|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
7.8.2009 8:56:40   
valentinčica30
Mala princeska, ko so naju spraševali za razlog poroke po tolkem času, je moj enostavno pripeljal, ja noseča je pa se je treba a neuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Če bi mi kdo februarja reku, da bomo naslednje leto februarja zibali bi ga po čelu potrkala, ampak očitno smo februarskiuser posted image user posted image user posted image . Sicer pa ja tudi midva sva se poročila iz ljubezni in zaradi najinih sončkov in ja ker sem nosečauser posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
7.8.2009 9:07:22   
Alex01
Krasne slikeuser posted image user posted image

Kje ste pa imeliporoko?

Neposredna povezava do sporočila: 3727
7.8.2009 10:44:33   
valentinčica30
Vse skupi je bilo na našem piknik prostoru ob Kolpi. Tudi matičarka je prišla dol , skratka vse na ene mestu. Gostinec, ki nam že tako vodi catering, ko imamo skupine, ga je organiziral tudi za naju. Skratka, glede na to da nimam tekoče vode na parceli smo imeli praktično vse. Gostinec je pripeljal večjo zalogo krožnikov in kozarcev, potem pa je sledilo vse od narezkov, solatnega in sadnega bara, belokranjskih dobrot, pečenke, žara...... Skratka naredil je nemogoče.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
7.8.2009 11:21:23   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Vse skupi je bilo na našem piknik prostoru ob Kolpi. Tudi matičarka je prišla dol , skratka vse na ene mestu. Gostinec, ki nam že tako vodi catering, ko imamo skupine, ga je organiziral tudi za naju. Skratka, glede na to da nimam tekoče vode na parceli smo imeli praktično vse. Gostinec je pripeljal večjo zalogo krožnikov in kozarcev, potem pa je sledilo vse od narezkov, solatnega in sadnega bara, belokranjskih dobrot, pečenke, žara...... Skratka naredil je nemogoče.

Sanjsko user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3729
7.8.2009 11:49:44   
Anonimen
Oooo super poroka. Ob KOlpi....to bi blo tud za mojga, ko je Belokrajncuser posted image . Sicer sva midva zaročena-s prstanom in to, pa tud brez klečanja-že nekaj let...samo se spravima ne. Pa glih tako drži.user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3730
7.8.2009 11:53:17   
čebelica01
jaz sem pa rekla , da se poročim samo takrat , ko bo preveč penezov user posted image user posted image user posted image , to se pravi nikoli user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
7.8.2009 12:17:22   
Anonimen
Dan

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3732
7.8.2009 12:20:18   
čebelica01
dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
7.8.2009 12:26:24   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

jaz sem pa rekla , da se poročim samo takrat , ko bo preveč penezov user posted image user posted image user posted image , to se pravi nikoli user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3734
7.8.2009 12:35:00   
čebelica01
ker si enostavno ne predstavljam , da bi mogla zberat med prjatli kdo bi bil na poroki prisoten in kdo ne .( to pa so penezi glavni).pa jaz čem met luksuzno poroko . pa dekliščno ,tko kot se šika babe žabe gremo nekam .
pa ufff moji standardi zahtev so previsoki. tko , da edino upanje je kaka dediščina orenk al pa loto . take sreče, kot sem se pravi nikoli nič od te moje prestiš poroke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
7.8.2009 13:06:41   
*zmajčica*
Joooooj ženske user posted image !!! Ste zdej glih pri temi ki mene tako matra zadnje čase...hahah

tako rada bi tudi sama nosila dougo belo oblekco...pa nisem te sreče tudi zaenkrt...preveč stroškov bi blo naenkrat, tako da morem čičat pa čakat!! user posted image user posted image

pa sej bo i zame enkrt ta usoden dan! Takrt bom pa ful srečna!!!user posted image user posted image user posted image

Zdej mormo pa poskrbet da bo najin sonček meu ion dobil vse kar je potrebno!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image vsem

LAURA 2009
ALEKS 2012

Neposredna povezava do sporočila: 3736
7.8.2009 14:34:29   
valentinčica30
Ko ste pri stroških poroke naj vam povem, da se da pri marsičem prišparat.
Moji stroški so naslednji:
najina po meri sešita obleka(blago in delo, čevlji)  500€
cvete (ikabana, priponke 6, šopek, šopek za metat ) 100€
balonski aranžma 570€
hrana (pogostitev z belokranjsko pogačo, pijačo pri hiši, vsa hrana in pijača na piknik prostoru) 3150€ s popustom
pecivo 12 kg 100€
torta 4 nadstropja 150€
glasba trio 600 €
prstani (delo modne oblikovalke nakita, ampak ne zlati, nek poseben material) 200€
frizer cca. 80€ za nas tri punce

skupno: cca. 5450 €
Sej je mogoče še kaka malenkost, sam v grobem je to vse. Ni bilo preseravanja, ker sva si želela piknika na nivoju in točno to dobila. Vse skupi torej ni tako drago, se vam ne zdi.

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
7.8.2009 15:20:11   
_melody_
Medva sva še ceneje čez prišla, ker nisva pretiravala z okraševanjem in dekoracijo. Tko da ja, z 4000-5000€ se da pridet čez. aja, pa za musko sva dala 450€ in so vsi rekli da je blo nepozabno, da na tko dobri poroki še niso bli (mela sva pa Duo Val). Pa jst sem metala kar svoj šopek, mi je blo brez veze še enega imet ker itak s tistim ne bi mela kam pol (ga je pa sestra ujela user posted image ).

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3738
8.8.2009 12:49:19   
čebelica01
dan

spet se potepate , prav imate , no lep vikend vam želim

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
8.8.2009 17:31:54   
kaminek
mi se nismo nič potepal, smo mel mal akcije po stanovanju in zunaj; moj je posesal in pomil vse po tleh, jst sm pa sesala sp.garažo, pomela zunaj in pri psu pospravila, skalnjake oplela. joj, sm jih tik preden sm šla v P in do zdej nč. groza. sam dobr je to, da nism nč zasadila potem, ko je spomladansko cvetje odcvetelo, ker enostavno nism mogla. tko, da bom še jutr zjutrej mal prah pobrisala, pa okna pomila, ker dobimo obiske. za popoldne pa nameravamo it se kopat v dolenjske; mi 2 s patricijo bomo lepo opazovale, drugi pa bodo čofotaluser posted image user posted image
naj povem, da sm dobila že prvo menstro, tko, da najbrž s pregledom pri G v ponedeljek ne bo ničuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3740
9.8.2009 14:03:11   
Anonimen
Ja, mi smo se spet potepal. Smo mal do Crikvenice skočil pa riti namočil. Pravi morski friki smo user posted image .

Leeeeepo nedeljo!!!

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3741
9.8.2009 14:40:27   
Alex01
jaknik - super user posted image user posted image

kaminek - prvo menstruacijo? že? jaz sem prvič rodila novembra 2001, menstruacijo dobila pa januarja 2003 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
9.8.2009 16:25:48   
Mateja4
Živjo

Se vam samo na hitro oglašam da povem da smo doma in da se pridno crkljamo user posted image Vam kmalu napšem kaj več...

slikce sem pa v album nalimalauser posted image

papa

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
9.8.2009 18:37:10   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Ja, mi smo se spet potepal. Smo mal do Crikvenice skočil pa riti namočil. Pravi morski friki smo user posted image .

Leeeeepo nedeljo!!!

user posted image user posted image user posted image za morje. Saj Crikvenica ni daleč. A je dol sploh možno kje parkirat in senčka za user posted image ? Ja pa osebno je najbrž treba imet že za user posted image za čez mejo a ne? Rojstni list ni več dost kt včasih.

Mi smo pa danes šli v gostilno na kosilo (Meglič Trebnje), pa mojadva sta šla z rolerji na sprehod (Od tavelikega Mercatorja v Trebnjem do šipca na sladoled), ati voziček vozu z rolerji, jaz sem pa skoraj tekla zdraven user posted image user posted image user posted image . Mora enkrat še mami rolarje nabavt, pa je tamala rekla:"Ti imaš otroka, ne smeš se rolat."user posted image user posted image Včeraj smo bili pa na Bledu, kjer sta mojedva v jezeru rit namočila, pa h kolegici sem šla trebušček pogledat. Čakam, da kmalu rodi. user posted image
Zdej pa moj spi pred tv-jem, tavelika šla mlade mucke na vikend gledat, Manca pa tudi še malo dremlje, potem pa čofi čof in joške spraznit, pa spat.
Imam občutek da to vročino malo težje prenašam in da sem kar utrujena user posted image .

Bejbe, kolk je na Loki kosilo v Nm?
Danes se nam ni dalo jit gužvat dol. V Trebnjem sva dala za kosilo 8,50 EUR kar se mi zdi kar zasoljeno? user posted image user posted image
Majch obljubim da v kratkem pritrajbam v Nm in greva en giro. Ker mi je že malo dojadilo bit sam doma med tednom......user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

kaminek - prvo menstruacijo? že? jaz sem prvič rodila novembra 2001, menstruacijo dobila pa januarja 2003

Uuuuu ti pa si fenomen. Zanimivo. Jaz bi bila tudi kar brez vložkov. Meni je g. rekla da nekje v pol leta naj bi m. prišla, če ne pride do dec.(pol leta po porodu) da moram pa poklicat - za bris po porodu.

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

Živjo

Se vam samo na hitro oglašam da povem da smo doma in da se pridno crkljamo Vam kmalu napšem kaj več...

slikce sem pa v album nalimala

papa

Dobrodošli doma. user posted image user posted image user posted image In veselo cartanje še naprej, pa pridno dojenje.
Iiiii spet bejbika s čupco hudooooo user posted image - moja ima pa komaj kaj laskov user posted image .
Res luškana.
In že 734 porod v Nm porodnišnici. Se jih je pa precej rodilo od konca junija, res pravi baby boom.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
9.8.2009 21:32:03   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

Živjo

Se vam samo na hitro oglašam da povem da smo doma in da se pridno crkljamo user posted image Vam kmalu napšem kaj več...

slikce sem pa v album nalimalauser posted image

papa

Super, da ste doma user posted image user posted image
Prijetno cartanje user posted image user posted image user posted image

Ampak tale  vaša Taja ima pa še več lask, kot jih ima naš Nejc user posted image user posted image user posted image
Prava lepotička je user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
9.8.2009 21:37:00   
Alex01
Princesi -  super, da ste bili na Bledu in danes na kosilu. Mi pa včer v cel dan v Brežicah, danes pa dop doma, popoldan pa v Mirni Peči.  Jutri ali pa pojutrišnjem pa proti Lj, moram za Alexa nakupit še za šolo, pa kakšno cunjo za oblečt, ker je več ali manj skoraj vse prerastel.

Glede menstruacije - sem šla jaz tudi po enem letu h ginekologu, ker menstruacije ni bilo od nikjer. Mi je naredila UZ, pa je rekla nič panike, sej bo user posted image user posted image user posted image . Pa je res "prišla", čez par mesecev. Je pa res, da se je naš Alex dojil 100/h, je jedel gosto hrano, potem pa še ziziuser posted image user posted image user posted image . Je bil zanimiv, ko je začel govorit, jih je poimenoval - zizi pa diciuser posted image user posted image user posted image
To so pa naši otročkiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
9.8.2009 21:41:40   
Alex01

734 porod? sem šla prav pogledat zapestnico od Nejca. Midva sva imela številko 654, pa je bil rojen 17.7.09. Se pravi je bilo od Nejca do Taje še 80 porodovuser posted image user posted image user posted image , če to drži.

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 9.8.2009 21:42:07 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
9.8.2009 22:19:50   
Anonimen
Sm šla še jst pogledat na zapestnico, 618 porod ( 8.7.2009). Zgleda da bo treba počas plac v vrtcu rezervirat, ker je res velik otrok user posted image .

Princesi - mi smo doma mal pred mejnim prehodom Vinica, tako da nam morje res ni daleč user posted image . Sej zato pa smo durh marš dol user posted image .

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3748
10.8.2009 8:38:54   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

734 porod? sem šla prav pogledat zapestnico od Nejca. Midva sva imela številko 654, pa je bil rojen 17.7.09. Se pravi je bilo od Nejca do Taje še 80 porodovuser posted image user posted image user posted image , če to drži.

Drži drži, saj pravim baby boom, se bo treba res za vrtec v vrsto postavit, Kaminek pa nič se urivat user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj lahko vlogo za vrtec že sedaj oddamo v te Dolenjske vrtce (Trebnje, Mirna Peč)? Sm že čist pozabila.

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Princesi - mi smo doma mal pred mejnim prehodom Vinica, tako da nam morje res ni daleč . Sej zato pa smo durh marš dol .

Jaknik1 saj prav tako, kar izkoristite morčka user posted image user posted image user posted image .
A poznaš mogoče Tatjano S. s tvojega konca, ki je 21.6. rodila user posted image user posted image Evo? Sicer je ni na forumu.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
10.8.2009 8:50:55   
Alex01
Jutro.

Vlogo za vrtec se mi zdi da se odda enkrat v pomladnih mesecih, če se ne motim. Glede gneče se pa strinjam. V novomeških vrtcih je menda tudi gneča, v enoti ciciban sploh user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?