|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
9.8.2009 19:55:44   
KatMat
aja!!ucer se je nasa tija prvic kopala v bazencku!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
9.8.2009 22:22:32   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Urban je tudi že zaspal... se je prej jokal in jokal, da sem postala vsa živčna, ker je moj hotel, da ga dam iz sobe, da ne bi zbudil še Oskarja (pa saj spi kot top!),... evo, se je že začelo: ko se mu ne bo spalo, se bo drl in mi ga bomo dali iz posteljice oz. sobe, ali kako? naj se kar lepo navadi, da je treba spat, mulček,...

k.tja, a ti imaš že oba v isti sobi. Daj povej, kako to deluje? Najbrž ti Urban prespi celo noč, ali ga hodiš ponoči tja dojit? Mi imamo tudi samo eno otroško sobo, ki jo bosta delili, ampak bova Julijo dala tja šele, ko bo prespala noč. In se ti Oskar ponoči res ne zbuja zaradi Urbana oz. obratno?

Čakaj, zdaj sem pa prebrala, da se ti ful zbuja. Kaj se torej, non stop sprehajaš? Kako pa potem čez dan sploh funkcioniraš. Jaz jo imam v košku ob najini postelji, da jo samo prestavim k nama in leže podojim... pa fulkrat še zraven zaspim, tako da je pri nama kakšno uro ali več. Če je pa ful kriza, jo pa proti jutru namenoma pustim, da spi z nama, da se še jaz vsaj naspim, če že ne spočijem.

Julija je zadnje dni ful zgovorna, pa ful atlet je ratala - brcne tako, da me kar trebuh zaboli. Spi podnevi še kar precej, a običajno ne v večjem kosu. Pa smejčka se ful, nič več ni zlovoljen majhen škrat user posted image .

Danes sem si izborila 2 urno pavzo - ju je v celoti prevzel user posted image , jaz sem se pa crkljala - barvala in prala lase, naredila peeling telesa in obraza, dala na masko obraz, depilirala noge, naredila manikuro, za pedikuro pa je (razen odstranjevanja trde kože) zmanjkalo časa... pa jutri, glavno, da se spet počutim kot ŽENSKA. Jutri grem pa na brazilsko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
9.8.2009 22:39:52   
lake
Pa sm se prebila čez vaše čveke.
V Bohinju je blo super, glih prov hladno, je blo gor poln enih otrok, moj nečak, pa setrična z tamalo, pa tamalim, ki je 6 tednov starejši od moje, in enkrat večji. Mu dodaja že gosto hrano, in glede na to da je za kosilo pojedu pol bučke, dva krompirja in tri korenje si lahko predstavljate kok je ogromen.
Vas občudujem z dvema otrokoma, jst sm z mojo pa nečakom starim 5 let komej sfolgala, pa sm ga mela sama samo ene dve urce.

Taja je bla zelo pridna, velik več je spala kot v Ljubljani, uček ki ma vnetga od rojstva in noben antibiotik ne pomaga, je bil dva dni čist čist, ko sva pa stopile v Ljubljani zkozi vrata je bil pa čez eno uro spet ves spackan. Med ognjemetom tud pogledala ni, se vid da je navajena štemarce user posted image .

Vidm da ste vse neki v depresiji zarad decov, ne se sekirat, večinoma so isti.

Zdej grem pa pod tuš pa spat. Itak ni več nobene gor.

Lahko noč!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
10.8.2009 6:05:20   
KatMat
gutn morgn!!!!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
10.8.2009 8:05:09   
OliveOyl
Jutro

Se vidi da ni dudice..vse nekam prazno..user posted image user posted image

Pri nas po starem,otroci
i v vrtcu ,sitnoba v ležalniku..je nekam sitna zadnje 2 dni.
Včeraj sem naročila ogrlice iz jantarja,če je katera že slišala.Baje pomagajo pri izraščanju zob,bomo videli.

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=291&detailID=723&ime=Ogrlica_iz_jantarja

kati naši so bili včeraj na Cerkniškem,so šli ribe lovit.Nič rib,so vse kopalci splašili,edin ena naga teta je ležala na brisači.user posted image user posted image  To mi je Sebastian najprej povedal.

Joj naš me je tudi razkuril v soboto,najprej mi avto vzame,pa je vedel da grem domov,pol ga kličem je nedosegljiv,gre cela četica peški do njega,ga mal okregamo se vsedemo,seveda, v prazen avto-zadnji hlapi do črpalke.Matr sem bila jezna.NOter pol delavnice..
Pol ga doma operem in za nazaj najprej en ogromen kombajn na cesti,tist komaj prehitim,pridem za en traktor s prikolico,na prikolici pa krava.user posted image user posted image In začne enkrat špricat po haubi,zabremzam..Matr se mi je krava polulala na opran avto.user posted image user posted image  Ma sem klela, pol sem se pa samo še smejala.Kaj tacga se lahko samo men zgodi ..user posted image user posted image  Pa da ve vidite kolk je bilo tega..

Grem zdaj..

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
10.8.2009 8:16:46   
lake
Good morning! ( da ne bo samo KatMat v Nemščini voščla )

Oliva To se pa pomoje redko zgodi, da se ti krava polula na šipo user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
10.8.2009 10:55:10   
FLASK_A
olivauser posted image Kaj me ti vedno nasmejišuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
10.8.2009 11:30:22   
lake
Kaj se pa tuki dons nič ne dogaja? Midva sva ble pri fotografu, da dava končno narest en osebni dokument. Je pisal na vratih fotografije za dokumente takoj, nakar me  na koncu fotografinja vpraša, kdaj bote pa prišli iskat, ja halo. Ampak ok, glede na to da ni daleč, bom šla popoldan iskat, samo pol naj odstranjo napis na vratih. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
10.8.2009 11:52:52   
ledenka
kako zatišje user posted image

sem mislila, da bo moj mali zaspal za kake pol ure, pa ne bo nič iz tega... ga moram it umit in preoblečt. eh...

jutri pride ena punca na razgovor za varuško, če nič drugega, da bom komot šla do zdravnika na prevezo noge in da gre mali malo na sprehod user posted image čez vikend ga je pazil moj, presenetljivo. in sta preživela user posted image celo dvignil ga je in nesel iz spalnice v dnevno, ha ha ha. pa pritoževal se je, da je težek. ja dobro jutro user posted image 8 kil ni tak lahko za nosit user posted image upam, da se bo pridobivanje teže počasi ustavlo, ker je bistveno nad priporočenimi vrednostmi... pa mene vse boli zvečer user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
10.8.2009 12:00:01   
lake
Ne vem al sm tok blond, ampak a mi lahko kera pove kako dobiš nakazan otroški dodatek? Zraven porodniške al kako, jst nikjer ne vidm kej tazga napisan, ne na listku za porodniško, ne na izpisku iz banke. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
10.8.2009 12:09:46   
Leela
živjo,

tubby zmeraj bolš bo boš vidla. user posted image

lake fajn da ste se imeli dobro na počitnicah. meni se zdi, da tvoj nečak preveč poje user posted image  To so kar konkretne količine. Za otroški ti ne znam povedat, ker ga ne dobivam jaz, je pa sigurno ločen od porodniške.

*lina* kaj vi ste obdelal, mirabilandijo, zoo, ikeo...vse v enem dnevu?

Flaska ima Maja še krče? Ali čakate magične 3 mesece user posted image . Drugače pa tak odklop ful paše, je čisto drugače, če imaš otroke sabo.

Oliva vi imate pa zmeraj pestro user posted image

Zdajle sem bila v Cerknici v Hoferju, ful gužva pa v Mercatorju imajo drago kavo. eno trenirkico sem kupla in superge za tavelkega.

Drugače smo pa tudi mi Filipa za osebno slikal v soboto.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
10.8.2009 12:26:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

jeapuser posted image

ah to ni noben problem
včeraj smo se kopali na šobcuuser posted image  je bilo tudi fajn

danes prodajam in kupujem avto- imamo ene stare gare, pa če se hočemo še kam dalj vozit, bo treba malo menjat.

a je bila katera že v parku dinozavrov ? je ena brezplačna vstopnica v slov.novicah pa bi šli malo pogledatuser posted image
pa vzgojiteljica iz vrtca me je klicala ( za Tristana ), da bi se bilo fajn kaj dobituser posted image

jah, stanovanje pa v razsulu - tole je bolj podobno enemu bangladešuuser posted image

ledenka koliko v slo stanejo varuške ? meni bi ena prav prišla, pa fato moram najdit ( ker mi je tale ušla ), pa še enega vrtnarja da bi vrt zalival, pa travo kosil.....aja, pa kuharico.....ajme meniuser posted image

zdej grem pa spet prat in obešat cunje...mater a jih imate vi tud toliko ? Meni se zdi, da sploh ne pridem na zeleno vejouser posted image  al posodo iz stroja jemljem, al pa cunje obešamuser posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3362
10.8.2009 12:27:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ne vem al sm tok blond, ampak a mi lahko kera pove kako dobiš nakazan otroški dodatek? Zraven porodniške al kako, jst nikjer ne vidm kej tazga napisan, ne na listku za porodniško, ne na izpisku iz banke. 

otroški dodatek nima nobene veze s porodniško

dobiš popolnoma ločeno

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3363
10.8.2009 12:37:33   
lake
No sej se mi je zdel, morm mal poklicat pa zatežit, dubla sm odločbo že pred več kot enim mesecem, dnarja pa nikjer. user posted image

Men bi tud prav pršla kakšna služkinja, oz. prej mojmu, da bi bolj za njim pospravljala, jst ne razmečem tok. Moj pa ve pusti, kozarce, obleke....Kjer pade, pade. Ko pa nima več za oblečt, pa išče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
10.8.2009 12:40:42   
lake
tole si poglejte, sm se ful nasmejala.

user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
10.8.2009 12:42:33   
lake
Očitno ne dela user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
10.8.2009 12:51:07   
FLASK_A
Flaska ima Maja še krče? Ali čakate magične 3 mesece user posted image . Drugače pa tak odklop ful paše, je čisto drugače, če imaš otroke sabo.

Zdaj zadnji teden je bilo veliko bolje. Si sploh ne upam povedat, da ne bi šlo spet na slabšeuser posted image . Je bila zdaj res pridna. Zadnje par dni pa opažam ful slinjenja, grize si pesti, veliko kaka (2-3x na dan). Pa ja niso zobki na vrstiuser posted image Se pa ful smeji, če jo masiram po dlesnih, prav reži seuser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
10.8.2009 12:51:41   
FLASK_A
lake, kar pokliči- jaz dobivam ločeno, in prav piše otroški dodatek.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
10.8.2009 13:04:59   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

jeapuser posted image

ah to ni noben problem

dobri ste, ni kej. mene bi že vožnja zmatrala user posted image

flaska super za Majo, boste lepo skoz pršli. Najbrž jo res srbijo dlesni in ji paše, če ji drgnete.

Jaz fate nimam, imam bolj razmetano user posted image . Bi rabla prej pospravit, da bi fata lahko spucala. Drugače pa tudi jaz samo perem, noro. Zdaj sem še od Lukata cunje za Filipa prvlekla in so za preprat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
10.8.2009 13:09:04   
ledenka

ledenka koliko v slo stanejo varuške ? meni bi ena prav prišla, pa fato moram najdit ( ker mi je tale ušla ), pa še enega vrtnarja da bi vrt zalival, pa travo kosil.....aja, pa kuharico.....ajme meniuser posted image

lina, nimam pojma, jutri popoldan povem, koliko bo zahtevala. bo pa po ceniku od Sezama, ker dela tale v glavnem čez njih. brez Fate pa meni živeti ni user posted image glede na to, kako zelooooo mi moj pomaga pri gospodinjstvu... NOT user posted image user posted image user posted image HB da vsaj dnar za Fato.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
10.8.2009 13:12:27   
FLASK_A
user posted image
Jaz bi pa enega vrtnarja imelauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
10.8.2009 13:20:11   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

Zakaj pa?user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
10.8.2009 13:27:34   
Anonimen

user posted image

za šraufat verjetno že neuser posted image

sem imela v mislih nekaj takega

user posted image

samo mislim, da ima on takih ponudb na vagone

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3373
10.8.2009 13:42:17   
FLASK_A
A zakaj?

Da bi mal vrtiček zrihtal, je treba zalit, pa postrič... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
10.8.2009 13:43:13   
FLASK_A

user posted image

za šraufat verjetno že neuser posted image

sem imela v mislih nekaj takega

user posted image

samo mislim, da ima on takih ponudb na vagone

SPLOH ni švoh!user posted image Kaj je to za en, menda bo že imel mal časa, da se oglasi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?