Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:26:41
|
|
|
|
SONČEK LARA
|
veselka super, hvala za recept. Sam tale paradižnikov pire me matra, ker nisem ravno preveč ljubitelj paradižnika. Si vegeterijanka, no pol pa le z recepti na plan, ker pri nas smo tud eni zelenjavarji in nimam več idej. Jaz imam tudi v ponedeljek končno pregled in bi tudi želela da mi kak UZ naredi, da vidimo če je v pravi legi, kako je stanje spodaj in morm ji omenit za streptokok (sem ji že, sam da ni pozabila). ali tudi ve čutite gibe čisto spodaj, jaz čutim gibe, brce čisto spodaj pri "tamali" a je to normalno? Pa prebavo imam tako, tudi 5x na dan grem, čudno vse skupaj.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:36:36
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja Tulpek: a si že mela dans CTG? Imam šele popoldne, ker je moj G na dopustu in ima popoldne nadomeščanje. Ampak se mi zdi, da bo spet protestiral in spal.... cel teden razgraja kot pri norcih, danes pa samo tu in tam malo pomiga. Prej me je vsako jutro zbudil, danes sem js budila njega... Se bom zadela z eno kavo in eno čokolado prej...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:38:06
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepica Tulpek, ko boš naredila seznam, me malo pouči o tvojih kraticah, da bom vedela, za kaj se gre da ne bom kje kaj narobe objavila.... Pod seznamom imaš legendo: Objava; kategorije: septembrke - S, avgustovke - A, rodili smo- RS, oktobrke - O
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:38:59
|
|
|
|
Pupček
|
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA tiste ki obvladate filane paprike...jih katera dela še drugače kot z faširanim mesom, ker ga jaz ne jem, pa razmišljam če bi nardila kr s sojo al pa z mešano zelenjavo. polnjene paprike z naribnim krompirjem. točnega recepta ne vem, bi morala mami vprašat, meni kuhanje še ne gre . mislim, da nariban krompir začini z vegeto, doda kislo smetano, (po želji lahko dodaš mal slanine za okus), nafila paprike, položi v pekač in da pečt. ostanek krompirja posuje po pekaču.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:41:45
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA veselka super, hvala za recept. Sam tale paradižnikov pire me matra, ker nisem ravno preveč ljubitelj paradižnika. Si vegeterijanka, no pol pa le z recepti na plan, ker pri nas smo tud eni zelenjavarji in nimam več idej. ENAKO! Pri nas namesto paradižnikove omake naredimo sirovo. Samo ne me za recept, ker to delam kar iz glave. ali tudi ve čutite gibe čisto spodaj, jaz čutim gibe, brce čisto spodaj pri "tamali" a je to normalno? Pa prebavo imam tako, tudi 5x na dan grem, čudno vse skupaj. Sem že js tudi parkrat čutila premike čisto spodaj. Pa tudi obdobje stalnega sedenja na wc-ju sem že imela... pa mi je Barika rekla, da je možno, se telo pripravlja na porod, da se čisti - pa je bilo še tisti dan konec .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:43:10
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: barika Punce, da vam povem, da sem včeraj dobila paket za oddajo popk. krvi in da se mi je nekaj tekočega pocedilo iz nožnice in da me neki šravfa ...upam, da se umiri, ker grem v citiya malo zapravljat se beremo ...ziher 100% Super, da so ti končno poslali . Fajn zapravljaj in pridi nazaj v enem kosu. Še moramo kakšnih 14 dni čvekat tu gor . eh, sem še tu , čeprav me vsake toliko vseka, da zvezde vidim ... aja pa pivo pijem (se mi ga je spet zluštalo, ga bom zadnji mesec več spila, kot pa v celem življenju ), zdejle grem pa spat... pa ful imam izcedek - samo bo verjetno spet kakšno vnetje, ker je tudi vonja bolj neprijetnega
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:43:48
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: baby blue Ste punce že pridne ste šle že na bankomat gledat Jst sm mojemu rekla da naj gre potem pogledat ko bo šel iz službe... In če je greva takoj po omaro da lahko cunjice pospravim... Že komaj čakam... Sem prav nemirna ko nimam okrog tega nič za počet Obstaja tudi Klik . No, meni še niso nakazali . Mogoče dobim naslednji mesec, ker sem odločbo dobila šele prejšnji teden. Ali pa različno nakazujejo po regijah ali pa banka zamuja... bomo videli, samo da imam papir, da dobim. jaz tudi nisem še dobila, se tolažim, da bo ta teden
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:45:02
|
|
|
|
sontschica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: barika Punce, da vam povem, da sem včeraj dobila paket za oddajo popk. krvi in da se mi je nekaj tekočega pocedilo iz nožnice in da me neki šravfa ...upam, da se umiri, ker grem v citiya malo zapravljat se beremo ...ziher 100% Super, da so ti končno poslali . Fajn zapravljaj in pridi nazaj v enem kosu. Še moramo kakšnih 14 dni čvekat tu gor . eh, sem še tu , čeprav me vsake toliko vseka, da zvezde vidim ... aja pa pivo pijem (se mi ga je spet zluštalo, ga bom zadnji mesec več spila, kot pa v celem življenju ), zdejle grem pa spat... pa ful imam izcedek - samo bo verjetno spet kakšno vnetje, ker je tudi vonja bolj neprijetnega si kej lepga kupla?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:45:05
|
|
|
|
SONČEK LARA
|
pri meni tole sračkanje traja kar par dni, sam me nič ne šrraufa al pa kaj. sam a ni bety zadnjič nekaj pisala, da naj bi kao ble v tem primeru zaprte, le je otroček tok dol. Pa sej ne vem, ne bom pametna, zdej naj kr zdži še vsaj 4 tedne, ker mam goro dela kje pa je bety
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:48:11
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja Lubenička: luškan trebušček maš. Ma prou ena seksi mamica boš, no! Posteljnine pa jst še nisem oblekla, je pripravljena v previjalni komodi in jo bo oblekel moj ko bom v P. Se mi zdi škoda da se prah nabira. Ne vem katera je spraševala če se bomo tiste na začetku meseca takoj selile na novo temo - se mi ne da nazaj gledat. No, jst predlagam da vse skupaj vztrajamo dokler ne dočakamo vsaka svojega in se konec meseca oz začetek oktobra skupaj preselimo na SEPTEMBRČKE 2009. Kaj pravite? Larilu: srečno! Mislim da boš kmalu šla...ostale ti bomo sledile, brez skrbi se strinjam in podpišem pod vse
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:49:08
|
|
|
|
veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA veselka super, hvala za recept. Sam tale paradižnikov pire me matra, ker nisem ravno preveč ljubitelj paradižnika. Si vegeterijanka, no pol pa le z recepti na plan, ker pri nas smo tud eni zelenjavarji in nimam več idej. Jaz imam tudi v ponedeljek končno pregled in bi tudi želela da mi kak UZ naredi, da vidimo če je v pravi legi, kako je stanje spodaj in morm ji omenit za streptokok (sem ji že, sam da ni pozabila). ali tudi ve čutite gibe čisto spodaj, jaz čutim gibe, brce čisto spodaj pri "tamali" a je to normalno? Pa prebavo imam tako, tudi 5x na dan grem, čudno vse skupaj. sej ta paradižnikov pire je tisti pasiran. daš malo v maso (ni mišljeno za omako), da je bolj sočno. lahko pa tudi spustiš, ker še od narezanega paradižnika pride lepo mokro, pa še jajček na koncu. vse skupaj da ful fin okus. kako je pa s kako drugo omako, pa jaz ne vem. mogoče jih daš samo napolnjene v pečico pečt, pa naj si pol z omako sam prelije kdor si želi.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:49:57
|
|
|
|
jullie
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: baby blue Ste punce že pridne ste šle že na bankomat gledat Jst sm mojemu rekla da naj gre potem pogledat ko bo šel iz službe... In če je greva takoj po omaro da lahko cunjice pospravim... Že komaj čakam... Sem prav nemirna ko nimam okrog tega nič za počet Obstaja tudi Klik . No, meni še niso nakazali . Mogoče dobim naslednji mesec, ker sem odločbo dobila šele prejšnji teden. Ali pa različno nakazujejo po regijah ali pa banka zamuja... bomo videli, samo da imam papir, da dobim. ..js sem papirje oddala 24.7., odločbo pa dobila šele včeraj.. ampak imam pa že nakazano.. smo pa v isti regiji..vsaj mislim, da smo ...razen, če imamo različne banke??...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:50:47
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA veselka super, hvala za recept. Sam tale paradižnikov pire me matra, ker nisem ravno preveč ljubitelj paradižnika. Si vegeterijanka, no pol pa le z recepti na plan, ker pri nas smo tud eni zelenjavarji in nimam več idej. ENAKO! Pri nas namesto paradižnikove omake naredimo sirovo. Samo ne me za recept, ker to delam kar iz glave. ali tudi ve čutite gibe čisto spodaj, jaz čutim gibe, brce čisto spodaj pri "tamali" a je to normalno? Pa prebavo imam tako, tudi 5x na dan grem, čudno vse skupaj. Sem že js tudi parkrat čutila premike čisto spodaj. Pa tudi obdobje stalnega sedenja na wc-ju sem že imela... pa mi je Barika rekla, da je možno, se telo pripravlja na porod, da se čisti - pa je bilo še tisti dan konec . je treba malo prestrašit, da je potem hitro konec jaz čutim gibe nekje 2 cm pred izhodom - dobesedno
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:51:07
|
|
|
|
Erdbeere
|
sem pogledala za Bety pa je bila nazadnje prijavljena 6.8. le kam je šla, upam, da ima samo računalnik kaj pokvarjen
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:51:28
|
|
|
|
simonae
|
Pozdravljene! Kepica se strinjam, kar tu na septemberkah naj se objavlja, da smo rodile, če pa katera posebej želi, pa naj posebej označi, da ne boš imela preveč dela še s tem. Sicer pa nimam nič časa - grem delati kosilo (špagete s tuno - sin naročil) tako, da se javljam le, da vem, do kam sem prebrala. LP in srečno vsem. A, ja, pa super Kepica za prestano operacijo in seveda Rubin in tvoji mal!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:52:52
|
|
|
|
veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA pri meni tole sračkanje traja kar par dni, sam me nič ne šrraufa al pa kaj. sam a ni bety zadnjič nekaj pisala, da naj bi kao ble v tem primeru zaprte, le je otroček tok dol. Pa sej ne vem, ne bom pametna, zdej naj kr zdži še vsaj 4 tedne, ker mam goro dela kje pa je bety ja name že vpliva očitno. tut 1 hemeroid sem očitno pridelala v zadnjih dneh. je sicer še notri in majhen, samo ga čutim. me pa še ne boli.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:53:49
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: barika Punce, da vam povem, da sem včeraj dobila paket za oddajo popk. krvi in da se mi je nekaj tekočega pocedilo iz nožnice in da me neki šravfa ...upam, da se umiri, ker grem v citiya malo zapravljat se beremo ...ziher 100% Super, da so ti končno poslali . Fajn zapravljaj in pridi nazaj v enem kosu. Še moramo kakšnih 14 dni čvekat tu gor . eh, sem še tu , čeprav me vsake toliko vseka, da zvezde vidim ... aja pa pivo pijem (se mi ga je spet zluštalo, ga bom zadnji mesec več spila, kot pa v celem življenju ), zdejle grem pa spat... pa ful imam izcedek - samo bo verjetno spet kakšno vnetje, ker je tudi vonja bolj neprijetnega si kej lepga kupla? mah nič kej sestavine za bratovo riževo torto, darilo za hm..jaz temu rečem mrzlega sestriča (v hm-ju brisačko (z ušeski in repom ), plišasto kravico, zraven sem dala pa sudocrem in vlažilne robčke ...a mislite, da bo dovolj? ), pivo , pa par malenkosti
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:53:58
|
|
|
|
jullie
|
..ste pa danes take čveke, da sploh nevem kaj vse moram komentirat.. ..Lubenička lepa posteljnina in lep buši.. ...se pa tudi strinjam, da ostanemo na tej temi dokler vse ne rodimo... pa tudi, če bo to sredina oktobra ... Sonček Lara..tudi js čutim pupo včasih čisto spodaj..prav čuden občutek je..
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:55:30
|
|
|
|
baby blue
|
Uhhhhh ste čveke... Me ni slabe tri ure pa naklamfate 2 strani... Evo midva kupila omarico ki jo sedaj bodoči očka in sosed sestavljata bodoča mamica pa kosilo kuham Kupila sva pa še pleničke (Pampers 2-5 kg) za začetek pa banjico in posodico pa stekleničko 125 ml... Pa v lekarni sem kupila mrežaste sexy hlačke, fiziološko in Bepanthen Za danes bo kar dovolj... Čeprav v veliki meri imam vse
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:57:22
|
|
|
|
sontschica
|
barika jaz mislim, da je za darilo čisto dovolj. nisem pa vedela, da imajo tudi v H&Mu te brisačke, ker sem jih še nedolgo nazaj iskala da se ga ne boš preveč s pivom nasekala men se pa ful lušta ta banditos cuba libre - ga še nisem probala, pa bi ga tok rada, sam vem, da ni glih najboljš
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 12:58:46
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica barika jaz mislim, da je za darilo čisto dovolj. nisem pa vedela, da imajo tudi v H&Mu te brisačke, ker sem jih še nedolgo nazaj iskala da se ga ne boš preveč s pivom nasekala men se pa ful lušta ta banditos cuba libre - ga še nisem probala, pa bi ga tok rada, sam vem, da ni glih najboljš pa glih cuba libre sem ..sej je samo aroma (no tak piše) in je fuuuul dober ja brisačkei majo pa modre in roza, so pa 7 pa nekaj € se m zdi.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 13:00:04
|
|
|
|
sontschica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: sontschica barika jaz mislim, da je za darilo čisto dovolj. nisem pa vedela, da imajo tudi v H&Mu te brisačke, ker sem jih še nedolgo nazaj iskala da se ga ne boš preveč s pivom nasekala men se pa ful lušta ta banditos cuba libre - ga še nisem probala, pa bi ga tok rada, sam vem, da ni glih najboljš pa glih cuba libre sem ..sej je samo aroma (no tak piše) in je fuuuul dober ja brisačkei majo pa modre in roza, so pa 7 pa nekaj € se m zdi. zdej bi ga pa jaz tut!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 13:04:13
|
|
|
|
veselka
|
mene v teh vročih dneh tud prime, da bi kej alkoholno-osvežilnega spila ampak že prej me je 1 bandidos malo ruknu, dva pa že kr, ker redko pijem alkohol, zdej pa že celo nosečnost nisem nič spila razen pol kozarca šampanjca junija. piva pa ne maram.
< Sporočilo je popravil veselka -- 12.8.2009 13:05:04 >
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 13:06:51
|
|
|
|
sontschica
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka mene v teh vročih dneh tud prime, da bi kej alkoholno-osvežilnega spila ampak že prej me je 1 bandidos malo ruknu, dva pa že kr, ker redko pijem alkohol, zdej pa že celo nosečnost nisem nič spila razen pol kozarca šampanjca junija. piva pa ne maram. veš mene tut kdaj pa kdaj prime, nazadnje me je, ko sem za svoje prijatelje nardila sangrijo - so mi take lušte delal, sam sem se brzdala. pridna punca
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 13:11:08
|
|
|
|
tulpek
|
Jullie, a si 02 ali 03? se ne morem odločit, kam te dat . Se mi zdi, da si ravno nekje vmes.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?