FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Včeraj jih je dobila po riti.Bi me pa hmal kap.Smo šli očija pogledat,pa gremo čez en vrt potem pa malo po glavni cesti-je zelo prometna.Pa vedno lešpo hodita ob meni,v bistvu jaz grem po cesti onadva pa po travi.In kar naenkrat Laura steče na drugo stran,men se je kar srce ustavilo,se derem kot zmaj,prišiba na polovico pa spet nazaj.Ma jaz vam povem da sem bila čist fertik.HB ni bilo nobenega avta.Sploh ne ve zakaj je to naredila,edin rekla je da je bil krtek tam. Groza. Tina se dere. Ojej!!! Mene bi kap! Dudi in Blue, uživajta na dopustu IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Glede OP, sem pa še danes klicala sestro, ko asistira dr. Koželjevi na Maxilo in povprašala še malo za OP, ker si njo bolj upam vprašat kot dr. Pa sem povedla da smo mogoče že malo upali da bo OP pr 3 mes, in je rekla da zdaj ma drugo taktiko, da dela take OP pr 6mes, zaradi tega, da je čimveč tkiva na voljo na ustnici,...mu španamo ustnico z trakci. In da nardi običajno LE 1 OP! Tk da če gledam s te strani, je to pozitivno, ane? Nam vsaj nebo treba bit 5-6x v LJ na maxilo, pa vsakič po 7 dni. Tk da če bo po sreči, bo mel 1-2 OP. Pa pol samo še pr 2.5let prišijejo mehko+trdo nebo. Tisto je pa itak najmanj že. UAU!!! Meni se zdi to super, mal še počakate, pa bo! IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dons sem pa tok nesrecna...da me cal dan tud sm ni blo....tok sem osamljena... kaj te pa tako muči aja, spet ti dedci pa ne prodajta tvojega avta, če ti je všeč! Kaj pa je zdej to, kdo nosi hlače u bajt!!! IZVIRNO SPOROČILO: KatMat tri dni nazaj smo pa sem si dovolila uzeti vajeti v svoje roke,hopa navrh-jah k je blo vsega konc v 10 sec....jupi...in kaj pol...ze zehal....jupi se enkrat...pa ga ze dva dni sprasujem ce se je zamislu o tistih 10 sekundah oz tistem kar je sledilo?? nc od njega...ucer sem skocila pod tus pa je tamalo mal zvijal,pridem nazaj in jo ma z rito na svojih nogah pa z eno trese on pa tipka po tipkovnici tamala se pa dere na vse grlo...haaaalllooo???? pa nisem bila 10 min pod tusem....tud tok casa ni mogu pocakat pa se ji mal posvetit 10sec??! Kaj mu ni jasno? Moj je bil po takem na hladnem vsaj nekaj mesecev Ga je izučilo, hahahahahaha!!!! Pa ne mu kuhat, če ga kosilo nare4di zaspanega. Naj mu kruli po želodcu, vsaj zaspat ne bo mogel IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ali katera ve za kakšen dober tečaj obrambe, ki poteka v LJ??? Kaj pa ti to rabiš? Ali je tvoj kaj ušpičil, pa ga boš malo namahala IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 Jaz sem tudi izredno slabe volje, osamljena bi se reklo,.... joj, kako smotano... Čimveč na zrak, ven... Na kavico s kom... Samo ne bit skos z otrokom sama IZVIRNO SPOROČILO: k.tja trije s kijem nad enega! dogajalo pa se je tako hitro kot v filmu,... v naši bližini... sem se drla, naj se drugje tepejo, da so tukaj otroci, Oskarju zakrivala oči in ob prvi priliki odstranila sebe in oba otroka,... folk je miril svoje pse, da se niso zakadili vanje in vsi so noro klicali policijo (seveda so se do takrat že vsi pobrali) grozljivka! zdaj pa še po poročilih poslušam, kaj se je dogajalo v centru LJ,... Aaaaaaaaa!!!!! Groza! In otroci morajo biti temu priča, res grozno Upam, da se to ne bo poznalo pri Oskarju.