|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
11.8.2009 8:25:11   
tanci29
hej

ja mi smo superuser posted image ...doma sta oba ja

na morčita gremo pa 29. avgustauser posted image  komaj čakam

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
11.8.2009 8:27:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-jutri še ne nehat s čestitkamiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse najlepše tvoji HANI za mini rojstni dan

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
11.8.2009 8:32:28   
Čebel@
dobro jutro!

najprej vsem hvala za tople besede glede mojih tastarih-mah bomo že......in pa to kako se ljubezen podvoji-res ste lepo napisale in me je malo manj strah kako bo-res vas imam rada,čeprav vas veliko sploh ne poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj je Hana samo 3x v celem dnevu jedlauser posted image .....je full spala in me je skrbelo kako bo ponoči-pa je zaspala ob 20.30 in še vedno spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
11.8.2009 8:34:30   
Čebel@
tanci.......ja moj je vsak dam že ob 13.00(najkasneje) doma in lahko računam nanjuser posted image user posted image user posted image ......se je pa tašča ponudila da bo mirkala Hano  od januarja do septembra,ampak jaz vseeno upam na zanositev da bi bila Hanika pri meni

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
11.8.2009 8:35:47   
Onasiss
Dobro jutro....naša noč lepo prespana. Z razliko od prejšnjih dveh....user posted image  Sem pa včeraj ugotovila, da ji ful paše če ji z nečim hladnim po dlesnih drgnemo, pa še po obrazu sem jo malo in je v momentu zaspala brez nekega velikega joka...user posted image

Grem zdaj vas malo prečekirat, čveke čvekaste.....user posted image user posted image  Ste spet mele rr žur. IN TO BREZ MENE....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
11.8.2009 8:43:14   
Onasiss
user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
11.8.2009 8:43:36   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

majchy-jutri še ne nehat s čestitkamiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse najlepše tvoji HANI za mini rojstni dan

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image hvala...pa tudi od mene poljubčki moji čmrliki

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
11.8.2009 8:49:02   
Onasiss
drugega user posted image  manj rada...ljubezen se ne razpolovi ampak se podvoji verjemi res je lepo...so pa dnevi takšni in dugačni tako kot pri enem...

eJ, TO SI PA TAKO LEPO NAPISALA.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in popolnoma resnično je....

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
11.8.2009 9:07:14   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
dela me je pa tašča naučilauser posted image user posted image user posted image .....mi je rekla d ga morm do fruštka 7 krat okol prnestuser posted image .....mislm d ona svojga 14kratuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Tole bo pa še men fajn prov pršlo....

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
11.8.2009 9:10:13   
Onasiss
Vprašanjeuser posted image  A polento jim lahko že kuhamo??? Kaj pa gris????

Sem razmišljala, da bi ji polento pa mlek dalauser posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
11.8.2009 9:12:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Sem razmišljala, da bi ji polento pa mlek dalauser posted image user posted image user posted image user posted image
za polento ne vem,mlečen gres pa naša dobi vsak večer-od milupe

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
11.8.2009 9:14:29   
birdy
Hoj, kako kej?
Mi še vedno tko tko... Kristi mi je spet zbolela. Pa sej sem rekla da glede na to da nam gre vse narobe da bo zih še Kristi zbolela. Kašlja, smrka, je kr revež. Mam pa to srečo da je dons ponoč moj dežuru z Kristi, ker sem jst včer. Sem se vsaj mal naspala, ampak glih zadost pa ne.
Katjuša, moj je tko tko. Po injekciji je mal bolj, bolj pa slabš dokler ne vzame tableta, pa spet bolj, začaran krog. Je že taprav đanki. Za pleničke se nč sekirat, sej sem rekla, ko boš lohk, se ne mudi. Pa ful dobr da Benjamin tko uživa v kenguruju, sam dej povej, a te kej križ boli?
Majchy, vem da si tud ti neki men napisala, pa sem pozabila tko da grem nazaj prebrat...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
11.8.2009 9:14:33   
Onasiss

Mislim na tisti, ki ga sama skuhaš - pšenični zdrob..... Mislim, da še ne, ker je pšenica ta pa vsebuje gluten??????user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
11.8.2009 9:15:40   
Čebel@

Mislim na tisti, ki ga sama skuhaš - pšenični zdrob..... Mislim, da še ne, ker je pšenica ta pa vsebuje gluten??????user posted image
a ni gluten do nevem kdaj odsvetovan?.....jaz ji ga še nisem sama kuhala,ampak samo tega v prahu

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
11.8.2009 9:15:57   
birdy

Polento kamot, sam mlek ji dej umetn... Mislm, če se češ "pravil" držat. Zdej pa tko zgleda k da ti pametujemuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
11.8.2009 9:16:23   
Urša08
mlea polento mislim da lahko ker je brez glutena, gres ma pa gluten

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
11.8.2009 9:17:04   
birdy

a ni gluten do nevem kdaj odsvetovan?.....jaz ji ga še nisem sama kuhala,ampak samo tega v prahu

Polenta je koruzni zdrob, ne pšeničniuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
11.8.2009 9:17:14   
Urša08
majchy tist od milupe ni ta gres ampak nek rižev, vsaj tako sem brala in je brez glutena

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
11.8.2009 9:17:55   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Polento kamot, sam mlek ji dej umetn... Mislm, če se češ "pravil" držat. Zdej pa tko zgleda k da ti pametujemuser posted image

Ja, saj ji bom z njenim mlekom nardila..... Pa nč ne pametuješ....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
11.8.2009 9:18:02   
Čebel@
birdy........en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas.....veš kaj pravijo:ko si enkrat na dnu,gre lahko samo še navzgor in boš videla da bo pri vas tudi takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
11.8.2009 9:18:26   
Urša08
Mlea jaz sem Nejcu nardila na mleku (adaptiranem) polento, namesto sladkorja sem mu pa pol banane umešala in mu je blo super, ma še dons rad user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
11.8.2009 9:19:00   
Urša08
tanci tvoji Hani vse naj, naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
11.8.2009 9:19:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy tist od milupe ni ta gres ampak nek rižev, vsaj tako sem brala in je brez glutena
jaz sem pri teh zadevah čisto zelenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
11.8.2009 9:20:17   
Urša08
birdy držim pesti za vas da vam spet posije sonček user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
11.8.2009 9:21:18   
Urša08
majchy veš men pr v prvo ni blo jasn zakaj mu lahko dam to kao gresovo kašico, če pa gres vsebuje gluten in sem šla brat sestavine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?