|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
11.8.2009 9:21:50   
Onasiss
Ursa-mi imamo že dva obroka, če nam uspeuser posted image user posted image user posted image   
Zelenjavo za kosilo in potem zvečer se trudimo še s temi mlečnimi, kupljenimi kašicami... Pa so vse zanič, kar koli sem ji dala, vse stran spljuva oz. ona vozi avtouser posted image user posted image user posted image user posted image  Sem najprej full jezna, ker že vidm da bom mogla spet hrano stran vrčt in ker je vse usrano sam je tok simpatićna, da se ji z Vitom pol full reživa.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
11.8.2009 9:21:52   
birdy
Urša, hvala, pa upam da bo res držaluser posted image  Sej počas je pa dost tega sranja no. Naslednje leto pa žuranje v Straškemuser posted image  

Majchy, sem šla nazaj gledat, sem očitn neki zamutilauser posted image  Kako pa kej moj kuži? A je priden? Joj, veš kok komi čakam da ga dobimuser posted image user posted image user posted image  Dej kako slikco gor, nazadnje me je sam to v dobro voljo spravluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
11.8.2009 9:22:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hoj, kako kej?
Mi še vedno tko tko... Kristi mi je spet zbolela. Pa sej sem rekla da glede na to da nam gre vse narobe da bo zih še Kristi zbolela. Kašlja, smrka, je kr revež. Mam pa to srečo da je dons ponoč moj dežuru z Kristi, ker sem jst včer. Sem se vsaj mal naspala, ampak glih zadost pa ne.
Katjuša, moj je tko tko. Po injekciji je mal bolj, bolj pa slabš dokler ne vzame tableta, pa spet bolj, začaran krog. Je že taprav đanki. Za pleničke se nč sekirat, sej sem rekla, ko boš lohk, se ne mudi. Pa ful dobr da Benjamin tko uživa v kenguruju, sam dej povej, a te kej križ boli?
Majchy, vem da si tud ti neki men napisala, pa sem pozabila tko da grem nazaj prebrat...

se mi smili tvoj... vidim pr mami in očetu kako je s križem.....

ja križ boli, če ga imam dolgo not... sam za kak kratek sprehodek pa takole mal pred hišo, da ima ful fajn razgled po florjanu pa tako uživa, da se žrtvujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vsekakor mi je to ležje kot pa na rokah k me tako bolijo, da bom znorela.... nonstop imam mravljince sploh v desni in boli me cela od rame do koncev prstov.... se pokam zdravniku že neki časa sam morem mal poklicat kdo ma kej frej (ker nimam osebnega zdravnika)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
11.8.2009 9:23:01   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mlea jaz sem Nejcu nardila na mleku (adaptiranem) polento, namesto sladkorja sem mu pa pol banane umešala in mu je blo super, ma še dons rad user posted image

Bi ji z javorjevim sladkorjem mal osladkala..... Jaz ga obožujem.user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
11.8.2009 9:23:37   
Urša08
Sem dala likalnik gret da grem mal likat dokler Žiga spi. Morm polikat vse do petka.  Joj prejle sem bila v spalnici z Žigom in je bil tak mir, da vprašam Nejca kaj dela. In on meni kakam. Sem rekla super, on pa nazaj v hlače user posted image jao sem letela prot wc-ju in ga vidim na školjki v trenerki in je res kakaluser posted image user posted image user posted image no na srečo je en fižolček šele na hlačkah pristaluser posted image

grem pogledat če že lahko likam

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
11.8.2009 9:24:11   
Onasiss

birdy držim pesti za vas da vam spet posije sonček user posted image

SE PODPIŠEM.... pa še to.... važn, da ste skupaj in se imate radi.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
11.8.2009 9:24:54   
birdy

Urša, hvala, pa upam da bo res držaluser posted image  Sej počas je pa dost tega sranja no. Naslednje leto pa žuranje v Straškemuser posted image  

Majchy, sem šla nazaj gledat, sem očitn neki zamutilauser posted image  Kako pa kej moj kuži? A je priden? Joj, veš kok komi čakam da ga dobimuser posted image user posted image user posted image  Dej kako slikco gor, nazadnje me je sam to v dobro voljo spravluser posted image

Pa kaj je men dons, narobe sem vidlauser posted image  Sem misnla da je Urša pisala. Majchy, velja zate.
Urša, tebi pa tud hvalauser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
11.8.2009 9:25:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-jutri še ne nehat s čestitkamiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse najlepše tvoji HANI za mini rojstni dan

user posted image

vse naj naj tud od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
11.8.2009 9:25:59   
Urša08
mlea katere pa kupuješ?

Mene pa mot da bom mogla stran vršt skor celo pakungo adaptiranega mleka - ga rabim samo za kak krompirček dodelat in seveda je rok 3 tedne. Bom mogla kako manjšo pakungo dobit.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
11.8.2009 9:26:01   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
ja križ boli, če ga imam dolgo not...

Če maš not kaj......user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
11.8.2009 9:26:21   
Čebel@

kužija pa jaz kličem Medo in reagira na touser posted image user posted image ......je full prijazenuser posted image ......skos bi se cartaluser posted image .......zdej jejo že meso,brikete in kravje mleko(Lisa ne pusti da jejo pri njej ker imajo zobkeuser posted image )user posted image ...pa skos se tepejo in jih lovimo po celmu dvoriščuuser posted image .......ga bom popoldne poslikala in ti pokažem fotkeuser posted image ....ti jih kar tukaj nalepim?sej une slikice si pa vidla ki vsi 4je pozirajo iz škatle?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
11.8.2009 9:26:44   
Katjusa
ka vse ciljate na straškota drugo leto a to fkkuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
11.8.2009 9:27:06   
Urša08
mlea otroka ma v kengurujčku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
11.8.2009 9:27:22   
Onasiss

Sem dala likalnik gret da grem mal likat dokler Žiga spi. Morm polikat vse do petka.  Joj prejle sem bila v spalnici z Žigom in je bil tak mir, da vprašam Nejca kaj dela. In on meni kakam. Sem rekla super, on pa nazaj v hlače user posted image jao sem letela prot wc-ju in ga vidim na školjki v trenerki in je res kakaluser posted image user posted image user posted image no na srečo je en fižolček šele na hlačkah pristaluser posted image

grem pogledat če že lahko likam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
11.8.2009 9:27:51   
Katjusa

mlea katere pa kupuješ?

Mene pa mot da bom mogla stran vršt skor celo pakungo adaptiranega mleka - ga rabim samo za kak krompirček dodelat in seveda je rok 3 tedne. Bom mogla kako manjšo pakungo dobit.

presuj ga v posodo k se tesno zapre.... pomoje ne bo nič narobe če bo 4 tedne...... ne vem jst ne gledam tako na to...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
11.8.2009 9:28:12   
Urša08
Katjuša ja drugo leto bo srečanje v Straškotu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
11.8.2009 9:28:36   
Čebel@

Pa kaj je men dons, narobe sem vidlauser posted image  Sem misnla da je Urša pisala. Majchy, velja zate.
Urša, tebi pa tud hvalauser posted image user posted image
kaj velja zame?user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
11.8.2009 9:29:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

benjamina v kengurujčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj si kej mislauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
11.8.2009 9:29:39   
Onasiss

mlea otroka ma v kengurujčku user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Aja, sploh nisem pomislila na to, čeprav vem da ga ima....   je blo tko napisan, da sem ITAK najprej na tisto pomislila.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
11.8.2009 9:30:10   
Čebel@

user posted image user posted image  Aja, sploh nisem pomislila na to, čeprav vem da ga ima....   je blo tko napisan, da sem ITAK najprej na tisto pomislila.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
11.8.2009 9:30:27   
Katjusa

Katjuša ja drugo leto bo srečanje v Straškotu user posted image user posted image user posted image

jst bom itak zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje bo pa zdej? kaj če bi se bolj na kratko kej dogovarjale.... ker drugo leto je men mal dalečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
11.8.2009 9:31:24   
Čebel@

jst bom itak zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje bo pa zdej? kaj če bi se bolj na kratko kej dogovarjale.... ker drugo leto je men mal dalečuser posted image user posted image user posted image

jaz sem za,za kakšno srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo a jih ni nekaj še na morju,pa nekatere še grejo?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
11.8.2009 9:31:46   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da bi me pa  od tistega križ bolel bi bla pa kriza.... ne vem kak bi pol florija in benija doblauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
11.8.2009 9:32:14   
Onasiss

benjamina v kengurujčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj si kej mislauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja na tist sem mislila, ker zdej pač delate na še enem..... user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
11.8.2009 9:33:11   
Katjusa

jaz sem za,za kakšno srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo a jih ni nekaj še na morju,pa nekatere še grejo?

konec dopusti so se končaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sem vidla tanci gre 29. joj takrat je najlepši cajt za it na morje, ker gre večina domov..... mi letos takrat ne mormo ker imamo uvajanje v vrtecuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?