.

ali tudi ve čutite gibe čisto spodaj, jaz čutim gibe, brce čisto spodaj pri "tamali" a je to normalno? Pa prebavo imam tako, tudi 5x na dan grem, čudno vse skupaj.

Sem že js tudi parkrat čutila premike čisto spodaj. Pa tudi obdobje stalnega sedenja na wc-ju sem že imela... pa mi je Barika rekla, da je možno, se telo pripravlja na porod, da se čisti - pa je bilo še tisti dan konec user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1455
12.8.2009 12:43:10   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Punce, da vam povem, da sem včeraj dobila paket za oddajo popk. krviuser posted image user posted image user posted image in da se mi je nekaj tekočega pocedilo iz nožnice in da me neki šravfa ...upam, da se umiri, ker grem v citiya malo zapravljat user posted image user posted image user posted image user posted image

se beremo ...ziher 100%user posted image

Super, da so ti končno poslali user posted image . Fajn zapravljaj in pridi nazaj v enem kosu. Še moramo kakšnih 14 dni čvekat tu gor user posted image .

eh, sem še tuuser posted image , čeprav me vsake toliko vseka, da zvezde vidim ... aja pa pivo pijemuser posted image (se mi ga je spet zluštalo, ga bom zadnji mesec več spila, kot pa v celem življenjuuser posted image ), zdejle grem pa spat...
pa ful imam izcedek - samo bo verjetno spet kakšno vnetje, ker je tudi vonja bolj neprijetnegauser posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
12.8.2009 12:43:48   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Ste punce že pridne ste šle že na bankomat gledauser posted image Jst sm mojemu rekla da naj gre potem pogledat ko bo šel iz službe... In če je greva takoj po omaro da lahko cunjice pospravim... Že komaj čakam... Sem prav nemirna ko nimam okrog tega nič za počet user posted image

Obstaja tudi Klik user posted image . No, meni še niso nakazali user posted image . Mogoče dobim naslednji mesec, ker sem odločbo dobila šele prejšnji teden. Ali pa različno nakazujejo po regijah ali pa banka zamuja... bomo videli, samo da imam papir, da dobim.

jaz tudi nisem še dobila, se tolažim, da bo ta tedenuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
12.8.2009 12:45:02   
sontschica

Punce, da vam povem, da sem včeraj dobila paket za oddajo popk. krviuser posted image user posted image user posted image in da se mi je nekaj tekočega pocedilo iz nožnice in da me neki šravfa ...upam, da se umiri, ker grem v citiya malo zapravljat user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, da so ti končno poslali user posted image . Fajn zapravljaj in pridi nazaj v enem kosu. Še moramo kakšnih 14 dni čvekat tu gor user posted image .

eh, sem še tuuser posted image , čeprav me vsake toliko vseka, da zvezde vidim ... aja pa pivo pijemuser posted image (se mi ga je spet zluštalo, ga bom zadnji mesec več spila, kot pa v celem življenjuuser posted image ), zdejle grem pa spat...
pa ful imam izcedek - samo bo verjetno spet kakšno vnetje, ker je tudi vonja bolj neprijetnegauser posted image user posted image

si kej lepga kupla?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
12.8.2009 12:45:05   
SONČEK LARA
pri meni tole sračkanje traja kar par dni, sam me nič ne šrraufa al pa kaj.

sam a ni bety zadnjič nekaj pisala, da naj bi kao ble v tem primeru zaprte, le je otroček tok dol. Pa  sej ne vem, ne bom pametna, zdej naj kr zdži še vsaj 4 tedne, ker mam goro dela

kje pa je bety

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
12.8.2009 12:48:11   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Lubenička: luškan trebušček maš. Ma prou ena seksi mamica boš, no! Posteljnine pa jst še nisem oblekla, je pripravljena v previjalni komodi in jo bo oblekel moj ko bom v P. Se mi zdi škoda da se prah nabira.

Ne vem katera je spraševala če se bomo tiste na začetku meseca takoj selile na novo temo - se mi ne da nazaj gledat. No, jst predlagam da vse skupaj vztrajamo dokler ne dočakamo vsaka svojega user posted image in se konec meseca oz začetek oktobra skupaj preselimo na SEPTEMBRČKE 2009. Kaj pravite?

Larilu: srečno! Mislim da boš kmalu šla...ostale ti bomo sledile, brez skrbi user posted image

se strinjam in podpišem pod vseuser posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
12.8.2009 12:49:08   
veselka

Jaz imam tudi v ponedeljek končno pregled in bi tudi želela da mi kak UZ naredi, da vidimo če je v pravi legi, kako je stanje spodaj in morm ji omenit za streptokok (sem ji že, sam da ni pozabila).

sej ta paradižnikov pire je tisti pasiran. daš malo v maso (ni mišljeno za omako), da je bolj sočno. lahko pa tudi spustiš, ker še od narezanega paradižnika pride lepo mokro, pa še jajček na koncu. vse skupaj da ful fin okus.

kako je pa s kako drugo omako, pa jaz ne vem. mogoče jih daš samo napolnjene v pečico pečt, pa naj si pol z omako sam prelije kdor si želi.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1461
12.8.2009 12:49:57   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Ste punce že pridne ste šle že na bankomat gledauser posted image Jst sm mojemu rekla da naj gre potem pogledat ko bo šel iz službe... In če je greva takoj po omaro da lahko cunjice pospravim... Že komaj čakam... Sem prav nemirna ko nimam okrog tega nič za počet user posted image

Obstaja tudi Klik user posted image . No, meni še niso nakazali user posted image . Mogoče dobim naslednji mesec, ker sem odločbo dobila šele prejšnji teden. Ali pa različno nakazujejo po regijah ali pa banka zamuja... bomo videli, samo da imam papir, da dobim.

..js sem papirje oddala 24.7., odločbo pa dobila šele včeraj.. ampak imam pa že nakazano.. smo pa v isti regiji..vsaj mislim, da smo user posted image  ...razen, če imamo različne banke??...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
12.8.2009 12:50:47   
barika

ENAKO!
Pri nas namesto paradižnikove omake naredimo sirovo. Samo ne me za recept, ker to delam kar iz glave.

Sem že js tudi parkrat čutila premike čisto spodaj. Pa tudi obdobje stalnega sedenja na wc-ju sem že imela... pa mi je Barika rekla, da je možno, se telo pripravlja na porod, da se čisti - pa je bilo še tisti dan konec user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image je treba malo prestrašit, da je potem hitro konec user posted image user posted image user posted image
jaz čutim gibe nekje 2 cm pred izhodom - dobesednouser posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
12.8.2009 12:51:07   
Erdbeere
sem pogledala za Bety pa je bila nazadnje prijavljena 6.8. le kam je šla, upam, da ima samo računalnik kaj pokvarjen

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
12.8.2009 12:51:28   
simonae
Pozdravljene!

Kepica se strinjam, kar tu na septemberkah naj se objavlja, da smo rodile, če pa katera posebej želi, pa naj posebej označi, da ne boš imela preveč dela še s tem.

Sicer pa nimam nič časa - grem delati kosilo (špagete s tuno - sin naročil) tako, da se javljam le, da vem, do kam sem prebrala. user posted image

LP in srečno vsem.

A, ja, pa super Kepica za prestano operacijo in seveda Rubin in tvoji mal!

Neposredna povezava do sporočila: 1465
12.8.2009 12:52:52   
veselka

pri meni tole sračkanje traja kar par dni, sam me nič ne šrraufa al pa kaj.

sam a ni bety zadnjič nekaj pisala, da naj bi kao ble v tem primeru zaprte, le je otroček tok dol. Pa  sej ne vem, ne bom pametna, zdej naj kr zdži še vsaj 4 tedne, ker mam goro dela

kje pa je bety

ja name že vpliva očitno. tut 1 hemeroid sem očitno pridelala v zadnjih dneh. je sicer še notri in majhen, samo ga čutim. me pa še ne boli.

Neposredna povezava do sporočila: 1466
12.8.2009 12:53:49   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

si kej lepga kupla?

mah nič kej user posted image sestavine za bratovo riževo torto, darilo za hm..jaz temu rečem mrzlega sestriča (v hm-ju brisačko (z ušeski in repomuser posted image ), plišasto kravico, zraven sem dala pa sudocrem in vlažilne robčke ...a mislite, da bo dovolj?user posted image ), pivo user posted image , pa par malenkosti

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
12.8.2009 12:53:58   
jullie
..ste pa danes take čveke, da sploh nevem kaj vse moram komentirat..user posted image

..Lubenička lepa posteljnina in lep buši..

...se pa tudi strinjam, da ostanemo na tej temi dokler vse ne rodimo... pa tudi, če bo to sredina oktobra user posted image  ...

Sonček Lara..tudi js čutim pupo včasih čisto spodaj..prav čuden občutek je..

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
12.8.2009 12:55:30   
baby blue
Uhhhhh ste čveke... Me ni slabe tri ure pa naklamfate 2 strani... user posted image user posted image Evo midva kupila omarico ki jo sedaj bodoči očka in sosed sestavljata bodoča mamica pa kosilo kuham user posted image user posted image Kupila sva pa še pleničke (Pampers 2-5 kg) za začetek pa banjico in posodico pa stekleničko 125 ml... Pa v lekarni sem kupila mrežaste sexy hlačke, fiziološko in Bepanthen user posted image user posted image

Za danes bo kar dovolj... user posted image user posted image Čeprav v veliki meri imam vse

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
12.8.2009 12:57:22   
sontschica
barika jaz mislim, da je za darilo čisto dovolj. nisem pa vedela, da imajo tudi v H&Mu te brisačke, ker sem jih še nedolgo nazaj iskalauser posted image

da se ga ne boš preveč s pivom nasekalauser posted image user posted image men se pa ful lušta ta banditos cuba libre - ga še nisem probala, pa bi ga tok rada, sam vem, da ni glih najboljš

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
12.8.2009 12:58:46   
barika

barika jaz mislim, da je za darilo čisto dovolj. nisem pa vedela, da imajo tudi v H&Mu te brisačke, ker sem jih še nedolgo nazaj iskalauser posted image

da se ga ne boš preveč s pivom nasekalauser posted image user posted image men se pa ful lušta ta banditos cuba libre - ga še nisem probala, pa bi ga tok rada, sam vem, da ni glih najboljš

pa glih cuba libre semuser posted image ..sej je samo aroma (no tak piše) in je fuuuul dober
ja brisačkei majo pa modre in roza, so pa 7 pa nekaj € se m zdi.

Neposredna povezava do sporočila: 1471
12.8.2009 13:00:04   
sontschica

pa glih cuba libre semuser posted image ..sej je samo aroma (no tak piše) in je fuuuul dober
ja brisačkei majo pa modre in roza, so pa 7 pa nekaj € se m zdi.

zdej bi ga pa jaz tut!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
12.8.2009 13:04:13   
veselka
mene v teh vročih dneh tud prime, da bi kej alkoholno-osvežilnega spila user posted image ampak že prej me je 1 bandidos malo ruknu, dva pa že kr, ker redko pijem alkohol, zdej pa že celo nosečnost nisem nič spila razen pol kozarca šampanjca junija. piva pa ne maram.

< Sporočilo je popravil veselka -- 12.8.2009 13:05:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 1473
12.8.2009 13:06:51   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

mene v teh vročih dneh tud prime, da bi kej alkoholno-osvežilnega spila user posted image ampak že prej me je 1 bandidos malo ruknu, dva pa že kr, ker redko pijem alkohol, zdej pa že celo nosečnost nisem nič spila razen pol kozarca šampanjca junija. piva pa ne maram.

veš mene tut kdaj pa kdaj prime, nazadnje me je, ko sem za svoje prijatelje nardila sangrijo - so mi take lušte delal, sam sem se brzdala. pridna puncauser posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
12.8.2009 13:11:08   
tulpek
Jullie, a si 02 ali 03? se ne morem odločit, kam te dat user posted image user posted image user posted image . Se mi zdi, da si ravno nekje vmes. 

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?