khurde
|
čer, uršika, ja, tole naše zdravstvo je kr neki... dizastr, res... vsak po svoje svetuje in kar je najhuj, tut tist, k naj ne bi več svetoval, še zmer gonjo... pa btw, una sestra, k je men svetovala zalaganje s povštri, je bla mlada jancci, pojma nimam glede flaške, nobene ideje; in SUPER za koncert!!! glede obsedenosti z otroci... verjetno nekateri tud mene lah štejejo v to skupino, obsedenk, posesivk in ne vem kaj še vse... sam je pa fora, da je moja familija totalno drugačna kot njegova... bl ne bi mogla bit, verjetn in npr. pri nas je "nenormalno", da bi 2 mesca starga otroka drugi okrog trajbal in ga merkal, pa silil v voziček itd., še celo zdej mi moji rečejo, da za kako uro bi tamalo zdej vzel, za kej več pa ne, pri njih je pa "nenormalno", da mama ne pusti, da otroka silijo nekam, pa da ne pusti, da ga od dveh mescev dalje mal manj k celo sorodstvo lah okol voz al pa se pri njih merka in "socializira"... v glavnem, men je bil do zdej najboljši nasvet, da morš delat po svojmu filingu in zmer k sem nardila obratno, ni dobr izpadel... tko da nej bom obsedenka, posesivka in ne vem kaj še vse, važn, da je otrok zadovoljen sej ne vem, kva nej še napišem... dons sem "začela" z uvajanjem, pa sem nardila un korenček, pa vse zrihtam, da bo ja začela še kej druzga jest, reva podhranjena in kva se zgodi... prvič SPLOH do zdej je zaspala pri mojmu, k sta ležala skup... pa lih dons tko da zmer neki čudnega vmes pride no, pol je spala eno uro (!!!!!!!!) pomoje tok, da je bla ziher, da sem jaz tist pojedla in jutr poskusimo znova