Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 13:50:35
|
|
|
|
zoja10
|
septembra jo odprejo v stari gorici, ikeo...
< Sporočilo je popravil zoja10 -- 8.8.2009 13:59:38 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 13:59:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 septembra jo odrejo v stari gorici, ikeo... kje v stari gorici????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 14:00:08
|
|
|
|
zoja10
|
tam k greš po avtocesti proti palmanovi,..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 14:00:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 tam k greš po avtocesti proti palmanovi,.. kdaj septembra??? ker dan?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 14:22:32
|
|
|
|
zoja10
|
pojma nimam, tko mi je rekla ena kolegica, jaz sam to vem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 14:42:49
|
|
|
|
majana79
|
V Villesseju, ampak ne septembra, temveč oktobra, točen datum še ni znan.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 14:44:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 V Villesseju, ampak ne septembra, temveč oktobra, točen datum še ni znan. aha, hvala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 15:22:26
|
|
|
|
zoja10
|
hvala k si me rešla, jaz sm slišala sam govorice...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 15:29:43
|
|
|
|
majana79
|
Vam bom sporočila, ko se bo točno vedelo, če bo katera hotela it. Drugače se da pa v Celovcu vse zmenit, nekateri znajo slovensko, večina pa angleško, tako da ni panike.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 17:45:07
|
|
|
|
maja1488
|
dolgčas
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 18:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
maš prov maja! jz sem pa zdele pakerala ker grem jutr z otroci na počitnice k mojimi domov in bom gor do četrtka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 18:38:02
|
|
|
|
Anonimen
|
nč grem niko skopat pa pridem pol nazaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 18:53:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Leela, super ideja! Bomo verjetno tudi mi kaj takšnega imeli,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 18:57:40
|
|
|
|
Anonimen
|
zoja10, te kar razumem,... živeti nekje, kjer ti sploh ni všeč jaz vsake toliko časa gledam, če bi kje dobila kaj, kjer bi bil res moj dom... in ko enkrat najdem, bom vse naredila, da ga dobim! (no, skoraj vse,...) je pa težje, ker gradita... ampak po drugi strani lahko prodata in si poiščeta kraj, kjer bosta oba zadovoljna. da se ti bo uredilo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 18:58:55
|
|
|
|
Anonimen
|
se mi smeje! Oskar zaspal ob reklami po risanki. čist in poln trebušček,... pa utrujen, ker smo imeli več kot sedem ur dolg sprehod po Kosezah in Mostecu!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 19:52:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mah ne bom še vas v slabo voljo spravljala...... tu smo zato da si pomagamo! ti kar ven iz sebe tisto, kar te teži in če ne drugega se boš vsaj bolje počutila! vsi imamo slabe in dobre trenutke! Olive, tvoj zmenek je bil pa si res videla zvezdice! pa kje ta folk živi??? kdo ga vzgaja??? uff, sem kar jezna! danes sem šla mimo tistega kraja nesrečnega dogodka... da premagam strah. Oskar se je zadovoljno usedel na isto klopco, kjer smo bili in ni kazal znakov, da bi se spomnil, kaj se je prejšnji dan zgodilo... meni se pa tudi golobi niso zdeli nevarni .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 19:57:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Cveka, jutri uživaj "doma"! Urban je tudi že zaspal... se je prej jokal in jokal, da sem postala vsa živčna, ker je moj hotel, da ga dam iz sobe, da ne bi zbudil še Oskarja (pa saj spi kot top!),... evo, se je že začelo: ko se mu ne bo spalo, se bo drl in mi ga bomo dali iz posteljice oz. sobe, ali kako? naj se kar lepo navadi, da je treba spat, mulček,... čaka me še večerno pospravljanje,... če se mi bo dalo. sem pa opazila, da vas je večina na počitnicah! uživajte maksimalno, kar se da!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 19:59:48
|
|
|
|
Anonimen
|
pa seveda uživajte tudi ve, ki ste doma! maksimalno, seveda!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 20:21:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja zoja10, te kar razumem,... živeti nekje, kjer ti sploh ni všeč jaz vsake toliko časa gledam, če bi kje dobila kaj, kjer bi bil res moj dom... in ko enkrat najdem, bom vse naredila, da ga dobim! (no, skoraj vse,...) je pa težje, ker gradita... ampak po drugi strani lahko prodata in si poiščeta kraj, kjer bosta oba zadovoljna. da se ti bo uredilo! joj, jaz sem pa komaj čakala, da grem malo stran od naših... Zdaj si hodimo samo na obiske in moram rečt, da tega za nič na svetu ne zamenjam. Se razumemo bolje kot kdajkoli, pa se nismo nikoli kregali. Bolj zrel odnos nastane med starši in otroci. Meni se zmeša, da bi morala kje tako zaven katerih staršev stanovat. Pri mojih sploh ne, pri njegovih me pa že zdaj krivi... Komaj čakam, da uidem na svoje s svojo družino, čeprav v manj prostorno stanovanjce Moja družina je moja družina, k svojim staršem grem pa rada na obisk. Pa nam je vsem lepo Cveki, kaj si pa ti žalostna... En objemček zate Pa res raje daj iz sebe, ti bo lažje...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 20:27:15
|
|
|
|
Anonimen
|
čer, mi smo se cel dan potepali. Smo šli na goro opic, pa v ZOO, pa v Mirabilandijo, no pa ker smo bili ravno tam, smo pa še v IKEO skočili. Fanta sta bila pridna, najstarejši zdaj vse razlaga po dolgem in počes, jest pa crknjena do amena. Jutri se grem samo nekam izležavat. Je bilo pa super, nobene gužve, vročina je tudi bila znosna, skratka fajn.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 20:29:32
|
|
|
|
Anonimen
|
vas berem, da ste nekam žalostne in kao depresivne. ni nujno. lahko da imate samo slab dan. se pa pazite, ker poporodna depresija lahko res še pride. probajte čim več bit zunaj, na svežem zraku, pojdite na sprehode, družite se s prijatelji, pogovarjajte se tudi s partnerjem in ne se ozirat, da je on v službi in da ga s tem ne morete obremenjevat. kar glave pokonci, sej bo bolje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 20:32:21
|
|
|
|
Anonimen
|
življenje s starši - ma meni se zmeša če bi mogla z mojo mati žvet. Sej je kul, pa oh in sploh, pa popazi na otroke, ampak zame je čist too much za svetom. Raje pridem na obisk, pa tudi oni so vedno dobrodošli pri nas, ampak to naj bo to. Moja družina so zdaj pač mož in otroci. če pa pošteno povem, si pa tudi želim, da se moji otroci pri 18 osamosvojijo in gredo živet stran od mene, ker bom sigurno še 100krat bolj zoprna kot moji starši, pa od moža starši. Pač to je tako, staro in mlado ne gre skupaj. HB
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 20:56:24
|
|
|
|
lananai
|
če pa pošteno povem, si pa tudi želim, da se moji otroci pri 18 osamosvojijo in gredo živet stran od mene, ker bom sigurno še 100krat bolj zoprna kot moji starši, pa od moža starši. Pač to je tako, staro in mlado ne gre skupaj. HB podpis
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 21:02:12
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* življenje s starši - ma meni se zmeša če bi mogla z mojo mati žvet. Sej je kul, pa oh in sploh, pa popazi na otroke, ampak zame je čist too much za svetom. Raje pridem na obisk, pa tudi oni so vedno dobrodošli pri nas, ampak to naj bo to. Moja družina so zdaj pač mož in otroci. če pa pošteno povem, si pa tudi želim, da se moji otroci pri 18 osamosvojijo in gredo živet stran od mene, ker bom sigurno še 100krat bolj zoprna kot moji starši, pa od moža starši. Pač to je tako, staro in mlado ne gre skupaj. HB O podpis! Če bi blo po mojem, bi še taščo preselila vsaj ene 20km proč. Grem jest melono, pol pa spat. Je bil dan z obema too much za mojo kondicijo. Pa še skopala sem obedve.
|
|
|
Če ima otrok DVE IMENI...Lubici... ga kličete VEDNO po obeh skupaj?DA (
24%)
NE (
66%)
DRUGO - podaj komentar (
10%)
Število vseh glasov: 198Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!