|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
6.8.2009 11:22:57   
čebelica01
o poglejo mamo zizo user posted image user posted image user posted image  ja lepo , da uživate sej tko je prav si zaslužiš pri tolkih fantih ufffff same čestitke.

eh dej dej kaki frizer in kozmetični saloni tko , kot ti je najbolj prav naravna lepota je najlepšauser posted image user posted image user posted image .

ha ha ha ta občutek civilizacije skok do trgovine je pa itak zlata vreden user posted image user posted image user posted image .

vsaj malo, če ne gre večuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 6.8.2009 11:23:39 >

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
6.8.2009 11:23:37   
Anonimen
uh...poroke....me bote še naluštaleuser posted image . Mi smo pa kr koruzniki...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3702
6.8.2009 11:24:09   
čebelica01
mi tudi kar na koruzi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
6.8.2009 11:25:48   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

user posted image  

ha ha ha sta pa res nasmejana , sta tok lušna .

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
6.8.2009 12:36:54   
Alex01
melody - Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
6.8.2009 12:43:14   
Alex01
evo, pa nam je uspelo. Naš Nejc je čofa čofa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
6.8.2009 12:44:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

mi tudi kar na koruzi user posted image user posted image user posted image

nobena svinja še ni od koruze crknila si vedno rečem...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3707
6.8.2009 12:57:38   
čebelica01
ha ha ha ja sam pol sem jaz bujsa pepa user posted image user posted image user posted image

bravo alex za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
6.8.2009 14:18:29   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Naš Nejc je bil zelo živahen user posted image v trebuhu. Alex prav tako.

POTEM IMAMO MI BOLJ LENO PUPO V TREBUŠČKUuser posted image

_melody_ jaz v prvi user posted image tudi nisem ne vem kako tega brcanja zaznavala, v drugi user posted image pa fejst. Skratka user posted image brca tudi ko hodiš, se muvaš in ga ne občutiš tako fejst kot če miruješ. Na koncu user posted image pa user posted image itak zmanjkuje prostora v garsonjeri in se umirja user posted image .
Iiiiii lušna ženin in nevesta, ki pod mizo štruklje jesta user posted image user posted image

Zmajčica welcome v klub Dolenjk in Belokranjk, pa srečno user posted image in enga zdravga dojenčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za januarčka 2010 user posted image user posted image user posted image .

Valentinčica30 user posted image user posted image user posted image in super za poroko.
Se moram ožent iz enega razloga - moj priimekuser posted image user posted image user posted image user posted image . Vsi me pokličejo, kličejo Petrovič, namesto Petrovčič in tudi danes je bilo pri dohtarci tako, pa se mi s sestro, ki je nadomeščala ni dalo kregat zaradi mojega priimkauser posted image user posted image . Moram mojega naluštat da gremo na Otočec pod šotor enkrat, da tisti riž za vrat dobim namest za v piskr user posted image user posted image .
No poročila bi se itak zaradi ljubezni in dveh sončkovuser posted image .

Alex - vaš Aleks je pa razcartan pri babiuser posted image in user posted image da je gres. Moja ga ne mara. Naj uživa ob bazenu, ti pa tud uživaj z Nejcem in možem.

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

o kuk ste pa ve fensi šmensi kar kozmetičarki hodite , lepo se crkljate. hudiča sem vam kar fouš , jaz pa časa nimam za te atretmane ( lepotne , masažne itd) še k frizerju grem k sosedu k ma frizerski salon , no sam da ne bo pomote , meni je odličen sem zlo zadovoljna

heh v življenju sem bla ene dvakrat. Nisem ena tistih pridnih, ki skoz tam visijo. Bi se pa šla mal pocartat.

Hvala enako, jaz bi se z veseljem pocartala s kakšno lepotilno kuro obraza, pa s pedikuro.

Jaknikuser posted image user posted image user posted image zanimivo tvoje branje o mušketirjih. Uživajte. Btw - kaj je pa s Krempeljčkom da se nič ne javi? user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

evo, pa nam je uspelo. Naš Nejc je čofa čofa  .

user posted image user posted image user posted image mami in Nejc za prvo čofotanje, upam da je užival in da ga vodica pomirja.

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

mi tudi kar na koruzi

nobena svinja še ni od koruze crknila si vedno rečem...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ufff si me nasmejala Majch.

No sem od ginekologinje po porodu in kondomi so že v predalu na zalogi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če bo mojga kaj prijelo. Tako da hb vse ok tam spodaj in lahko začnemo user posted image . Druge kontacepcije zaenkrat ni, kot dol s Šiške ali pa kondomi user posted image user posted image user posted image .
Tamala je pa tudi zdržala dopoldne v varstvu brez da bi ji tašča flašo porinla. Zdajle zadovoljno brclja v ležalničku in opazuje živalice.

Uživajte mamike in nosečke.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 6.8.2009 14:19:40 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
6.8.2009 14:28:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

evo, pa nam je uspelo. Naš Nejc je čofa čofa user posted image user posted image user posted image .

In? Kako je reagiral?

Naš Aljaž ni nč kej preveč navdušen nad kopanjem. Joka sicer ne, dela pa take čudne grimase user posted image . Čisto nasprotje od Jakoba. Jakob je že od začetka noro užival user posted image  Je pa Aljaž ful navdušen nad fenanjem lask user posted image . Se čist umiri, pa zraven take uživaške glasove spušča user posted image .

Čebelica - naravna lepota? OK, če si naravno lep nimam nič proti njej, če pa si tak kot jst, pol bi pa pasal kak frizer pa make-up. Resno, mam frizuro, ko da sm v ognjemet pala. Še dobr, da so mi lasje tolk zrastl, da jih lahko že v čopko spnem.

Koruzniki - no, pa da vam povem svojo zgodbo. Pri 22-ih sm se poročila, pri 23-ih pa ločila. Plod te dolgotrajne ljubezni je naš sonček Nik, ki se tega ,,dolgega,, zakona HB ne spominja. Zdej mamo novga očija user posted image  in dva bratca. Sicer so ravno tako bli vzponi in padci, ampak se je vse zrihtal kljub koruzništvu. Če bo tako ostal se mogoče poročiva, ko bojo otroci zrastli. Sicer moj pravi, da bova takrat mogla financirat poroke otrok, za naju bo pa zmanjkaluser posted image . Pa nič zato.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3710
6.8.2009 14:35:43   
*zmajčica*
HAhaha...tudi sam na koruzici, pa je čist fino...

čeprav tudi sama sanjam o poroki in dougi beli obleki...ampak žal moj noče slišat ...

pa sej ma prav strošek je velik, pa že tako mamo drugih projektov za uresničit...bova že!

Tako da bom še kar nekej časa med vsemi vami koruzniki!!! ;-)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MI!!!!

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
6.8.2009 15:01:46   
Alex01
Jaknik - nejc je spal, potem pa pride patronažna in kopanje. Je v vodi mal pogledal, pa tako strašno je tiščal roke k sebi, nogice so pa kar veselo brcaleuser posted image user posted image .
Jokal sicer ni, ampak se mi zdi da strašno navdušen pa tudi ni bil.
Bo že user posted image

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
6.8.2009 17:00:51   
Anonimen
Ja, Aljaž tut ful brca z nogicami. A niso lušni, so ko male žabe user posted image .

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3713
6.8.2009 17:06:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Zdajle zadovoljno brclja v ležalničku in opazuje živalice.

No, vaša punca je cca 2 tedna starejša od našega fanta, pa že uživa v ležalničku in veselo brclja. Če dam pa jaz našega v ležalniček, me pa tako debelo gleda, kot bi hotel reči: ,,Ej mami, kva pa delaš, dej vn me vzem, ne nori s tem čudnim ležalnikom.,,

Šmrkl mali je čist druga slika, kot je bil Jakec. Jakob je bil zadovoljen kamorkoli si ga dal, sam da je bil sit in suh. Ta bi bil pa skos po naročju, pa na zizi, pa en kup pozornosti...

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 6.8.2009 17:07:14 >

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3714
6.8.2009 17:59:41   
cukr07
Joj, koliko je ene koruze tle gor...... user posted image , zgleda da se jo je poleg mene samo še valentinčica30 preobjedla.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
6.8.2009 18:50:15   
_melody_
Joj, koliko je ene koruze tle gor...... user posted image , zgleda da se jo je poleg mene samo še valentinčica30 preobjedla.user posted image

Hej, jaz tudi user posted image !

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
6.8.2009 19:07:53   
*dotika*
No no. Saj jaz sem se po skoraj desetih letih koruzništva tudi poročila. Lansko leto konec oktrobra. Sva spokala kufre in odletela... Vrhunska poteza.

Sicer pa moj izcedek še kar traja, pregled v ponedeljek pa vsekakor bom dočakala.

A ima katero dr. Koželjevo? JAz bom šla zdaj prvič k njej, prej sem bila pri Preskerju.

Lp

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
6.8.2009 19:19:09   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

Sicer pa moj izcedek še kar traja, pregled v ponedeljek pa vsekakor bom dočakala.

A ima katero dr. Koželjevo? JAz bom šla zdaj prvič k njej, prej sem bila pri Preskerju.

*dotika* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate, držimo pesti da je vse ok z user posted image v bušiju, pa pozitivno misli!

Ne dr.Koželjeve ne poznam, a je to kakšna nova v ZD Nm?user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
6.8.2009 19:46:14   
čebelica01
evo jaz sem pa zdaj iz bazen pršla, uff kako to paše . aja, pa ko smo glih pri koruzi sem jo malo prej pojedla ,kuhano mnjami . zdle bom šla pa n pivo na balkon in na čik . vragca moja sta kar mal utujena ,tko da sta
že na kavču in debatirata o spanju ha ha ha .

eh jaknik ne seri kaj pa ti fali user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3719
6.8.2009 20:12:34   
*dotika*
Ne, Koželjeva dela v gin. ambulanti v bolnici. Je pa nova, ja.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3720
6.8.2009 21:00:59   
Anonimen

eh jaknik ne seri kaj pa ti fali user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3721
6.8.2009 22:24:40   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

kaminek ful hvala za tvojo informacijo glede EA.user posted image

Še nekaj me zanima. Koliko časa po porodu si imela potem še ta čuden občutek v nogah? Od ene sem namreč slišala, da je imela ˝telečje˝ noge in vrtoglavico še nekaj dni po porodu. Sam pomojem je bila to pač tista slabost, ki se pri nekaterih pač po porodu pojavlja, ne pa posledica EA.user posted image

jst sm jih čutla še mal čudne naslednji dan (rodila ponoči), vrtoglavice nism mela oz. sm jo mela vse dokler nism bla spet močna v nogah. pa mislm, da ni posledica EA. edin, kar je blo, da sm po porodu bruhala, glih med prvim podojem-tamala vlekla kot nora, mene je pa sam zagrabl v želodcu in sm nenadzorovano bruhalauser posted image . sam to je blo od samega poroda, ne pa od EA.
pač pri vsaki je drgač!

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
6.8.2009 22:28:50   
kaminek
me s user posted image  smo pa nekak si narihtale ritem in zdej se ga mormo vsi držat, ne sam pupa user posted image user posted image . in sicer: ponoči gre po kopanju in hranjenju okol 22.-23. spančkat in spi do 4-6 (odvisno), potem se najemo in spi do 7-8, po zajtrku user posted image  pa spet zaspi do 11-12, nato je čas kosila in popoldanskega pogovarjanja do 15-16, se najemo in spančka do 19, sledi večerja in je budna vse do kopanja. se mi zdi, da je dobr ritem, ker lahko tako dopoldne kaj ponardim, popoldne pa jo skupaj mahneva v pančevo deželouser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
7.8.2009 8:31:22   
valentinčica30
Dobro jutro!

Vidim, da nekatere koruzništvo daje. Midva sva bila 15 let (no 10 let odkar živiva skupi). Ampak zgodu se je čudež in moje me je letos februarja zaprosu, sam pokleknu pa niuser posted image user posted image user posted image . Tako da to je dokaz, da se čudeži dogajajo in da se da tudi dece prekrstit.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
7.8.2009 8:49:56   
valentinčica30
še malo slikic sem dodala v album, prava foto reportaža pa sledi.

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=14442

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?