Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 9:29:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ii, eee in tejci!!!! ..... hel, pri tebi tud dogaja? da ne bom JST sama ostala tuki na forumu navsezadnje!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 9:35:47
|
|
|
|
Muca83
|
Uuu, imam občutek, da bo ta teden pestro! Tejči, držim pesti za čimlažji porod! Zate eee35, pa da se čimprej odpreš. Mene pa spet nekaj zvija ampak mislim, da je samo prebava kot včeraj. Ampak mi je pa tako čudno, ker me zvija ampak nimam driske, grem čisto normalno na blato. Ponavadi me ni nikoli zvijalo če ni bila driska Med nosečnostjo je pa res vse čudno Moj je šel pa danes v službo - konec kolektivca tako da zdaj spet samevam doma. Sem ga tolažila včeraj, da bo šel samo parkrat delat, potem bo pa spet lahko doma.
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 9:36:42
|
|
|
|
hel32
|
Miška, jaz preveč na vrjamem, da bi bili to popadki, ker me nič ne tišči dol, kot je 1x, mislim, da je kr želodec veš, ker me več al majn želodec boli, čist zgoraj, neboš sama ostala tuki, ne!
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 9:37:17
|
|
|
|
*anč*
|
eee35 bolš, da so te obdržali, če boš pol bolj mirna. upam, da se čimprej odpreš. glede na to, da ti net dela, nas pa obveščaj kako napreduješ!
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 9:54:36
|
|
|
|
Arwen
|
Morgen!! Joj, joj, se spet noro dogaja danes. tejči77 - srečno! Čim hitejši in čim lažji porod ti želim. eee35 - pri tebi se bo pa tudi v kratkem začela akcija, super! Javi se še kaj, če boš lahko. Fino, da imaš rač. s sabo. zima07 - srečno tudi tebi, saj se ti že kar dobro pripravlja vse skupaj. muca83 in hel32 - a zdaj že vaju nekaj šraufa? Ojej, miška, izgleda, da bova samo še midve ostale naslednji teden kle gor. Drugače so menda prebavne motnje znak, da se bo kmalu začelo. Kako hitro je ta "kmalu", je pa verjetno spet odvisno od posameznice. hel32 - noro, a vi boste pa še streho prekrivali? Ali ste jo že ta vikend? Nisem dobro sledila zadnja dva dni. Sams se tudi že nekaj časa ni javila, se mi zdi. Mene sicer danes tudi malo črviči kot pri M, ampak prav nič hujšega. Počasi, res počasi se pripravljava tudi midva z .... Ja, avto pa jaz tudi še vedno vozim, pa se hvala bogu nihče ne vtika v to. Trebuh me pri vožnji še prav nič ne ovira, edino malo dlje traja, da se zbašem ven in not. A vse pijete čaj iz malinovih listov 2x na dan? Jaz ga samo zjutraj, potem popoldne pa vedno pozabim. Saj verjetno nekaj od tega vseeno bo, kaj? Nič, grem zdaj pozajtrkovat potem pa na špancir preden postane prevroče. Se še beremo.
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 9:57:53
|
|
|
|
*anč*
|
ufff, dans ste pa navalile . hel ti si mi full sumljiva , večina popadkov se začne s šraufanjem, drisko ... kam se ti pa mudi? dans nas ma pa kr neki pregled, no jst šele ob 6ih popoldne. bi šla pa k kozmetičarki dans ... sm dobila za rojstni dan bon za masažo stopal s pedikuro pa še na čupanje bikinija bi šla (mal manj vesel smajli), sam se pol ne bi rabla več brit in rezat tam spodaj za v porodnišnico. upam, da bojo meli čas, ker sm jih celo soboto klicala, priklicala pa ne. pa dans pride moja babi in bi mi ta čas malega popazla. miška sej se tut naš rok približuje , bomo dočakale, sam mudi se pa ne tem našim puncam .
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 10:00:49
|
|
|
|
*anč*
|
aja, še eno vprašanje ... včeri me je 2x orng zaštihal v dimljah, ne v trebuhu, tko da sm se mogla usest. se še kjeri kej podobnega dogaja?
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 10:03:02
|
|
|
|
*anč*
|
dans mam 38 tednov in 3 dni ... zvečer pri taki gestacijski starosti sem dobila v naročje mojega malega mišeka . uff, me nostalgija daje ...
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 10:28:04
|
|
|
|
aprilčica07
|
Jutro vau se je začelo dogajat.. tejči: srečno, naj bo čimhitreje za tabo! eee35; isto velja zate! hel32: si obljubila da bomo tle gori še čvekale, kam se ti mudi? anč: tudi pr meni ni sprememb, vse po starem... Pridem malo kasneje nazaj, zdaj letim, v trgovino, pa kaj skuhat, pol so pa vzamem cajt za vas
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 10:35:40
|
|
|
|
TRILLI
|
Ojla, punce! Jaz se samo vsako toliko časa pojavim na forumu. Ker se približujem veselemu dogodku, PDP 26. 8., me zanima, kdaj imate ve rok? Bo katera rodila v Postojni? Upam, da se bo kateri dalo naredit eno kratko obnovo
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 10:49:42
|
|
|
|
Anonimen
|
anč mene vsake tolko zastiha v dimljah, alpa po riti pa pol po pstegni naprej do kolena(z zadnje strani)... me je ze ene parkrat tako, da sem kar pocepnila. to je baje to, da otrocek pritisne na doloceni zivec. huuuu, kok se mi zdi faj, ko sem jst nek povedala Anč!!! trilli, pa ra strani nazaj je seznam z vsemi nami pa si ga poglej! aja ja,....jst bom pa res v sredo, ce ne bo do takrat nic, rekla G naj mi mehur predre....bogve ce mi ga bo hahahahah......al me bo s5 samo svetlo gledala
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 10:54:36
|
|
|
|
HeGa
|
Oooo pa se res dogaja! tejci77 en expresen čimmanj boleč porod ti želim! eee35 tebi naj se pa tudi začne čimprej dogajat na polno, pa seveda enake želje kot pri tejci77. živa25 tebi tudi danes sprožijo, ne? Tudi zate držim pesti. Punce jutri je pa moj ˝dan D˝ . Me prav zanima, če se bo začelo kej dogat, slabo kaže. Očitno bom šla spet čez rok. Grem danes spet na telovadbo, mogoče bo kaj pomagal, včeraj sem šla za eno uro na trim stezo (valda ne trimčkat, sam sprehod, pa sopihala kot stara lokomotiva, pa je skor čist položen teren). si pa kar ne upam, mi je nazadnje rekla, da je glavica že kar nizko, zdej mam pa predsodke. Avto pa jst brez problema vozim, pa mi tudi noben nič ne reče. Pri Evi, ga pa že en mesec pred rokom nisem mogla več, je bla v takem položaju, da čim sem se za volan vsedla, tud dihat nisem mogla več, tolk je na rebra nasedla.
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 10:56:33
|
|
|
|
HeGa
|
Aja še to: bolečine v dimljah. Tud mene je že parkrat tako usekalo, da joj. Še dobr, da jo zelo poredko, k boli k .
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 10:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
jeeej punce. sem se pa neki odlocila....kar kopiram iz drugega foruma: uuu punce, jst pa sem prisla do enega sklepa. sem vceraj razmisljevala in se odlocila, da ko mo mala stara ene pol leta, da si poiscem kak honorarni "siht"....recimo 2-3x na teden. v kakem kkaficu. sem namrec gostinka in mi kar manjka delo in folk za stirimi stenami. delat bom sla pa za duso, pa da lahko ponosim vseeeeee moje lustne cunjice, pa da se s5 ustimam u iber....pa se nenazadnje da zasluzim kak € samo in cist samo za SVOJ zepek!!!! kaj mislite? ja glede avta: tudi jaz se furam. povsod. in tudi v prejsnjih nosecnostih sem. si ne predstavljam da ne bi. pri prvem sem sla celo na dan roka v lj( 50 km) na pregled v porodnisnico.... ja hega sem cist pozabla na zivo!!!!!cimlazji porod.... pa po mojem mora kmalu nasa "trojica" drnula ayo in (katera je ze bla? ) domov pridet....
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 11:05:17
|
|
|
|
aprilčica07
|
anč: tudi mene zaštiha v dimlaj vsake kvatre tako močno, da se moram kr usest, ali pa vležt.... sem vprašala moj g, pa je rekla, da mi verjetno otroček pritisne na kašen živec in je zato bolečina tako huda in se razleže čez celo nogo... sams: kje si?
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 11:06:17
|
|
|
|
Anonimen
|
jeeeeeeeeeeee punce sem dobila narocilo za 20 majck!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 11:11:04
|
|
|
|
*anč*
|
miška ja, za tole bolečino od hrbta skozi rit v stegno vem, da gre za živec (ishiadicus), ampak za to v dimljah pa nisem vedla. ..si me neki naučila . me je pa to šele zdej začel hecat, ampak vidm, da nisem nč posebnega . glede službe .. je fajn, če ti ma kdo malo za čuvat ta čas, da ti mal odklopiš pa še zaslužiš zraven .
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 11:12:50
|
|
|
|
*anč*
|
od svete trojice manjka pomoje romana, sam drnula pa ayo bosta pomoje še neki časa not, k sta mele CR.
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 11:19:16
|
|
|
|
Anonimen
|
tocno, romana ja
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 11:43:14
|
|
|
|
Lorian
|
Hoj punce. Tudi jaz še vstrajam, no saj mam pri tazadnjih rok, sam vseeno upam, da bo kaj prej tretjič bi moglo it. Ali pa tudi ne ? Mislim, da ne bom več dolgo zdržala, ker me res vse matra. V dimljah boli tudi zaradi širjenja medenice. A ma katera probleme z otečenostjo? Sem šla zadnjič v lekarno da mi kaj dajo, pa je rekla, da sem za v bolnico. Ker imam noge dvakratno povečane in me na dotik bolijo, tako zatečene imam. Ponoči že itak ne spim zaradi križa, pol pa še te noge, jih sploh ne morem dat eno na drugo. Saj je vse ok bom že preživela, sam ne predstavljam si, kako bom rodila, če ne morem nog pokrčit. Še po stopnicah komaj stopam. No avto pa še vozim, saj ni težko, pa si sploh ne predstavljam, da ga nebi! Lepo se imejte, se javim v sredo po pregledu. Upam, da me ne obdržijo not, ker ni šans da ostanem, razen če sprožijo porod, takrat pa z veseljem!
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 12:53:27
|
|
|
|
Muca83
|
Vozim tudi jaz brez problemov in mi tudi ni nihče pametoval glede tega. Me trebuh prav nič ne ovira. Pomoje je malo odvisno od tega kako je avto narejen, kako velik je trebuh in kako velika je voznica - če je manjša potem mora imeti sedež bolj naprej Pa tudi iz mojega avta lahko kar lepo ven zlezem, ker se malo višje sedi, iz avta od mojega se pa pobiram kot stara mama Drugače pa malo razmišljam, da bi danes pa mogoče res pripravila stvari za v P. Mi moj zdaj vsak dan teži s tem, jaz mu pa pravim, da to itak ni tako kot v filmih, ko celo paniko zaženejo, da to itak cele ure čakaš, da so popadki dovolj pogosti No, bom videla, pa še dude morm prekuhat - za vsak slučaj. Mah kaj naj ko sem pa tako lenaaaaa
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 13:08:26
|
|
|
|
HeGa
|
Muca83 dobr, da si me spomnila. Sem zadnjič rekla, da jih bom tik pred zdajci prekuhala, no zdaj je pa že počasi čas. Torbo sem pa celo prejšnji teden naštimala. Sploh se mi ni dalo. miska čestitke za naročilo. Jst sem tud hotla, pol sem pa tko odlašala, pa motiv, da pol je blo pa itak že brez veze. Pa mi je mal žal, ker za Evo sem jo imela, pa jo šparam za spomin. Kar se pa dela tiče, je pa čist odvisno od vsake. Jst recimo ne bi šla. Sem prelena, pa še full mam družbe tuki naokrog. Če bi pa samevala sama z otročkom, pa verjamem, da bi mi pasalo par uric na teden it delat, da greš res mal med ljudi, če pa še zaslužiš zraven pa še tolk boljš.
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 13:27:24
|
|
|
|
aprilčica07
|
Ojla sonosečke, lorian: a si provala z čajem od patra Ašiča? jst sem bla tudi vsa zatečena, pa mi je dala ena kolegica ta čaj za provat in od takrat dalje je bistveno bolše... sem otečena še vedno, ampak ni videt na kilometre daleč, pa noge tudi ne bolijo več.. imam za zraven še eno kremo za hladit noge in mi pomaga.. provaj saj izgubit nimaš kaj... miska: če ti bo pašalo it delat, ti kr.. jst v tem ne vidim nič slabega... He Ga: za it delat, se pa strinjam s tabo.... jst tud nimam namena it prej.. nikoli ne reci nikoli, ker neveš kako se obrne, ampak v planu je da bom celo leto doma,, pol pa itak, bom že tako sitna in tečna, da bom šla z veseljem spet migat.....(malo pretiravam, no, ampak v prvo sem bla kr srečna ko sem spet šla na šiht) Muca83: dude, ja.. tudi jst jih imam naštimane, prekuhane pa itak še niso.. ampak jih bom... Zdaj grem malo nogice oddahnit, pol počakam, da pride moj in pojemo, pol pa baje gremo do Obija neki žar za moje iskat... Se beremo....
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 13:35:49
|
|
|
|
simonalokar
|
da se vam malo javim. mi smo ok in hvala za čestitke. smo pa malo še zmatrani in očke me bolijo tko da bom več pisala pol. doma mi je počil mehur po . ob 2.30. v porodnišnico sem prispela z rešilcem z popadkom na 2 min. v porordni sem bila ob 2 zjutraj. in v naročje sem dobila majo ob 03.41. porod je bil hiter in boleč - sam sem dobila proti bolečima. zdaj pa grem očke bolijo. ne vem zakaj. kar v akcijo punce glede se še slišimo čestitke še drugim mamicam
|
|
|
|
RE: Avgustovke 2009 2. del 10.8.2009 14:16:44
|
|
|
|
Alisa
|
Dan, sm da se nahitro javim, da ne boste še mene označile da sem v P. Žal ne , al pa na veselje saj ne vem kaj bi rajš? Zdaj imam končno pripravljeno za P, ker sem do zdaj kar odlašala, se mi nekak kar ni zdelo da bi bil čas za to. Na morju me je ponoči kar na enkrat dobro zagrabilo, tako da sem se odločla da ko pridem domov pripravim, ker nikoli ne veš kdaj se bo začelo. Tako da zdaj lahko mirno se začne če hoče ,. So mi pa začele noge zatekat, kar dobro tako da upam da jutri ko imam pregled da kaj več zvem kaj, kdaj, in kako ker sem res že naveličana te račje hoje in gibanja kot . Sva pa včeraj na mojo željo in vstrajanje , pa je bilo kar zanimivo, sm pomagala pa ni nič , mogoče kaj pozneje. Mam pa že 2 dni belo sluz al pa kaj pa vem, mogoče sm tok, ne vem sem bolj zmedena zadnje par dni, res ne vem kaj mi je Vse čestitke novopečenim mamicam in seveda srečno tistim ki ste že v porodnišnicah in čakate. Jaz se pa danes bolj slabo počutim, tako da bom kar rajši malo legla, ker mi je slabo za znoret.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?