Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:21:50
|
|
|
|
Onasiss
|
Ursa-mi imamo že dva obroka, če nam uspe Zelenjavo za kosilo in potem zvečer se trudimo še s temi mlečnimi, kupljenimi kašicami... Pa so vse zanič, kar koli sem ji dala, vse stran spljuva oz. ona vozi avto Sem najprej full jezna, ker že vidm da bom mogla spet hrano stran vrčt in ker je vse usrano sam je tok simpatićna, da se ji z Vitom pol full reživa.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:21:52
|
|
|
|
birdy
|
Urša, hvala, pa upam da bo res držal Sej počas je pa dost tega sranja no. Naslednje leto pa žuranje v Straškem Majchy, sem šla nazaj gledat, sem očitn neki zamutila Kako pa kej moj kuži? A je priden? Joj, veš kok komi čakam da ga dobim Dej kako slikco gor, nazadnje me je sam to v dobro voljo spravl
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:22:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hoj, kako kej? Mi še vedno tko tko... Kristi mi je spet zbolela. Pa sej sem rekla da glede na to da nam gre vse narobe da bo zih še Kristi zbolela. Kašlja, smrka, je kr revež. Mam pa to srečo da je dons ponoč moj dežuru z Kristi, ker sem jst včer. Sem se vsaj mal naspala, ampak glih zadost pa ne. Katjuša, moj je tko tko. Po injekciji je mal bolj, bolj pa slabš dokler ne vzame tableta, pa spet bolj, začaran krog. Je že taprav đanki. Za pleničke se nč sekirat, sej sem rekla, ko boš lohk, se ne mudi. Pa ful dobr da Benjamin tko uživa v kenguruju, sam dej povej, a te kej križ boli? Majchy, vem da si tud ti neki men napisala, pa sem pozabila tko da grem nazaj prebrat... se mi smili tvoj... vidim pr mami in očetu kako je s križem..... ja križ boli, če ga imam dolgo not... sam za kak kratek sprehodek pa takole mal pred hišo, da ima ful fajn razgled po florjanu pa tako uživa, da se žrtvujem in vsekakor mi je to ležje kot pa na rokah k me tako bolijo, da bom znorela.... nonstop imam mravljince sploh v desni in boli me cela od rame do koncev prstov.... se pokam zdravniku že neki časa sam morem mal poklicat kdo ma kej frej (ker nimam osebnega zdravnika)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:23:01
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mlea jaz sem Nejcu nardila na mleku (adaptiranem) polento, namesto sladkorja sem mu pa pol banane umešala in mu je blo super, ma še dons rad Bi ji z javorjevim sladkorjem mal osladkala..... Jaz ga obožujem.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:23:37
|
|
|
|
Urša08
|
Sem dala likalnik gret da grem mal likat dokler Žiga spi. Morm polikat vse do petka. Joj prejle sem bila v spalnici z Žigom in je bil tak mir, da vprašam Nejca kaj dela. In on meni kakam. Sem rekla super, on pa nazaj v hlače jao sem letela prot wc-ju in ga vidim na školjki v trenerki in je res kakal no na srečo je en fižolček šele na hlačkah pristal grem pogledat če že lahko likam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:24:11
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 birdy držim pesti za vas da vam spet posije sonček SE PODPIŠEM.... pa še to.... važn, da ste skupaj in se imate radi.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:24:54
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Urša, hvala, pa upam da bo res držal Sej počas je pa dost tega sranja no. Naslednje leto pa žuranje v Straškem Majchy, sem šla nazaj gledat, sem očitn neki zamutila Kako pa kej moj kuži? A je priden? Joj, veš kok komi čakam da ga dobim Dej kako slikco gor, nazadnje me je sam to v dobro voljo spravl Pa kaj je men dons, narobe sem vidla Sem misnla da je Urša pisala. Majchy, velja zate. Urša, tebi pa tud hvala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:25:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-jutri še ne nehat s čestitkami vse najlepše tvoji HANI za mini rojstni dan vse naj naj tud od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:25:59
|
|
|
|
Urša08
|
mlea katere pa kupuješ? Mene pa mot da bom mogla stran vršt skor celo pakungo adaptiranega mleka - ga rabim samo za kak krompirček dodelat in seveda je rok 3 tedne. Bom mogla kako manjšo pakungo dobit.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:26:01
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja križ boli, če ga imam dolgo not... Če maš not kaj......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:26:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Majchy, sem šla nazaj gledat, sem očitn neki zamutila Kako pa kej moj kuži? A je priden? Joj, veš kok komi čakam da ga dobim Dej kako slikco gor, nazadnje me je sam to v dobro voljo spravl kužija pa jaz kličem Medo in reagira na to ......je full prijazen ......skos bi se cartal .......zdej jejo že meso,brikete in kravje mleko(Lisa ne pusti da jejo pri njej ker imajo zobke ) ...pa skos se tepejo in jih lovimo po celmu dvorišču .......ga bom popoldne poslikala in ti pokažem fotke ....ti jih kar tukaj nalepim?sej une slikice si pa vidla ki vsi 4je pozirajo iz škatle?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:26:44
|
|
|
|
Katjusa
|
ka vse ciljate na straškota drugo leto a to fkk
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:27:06
|
|
|
|
Urša08
|
mlea otroka ma v kengurujčku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:27:22
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem dala likalnik gret da grem mal likat dokler Žiga spi. Morm polikat vse do petka. Joj prejle sem bila v spalnici z Žigom in je bil tak mir, da vprašam Nejca kaj dela. In on meni kakam. Sem rekla super, on pa nazaj v hlače jao sem letela prot wc-ju in ga vidim na školjki v trenerki in je res kakal no na srečo je en fižolček šele na hlačkah pristal grem pogledat če že lahko likam
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:27:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea katere pa kupuješ? Mene pa mot da bom mogla stran vršt skor celo pakungo adaptiranega mleka - ga rabim samo za kak krompirček dodelat in seveda je rok 3 tedne. Bom mogla kako manjšo pakungo dobit. presuj ga v posodo k se tesno zapre.... pomoje ne bo nič narobe če bo 4 tedne...... ne vem jst ne gledam tako na to...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:28:12
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša ja drugo leto bo srečanje v Straškotu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:28:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: birdy Urša, hvala, pa upam da bo res držal Sej počas je pa dost tega sranja no. Naslednje leto pa žuranje v Straškem Majchy, sem šla nazaj gledat, sem očitn neki zamutila Kako pa kej moj kuži? A je priden? Joj, veš kok komi čakam da ga dobim Dej kako slikco gor, nazadnje me je sam to v dobro voljo spravl Pa kaj je men dons, narobe sem vidla Sem misnla da je Urša pisala. Majchy, velja zate. Urša, tebi pa tud hvala kaj velja zame?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:29:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja križ boli, če ga imam dolgo not... Če maš not kaj...... benjamina v kengurujčku kaj si kej misla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:29:39
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea otroka ma v kengurujčku Aja, sploh nisem pomislila na to, čeprav vem da ga ima.... je blo tko napisan, da sem ITAK najprej na tisto pomislila.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:30:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea otroka ma v kengurujčku Aja, sploh nisem pomislila na to, čeprav vem da ga ima.... je blo tko napisan, da sem ITAK najprej na tisto pomislila.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:30:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ja drugo leto bo srečanje v Straškotu jst bom itak zraven kje bo pa zdej? kaj če bi se bolj na kratko kej dogovarjale.... ker drugo leto je men mal daleč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:31:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ja drugo leto bo srečanje v Straškotu jst bom itak zraven kje bo pa zdej? kaj če bi se bolj na kratko kej dogovarjale.... ker drugo leto je men mal daleč jaz sem za,za kakšno srečanje samo a jih ni nekaj še na morju,pa nekatere še grejo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:31:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea otroka ma v kengurujčku Aja, sploh nisem pomislila na to, čeprav vem da ga ima.... je blo tko napisan, da sem ITAK najprej na tisto pomislila..... da bi me pa od tistega križ bolel bi bla pa kriza.... ne vem kak bi pol florija in benija dobla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:32:14
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja križ boli, če ga imam dolgo not... Če maš not kaj...... benjamina v kengurujčku kaj si kej misla Ja na tist sem mislila, ker zdej pač delate na še enem.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 9:33:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ja drugo leto bo srečanje v Straškotu jst bom itak zraven kje bo pa zdej? kaj če bi se bolj na kratko kej dogovarjale.... ker drugo leto je men mal daleč jaz sem za,za kakšno srečanje samo a jih ni nekaj še na morju,pa nekatere še grejo? konec dopusti so se končal ja sem vidla tanci gre 29. joj takrat je najlepši cajt za it na morje, ker gre večina domov..... mi letos takrat ne mormo ker imamo uvajanje v vrtec
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?