polari
|
Dobro jutro! Kak je blo fajn enkrat malo poležat.....samo me vse boli od ležanja Vroče pa mi je itak spet blo, sploh ne mine noč, ko mi ne bi bilo....in pol mam vse mokro....še lase. Kaj si nor, kolko ste napisale..od včeraj popoldne, pa moram 3 strani brat.....uau Sem vidla da ste mele debato o živahnih . Moj je tudi tak. Fajn je, da vsaj ponoči spi....zjutraj ko pa se jaz parkrat pretegnem, se zbudi, pa ima zabavo. Včasih me res brcne nekam na stran, pa nič ne paše, takrat mu roko nastavim, da vsaj malo ublažim te brce....samo kak je fajn, ni? Kepica, ja, se strinjam, kar vse tu objavimo...mislim, da imamo vse take želje.... Lubenička, kaka cart postlca! Ful lepo....midva še nimama takega vrtiljakeca....morma malo pogledat okol. Pa buši je tudi lep. Uf, za kosilo bomo pa mi kar džuveč - če poznate, ne vem, kak se drugač reče... Danes začnem z generalko po hiši. Mi pride sestrica pomagat, bo šlo hitreje...mislim, da boma kuhinjo spucale na visoki sijaj. za Rubin in njene ! Sem se zdaj kar navadla, da tudi tam občasno spremljam, kako stvari napredujejo..... No, pa včeraj sem cartala malo Nežo, ki je taaaak mala, vsaj meni se zdi, pa ima že kakih 3400 samo kak je to maaalo, sploh je ne upaš prijet...hehe, to še bo zanimivo doma.....jaz že komaj čakam....nimam sicer nobenih problemov, samo malo me že meče.....se mi zdi, da je vedno težji, naš .....zdaj že večkrat na dan ležim in počivam....pa mam še 35 dni!!! Ojej...