Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:34:24
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea otroka ma v kengurujčku Aja, sploh nisem pomislila na to, čeprav vem da ga ima.... je blo tko napisan, da sem ITAK najprej na tisto pomislila..... da bi me pa od tistega križ bolel bi bla pa kriza.... ne vem kak bi pol florija in benija dobla Ja, pač mogoče če se ne prime, da ga maš mal dlje not, da tiste stvari pač ven ne pobegnejo..... oz. ne zgrešijo pot, mah kva pa jaz vem.... Joj full bluzim, boljš da neham, me bo še kdo obtožu, da ga že od zjutri pijem.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:35:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ja drugo leto bo srečanje v Straškotu jst bom itak zraven kje bo pa zdej? kaj če bi se bolj na kratko kej dogovarjale.... ker drugo leto je men mal daleč jaz sem za,za kakšno srečanje samo a jih ni nekaj še na morju,pa nekatere še grejo? konec dopusti so se končal ja sem vidla tanci gre 29. joj takrat je najlepši cajt za it na morje, ker gre večina domov..... mi letos takrat ne mormo ker imamo uvajanje v vrtec pa urša gre še na dopust ,pa birdy gre konec meseca jaz sem itak za letos končala z morjem tako da meni je itak vseeno kdaj....edino septembra imam šolo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:36:58
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša mi gremo v soboto za en teden na morčija Včerej sem dobila pa še eno povabilo za en teden v septembru s kolegico, ki ima tud dva otročka podobne starosti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:37:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea otroka ma v kengurujčku Aja, sploh nisem pomislila na to, čeprav vem da ga ima.... je blo tko napisan, da sem ITAK najprej na tisto pomislila..... da bi me pa od tistega križ bolel bi bla pa kriza.... ne vem kak bi pol florija in benija dobla Ja, pač mogoče če se ne prime, da ga maš mal dlje not, da tiste stvari pač ven ne pobegnejo..... oz. ne zgrešijo pot, mah kva pa jaz vem.... Joj full bluzim, boljš da neham, me bo še kdo obtožu, da ga že od zjutri pijem..... pravjo, da ni treba sam da jim načrt poti daš pa je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:37:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea otroka ma v kengurujčku Aja, sploh nisem pomislila na to, čeprav vem da ga ima.... je blo tko napisan, da sem ITAK najprej na tisto pomislila..... da bi me pa od tistega križ bolel bi bla pa kriza.... ne vem kak bi pol florija in benija dobla Ja, pač mogoče če se ne prime, da ga maš mal dlje not, da tiste stvari pač ven ne pobegnejo..... oz. ne zgrešijo pot, mah kva pa jaz vem.... Joj full bluzim, boljš da neham, me bo še kdo obtožu, da ga že od zjutri pijem.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:37:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša mi gremo v soboto za en teden na morčija Včerej sem dobila pa še eno povabilo za en teden v septembru s kolegico, ki ima tud dva otročka podobne starosti kam greste vas pridem mal obiskat, da vam ne bo dolgčas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:38:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ja drugo leto bo srečanje v Straškotu jst bom itak zraven kje bo pa zdej? kaj če bi se bolj na kratko kej dogovarjale.... ker drugo leto je men mal daleč jaz sem za,za kakšno srečanje samo a jih ni nekaj še na morju,pa nekatere še grejo? konec dopusti so se končal ja sem vidla tanci gre 29. joj takrat je najlepši cajt za it na morje, ker gre večina domov..... mi letos takrat ne mormo ker imamo uvajanje v vrtec pa urša gre še na dopust ,pa birdy gre konec meseca jaz sem itak za letos končala z morjem tako da meni je itak vseeno kdaj....edino septembra imam šolo ka zdej mi hočeš lušte delat.... k veš da umiram od želje po morju.... a to greste vse kampirat?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:39:37
|
|
|
|
Onasiss
|
Mi imamo na morju vikend, ampak se je potrebno na plažo vozt z avtom... Tako, da če katera želi DOBRODOŠLA, ker jaz bi sicer šla kadarkoli in za vseen koliko časa samo ne upam SAMA z dvema otrokoma. JE DOLGČAS.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:40:52
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea otroka ma v kengurujčku Aja, sploh nisem pomislila na to, čeprav vem da ga ima.... je blo tko napisan, da sem ITAK najprej na tisto pomislila..... da bi me pa od tistega križ bolel bi bla pa kriza.... ne vem kak bi pol florija in benija dobla Ja, pač mogoče če se ne prime, da ga maš mal dlje not, da tiste stvari pač ven ne pobegnejo..... oz. ne zgrešijo pot, mah kva pa jaz vem.... Joj full bluzim, boljš da neham, me bo še kdo obtožu, da ga že od zjutri pijem..... jA, ja in to bandije.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:40:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Mi imamo na morju vikend, ampak se je potrebno na plažo vozt z avtom... Tako, da če katera želi DOBRODOŠLA, ker jaz bi sicer šla kadarkoli in za vseen koliko časa samo ne upam SAMA z dvema otrokoma. JE DOLGČAS..... koliko jih pa lahko prespi?jaz in katjuša greva
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:41:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Mi imamo na morju vikend, ampak se je potrebno na plažo vozt z avtom... Tako, da če katera želi DOBRODOŠLA, ker jaz bi sicer šla kadarkoli in za vseen koliko časa samo ne upam SAMA z dvema otrokoma. JE DOLGČAS..... jst grem seveda jst in moja sončka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:41:58
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša mi gremo spet v Barbarigo mlea pomoje bo Katjuša čist za Saj bi bla jest tud sam bo moj zaštrajkal če mu bom otroke odpeljala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:41:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea otroka ma v kengurujčku Aja, sploh nisem pomislila na to, čeprav vem da ga ima.... je blo tko napisan, da sem ITAK najprej na tisto pomislila..... da bi me pa od tistega križ bolel bi bla pa kriza.... ne vem kak bi pol florija in benija dobla Ja, pač mogoče če se ne prime, da ga maš mal dlje not, da tiste stvari pač ven ne pobegnejo..... oz. ne zgrešijo pot, mah kva pa jaz vem.... Joj full bluzim, boljš da neham, me bo še kdo obtožu, da ga že od zjutri pijem..... jA, ja in to bandije..... ga bomo na tvojmu vikendu pile
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:42:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Mi imamo na morju vikend, ampak se je potrebno na plažo vozt z avtom... Tako, da če katera želi DOBRODOŠLA, ker jaz bi sicer šla kadarkoli in za vseen koliko časa samo ne upam SAMA z dvema otrokoma. JE DOLGČAS..... koliko jih pa lahko prespi?jaz in katjuša greva za prespat se ne sekiri lahko spim na blazini al pa zunaj sam da je družba.... kje pa imate to? kolk daleč se je pa za vozit?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:42:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Mi imamo na morju vikend, ampak se je potrebno na plažo vozt z avtom... Tako, da če katera želi DOBRODOŠLA, ker jaz bi sicer šla kadarkoli in za vseen koliko časa samo ne upam SAMA z dvema otrokoma. JE DOLGČAS..... jst grem seveda jst in moja sončka sem te že jaz pofločkala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:43:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša mi gremo spet v Barbarigo mlea pomoje bo Katjuša čist za Saj bi bla jest tud sam bo moj zaštrajkal če mu bom otroke odpeljala ne bo ampak bo vesel, da se imate luštno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:43:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša mi gremo spet v Barbarigo mlea pomoje bo Katjuša čist za Saj bi bla jest tud sam bo moj zaštrajkal če mu bom otroke odpeljala ali pa bo vesel da se lahko spočije
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:43:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Mi imamo na morju vikend, ampak se je potrebno na plažo vozt z avtom... Tako, da če katera želi DOBRODOŠLA, ker jaz bi sicer šla kadarkoli in za vseen koliko časa samo ne upam SAMA z dvema otrokoma. JE DOLGČAS..... jst grem seveda jst in moja sončka sem te že jaz pofločkala ja sem vidla sam jst sem resna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:44:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša mi gremo spet v Barbarigo mlea pomoje bo Katjuša čist za Saj bi bla jest tud sam bo moj zaštrajkal če mu bom otroke odpeljala ali pa bo vesel da se lahko spočije IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša mi gremo spet v Barbarigo mlea pomoje bo Katjuša čist za Saj bi bla jest tud sam bo moj zaštrajkal če mu bom otroke odpeljala ne bo ampak bo vesel, da se imate luštno torej _BO VESEL
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:44:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Mi imamo na morju vikend, ampak se je potrebno na plažo vozt z avtom... Tako, da če katera želi DOBRODOŠLA, ker jaz bi sicer šla kadarkoli in za vseen koliko časa samo ne upam SAMA z dvema otrokoma. JE DOLGČAS..... jst grem seveda jst in moja sončka sem te že jaz pofločkala ja sem vidla sam jst sem resna jaz tudi lahko spim na tleh v spalki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:45:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša mi gremo spet v Barbarigo mlea pomoje bo Katjuša čist za Saj bi bla jest tud sam bo moj zaštrajkal če mu bom otroke odpeljala ali pa bo vesel da se lahko spočije IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša mi gremo spet v Barbarigo mlea pomoje bo Katjuša čist za Saj bi bla jest tud sam bo moj zaštrajkal če mu bom otroke odpeljala ne bo ampak bo vesel, da se imate luštno torej _BO VESEL torej ni pardona-urša z otroci gre zraven
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:45:49
|
|
|
|
Onasiss
|
Ok DOGOVORJENO!!!!!!!!!!!!! Sam povejte mi kdaj bi šle..... v začetku septembra, ste za????? Tok da vem koliko hitr morva z mojim še en avto kupt, ker je on pač odvisen od avta!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:45:53
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy če iz tega ne bo nič gremo pa v kamp ne:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:46:35
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......preveč sva zagrete-je mlea nama ušla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:46:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ok DOGOVORJENO!!!!!!!!!!!!! Sam povejte mi kdaj bi šle..... v začetku septembra, ste za????? Tok da vem koliko hitr morva z mojim še en avto kupt, ker je on pač odvisen od avta!!!!! v septembru ne morem imamo uvajanje v vrtec drgač avta pa neb rabla sej bi se mal naložl v več avtov pa bi se peljal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?