|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
12.8.2009 10:14:52   
Erdbeere
jest sem tudi ravnokar pogledala. če sem dobila nakazano in je user posted image user posted image user posted image se prav prileže, ker je bila plača bolj za user posted image user posted image user posted image matr sem jezna, če te tko lepo j..... še dobr, da sem doma in nisem bila tok neumna da bi delala do konca, tko k sem pri prvih dveh user posted image

Moja dva čmrlja sta šla pa na počitnice k babi in dediju pa imam malo miru, da pospravim še tisto, kar imam še v planu user posted image user posted image user posted image to bo fino, k ne bo nobenga k bi težil zakaj gre pa to stran, joj mami tega pa ne ....pa noben že ne vem kok časa sploh pogleda ne, samo stran vrzt je pa škoda.

Aja vmes je prišla sprememba plana za kosilo, bodo čufte pa pire krompir, tašča prinesla že narejene čufte user posted image tud to paše kdaj pa kdaj.

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
12.8.2009 10:16:36   
baby blue
mmmmmmmm čufte in pire mnjami mnjami... user posted image

Evo midva greva pa zdej lepo počasi v Lesnino in potem še v BC...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
12.8.2009 10:20:09   
Erdbeere
baby blue potem pa kaj lepega nabavita user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 12.8.2009 10:31:29 >

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
12.8.2009 10:22:52   
kepica
baby blue uživaj v nakupihuser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
12.8.2009 10:33:33   
majra
Dan čveke!

Današnja noč je bila katastrofa, sem cela polomnjena. Ta mala me je brcala od zunaj, user posted image  od znotraj, tako da nisem nič spala. Tamala je budna od 5 user posted image , smo bile že za eno uro na sprehodu in še zmeraj ni zaspana. Komaj čakam, da gremo spat user posted image

Denar je že nakazan user posted image  sem bila zjutraj na bankomatu, pa sem se razveselila kolko tolko normalne plače kljub bolniški, pa vidim, da je bla katastrofalna, če je še od CSDja nakazano user posted image  Groza!
Sem pa dobila tudi odločbo o porodniški, nič pretresljivega, tu nekje kot lanska porodniška in letošnja plača. Nič ne bomo obogateli user posted image

Ampak ste pa tako hitre v čvekanju, da vas sploh ne dohajam in ne morem nič komentirati. Vas je pa lepo brat.

Ima vas že ful neke težave, jaz moram trkat, da ni še duha ne sluha o kakšnih popadkih. Si jih nič ne želim. Na dan poroda bodo čist dovolj user posted image
Jaz tudi skos tamalo prenašam, pa parkrat na dan hodim v 4 nadstropje, pa nič ne dogaja. Pa prvič sem tudi, pa ni pomagalo, tako da nič ne verjamem v te vraže.

Zdaj grem pa v pančevo-upam, da se bo tamala strinjala

Neposredna povezava do sporočila: 1430
12.8.2009 10:34:21   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: nussy

Jutro!

Sam sporočam, da sem z vajami uspela piško obrnit na glavo, tko da sem zdej ful pomirjena. Upam, da se ne bo spet kej obračala.user posted image

Pa pa

WAU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
12.8.2009 10:42:43   
tulpek
Dobro jutro čveke!

Jutro!

Sam sporočam, da sem z vajami uspela piško obrnit na glavo, tko da sem zdej ful pomirjena. Upam, da se ne bo spet kej obračala.user posted image

Pa pa

user posted image user posted image user posted image super, čestitam!

IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

Danes mi je malo računalnik nagajal, ali pa je kriv signal (prek mobitela). prvo mi je zbrisal, namesto shranil besedilo (vse sem prav nardila, no mogoče le malo prehitro), pol mi je kr v rikverc začel pisat. no...zdaj dela normalno.

Meni to naredi, kadar v firefoxu nalagam slike na Facebook preko jave. Ampak ne na vsakem računalniku. Stvar sem rešila tako, da pač ne nalagam slik na kritičnem računalniku user posted image . Verjetno bi pa bila dovolj že kakšna posodobitev...

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
12.8.2009 10:45:42   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Punce, da vam povem, da sem včeraj dobila paket za oddajo popk. krviuser posted image user posted image user posted image in da se mi je nekaj tekočega pocedilo iz nožnice in da me neki šravfa ...upam, da se umiri, ker grem v citiya malo zapravljat user posted image user posted image user posted image user posted image

se beremo ...ziher 100%user posted image

Super, da so ti končno poslali user posted image . Fajn zapravljaj in pridi nazaj v enem kosu. Še moramo kakšnih 14 dni čvekat tu gor user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
12.8.2009 10:48:20   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Ste punce že pridne ste šle že na bankomat gledauser posted image Jst sm mojemu rekla da naj gre potem pogledat ko bo šel iz službe... In če je greva takoj po omaro da lahko cunjice pospravim... Že komaj čakam... Sem prav nemirna ko nimam okrog tega nič za počet user posted image

Obstaja tudi Klik user posted image . No, meni še niso nakazali user posted image . Mogoče dobim naslednji mesec, ker sem odločbo dobila šele prejšnji teden. Ali pa različno nakazujejo po regijah ali pa banka zamuja... bomo videli, samo da imam papir, da dobim.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
12.8.2009 10:49:12   
giotti
Kje je pa Bety11??? Vedno ona skrbi za druge, zdaj pa mene skrbi zanjo! Javi se kaj! No, pa saj je sigurno samo na počitnicah user posted image
Tole zanjo in za vse vas user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
12.8.2009 10:54:45   
chebelica21
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Ste punce že pridne ste šle že na bankomat gledauser posted image Jst sm mojemu rekla da naj gre potem pogledat ko bo šel iz službe... In če je greva takoj po omaro da lahko cunjice pospravim... Že komaj čakam... Sem prav nemirna ko nimam okrog tega nič za počet user posted image

Obstaja tudi Klik user posted image . No, meni še niso nakazali user posted image . Mogoče dobim naslednji mesec, ker sem odločbo dobila šele prejšnji teden. Ali pa različno nakazujejo po regijah ali pa banka zamuja... bomo videli, samo da imam papir, da dobim.

Tulpek dobila boš nakazano naslednji mesec, sem jaz tudi tako oddala v juliju in so mi danes nakazali,.... Nič ne skrbi saj bo,... user posted image

< Sporočilo je popravil chebelica21 -- 12.8.2009 10:55:06 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
12.8.2009 10:56:01   
tulpek
Saj oddala sem js tudi v juliju user posted image . Ma bo že..

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Punce, kar se tiče objav glede rojstev. Vsaka ima svoje želje o objavi in kako naj si jaz to zapomnimuser posted image user posted image
Če vam je prav, bom objavila samo tukaj, na tej temi. Itak smo vse tukaj, vse se poznamo, tam na temi Rodili smo, nas itak skoraj nobeden ne bozna in je vseeno, če tam obvestila ni. Če pa katera izrecno želi, da objavim še tam, pa naj v sms to napiše in bom to z veseljem naredila. Želja vsake posameznice se je pa nemogoče zapomnit, ker vas je preveč.

Kepica, smo pomislile na tebe in dodale na seznam novo kategorijo: objava - na koncu seznama je pa še legenda. Itak da ni možno, da bi si vse zapomnila.

Tiste, ki pa pišete želje, pa jih obarvajte (podčrtana črka A v vrstici nad poljem za pisanje), ker ko bom zvečer delala seznam, lahko hitro kaj spregledam... zihr se bo 10 strani nabralo.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
12.8.2009 10:58:58   
Anonimen
ojla punce!
ne bom dolga
dans je za mano katastrofalna noč če lahk temu tko rečm mam popadke od včeri od 5,bolijo k svinja križ glih tok da ga mam še na seb tko da če bo še huj grem kr v P,k teh bolečin mam pa že dost,pa pol je še tamal siten pa še psi se gonjo in se derejo ma da se ti zrolauser posted image
glede nakazila jaz tud še nisem dobila nakazan čeprav sm oddala v začetku julija no odločbo sm že dobila tko da nakazal ziher bodouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1438
12.8.2009 11:00:46   
tulpek
Larilu, mogoče boš pa kmalu imela user posted image v naročju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
12.8.2009 11:02:30   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

pridne ste in kuhate

jaz bom danes mizica pogrni se, neki na hitrco, pečen krompir, pa bučke pa hrenovke, pa kaka solatka pade zraven. Naslednji teden pa se bom bolj potrudila

tiste ki obvladate filane paprike...jih katera dela še drugače kot z faširanim mesom, ker ga jaz ne jem, pa razmišljam če bi nardila kr s sojo al pa z mešano zelenjavo.

brezmesne filane paprike (iz moje vegi kuharice)
za 6 velikih paprik

1/4 skodelice narezane paprike
1 majhna nasekljana čebula
2 skodelici narezanih paradižnikov
10 dag sojinih kosmičev (odtehtaš in namočiš)
3 skodelice skoraj kuhanega riža
1/4-1/2 skodelice paradižnikovega pireja
20 dag mletih orehov (nisem še nikoli dala, ker se nikoli ne spomnim kupit)
malo majarona in timijana
1/2 žličke bazilike
sol
olje
jajce

Postopek: na olju in vodi dušiš narezano papriko, čebulo in sojine kosmiče. dodaš paradižnikov pire in prevreš. primešaš še druge sestavine. ohladiš in dodaš jajce ter napolniš s tem paprike.
omaka je pa klasična.

namesto sojinih kosmičev daš lahko kuhano lečo, namesto riža ajdovo kašo. paprike lahko skuhaš ali spečeš v pečici.
jaz dodam še kvasne kosmiče, samo se jih v običajnih trgovinah (razen leclercu) ne dobi oz. jih še nisem zasledila (ni isto kot pivski kvas, ki ga imajo na policah z diabetično in zdravo prehrano).

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
12.8.2009 11:05:30   
Sarchi

Jutro!

Pa pa

nussy bravo čestitam vama z user posted image , jzt se tud trudm pa nič nič..še kar vztraja z glavco pokonci....katere si delala.....

lubenička luštna user posted image si ful....

larilu upam da se vse konča tko da bo prav zate in user posted image . user posted image user posted image

rubin user posted image

Chebelica21 pozdravi se, verjamem da je pa user posted image že ob vseh radostih še tolele....upam da boš čim prej bolš

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 12.8.2009 11:09:41 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
12.8.2009 11:06:30   
klaja
Evo moj 2000-i post! bravo za mene!

Sonchek dobrodošla spet med nami!

Rubin čestitke tvoji mali princeski za samostojno dihanje! Super, to pa je lepa novička!

Nussy bravo, samo da vama je uspelo!! Pa upam da si ne premisli!

Lubenička lepa posteljica! Pa lepega bušija imaš!!! Prav lepa nosečka si!

Chebelica21 čim prej se pozdravi!

Mi bomo pa imeli danes za kosilo kanelone in paradižnikovo solato. No pri nas tudi drugače vsi ne jejo bučk, pa naredim zraven še paradižnikovo omako.

< Sporočilo je popravil klaja -- 12.8.2009 11:07:34 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
12.8.2009 11:10:25   
ja.lo09
Pozdravljene!

Upam da še niste pozabile name. Od kar sem uradno na dopustu se mi zdi da še bolj letam in norim po hiši kot prej.
Res pa je, da jaz prej nisem bila tako pridna kot ve in da sem sedaj urejala vse v prejšnjem tednu.
Uredila sem papirno vojno, oprala vse tiste škatle ki so me čakale ( in tudi zlikala),,,,,bravo jaz.
Nakupili smo vse kar je še manjkalo, vmes je še tamala praznovala...itd. No, sedaj smo za silo pripravljeni.
Potrebujem še nekaj osebnih stvari in to bo to.
Vmes smo bili na pregledu in UZ in bila prijetno presenečena. Moram povedati da so me vmes te stare vaše babe čisto zmešale, ker so trdile joj kako majhen trebuh imaš. Pa tudi redim se ne tako hudo, vmes sem celo shujšala. Pa sem si dopovedovala da sem pač majhna in da tudi user posted image  ne bo ravno velik. Čeprav se meni moj trebuh sploh ne zdi majhen.
UZ sem imela pri polnih 33 tednih in mere so pokazale da je moj dojenček pravzaprav kar velik, tehtal naj bi že 2.600 g in da je pomaknjen čisto navzdol. Takoj so mi opravili tudi vaginalni pregled, če bi bila že slučajno kaj odprta in zmerili cuker, če bi slučajno imela ta nosečniški diabetis. Ampak maternični vrat je lepo zaprt, čvrst, cuker pa v mejah normale. Vse supaj sem do sedaj pridobila 10 kg in pravijo da je vse bp
Super, vendar pa imam sedaj mirovanje in mirovanje. Dojenček ima zelo spredno lego in verjetno nima prostora, zato se je namestil v končni položaj. Sicer pa se res počutim kot da mi bo vse skupaj padlo ven, križ me boli kot hudič, spanje je zanič in zopet mi je kar naprej slabo. Ker mi baje tako pritiska na želodec. Jesti moram velikokrat, ampak malo. Ampak lačna sem pa skozuser posted image

Tako to je novega pri nas, naslednji pregled imam 21.08 in upam da bom tudi do takrat v enem kosu. Se opravičujem da nisem imela časa prebrat vse za nazaj in tudi ne znam prav nič komentirati. Si bom v prihodnje zopet vzela več časa.....
Lepo bodite in pazite na svoje cukerčke

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
12.8.2009 11:18:22   
Tanik
Dober dan, tolko ste se načvekale,da nimam časa brat.
sem lih s pregleda, vaginalno OK, UZ vse OK, naš fant ima 2 kg, ustreza tednom, G pravi da imamo manekena user posted image . dobila napotnico za porod, dala kri in vodo.
pa obrnjen je z glavo dol,samo nekak postrani.ampak je vse OK.
za seznam:
pregled 7.9.2009 (imam že CTG). + 1 kg

tako zdaj pa grem na počitnice in me kak teden ne bo na računalniku. že vidim kok bom imela za brat user posted image

pa jaz imam tudi denar nakazanuser posted image

< Sporočilo je popravil Tanik -- 12.8.2009 11:20:09 >

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
12.8.2009 11:20:33   
polari
Dobro jutro! Kak je blo fajn enkrat malo poležat.....samo me vse boli od ležanja user posted image Vroče pa mi je itak spet blo, sploh ne mine noč, ko mi ne bi bilo....in pol mam vse mokro....še lase.

Kaj si nor, kolko ste napisale..od včeraj popoldne, pa moram 3 strani brat.....uau user posted image

Sem vidla da ste mele debato o živahnih user posted image . Moj je tudi tak. Fajn je, da vsaj ponoči spi....zjutraj ko pa se jaz parkrat pretegnem, se zbudi, pa ima zabavo. Včasih me res brcne nekam na stran, pa nič ne paše, takrat mu roko nastavim, da vsaj malo ublažim te brce....samo kak je fajn, ni? user posted image

Kepica, ja, se strinjam, kar vse tu objavimo...mislim, da imamo vse take želje....

Lubenička, kaka cart postlca! Ful lepo....midva še nimama takega vrtiljakeca....morma malo pogledat okol. Pa buši je tudi lep.

Uf, za kosilo bomo pa mi kar džuveč - če poznate, ne vem, kak se drugač reče...

Danes začnem z generalko po hiši. Mi pride sestrica pomagat, bo šlo hitreje...mislim, da boma kuhinjo spucale na visoki sijaj. user posted image

user posted image user posted image user posted image za Rubin in njene user posted image ! Sem se zdaj kar navadla, da tudi tam občasno spremljam, kako stvari napredujejo.....

No, pa včeraj sem cartala malo Nežo, ki je taaaak mala, vsaj meni se zdi, pa ima že kakih 3400 samo kak je to maaalo, sploh je ne upaš prijet...hehe, to še bo zanimivo doma.....jaz že komaj čakam....nimam sicer nobenih problemov, samo malo me že meče.....se mi zdi, da je vedno težji, naš user posted image .....zdaj že večkrat na dan ležim in počivam....pa mam še 35 dni!!! Ojej...user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
12.8.2009 11:33:06   
sontschica
hello nosečke

tudi jaz sem s pregleda, malce sem žalostnauser posted image , ker me ni nič vaginalno pregledala (upala sem da bo rekla, da je že kej zmehčano in malce odprto, da bo kmalu akcijauser posted image user posted image ), drugače je pa vse (kri+urin) v redu, kilogramov je zdej +9, naslednji pregled imam pa 25.8., CTG pa spet jutri

Nussy bravo da ti je uspelo obrnit user posted image .user posted image user posted image zdej pa res samo upaj, da se ne bo še 1x obrnil/a

Rubin user posted image user posted image tvoji princeski za samostojno dihanje. že večkrat sta dokazali, da sta pravi mali borki. le tako naprejuser posted image user posted image

Chebelica
čimprej se pozdravi

larilu upam, da se je začelo pri tebi že dogajat in da bo punčka kmalu v maminem naročju.
drugače sem pa tudi jaz danes dobila nakazan denaruser posted image user posted image in ga bom kar takoj dala bodočemu očiju, da bodo lahko zapili najinegauser posted image , ker kupljeno že vse imava.

jaz bom pa danes za kosilo naredila kremno fižolovo juho s špagetki...kok bo pestro potemuser posted image user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
12.8.2009 11:35:30   
chebelica21
Polari mislim, da nas ima kar nekaj teh težavic, da nas ful dol pritiska,... Jaz se morem včasih kar prijet, ker imam občutek, da bo ven padlo vse tam spodaj,... user posted image user posted image Drugače, pa tudi jaz komaj čakam, da dobim v roke to mojo malo štručko,... To bo še veselo doma,... user posted image

Aja pozabila sem vam povedat, da mi je včeraj v lekarni rekla farmacevtka, da lahko že začnem pit čaj iz malinovih listov,... Tako da punce že v 34. tednu lahko pijemo čaj,... user posted image

< Sporočilo je popravil chebelica21 -- 12.8.2009 11:37:26 >

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
12.8.2009 11:48:11   
altaja
Pri nas ne dela bankomat, klika pa nimam več ker sem mela prenosnika na servisu, certifikata si pa nisem shranila user posted image . No, saj je vseeno. Če ni ta mesec, bo pa drugi.

Lubenička: luškan trebušček maš. Ma prou ena seksi mamica boš, no! Posteljnine pa jst še nisem oblekla, je pripravljena v previjalni komodi in jo bo oblekel moj ko bom v P. Se mi zdi škoda da se prah nabira.

Ne vem katera je spraševala če se bomo tiste na začetku meseca takoj selile na novo temo - se mi ne da nazaj gledat. No, jst predlagam da vse skupaj vztrajamo dokler ne dočakamo vsaka svojega user posted image in se konec meseca oz začetek oktobra skupaj preselimo na SEPTEMBRČKE 2009. Kaj pravite?

Tulpek: a si že mela dans CTG?

Rubin: user posted image

Larilu: srečno! Mislim da boš kmalu šla...ostale ti bomo sledile, brez skrbi user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
12.8.2009 11:52:39   
kepica
Evo..malo predaha med delom. Delam melisin sirup. Ste že slišale zanj? To je pa zame najboljša poletna domača pijača. Enostavno in osvežilno, samo melisine liste potrebujete. Med tem, ko se voda ohlaja, pa malo komentarjev:

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

ojla punce!
ne bom dolga
dans je za mano katastrofalna noč če lahk temu tko rečm mam popadke od včeri od 5,bolijo k svinja križ glih tok da ga mam še na seb tko da če bo še huj grem kr v P,k teh bolečin mam pa že dost,pa pol je še tamal siten pa še psi se gonjo in se derejo ma da se ti zrolauser posted image
glede nakazila jaz tud še nisem dobila nakazan čeprav sm oddala v začetku julija no odločbo sm že dobila tko da nakazal ziher bodouser posted image

Tole me pa kar zmrazi. Larilu, drži se.user posted image Če ne drugega, boš v rokah kmalu držala svojo štručkouser posted image Pa čim manj boleče popadke ti želimuser posted image

Nussy user posted image za obrat. Naj v tem položaju ostane do koncauser posted image
Tanik čestitke za pregleduser posted image uživaj na počitnicah user posted image

Tulpek, ko boš naredila seznam, me malo pouči o tvojih kraticah, da bom vedela, za kaj se greuser posted image da ne bom kje kaj narobe objavila....

Jaz sem pa danes uradno nastopila porodniško.
In še dve veliki žurki me čakata. Ena to soboto (tašča-50 let), ena pa naslednjo soboto(mož-30 let). To bo še veselo. Upam, da iz katere ne grem direktno v P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
12.8.2009 12:24:14   
Erdbeere
evo še mene malo...sem pospravila spalnico tipi top in sem tako vesela...našla nekaj kar sem prejšnji teden iskala ko nora, ampak torbe za na voziček pa še vedno ne...upanje počasi izginja, ker zdej sem pa res že vse pregledala pa nikjer je ni.

V glavnem larilu čimhitreje dobi svojo štručko v roke in čimmanj boleče (če že moraš tok prehitevat)

Tudi jaz ti želim Nussy, da tvoj user posted image ostane na glavi in da se slučajno ne premisli.

Evo tok za zdaj, šibam še kuhinjo zgloncat, k sem ravno pri volji user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?