|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
11.8.2009 14:39:47   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Cukr, a veš da sem našla slike z morja, ko smo bili 100 let nazaj skupaj in so prav zanimive user posted image user posted image user posted image , spomni me da ti jih pokažem ob priliki. user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj si sploh ne predstavljam več kakšna sem oz. smo na teh slikah.user posted image Sej jih moram tudi jaz nekje še met, sam verjetno so pri meni doma ostale ko sem se selila na novo lokacijo user posted image . Jih moram tut jst ob priliki poiskat in pogledat.user posted image

Manca ti je pa res čist podobna. Še moj user posted image to pravi, pa ponavadi nikol ne more določit komu je otrok podoben.
Sej Nina je bla pa že od samga začetka cel ati in je to tut še zdej.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
11.8.2009 15:59:24   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Manca ti je pa res čist podobna. Še moj user posted image to pravi, pa ponavadi nikol ne more določit komu je otrok podoben.
Sej Nina je bla pa že od samga začetka cel ati in je to tut še zdej.

user posted image user posted image user posted image Ena moja, ena atijeva. 1:1 mora bit user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
11.8.2009 16:23:53   
valentinčica30
Mateja4 to je bil pa res brzinski porod.
Tudi meni se dnevi jasnijo. Imela sem svoj drugi uradni pregled in sem total srečna. Posteljica se lepo prijema nazaj in ginekologinja je potrdila domnevo, da bomo imeli pravega malega silaka, saj sem gibe začutila že v 13 tednu (pa nekateri pravijo, da je to nemogočeuser posted image user posted image user posted image )
Na pregledu se je pa vrtel ko nor in prav krepko brcal. Po moje mi bo ta lepo reberca premikal ko bo začel prvo migatuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3778
11.8.2009 17:27:59   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Tudi meni se dnevi jasnijo. Imela sem svoj drugi uradni pregled in sem total srečna. Posteljica se lepo prijema nazaj in ginekologinja je potrdila domnevo, da bomo imeli pravega malega silaka, saj sem gibe začutila že v 13 tednu (pa nekateri pravijo, da je to nemogočeuser posted image user posted image user posted image )
Na pregledu se je pa vrtel ko nor in prav krepko brcal. Po moje mi bo ta lepo reberca premikal ko bo začel prvo migatuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
11.8.2009 17:31:26   
Alex01
Eno vprašanje - po kolikem času ste dobile domov obvestilo o prvem pregleedu za user posted image . Možiček je bil ravno v ZD , pa je šel še v predšolski dispanzer, pa je našega Nejca naročil na pregled, pa so rekli, da nas bodo obvestili o datumu, pa da bo prvi pregled v roku 4-6 tednov, kr je baje strašna gneča, pa še dopusti. To je bilo pred 14 dnevi, pa še nisem nobenega obvestila dobila. Pa me zanima, v kolikem času po naročilu, ste dobile obvestilo o datumu. Drugače moram pa jutri kar poklicat v ZD.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
11.8.2009 20:38:44   
čebelica01
ojla dolenkice

kako ste kaj??

sem se napokala paradajzov , ma me že tko trebuh  boli , ampak dišijo mi pa še , ma sem neumna user posted image user posted image

moram jit zdaj še na pumpo , ma mat kurja nikjer teh mojih čikov za dobit , al pa jih prehitro zmanjka user posted image

pol pa jih za na morje uzem dve tri šteke , če jih še trgovina ne dobi tolko , za **** , moram v tri različne štacune pol .

ja ja sej vem najbolj pametno je , če bom nehala kadituser posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
11.8.2009 20:39:58   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Eno vprašanje - po kolikem času ste dobile domov obvestilo o prvem pregleedu za user posted image . Možiček je bil ravno v ZD , pa je šel še v predšolski dispanzer, pa je našega Nejca naročil na pregled, pa so rekli, da nas bodo obvestili o datumu, pa da bo prvi pregled v roku 4-6 tednov, kr je baje strašna gneča, pa še dopusti. To je bilo pred 14 dnevi, pa še nisem nobenega obvestila dobila. Pa me zanima, v kolikem času po naročilu, ste dobile obvestilo o datumu. Drugače moram pa jutri kar poklicat v ZD.

meni so do zdaj še zmeraj poslali , kar so pač moral

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
12.8.2009 6:48:29   
Mala_princeska

Hej Alex01, nič težit tem babam v Zduser posted image user posted image . Pošta bo zihr prišla. user posted image
Jaz sem dobila pošto nekaj dni pred pregledom, v zadnjem hipu, ko sem že mislila klicat in težit user posted image user posted image user posted image . In bili ravno en dan pred starostjo en mesec pregledani. DR.Zorčeva jo je pregledala, ena nova dr. in je bila user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
12.8.2009 6:49:13   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Valentinčica30 in srečno še naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
12.8.2009 6:51:30   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

sem se napokala paradajzov , ma me že tko trebuh  boli , ampak dišijo mi pa še , ma sem neumna user posted image user posted image

UUU dajzi user posted image , sem si tud včer zvečer privoščila skledo, no mal sem še za mojega pustila user posted image user posted image , mater je bil dobr z domače pridelave, pa še gratis smo ga dobil na eni kmetiji, čist drug okus vam povem.

Heee heee, ko boš ti nehala kadit, bom jaz začela hujšat user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
12.8.2009 9:04:34   
Anonimen
Ne morem verjet! Aljaž je nahranjen in preoblečen in sedaj spi v otroški, Jakob in user posted image  tut še spita v spalnici, Nik spi v svoji sobi, jst mam pa končno mir in sem sama v dnevni sobi za kompjuterom. In to ČIIIIIST SAMA. Bi najraj vriskala, pa se bojim, ker jih bom zbudila. Evo, zdej pa šibam uživat v minutah tišine user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3786
12.8.2009 9:05:33   
Anonimen

Heee heee, ko boš ti nehala kadit, bom jaz začela hujšat user posted image user posted image

No, jst se bom takrat pa začela redno rekreirat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3787
12.8.2009 9:33:10   
Anonimen
Jutro

v zvezi s pregledom: pošta bo prišla, brez panike. Tud meni je rabila kar nekaj časa, pa vse pošljejo, brez skrbi.

hujšanje: hehe no coment...rabim majčko v stilu "nehaj buljit, mam vamp, pa kaj!" Sva pa z mojim začela igrat tenis. LOL. On je sicer že kar nekaj prešpilal v svoji rani mladosti...jaz pa nimam pojma, in potem se hodim blamirat na igrišče. Je pa fajn rekreacija, babi pa medtem Živo popazi. SEj mam kr slabo vest, ko jo tam pustim, ko je naša babi tako zaposlena, da se ven ne vidi...sam jo zmeraj rada vzame, ko se ne vidita vsak dan.

Drugače...mah nič novega. Mejte se

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3788
12.8.2009 9:46:54   
čebelica01

UUU dajzi user posted image , sem si tud včer zvečer privoščila skledo, no mal sem še za mojega pustila user posted image user posted image , mater je bil dobr z domače pridelave, pa še gratis smo ga dobil na eni kmetiji, čist drug okus vam povem.

mam tud domačega paradajza .

kar se tiče pa kajenja pa že deset let nisem nič kadila zdej pa spet k turk ja za popizdt . ampak , če rečem zdej je pa dost pa tudi ne bom več , tko da veste ve frčafele , tudi hujšanje vam ne gine , če ga sploh rabite

Neposredna povezava do sporočila: 3789
12.8.2009 9:55:34   
METULJ1
Hoj,

a mi lahko katera pove, kje in kdaj v NM poteka materinska šola oziroma kam naj se obrnem, da dobim kakšno pametno informacijo.

Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 3790
12.8.2009 11:36:29   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

Hoj,

a mi lahko katera pove, kje in kdaj v NM poteka materinska šola oziroma kam naj se obrnem, da dobim kakšno pametno informacijo.

Hvala

Materinska šola v ZD, vsak prvi torek v mesecu ob 16h, zbor pred dispanzerjem za žene. V P pa mislim da ob četrtkih. Najbolje pa , da pokličeš v ZD oz P.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
12.8.2009 11:37:11   
Alex01
Pošta prispela user posted image user posted image user posted image

Pregled imamo čez 14 dni, 26.8. ob 12.30user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
12.8.2009 11:38:26   
Alex01
Ko boste začele hujšat (princesi) in se rekreirat (jaknik), pa čebeli nehala kadit, bom pa jaz začela diplomo pisat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
12.8.2009 11:40:38   
Anonimen

Ko boste začele hujšat (princesi) in se rekreirat (jaknik), pa čebeli nehala kadit, bom pa jaz začela diplomo pisat user posted image user posted image user posted image

optimist! Ženske majo železno voljo. Po moje si lahko kr pripraviš tipkovnico. Ti bodo za nalašč to nardile.user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3794
12.8.2009 11:47:54   
čebelica01
ooo še mal ti damo časa , pol pa kar na diplomo do novga leta važi user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
12.8.2009 11:59:32   
METULJ1
Alex - hvala za odgovor. Pol bom pa kr poklicala pa bo.

Pozdravčki

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
12.8.2009 12:08:32   
Alex01

ooo še mal ti damo časa , pol pa kar na diplomo do novga leta važi user posted image user posted image

Ups user posted image

Zmenjeno!!!Se bom res potrudila in napisala diplomo, ker je že skrajni čas.

Neposredna povezava do sporočila: 3797
13.8.2009 7:46:25   
Mala_princeska

Ups user posted image

Zmenjeno!!!Se bom res potrudila in napisala diplomo, ker je že skrajni čas.

Hej draga Alex, a ti bo v spodbudo da jo skup začneva pisat? user posted image user posted image
V oktobru sicer začnem furat 3.letnik DOBE, smer poslovni sekretar - študij na daljavo in me čakata še dva izpita.
Z diplomo že lahko začnem migat, samo nimam pojma iz česa naj jo pišem user posted image user posted image .

Kater faks pa ti končuješ z diplomo?

Ma jaz imam cilj da do konca porodniške diplomiram user posted image user posted image - sanja svinja kukuruz user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
13.8.2009 7:47:33   
kaminek
vidm, da se kr neki dogovarjateuser posted image , no jst bom tud hujšala tko, da bomo ena drugo držale in vse obljube izpolnileuser posted image user posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
13.8.2009 9:20:06   
Alex01
Princesi - res rabim kakšno vzpodbudo.
Diplomo na VŠUP (blažičeva šola - vsaj tako govorijo). Zakaj sem pa napisala, da je že skrajni čas? Ker sem prvi letnik delala v letih 2003/04, pa potem naprej drugi letnik, pa tretji letnik. In potem sta mi na koncu ostala dva izpita, matematika iz 1.letnika in statistika iz 2.letnika. In sem oba potem naredila maja 2007. Potem pa pavza (z moje strani - lenoba user posted image user posted image ). Na začetku leta 2008 se odločim, da zdaj bom pa napisala diplomo. Si zberem naslov, uredim vso papirilogoijo, naredim kazalo, znosim eno tono gradiva iz knjižniceuser posted image user posted image , potem mi je pa "vse dol palo". Dam vlogo za posaljšanje roka dokončanja, mi jo odobrijo, do januarja 2009. In jaz spet nič. Maja pošljem mail v referat, kakšen je postopek, da bi pa mogoče le kako skončala to diplomo in dobim odgovor, da profesorja več ni (po moje je obupal nad mano). Tako, da so mi svetovali - vse od začetkauser posted image
Ampak bom!!!!
Prvi naslov sem si izbrala iz predmeta Informacijsko upravljalski sistemi - Internet in novo znanje (to je to, kar mi je propadlo)
Zdaj pa nameravam diplomirati iz predmeta računovodstvo (imam ogledane tri naslove). Pa sodelavka, ki je računovodja, je rekla, da ni nobenega problema glede pomoči.
Tako da to je to, pa se opravičujem, ka sem se tako razpisala.
Šibam, Nejc "kliče"user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?