|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
9.8.2009 11:19:12   
kerala
Ojla babnce!

Opatija, sem te sumila, da si že na poti v Rim, pa vidim, da si še vedno z nami. Ti kar uživaj te zadnje dneve, ko bo, pa srečno seveda!

Muca, torbe za v P jaz tudi še nimam pripravljene, čeprav imam čez 4 dni rok. Ma kaj, nekaj opravkov si moram še pustiti... Pa saj to je tako hitro, spisek je na mizi, stvari so tudi doma, bom že, da bom imela kaj početi, ko se bo začelo! Da bi šlo prehitro, me kar nekako ni strah user posted image

Hel, jaz se pa še kar vozim, pa ne samo sebe, tudi s puncami vsak dan nekam šibamo. Mogoče bi bilo pa res dovolj? Kaj pa ostale?

Zima, a tebi bodo pa kar na rok porod sprožili? A to iz kakega posebnega razloga? Jaz bi tuuuuudi...

Tejči, upam, da si boljše, pa da sta z user posted image  rešila spor v tvojo korist! Too much, mi kar ne gre z glave...

Aprilčica, super za žurko! Tvoj recept pa mene tudi miiiika, samo me je prav strah - se mi zdi, da karkoli pojem, vse se takoj v špeh spremeni...

Pri meni pa še vedno nobenih znakov, ma kakšen čep, popadki... malo sicer dol pritiska, ampak po moje je to čist normalno. Trebuh vsake toliko otrdi, ampak tudi to nič posebnega. Zgaga, otekanje, bolečine tu in tam... HB prav nič! Spanja raje niti ne omenjam, da ne dražim revic, ki ne morete spati. Vsak dan še malo jogo doma naredim, da se pretegnem in malo razgibam, mogoče pa to res pomaga! Sem pa zadovoljna, da je user posted image  prav živahen. Zdaj naj bi imel že kar ritem, da se zbuja na nekaj ur, potelovadi, potem pa spet spi. Se mi zdi, da je res tako in upam, da ga tudi potem ohrani! 
Skratka, saj si ga želim čimprej spoznati, po drugi strani pa uživam te zadnje dneve, ko se topim ob njegovih brcikah in občudujem valovanje trebuščka! Kaj vem, če bom še kdaj... 

Danes ni nobene na spisku za v Rim, me prav zanima kakšno bo stanje, ko naslednjič sem pokukamuser posted image  Srečno vsem, ki se odpravljate!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
9.8.2009 11:46:13   
aprilčica07
kerala, muca: torbe tudi jst še nimam naštimame, ma me niti ne sekira nevem kako zelo to.... sem si pa včeraj kupla vložke vir 80, ker pr nas v P, ti dajo ene taki, ki te fanj gulijo in če si šivana je to božansko..user posted image user posted image user posted image
kerala: glede peciva, to je taka lahka izvedba, pa po moje ni panike, če poješ kašen košček.. jst sem včerai na pikniku jedla, kot, da ne bom nikoli več nič vase dala.. ježeš, ma mi je pašalo, sploh, ko je malo ohladilo zvečer... zdaj sem pa spet lačna in bi jedla spetuser posted image user posted image glede zankov da se bliža porod pa sva popolnoma na istem, nič od nič se ne dogaja.. mala aktivna, nič me ne boli, nič se očitno ne mehča, še.. kar čutim so edino kolki, ampak to me je bolelo že tudi prej.. tako, da čakamo na presenečenje...

Nevem katera je spraševala glede vožnje z avtom.. jst sem tudi ena tistih, ki še kr vozi, sebe in malega okoli, včasih pa tud lubija (recimo kot včeraj, ker je revež malo preveč popiluser posted image user posted image user posted image user posted image ) Se pa počutim za vozit še ok, tako, da me ni strah, bolj mi težijo vsi ostali (beri: mama, tašča in kompanija)

Nič, grem kuhat naprej, drgači bomo jedli  ob petih šele..user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
9.8.2009 12:55:12   
Anonimen
oila. da se javim malo. se vidi da je nedelja in smo s druzinicami in dragimi.
pri meni vse mirno, edino prej se mi je nekaj "pocedilo", da sem imela malo mokre hlacke. samo nimam pojma. lahko da mi je tudi malo "uslo" kar se mi kar dogaja zadnje case. al pa je le beli tok. ne vem. bom pa mal bolj pozorna na to.
glede torbe. joj, jo moram mal pregledat, da ni ze kaj plesnivega notri.

aprilcica:
Jst bi šla rodit..

MA NEMOJ!!!!!pa kam se vam vsem takoooo mudi?????user posted image user posted image user posted image

A še grem v P in rečem, da bi rodila, me bojo obravnavali kot normalno?

jst sem to omenila jordanovi, ki dela v postojnski porodnisnici.sicer ne vem, ce me je vzela kot noro, ampak nje pogled in smeh je nakazal svoje!user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3053
9.8.2009 12:57:20   
Anonimen
aja, ji bom v sredo s5 zatezila za rodit jit!!!! pa da vidim!!!
se neki sem hotela napisat....user posted image ...........
.........................
.............................
....................................
aja!
meni se zdi danasnji dan takooooo idealen za v porodnisnico odpravit!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
9.8.2009 15:53:02   
zima07

IZVIRNO SPOROČILO: kerala

Zima, a tebi bodo pa kar na rok porod sprožili? A to iz kakega posebnega razloga? Jaz bi tuuuuudi...

[

Jah, v bistvu kakega posebnega razloga ni-moja g. pač ima navado, da po roku (ponavadi 1 teden) sproži porod-pravi, da se dalj ne splača čakat, pa še rada to naredi, ko je ona dežurna...Tako je bilo pri prvem porodu-točno 1 teden po roku... Tokrat pa sem bila že pred 10 dnevi 1 prst odprta in z zmehčanim M.v.-pa me je kar naročila na soboto (včeraj-je bila dežurna)-ampak je rekla, da če še ne bo čisto zrelo za rodit, počakamo do roka (v četrtek-takrat je pa spet dežžurna user posted image )-in mi je včeraj rekla, da tako dobro kaže, da bo v četrtek že čist ready za ven user posted image ...Sem si sicer želela poroda po naravni poti-ko bi se pač začelo, ampak mi je po drugi strani fajn, da rodim, takrat ko je ona dežurna, ker je res zakon in ji popolnoma zaupam...

Jaz tudi še normalno vozim, si sploh ne predstavčjam, da bi bila sedaj samo doma, oz. odvisna od prevoza drugih...Peš že itak bolj malo kam pridem...sem prepočasna in preveč boli user posted image ...

Pozdravček vsem, grem nazaj ležat...To počnem že cel dan, razen vmesnega kratkega sprehoda z mojimi srčki...

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
9.8.2009 16:39:56   
*anč*
oj!

kerala, muca, aprilčica 
jst tut še nimam torbe naštimane ... pa prejšnjič je tut nisem mela, je pa res, da sem jo čist u miru naštimala, ker sm šla na sproženje.

zima  a ti slučajno k blejčevi hodiš?

opatija  super, da se pripravlja, sej bo ziher kmal!

jst tudi še vozim, nevem zakaj ne biuser posted image

moj je šel pa na U2je user posted image , mene pa taka foušija daje, da je kaj ... že pred pol leta, ko je pršla najava, da pridejo sem, sm bla prou besna, da more bit to 11 dni pred mojim rokom user posted image . sam v tisto gužvo si pa res ne upam.

lep dan še naprej!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
9.8.2009 17:32:27   
aprilčica07
anč: joj, ne od U2 govorit, ker jst tudi že celo življenje sanjam, da bi šla na njihov koncert, pa mi do zdaj nikoli še ni zneslo... in tokrat ko so blizek, pa karte bi dobila, pa v tem stanju res ne morem it.... bi šla pa z prijateljem, ker moj ni lih njihov privrženc... in danes sem tudi zaradi koncerta malo bolj tečna, moj me pa že cel dan na ta račun heca..user posted image user posted image
Pa na Springsteena bi tudi šla, je bil že sicer, v Vidmu pred 14 dnevi, pa valda nisem šla in za višek so 31 avgusta Coldplay v Udinah in valda spet ne bom mogla it.. joj,  ampak kaj čmo, bejbi je le bejbi, ne?user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
9.8.2009 18:04:09   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

zima  a ti slučajno k blejčevi hodiš?

Uau, ti pa si detektivka user posted image ... A ti tudi??? Potem sva se pa že morali kak torek videt?!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
9.8.2009 18:31:10   
*anč*
zima  nisem detektivka user posted image , samo vem,da blejčeva rada inducira porod, če je maternični vrat vsaj približno pripravljen in da to počne ponavadi, ko je dežurna. drugače ne hodim k njej, sem pa šla v 1. nosečnosti malo pred rokom, ker se poznamo in šla potem tudi na sproženje 11 dni prej, ker je bil user posted image precej velik. tokrat bi pa rada poskusila malo bolj na naravno, da vidim, če je kaj lažje pa tudi user posted image ni tak težkokategornik kot je bil 1. , tako da čakam user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
9.8.2009 19:01:27   
eee35
Tako sem danes lena, da se mi niti ni dalo tukaj pisat...Pri meni ni spremeb, mlo me zašraufa tu pa tam, ampak nič omembe vrednega.
Včeraj sem ponoči gledala do 2 tv, ker nisem mogla zaspat, čist sem bila napsihirana. Mislim, da če bi bil ta mali v pravilnem položaju, bi bila vseeno bolj mirna. Ubija me to čakanje, da se kaj zgodi - takšen značaj pač, zgleda...Pa še to, da bi res rada v Postojno šla, pa se bojim, kaj bo, če ne bom mogla, da mi voda odteče totalno ali kaj drugega. SAj vem, da v Ljubljani bi bilo tudi v redu verjetno, ampak jaz bi EAuser posted image
Ojjjj, kok jamram. Sama sebe živciram.
A ja, pa še koncert - jaz bi tudi šla na U2, so cari!!!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
9.8.2009 21:06:12   
hel32
Ojla babnice, da se še jaz malo javim
Sem se epet napujsala, kot nora danes, pa ne vem, kaj mi je user posted image

Kerala, pri meni isto stanje, nič znakov, nič čepa, malo vse skupi dol pritiska, medenične k.bolijo, trebuh mi vsak dan otrdeva,
mali živahen zelo, energije pa glih nimam za prodajat, bolj težko kam pridem peš,
drugače pa itak bilj počivam.
Eee35, saj nisi edina z leniotisom, jaz ga imam vsak dan, glavne stvari že itak mam narete, zdaj v bistvu več al majn čakam,
sam, kaj, ko imam še 3 tedne user posted image , pa me že zdaj vse tišči! Saj so vsako poštimali, bodo še tebe, pozitivno misli pa bo, ko boš vidla user posted image
bo vse pozabljeno!
Katera je jutri na vrsti za rodit?
Jaz imam jutri popoldan pregled pri nadomestnem G, upam da bo uspešenuser posted image user posted image  Javim!
Pa 11. v torek ima Tjaša 11.rojstni dan!

Drage moje, grem jaz še mojga pocartlat, pa pod tuš.
Nočko

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
9.8.2009 21:07:24   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

zima  nisem detektivka user posted image , samo vem,da blejčeva rada inducira porod, če je maternični vrat vsaj približno pripravljen in da to počne ponavadi, ko je dežurna. drugače ne hodim k njej, sem pa šla v 1. nosečnosti malo pred rokom, ker se poznamo in šla potem tudi na sproženje 11 dni prej, ker je bil user posted image precej velik. tokrat bi pa rada poskusila malo bolj na naravno, da vidim, če je kaj lažje pa tudi user posted image ni tak težkokategornik kot je bil 1. , tako da čakam user posted image

Ja, ja, saj se mi je zdelo, da poznaš situacijo... Ja, jaz sem si tudi želela (oz.si še želim, da bi se začelo naravno, ker induciran porod je res pasji-vsaj pri meni je bil)-je šlo pa vseeno full hitro in brez zapletov, pa še v veliko uteho mi je (vsaj psihično), da je Blejčeva tam nekje, za vsak slučaj user posted image ...Če se kaj premakne do četrtka, bom vesela (sploh če me misli vse tako bolet kot zadnje dniuser posted image ), če ne, bova v četrtek pač z Blejčevo uštimali user posted image ...

Nič, grem mal pred Tv...Nočko!!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
9.8.2009 22:33:36   
Muca83
Uuu kakšno zatišje je čez vikend user posted image Mene je danes ful zavilo v trebuhu, sem že mislila, da je to to, potem sem šla pa samo na veliko potrebo user posted image Drugače se pa ne dogaja nič, prehlad se ful izboljšuje tako da upam, da bo na pravi dan že čisto ozdravljen.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
9.8.2009 22:34:04   
opatija
Hello!

Evo mene, še vedno v pričakovanju. Kolki me pošteno bolijo, imam občutek, da se mi bo med nogami kar strgalo, pikec pa še kar ful telovadi, čeprav zelo nizko. Danes je bilo na sporedu prav kvalitetno user posted image , pa pri meni to očitno ne deluje.

Kerala Tudi jaz uživam v gledanju in čutenju premikov, pa zgleda delujejo hormoni in sem sploh čist sentimentalna. Nik je tak cuker da se kar topim, user posted image me razvaja, tako da sem že cel vikend v rožicah. Včeraj smo bili s prijatelji na kosilu pri Škofu, danes smo kofetkali z obojimi starši, kar smo podaljšali v skupno kosilo. Takšna druženja me navadno kar malo nervirajo, tokrat pa sem celo uživala.

Aprilčica Ja, sem že tri dni čez rok. To zamujanje je neugodno, ker so vsi okoli mene v totalnem pričakovanju, še bolj nestrpni kot jaz. Danes je spraševal že sosed z druge strani ulice, s katerim se poznamo le navidezno, da o svaku sploh ne govorim. Je namreč 8 let mlajši žurer, ki ga v življenju zanimajo le računalniki in "tazeleni" cigareti, pa je ta vikend že dvakrat klical IZ MORJA, če je kaj novega!?!user posted image Jaz sem nervozna, ker imam občutek, da bo zelo kmalu, nimam pojam pa kdaj bo ta kmalu.

Anč Res imam občutek, da se pripravlja, kaj več pa ne, ker sem prvič rodila en teden čez rok in do takrat nisem čutila popolnoma ničesar. Zdi se mi, da se lahko vsak trenutek začne, najbrž pa lahko čakam še nekaj dni. To me najbolj bega... Jutri imam spet pregled pri zdravnici, ki nadomešča mojo. Bomo videli...

Lahko noč, pa srečno!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
9.8.2009 22:56:52   
TjasaJ
tejči jaz bi tvojega kar precej v roke vzela. svojega sem za precej manj... sicer ni (še) pomagalo, ampak sem mu zagrozila, da lahko naredim enako kot on - grem, pa ne vem, kdaj bom nazaj... upravičeno si jezna, bi pa jaz kar pustila nepospravljeno in tudi ne bi skuhala nič - ker ti veš, zakaj tega nisi naredila. drži se!user posted image

opatija - tri dni čez rok, pa še vedno user posted image ?! ala ti vera. meni se še pomisliti na to ne da, ker se že obrnem težko iz levega na desni bok user posted image

midve z mamo, ki je na obisku, pa že tri dni vkuhavava. komaj čakam, da rodim in bo mir. sem se pa sprijaznila, da user posted image ni po mami, saj bi se sicer moral roditi včeraj, na moj rd, saj sem jaz bila tudi napovedana na isti dan, kot je zdaj on... ata je pa tako dva meseca prej ven prišel skupaj s sestrico... je pa pravi telovadec in me pomirja, da ne rabim šteti premikov... lahko bi štela spalne minute user posted image . upam, da ta ritem ne obdrži po rojstvu, sicer bomo bolj malo spaliuser posted image

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
9.8.2009 23:14:44   
aprilčica07
opatija: ma ti boš kamlu pestvala, boš vidla.... user posted image user posted image  ja, ko se bliža dan d, ali pa je že mimo postanejo vsi nekam sumljivo radovedni in telefoni kr naprej zvonijo...  lih prej me je klical brat, da preveri situacijo kako in kaj, pa mi je ob vsem še naročil, da bi blo najbolše, da rodim okoli 20 avgusta, ker on ima takrat lih dopust, pa mu bi najbolj ustrezalouser posted image user posted image user posted image  me je spravil prav v smeh z njegovo idejo....  pohavale zauser posted image   nama je uspelo celo včerajuser posted image user posted image  me zanima, če bo kaj pomagalo...
tjašaJ: pridni sta z mamo, da sta v tej toploti v kuhanju... mene me ta vročina res ubija, da še kar je nujno ne uspem nardit tako kot bi mogla..
hel32: jst bom zdaj tudi počasi se spat spravila, sem čisto  utrujena in  tečna, je bolše, da grem v horizontalo..

Se beremo jutri. Nočko čveke.

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
10.8.2009 6:31:04   
Tanchy
Dobro jutro,

tako, vikend se je iztekel in pred nami je nov teden, ter novi predporodni in upam, tudi porodni izzivi user posted image user posted image user posted image .

Pri nas je bil vikend miren, popadke imam vsake toliko časa, poponoma neenakomerno, tako da me še nič ne skrbi, se mi pa zdi, da so iz dneva v dan bolj pogosti. No, kakor koli že, za vsak popadek, ko me stisne, mi moj že reče, a greva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, tudi on že koooomaj čaka!

Muca83 super, da se ti zdravje izboljšuje in držim pesti, da boš ok na dan D!

Opatija ti pa res nisi od muh - slončkanje je pri nama že zgodovina user posted image , ampak, bomo popravili, zagotovo, ko bo vse ok.

No, upam, da bo ta teden tudi tako zanimiv in čim več novih sončkov!!!

Hel32 tebi pa uspešen pregled danes!!!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
10.8.2009 6:56:57   
Anonimen
jutro punce!!!
pri meni nic novega. bom videla kako kaze v sredo.ocitno ne bo nasa pupa nic pohitela. ker  ni nobenih sprememb.no pa tud---> juhuhuhuh naslednji teden imam rooook!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3068
10.8.2009 8:06:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanchy

Pri nas je bil vikend miren, popadke imam vsake toliko časa, poponoma neenakomerno, tako da me še nič ne skrbi, se mi pa zdi, da so iz dneva v dan bolj pogosti. No, kakor koli že, za vsak popadek, ko me stisne, mi moj že reče, a greva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, tudi on že koooomaj čaka!

Ma kako veš da so popadki? user posted image

(odgovor članu Tanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3069
10.8.2009 8:31:00   
Tanchy
Sem se naučila v porodni user posted image  - ko me je full bolelo in stiskalo pod trebuhom (špikalo in tiščalo) na zgornji strani pa mi je trebuh močno otrdel, bolečina pa se mi je občasno razbolela tudi nazaj do križa. Takrat so se mi risali popadki na CTG tako da vsaj približno vem kako zgledajo pri meni. Tako me tišči kar kakšno minuto ali tudi več, potem se bolečina poleže, umiri in trebuh ni več trd. Tako bi rekla, da so taki moji popadki, seveda je pa itak pri vsaki drugače....

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
10.8.2009 8:35:35   
tejči77
ojla, babike, jaz se javljam, preden grem, kot sem obljubila, se je začelo pri meni na polno.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
10.8.2009 9:10:12   
zima07
Tejči, držim pesti................ user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
10.8.2009 9:18:12   
eee35
Punce, jaz sem po pregledu, ostala sem v bolnici, popadke se rišejo, samo ni še odprta kot potreba, poćasi enkrat bo. Upam, da ta tedenuser posted image Sem v bistvu zadovoljna, bom se poćutila bolj varno, ker me imajo pod kotrolo skoz. Internet dela vidim, tako, da bom napisala par besed mogoće še zvećer.
Držite se!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
10.8.2009 9:20:46   
*anč*
tejči  čim hitrejši in lahek porod ti želim! pa upam, da si že kej bolš user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
10.8.2009 9:21:55   
hel32
Naša Tejči je šla ridit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čimhitrejši porod in čimmanj boleč.

Ja, drage moje, mene pa danes nekaj zvija, že od 6 zjutraj, pa sem šla 2x na wc, pa nevem, mislim, da je prebava,
Ups, je ja, pa nevem, zakaj bi zdaj driskalauser posted image  Verjetno sem preveč pojedla včeraj, pujsikauser posted image user posted image
Sam je pa prav tak kot popadki, začne se na zgornji strani trebuha, potuje dol in proti križu, še sreča da imam pregled popoldan,
upam, da se do takrat umiri, pa bom čajčeka pila.

Drugače pa mali kr brcka mamo orng, tk, da ni panikeuser posted image user posted image
Ja Aprilčica, je moj reku, daj en teden še počakaj, potem pa lahko rodiš, tolk, da streho pokrijemo, ja kak naj to organiziram,
moški so malo smešni nimajo ene predstave o tem, kako poteka, mislijo, da lahko to same ženske uskladimo, pa so le user posted image  tisti, ki odločijo, gdaj
se bodo rodili.
Pikica, a sem mogla tolk jest včeraj, evo, spet!

Se še javim pred pregledom!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?