mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Urban je tudi že zaspal... se je prej jokal in jokal, da sem postala vsa živčna, ker je moj hotel, da ga dam iz sobe, da ne bi zbudil še Oskarja (pa saj spi kot top!),... evo, se je že začelo: ko se mu ne bo spalo, se bo drl in mi ga bomo dali iz posteljice oz. sobe, ali kako? naj se kar lepo navadi, da je treba spat, mulček,... k.tja, a ti imaš že oba v isti sobi. Daj povej, kako to deluje? Najbrž ti Urban prespi celo noč, ali ga hodiš ponoči tja dojit? Mi imamo tudi samo eno otroško sobo, ki jo bosta delili, ampak bova Julijo dala tja šele, ko bo prespala noč. In se ti Oskar ponoči res ne zbuja zaradi Urbana oz. obratno? Čakaj, zdaj sem pa prebrala, da se ti ful zbuja. Kaj se torej, non stop sprehajaš? Kako pa potem čez dan sploh funkcioniraš. Jaz jo imam v košku ob najini postelji, da jo samo prestavim k nama in leže podojim... pa fulkrat še zraven zaspim, tako da je pri nama kakšno uro ali več. Če je pa ful kriza, jo pa proti jutru namenoma pustim, da spi z nama, da se še jaz vsaj naspim, če že ne spočijem. Julija je zadnje dni ful zgovorna, pa ful atlet je ratala - brcne tako, da me kar trebuh zaboli. Spi podnevi še kar precej, a običajno ne v večjem kosu. Pa smejčka se ful, nič več ni zlovoljen majhen škrat . Danes sem si izborila 2 urno pavzo - ju je v celoti prevzel , jaz sem se pa crkljala - barvala in prala lase, naredila peeling telesa in obraza, dala na masko obraz, depilirala noge, naredila manikuro, za pedikuro pa je (razen odstranjevanja trde kože) zmanjkalo časa... pa jutri, glavno, da se spet počutim kot ŽENSKA. Jutri grem pa na brazilsko
|