Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:46:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sem mojmu rekla:poslušaj ati,midve greva 24.kampirat pa če je prav ali pa ne. in je samo rekel:kdo vam bo pa šotor postavil? sem rekla:ja midve s katjo. pa je samo rekel:da upa da bo lepo vreme in da naj ne bomo predolgo. super jst sem enkrat šotor postavljala v čisti temi okol mene je blo 5 decev jst sem si pa sama svetla sem imela v ustih eno ročno svetilko pa dobla sem od strica en star platnen šotor z jeklenimi palicami.... k je blo že večina feder potrgenih in brez navodil..... 3 ure sem se matrala sestavla sem ga pa in si pol iznačla palce in je blo to to tko da nej tvojga ne skrbi sence se dosti najde drgač bom pa vzela še paviljon, da bomo imel še dodatno senčko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 12:47:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:47:06
|
|
|
|
Katjusa
|
aja če bi še katera želela it je zdej en šotor viška in komot sam prevoz morte met
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 12:49:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:50:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Katjuša, sej veš d se mormo kaj tut mal nakurit, d pol toplo vodo odkrijemo pa je potem še bolje , kam pa bi prišli, če bi meli vsi enako mnjenje ........sam mene je res una učeri tok razpičla d se me še dons drži , je ne morm pozabt koze stare k jo mam na sumu d jim prej študenta pomaga...ma saj tih nej bo, če že na črno dela Rokso je zdele zaspal, grem mal pospravt sam res kaj mene tud razpizdijo taki komentarjo pa kaj jih briga nej živijo svoje življenje in pometajo pred svojim pragom..... aja če bi mel vsi isto mnenje nebi rabl forumov k bi tak vedl kak odgovor bomo dobil če kej vprašamo pa verjetno bi tud vedl kaj drugi mislijo in delajo tko da hvala bogu smo si različni sma drugače je če ti jst rečem al pa ena smotana baba k te prvič vidi jst tud če kdaj kej rečem, verjeno ne mislim tak strogo resno k to tle zgleda pa četud 100 smeškov polek dam..... tak al tak pa veste, da vas mam ful rada in vsako posebej cenim in spoštujem in sem vesela, da sem lahko z vami in da se ne zmente na skrivaj za srečenje ampak sem vedno dobrodošla (tako se vsaj počutim) zato sem pa vedno zraven.... punce jst mam v soboto in petek čas moj gre v asvtrijo se vabim kam
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 12.8.2009 12:52:19 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:51:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy dobr je tvoj to prenesu kaj pa je dolgo zanj 2 dni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:52:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sem mojmu rekla:poslušaj ati,midve greva 24.kampirat pa če je prav ali pa ne. in je samo rekel:kdo vam bo pa šotor postavil? sem rekla:ja midve s katjo. pa je samo rekel:da upa da bo lepo vreme in da naj ne bomo predolgo. super jst sem enkrat šotor postavljala v čisti temi okol mene je blo 5 decev jst sem si pa sama svetla sem imela v ustih eno ročno svetilko pa dobla sem od strica en star platnen šotor z jeklenimi palicami.... k je blo že večina feder potrgenih in brez navodil..... 3 ure sem se matrala sestavla sem ga pa in si pol iznačla palce in je blo to to tko da nej tvojga ne skrbi sence se dosti najde drgač bom pa vzela še paviljon, da bomo imel še dodatno senčko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:52:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy dobr je tvoj to prenesu kaj pa je dolgo zanj 2 dni jst računam vsaj na 4-5 dni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:53:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Majcy una pena v copatkih je samo d za na sliko lepš stojijo ....drugač so samo iz usnja....Majkl jih nosi poleti in pozimi tenx
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:54:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Majcy una pena v copatkih je samo d za na sliko lepš stojijo ....drugač so samo iz usnja....Majkl jih nosi poleti in pozimi tenx pa nč ne švica v nogice.... jst pa ful ne prenesem usnja k takoj zašvicam in se ga še za otročke izogibam, čaprav zlgedajo pa ful lepo ti copatki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:54:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy dobr je tvoj to prenesu kaj pa je dolgo zanj 2 dni jst računam vsaj na 4-5 dni tudi jaz ampak moj bo vsak dan 100x klical ker me bo pogrešal in hano tudi(mogoče bolj kot mene)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 12:58:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 13:04:12
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo a link od teh copatk mogoče še maš - da vem kje naročit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 13:15:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy dobr je tvoj to prenesu kaj pa je dolgo zanj 2 dni jst računam vsaj na 4-5 dni tudi jaz ampak moj bo vsak dan 100x klical ker me bo pogrešal in hano tudi(mogoče bolj kot mene) sej to je normalno jst k kam grem tud ful pogrešam mojga... tud če sem na morju pa če je še tak fajn družba pridejo trenutki, ko si mislim kako bi blo fino če bi bil zraven
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 13:21:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 13:22:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 13:24:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo RES SO BRZINSKI...SM JIH NAROČILA UČERI POPOLDNE PA SO BLI DONS OB 12 ŽE TLE to je pa res hitro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 13:26:13
|
|
|
|
črticaa
|
čawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww kako smo kaj upam da ste lepo nabirali kilogame in centimetre vsem čestitke za velike in male rojstne dneve,... a ste ns kj pogrešal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 13:27:10
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 13:29:06
|
|
|
|
Onasiss
|
Dober dan... Evo nas iz šoping, pol smo šli pa še ta tasta pogledat, če je že začel jest in srat.... Dons bom pa paprike filane delala, da bom lahko dolg čvekala jutr..... A je kej novga, al morm nazaj brat, ker se vid, da so vsi desci nekje in ste same...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 13:30:49
|
|
|
|
črticaa
|
ej punce katera gre na čarobni dan u volčji potok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 13:31:00
|
|
|
|
Urša08
|
mlea superca za šoping ste kej pametnega dobil?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 13:34:47
|
|
|
|
črticaa
|
no mi smo poj šli na morje,.. vse je blo tok na knap,..da sm mela cajt povedat sam doma,.... moj je mel od 21ih naprej inventuro,..potem je pa od 4ih naprej delal,...tako da je domov prišel od 14ih in mi povedal da je dobu eure naj grem pakirat,..in res sem pakirala ko budala,...tako da smo poj ob 4ih zjutrej šli,....za 10dni u Drage pri Biogradu timy restavracija je RIVA sj ne vem če ste že doma no zdj nimam komentarjev,..razn to da ste res slabo čvekale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 13:38:35
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea superca za šoping ste kej pametnega dobil? Ti bom pol napisala, zdaj grem kosilkat....
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 13:41:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?