Alex01
|
Princesi - res rabim kakšno vzpodbudo. Diplomo na VŠUP (blažičeva šola - vsaj tako govorijo). Zakaj sem pa napisala, da je že skrajni čas? Ker sem prvi letnik delala v letih 2003/04, pa potem naprej drugi letnik, pa tretji letnik. In potem sta mi na koncu ostala dva izpita, matematika iz 1.letnika in statistika iz 2.letnika. In sem oba potem naredila maja 2007. Potem pa pavza (z moje strani - lenoba ). Na začetku leta 2008 se odločim, da zdaj bom pa napisala diplomo. Si zberem naslov, uredim vso papirilogoijo, naredim kazalo, znosim eno tono gradiva iz knjižnice , potem mi je pa "vse dol palo". Dam vlogo za posaljšanje roka dokončanja, mi jo odobrijo, do januarja 2009. In jaz spet nič. Maja pošljem mail v referat, kakšen je postopek, da bi pa mogoče le kako skončala to diplomo in dobim odgovor, da profesorja več ni (po moje je obupal nad mano). Tako, da so mi svetovali - vse od začetka Ampak bom!!!! Prvi naslov sem si izbrala iz predmeta Informacijsko upravljalski sistemi - Internet in novo znanje (to je to, kar mi je propadlo) Zdaj pa nameravam diplomirati iz predmeta računovodstvo (imam ogledane tri naslove). Pa sodelavka, ki je računovodja, je rekla, da ni nobenega problema glede pomoči. Tako da to je to, pa se opravičujem, ka sem se tako razpisala. Šibam, Nejc "kliče"
|