ona
|
Dobro jutro! Fešta je uspela,kili so šli gor .... Mater se bo treba vržt na dieto.... Torej v petek sem naredila torto in je bilam fantastična,tako,da bom zdej kar sama packala torte,sem se prav navdušila Pol sem še pladnej in pokrov za torte soravit dobila za rojstni dan,tako,da bom še z večjim veseljem pekla Naredila sem tudi en par hladnih jedi zraven mesa,rižoto z zelenjavo in tuni,pol jajca pokrita z paradižnikom,oblike kot gobe in grško solato.So bli res vsi navdušeni,da je vse zmanjkalo,meso je pa ostajalo Zdej je roštilj zunaj in bom kar cel teden kaj cmazila gor! Hvala vsem za čestitke!!!! A,ja,da vidite kakšno prtesenečenje mi je sin pripravil....je šel v petek z mano v trgovino,jaz sem šla v špar,on pa v dm,prav z namenom da mi nekaj kupi in mi je kupil en šampon za tuširanje,en tak magnetek s posvetilom in verižico s srčkom,zraven pa še eno čestitko sam napisal...ful lepo...sem prav solzne oči dobila,ko mi je dal,ker to je res nekaj neprecenljivega,ko ti otrok da tako darilo...res enkratno,že gesta je ganljiva!!! APRILČICA,zdrži še malo,saj bo kmalu....vem,da imaš poln k vsega,ma bo itak kmalu konec...samo,da bo vse ok!!! ANAKARIN,bogi tamali...upam,da se pozdravi! MUCKA,dobri ste,da greste za cel dan na morje,ker je več priprav kot vsega skupaj.Vidim jaz,ko grem v Sesljan,je bolj polhen avto,kot ko smo šli za en teden Ma glavno,da ste se imeli lepo....v zambratijo sem jaz šla že večkrat,ko sem živela v Izoli,smo se vedno tja hodili kopat in je res super! Sem mela morje pred nosom in se tja vozila se kopat ONOUR,fajn izletek!Tega kot vi smo mi že enkrat udarili,pred dvema letoma in glih tako na sladoled na koncu v Gorico....zdej smo pa kar nekako leni to leto,sploh ne gremo nekaj pohajat v nedeljah...bo treba spet začet,ni kaj!! Zdej sem gledala,da bi šli en dan v Stražo pri >Bledu imajo letno sankališče in ne bi bila slaba ideja.Je že bla katera tam? Nič,delo kliče,imam račune za plačevat na netu....uživajte¨!
|