|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
12.8.2009 11:47:58   
Čebel@
bom pol pogledala če je kakšna fotka......poden je v spalnicah,za na sredini pa nisem ziher.......je definitivno večji kot je vaš(ja lahko stojiš na sredini)-lahko pa spiš na sredini šotora,pa imata fanta vsak svojo spalnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
12.8.2009 11:47:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

majchy ne sigurno niso otroci, imamo skoz ene tezave. ko smo se preselili, so nam nalepke iz nabiralnika dol trgal, tako da smo cel A4 format nalepk porabil, potem sem pa znorela in gor napisala priimek kar s flomastrom. zdaj je mir, so pa ze novo zrtev nasli, se je ena podnajemnica preselila in ji isto delajo. ne vem, en je mal bolan, pa ne vemo kdo.

kolumbo tudi jaz bom brez martina, ker drugace vam bom sam dober dan rekla.

ubogi florjan ne bo imel nobene družbe al kaj?

ka sam nase mislte kaj pa otrocuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
12.8.2009 11:49:45   
Urša08
Katjuša a mleko tud navadno že user posted image , pa gluten tud user posted image
me prav zanima kaj bo moja rekla. A ti jutri prideš z obema ?

Piskot joj sranje, ma sej ne morem verjet da lahko kdo namerno škodo drugmu dela user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
12.8.2009 11:50:32   
Urša08
Katjuša a moj Nejc pa ni družba user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
12.8.2009 11:52:17   
Čebel@

majchy ne sigurno niso otroci, imamo skoz ene tezave. ko smo se preselili, so nam nalepke iz nabiralnika dol trgal, tako da smo cel A4 format nalepk porabil, potem sem pa znorela in gor napisala priimek kar s flomastrom. zdaj je mir, so pa ze novo zrtev nasli, se je ena podnajemnica preselila in ji isto delajo. ne vem, en je mal bolan, pa ne vemo kdo.

kako je en folk pokvarjen da drugim dela škodouser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 11:53:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1881
12.8.2009 11:53:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

bom pol pogledala če je kakšna fotka......poden je v spalnicah,za na sredini pa nisem ziher.......je definitivno večji kot je vaš(ja lahko stojiš na sredini)-lahko pa spiš na sredini šotora,pa imata fanta vsak svojo spalnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na sej jima bom kako pregradila.....
sam na čem bodo pa spali? jst sem misla za vse tri vzet eno veliko gobo in bi spali na sredini šotora mi2 pa bi spale na napihljivih blazinah.... goba je debela 5cm in je res fino k je topla
user posted image
imam blazino zate in zame pa še eno potem pa gobo in če bi šli s tvojim bi dala floriji in beniju gobo, jst in ti bi imele blazino kaj pa hana? a one k se zrolajo za plažo pa dame 2 eno vrh druga al imaš kako drugo idejo?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
12.8.2009 11:54:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša a moj Nejc pa ni družba user posted image user posted image user posted image user posted image  

je je pa fanj družba in že poznata seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
a tanci tud pride.... da bo florjan imel malco in avtočkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
12.8.2009 11:54:44   
Urša08
iiii kok so luštniuser posted image user posted image user posted image a na nogici dobr stojijo? A lahko še link kje naročim, kako je pa s plačilo - je po povzetju?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
12.8.2009 11:55:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša a mleko tud navadno že user posted image , pa gluten tud user posted image
me prav zanima kaj bo moja rekla. A ti jutri prideš z obema ?

Piskot joj sranje, ma sej ne morem verjet da lahko kdo namerno škodo drugmu dela user posted image

mleko ne jogurte pa, glutena ni omenjala????

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 12.8.2009 11:57:03 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
12.8.2009 11:56:52   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

kolumbo tudi jaz bom brez martina, ker drugace vam bom sam dober dan rekla.

ubogi florjan ne bo imel nobene družbe al kaj?

ka sam nase mislte kaj pa otrocuser posted image

otrok bo uzival pri babici, kjer bo delezen 100% pozornosti, pa tudi mlajsi mora imeti malo mamico zase.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 11:56:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1887
12.8.2009 12:01:38   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Katjuša tvoj Florjan je mal bolj skulran in civilizeran od mojga divjaka....pa jst razen vrtca nimam nobene varuške d bi mi popazila d kakšno kavo v miru spijem....tko d ne s takimi komentarji, ker me je že učeri ena tastara k sm jo prvič vidla v vrtcu razpi...z.la k mi je rekla, če sm na porodniški bi bil lahko doma....sm ji sam rekla, da ji tega veselja ne dam ZA NALAŠČ (v vrtcu je max 5 ur na dan, tok d mam jst lahko mal časa samo za Rokauser posted image

kak smo se razjezili, sej nisme misla nič slabega sma mal sem vas pohecala.... sej vas razumem in vem kako je tud moj florjan ni vedno angel in me zna pošteno raz..... tud jst bi kdaj šla sama z benijem na srečanje sam moja mami ga tud ne more met veliko kako urco ja za kej nujnega pa kdaj za hitro trgovino drgač je pa skos z mano, bi se prav rada vsedla z vami dol in čvekala tako pa morem skos z enim učem letat okol in gledat kaj flori dela..... in komi čakam ga gre vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image da si mal udahnem in da se bo on zdivjal z vrstniki.... a ko pridejo iz vrtca so kej utrujeni al so še vedno podlni enegrgije?

Neposredna povezava do sporočila: 1888
12.8.2009 12:03:32   
Katjusa
no tkole ko sem doma in ker je moja mami v pritličju in florjan zunaj pa res gleda nanj kaj dela ker je dobesedno na dvorišču jst imam pa vhod po stopnicah in ga teže vidim..... to pa res imam pošlihtano in lahko v miru kej postorim po stanovanju.... sem mami ful hvaležna za touser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
12.8.2009 12:04:42   
Čebel@

na sej jima bom kako pregradila.....
sam na čem bodo pa spali? jst sem misla za vse tri vzet eno veliko gobo in bi spali na sredini šotora mi2 pa bi spale na napihljivih blazinah.... goba je debela 5cm in je res fino k je topla
user posted image
imam blazino zate in zame pa še eno potem pa gobo in če bi šli s tvojim bi dala floriji in beniju gobo, jst in ti bi imele blazino kaj pa hana? a one k se zrolajo za plažo pa dame 2 eno vrh druga al imaš kako drugo idejo?

tvojedva naj spita na gobi,ti na blazini,jaz imam tudi zase blazino,za Hano bom pa še kej zrihtala(imam še cajt)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
12.8.2009 12:05:04   
Urša08
No k smo ravno zavile na to temo lahko tud svoj piskerček pristavim.

Ko dam za kak vikend Nejca k mojim (na njuno željo) ga dam brez slabe vesti ker on nadvse uživa. Ima 100% pozornost, čisto se mu posvetita, grejo na igrala, berejo knjigice, se igrajo skratka čist sta njegova in on še ves teden govori kaj so počeli user posted image user posted image user posted image No in takrat mam jaz tud mal časa zase,, kar ga pa po pravici povedano tud rabim.  1 krat na mesec pa pustim oba za kake dve urci mojmu in šibam sama s kolegico na pijačko al pa na masažo  ker tud jaz rabim občasno čas zase in mislim da mata otročka od spočite mamice veliko več. Moje mišljenje

Neposredna povezava do sporočila: 1891
12.8.2009 12:05:54   
Čebel@

no tkole ko sem doma in ker je moja mami v pritličju in florjan zunaj pa res gleda nanj kaj dela ker je dobesedno na dvorišču jst imam pa vhod po stopnicah in ga teže vidim..... to pa res imam pošlihtano in lahko v miru kej postorim po stanovanju.... sem mami ful hvaležna za touser posted image user posted image user posted image user posted image
bravo za tvojo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
12.8.2009 12:07:46   
Čebel@
kolumbo.....full  so hudiuser posted image user posted image user posted image user posted image a to je za zimo k vidim peno na notranji strani?
katjuša.....tanci je rekla da prideuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
12.8.2009 12:09:47   
Čebel@
katjuša.......sem te hotela še prosit za link od kampa kamor gremo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
12.8.2009 12:11:21   
Katjusa
majchj sem se spomnla imam jst jogi za prenosno postlco sicer je taka mehka pena to velikosti 60X120 in bi lahko hana bla na tem? al pa na taki mehki previjalni podlagi? sej bomo pogruntal....

kolk pa tvoj šotor zasede zložen prostora?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
12.8.2009 12:14:29   
Katjusa

jst sem razmišlaja za valkenelo

http://www.campingrovinjvrsar.com/sl/Kampi/Valkanela/Foto_galerija

si pe tle tud naše slikice iz valkanele
http://picasaweb.google.com/bpkatja/FlorjanNaMorju296372008#
http://picasaweb.google.com/bpkatja/FlorjanViktorInAleksanderNaMorju#

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
12.8.2009 12:14:52   
Čebel@

majchj sem se spomnla imam jst jogi za prenosno postlco sicer je taka mehka pena to velikosti 60X120 in bi lahko hana bla na tem? al pa na taki mehki previjalni podlagi? sej bomo pogruntal....

kolk pa tvoj šotor zasede zložen prostora?

super bi bil jogiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ena manjša potovalka

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
12.8.2009 12:17:17   
Čebel@

jst sem razmišlaja za valkenelo

http://www.campingrovinjvrsar.com/sl/Kampi/Valkanela/Foto_galerija

si pe tle tud naše slikice iz valkanele
http://picasaweb.google.com/bpkatja/FlorjanNaMorju296372008#
http://picasaweb.google.com/bpkatja/FlorjanViktorInAleksanderNaMorju#

user posted image user posted image user posted image user posted image  a je v kampu dovolj sence da bi šotor imeli v senci?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
12.8.2009 12:26:52   
Čebel@
sem mojmu rekla:poslušaj ati,midve greva 24.kampirat pa če je prav ali pa ne.
in je samo rekel:kdo vam bo pa šotor postavil?
sem rekla:ja midve s katjo.
pa je samo rekel:da upa da bo lepo vreme in da naj ne bomo predolgo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
12.8.2009 12:45:17   
Urša08
majchy dobr je tvoj to prenesu user posted image user posted image user posted image kaj pa je dolgo zanj

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?