|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
12.8.2009 8:50:13   
Erdbeere
Dobro jutro user posted image

Jaz sem tudi odlično spala, zdej pa študiram, kaj naj pripravim za kosilo....se moram kar hitro odločit.

Jaluca čestitke za rojstni dan, naj ti bo vedno z rožicami postlano.

Jah nič grem mal otroke porihtat pa se kasneje še javim...sej itak veste, da sem čveka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
12.8.2009 8:52:50   
baby blue
Jst bom danes za kosilo nardila pohane bučke pa pečen krompirček... Bo bolj vegeterijanski dan user posted image

Jaluca iskrene čestitke za rojstni dan user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
12.8.2009 8:52:58   
Lubenička
user posted image

pa še moj buši v 36. tednu user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
12.8.2009 8:53:05   
Erdbeere
o lubenička ful luštna posteljica...naša je pa podobna tvoji, samo je še zasedena, tako da bo šel dojenček najprej v zibko potem pa žiga v drugo posteljo user posted image pa v njegovo user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
12.8.2009 8:54:31   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Jst bom danes za kosilo nardila pohane bučke pa pečen krompirček... Bo bolj vegeterijanski dan user posted image

Jaluca iskrene čestitke za rojstni dan user posted image

Njami...jst bi tudi user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
12.8.2009 8:55:46   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

o lubenička ful luštna posteljica...naša je pa podobna tvoji, samo je še zasedena, tako da bo šel dojenček najprej v zibko potem pa žiga v drugo posteljo user posted image pa v njegovo user posted image

Hvala user posted image
Hehe...bogi Žiga, ga boste kar ven vrgli user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
12.8.2009 8:56:47   
Lubenička
Jaluca...čestitke, tudi od mene user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
12.8.2009 8:57:25   
baby blue
Lubenička full lepa posteljica... Meni se pa zdi da imava midva zelo nizko ta glasbeni vrtiljak mislim tiste igračke ki dolj visijo...

Pa trebušček je tudi lep...

Neposredna povezava do sporočila: 1408
12.8.2009 9:02:41   
SONČEK LARA
Dobro jutro

današnja noč...sploh ne komentiram več, ker sem tako tečna in utrujena da je joj. Pa imam kar nekaj tednov še...hb da gre vse tak hitro

tudi jaz želim da se naše rojstvo objavi samo na tej temi. Sam najbrž tiste ki boste rodile že na začetku meseca boste že na drugi temi čvekale al kako, al boste vse nas, tiste na koncu počakale?

Nič grem še mal delat, še danes in 2 dniuser posted image user posted image

Uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 1409
12.8.2009 9:06:29   
Dulsineya
Dobro jutro!

Jasmina tudi jaz sem še tukaj, čeprav je kazalo, da ne bo tak...
v nedeljo ponoči me je v desni ledvici zabasalo in to taki krči, da se mi je bledlo...user posted image , pol se je situacija čez dan umirila in ponoči ponovno živ žav. Zjutraj me je moja osebna zdravnica kar v bolnico napotila, ker ni bila prepričana, situacija je pa kazala na ledvični kamen. No, po 4 urnem čakanju, mi še vedno niso znali povedat kaj je in predlagali naj ostanem v bolnici...bolečine so vmes izginile in se mi to res ni zdelo potrebno, ginekolog mi je rekel, da me lahko vredu zvije spet in to pripelje do začetka poroda in da se takrat vidimouser posted image ...no namen imam še vedno it rodit v PO, čeprav sem bla zdej v Izoli.
So mi pa 1. delali CTG in je prav lepo poslušat konstanten utrip moje dojenčiceuser posted image , (je bil sicer malo visok, samo je to posledica, ker tut njena mama nima več kondicijeuser posted image ) pol me je pregledal in menda je spodaj vse tak kot mora bit, nič ne kaže začetkauser posted image no, bomo videli...po UZ je mala že prav velika ima 3200g (toliko sem imela jaz ko sem se rodila)user posted image , obseg glavice in trebuščka pa menda ustrezata PDP...no, kak teden naj še počaka, zdej sma 37t 0d, pol pa kar, da ne bo res težkokategornica in da se ne bova preveč matrali med porodomuser posted image

nočni wc, no danes ponoči mi je uspelo samo z dvema obiskomauser posted image

Jutri dobimo še Dormeo za našouser posted image , tak da bom danes še posteljnino oprala in pol vam pokažem končno slikice od sobice oz. kotička za našo pupo!

Za objavo tudi jaz želim, da se objavi samo tukaj, joj Kepica ti morem še ZS poslat, da bom mela kam javituser posted image

Rubin user posted image sem res vesela

Evo danes šibam na CSD sem čakala še 7 plačo in jih bom že čula, ker se mi uradno jutri začne porodniška...sam je bla računovodkinja tudi 3 tedne odsotna, tak da itak ne bi mela kej prej...upam, da pridem nazaj še z dvema ušesomauser posted image

no, se javim še kaj...uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1410
12.8.2009 9:07:35   
chebelica21
Jutro souser posted image .
Da se vam, še jaz malce javim, včeraj me je čisto zakuhalo,... user posted image Sem imela 38C vročine in čist crkjena,...
Danes sicer nimam zaenkrat vročine, ampak sem še pa vedno čisto brez moči,... user posted image Pa glih sedaj me je zgrablo, ko sem mislila še it na morje,... user posted image user posted image user posted image .
Upam, da me vsaj ta vročina nebo več prijela, ker drugače moramo k zdravniku,...
Spima pa drugače vredu, danes niti na wc nisem rabla it,... user posted image

< Sporočilo je popravil chebelica21 -- 12.8.2009 9:09:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 1411
12.8.2009 9:07:48   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Lubenička full lepa posteljica... Meni se pa zdi da imava midva zelo nizko ta glasbeni vrtiljak mislim tiste igračke ki dolj visijo...

Pa trebušček je tudi lep...

Hvala user posted image

A se ne da to naštimat, kakšno višino želiš? user posted image Men se tudi moj zdi zelo nizko...bomo videli, kako bo našemu fantiču všeč. Bom potem prilagajala njemu.

Neposredna povezava do sporočila: 1412
12.8.2009 9:17:44   
Dulsineya
Joj, vse preberem in se lotim pisat, pa ste že vmes na novi straniuser posted image

Lubenička lepa posteljica in user posted image za tvoj buši...sem kar malo fauš vsem, ki ste jo brez strij odnesleuser posted image

JaLuca vse najboljše tudi v mojem imenu

Erdbere dobra ideja za kosilo, se mi je kar zaluštalo

Sonček Lara sej bo...še malo pa bo vsega konec in sej veš, da smo vse v tem šmornu - nosečniške radosti- pa ja! Drži se preverjenega recepta in poskušaj čimveč počivat, no, še 2 dni v službi pol pa to ni več iluzija, ne?user posted image

Jaz sem tudi že par dni kot ena izžeta krpa, nič ne morem...vlečem se kot megla, mala ima akrobacije vsakič ko se vležem in slušam najti dober položaj, vse me tišči in mam včasih kar občutek, da mi bo kej vem zletelouser posted image
No, malo moramo jamrat, sej do zdej nismo nič kej in če ne, pač ne bi ble nosečkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1413
12.8.2009 9:20:56   
Dulsineya
Chebeliza21 počivat, počivat in počivat! Če te pa se enkrat zakuha pa probaj Lekadol prašek vzet (tisti, ki se raztopi v čaju), to lahko vzameš med nosečnostjo in meni je prav pomagal 2 meseca nazaj, ko me je zakuhalo

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
12.8.2009 9:21:19   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya

Erdbere dobra ideja za kosilo, se mi je kar zaluštalo

tole pa ne vem, če je bilo meni namenjeno, ker jaz še nimam ideje...oz. imam po novem pečen krompir svinjski vrat pečen pa kisle kumare v solati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1415
12.8.2009 9:28:01   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya

Chebeliza21 počivat, počivat in počivat! Če te pa se enkrat zakuha pa probaj Lekadol prašek vzet (tisti, ki se raztopi v čaju), to lahko vzameš med nosečnostjo in meni je prav pomagal 2 meseca nazaj, ko me je zakuhalo

Sem včeraj vzela en lekadol, ker nisem mogla več zdržat, v lekarni mi je pa tudi rekla, da sedaj že lahko brez skrbi vzamem lekadol, ker sem že proti koncu,...
Bomo že preživeli,... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1416
12.8.2009 9:29:12   
Dulsineya
Erdbeere ja oprosti Baby blue ja bila, joj kak semuser posted image

Lahko pa vseeno javiš, ko boš imela idejo, ker bučke ostalim v naši družini glih ne dišijo in jih bom verjetno sama jedla

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
12.8.2009 9:30:27   
mancag
Dobro jutro!
Jaz tudi zvečer ne morem zaspatiuser posted image . Par ur zaspim potem moram kar iti  kmalu na WC, ponoči hodim tudi kar naprej piti vodo.user posted image
Zdaj sem 33. tednov noseča, komaj že čakam, da pride ven. Zvečer imam vedno zatečene noge. Komaj čakam, da imam pregled konec avgusta.  user posted image  je kar živahtna. Vesela sem, da se je že pravilno  obrnila. Zdaj sem si že uredila papirje za socialno delo. Vsaki dan se mi manj da delati doma.

Manca

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
12.8.2009 9:34:42   
Dulsineya
Evo, pa sem skombiniralauser posted image , vrat mam v skrinji in ga glih grem dat ven, pečen krompir in bučke zameuser posted image
joj, sem jaz ena katastrofa, upam, da me mine po porodu ta moja zmedenost, pozabljivost...vsaka čast vsem, ki že imate otroke doma in še sočasno za njih skrbet, dobre ste!

Neposredna povezava do sporočila: 1419
12.8.2009 9:34:58   
SONČEK LARA
Dulsineya...sej vem vse smo na istem, sam dans sem res ena tečnoba, čist vse mi gre na živce. Počivat? Imaš prav, sam kaj ko je moje dvoletnica naspidirana vsak dan, pol mora bit pa še mami valda. No tko kot praviš še ta teden, pol pa noge v luft.

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
12.8.2009 9:37:20   
SONČEK LARA
pridne ste in kuhate

jaz bom danes mizica pogrni se, neki na hitrco, pečen krompir, pa bučke pa hrenovke, pa kaka solatka pade zraven. Naslednji teden pa se bom bolj potrudila

tiste ki obvladate filane paprike...jih katera dela še drugače kot z faširanim mesom, ker ga jaz ne jem, pa razmišljam če bi nardila kr s sojo al pa z mešano zelenjavo.

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
12.8.2009 9:40:17   
baby blue
Lubenička sem se mal poigrala in malo drugače vozle naredila tako da je sedaj krajše... Potem bom pa videla kako bo ko bo mala spala v posteljici in koliko bo mene pri dvigovanju iz posteljice motilo...

IIIiiiiiii moj pa zdaj kmalu iz službe pride in greva potem po omarico če je že nakazano... Potem pa poslikam in pokažem kakšen kotiček bo imela naša

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
12.8.2009 9:48:26   
kepica
Dobro jutro

Jupi, denar od paketa je res nakazanuser posted image Se kar priležeuser posted image

Spala sem super, brez obiska wc-jauser posted image prejle sem se fino najedla, sedajle vas malo preberem, potem pa za delom.
Me je kar groza, ko vidim, kako malo časa je še ostalo do PDP, pri nas pa še toliko delauser posted image

JaLuca vse najboljše user posted image user posted image
Lubenička zelo lepa posteljninauser posted image Imam podobno, ampak mi je tvoja bolj všeč. Kje pa si jo kupila? Pa bušija maš tudi lepega. Si prav lepa nosečkauser posted image

Rubin. čestitke za velik uspeh tvoje male borke Zojeuser posted image user posted image

Barika čestitke za mrzlo tetouser posted image user posted image hehe se dobro sliši...čeprav prvič slišim

Da ne bom samo čestitala....

Punce, kar se tiče objav glede rojstev. Vsaka ima svoje želje o objavi in kako naj si jaz to zapomnimuser posted image user posted image
Če vam je prav, bom objavila samo tukaj, na tej temi. Itak smo vse tukaj, vse se poznamo, tam na temi Rodili smo, nas itak skoraj nobeden ne bozna in je vseeno, če tam obvestila ni. Če pa katera izrecno želi, da objavim še tam, pa naj v sms to napiše in bom to z veseljem naredila. Želja vsake posameznice se je pa nemogoče zapomnit, ker vas je preveč.

Mislim, da se bom sedaj vrgla najprej na pospravljanje cunj. Se jih je kar nabralouser posted image

Vmes vas pa seveda pridem še kaj prebrat, da se preveč ne nabere.user posted image

Aja, barika.....tale fora ctrl+exit je pa hudauser posted image user posted image user posted image user posted image Bi jo kar pritisnila, če bi kaj pomagalo.

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
12.8.2009 9:51:41   
baby blue
Mene je tudi moj obvestil da je denar nakazan user posted image user posted image

Tako da greva sedaj lepo v šoping... Še po banjico in pleničke bom šla pa po eno stekleničko... Pa mogoče še v lekarno po tiste stvari za user posted image in zame po kremo in mrežaste hlačke da imam potem vse lepo doma...user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
12.8.2009 10:03:51   
chebelica21
Res imamo nakazan denar od CSD. Tudi jaz sem dobila, še dobro, da imam klik in se ne rabim na bankomat vozit in preverjat,... Nakupljeno pa imam že vse edino par pajackov vel 56 mi manjka in žabic,... Drugače pa smo pripravljeni na prihod našeka korenjaka,... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?