|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
7.8.2009 21:21:33   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

te pesmice pa ne poznam...

ena mala račka šla je na potep, daleč čez 9 gora, mama kliče ga ga ga, ena račka je doma. user posted image pol pa dve mali rački...

hvala za idejo.....jst pa ji pojem.....vsaka zvezda na nebu zamiži, teta luna prikima se zasmeji.....in tako naprej......
račka je pa od romane kranjčan a ne.....
tole sem pa jaz vedno Taji pelauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 201
7.8.2009 21:22:29   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Čeeeer!

Vidim,da je bila debata o pici včeraj user posted image user posted image user posted image , ne boste verjele, ampak sem pomislila na to...če bi bil piknik na obali, bi jo sigurno prineslauser posted image user posted image user posted image

...nam so pa danes priklopili siol tv, po 30 letih vidim 300 programov, do zdaj nismo videli nič drugega kot slo1 in nova tv...kot bi živeli v tunguziji...če me nekaj časa ne bo na spregled, sem pred TV-jem, moram vse za nazaj not prinestiuser posted image user posted image user posted image

2x si me narežala - s pico in s 300 kanali! user posted image user posted image

BTW - kje naročate pico?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 202
7.8.2009 21:23:19   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

saj na FB je tud link,pa  Najaa ga je tud prilepla,sam folk neki štrajka. Pa mal sem se šetala prej po forumu,ko mam tak super podpisuser posted image user posted image user posted image

dobra si! VSE bomo nardile, da Jure zmaga! (da bo mama pol za pjačo dala user posted image )

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 203
7.8.2009 21:23:58   
pocka

Čeeeer!

Vidim,da je bila debata o pici včeraj user posted image user posted image user posted image , ne boste verjele, ampak sem pomislila na to...če bi bil piknik na obali, bi jo sigurno prineslauser posted image user posted image user posted image

...nam so pa danes priklopili siol tv, po 30 letih vidim 300 programov, do zdaj nismo videli nič drugega kot slo1 in nova tv...kot bi živeli v tunguziji...če me nekaj časa ne bo na spregled, sem pred TV-jem, moram vse za nazaj not prinestiuser posted image user posted image user posted image

BTW - kje naročate pico?

hehe, če je pa resuser posted image user posted image

pico pa naročamo v Santa Luciji, je reees najboljša

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 204
7.8.2009 21:27:05   
Najaa

Čeeeer!

BTW - kje naročate pico?

Kaj tudi vozijo? V Izolo?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 205
7.8.2009 21:31:27   
pocka

Čeeeer!

BTW - kje naročate pico?

Kaj tudi vozijo? V Izolo?

ma mi smo v Kortah in imajo samo 4 km do nas, tako,da JAAAAuser posted image user posted image , v Izolo pa ne verjamem,da vozijo

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 206
7.8.2009 21:33:04   
pocka
ej, Najaa sem te hotela zjutraj povabit na kafe, ampak smo bili ob 8.15 že v avtu, pa te nisem hotela tako zgodaj klicat, na RR te pa še ni bilo...no, pol sem pa kar v Lucijo šla...mi smo bolj zgodnjiuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 207
7.8.2009 21:37:28   
Najaa

ej, Najaa sem te hotela zjutraj povabit na kafe, ampak smo bili ob 8.15 že v avtu, pa te nisem hotela tako zgodaj klicat, na RR te pa še ni bilo...no, pol sem pa kar v Lucijo šla...mi smo bolj zgodnjiuser posted image

haha, takrat sem pa res še spala. Škoda, pa drugič. Naslednji teden probi pridet na kofe, ko se bomo dobile.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 208
7.8.2009 21:47:42   
PERSIDA
Dober večer.
Najprej hvala za čestitke.
Smo prišli z dopustauser posted image  ,kaj novega ,da gremo počasi na pijačo v izolouser posted image .

felix- povej nam kako se gre nepoštenosti ,da gremo spet na prvo mestouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 209
7.8.2009 21:48:25   
PERSIDA
Nikica pikica - vse najboljšeeeeeeeeeeee

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 210
7.8.2009 21:48:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober večer.
Najprej hvala za čestitke.
Smo prišli z dopustauser posted image  ,kaj novega ,da gremo počasi na pijačo v izolouser posted image .

felix- povej nam kako se gre nepoštenosti ,da gremo spet na prvo mestouser posted image

Dobra si! user posted image user posted image

Ja a je pri vas kaj novega, da ti je izola vedno bližje? user posted image Za enega vemo, da spi, kaj pa drugi?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 211
7.8.2009 21:49:15   
Najaa

Nikica pikica - vse najboljšeeeeeeeeeeee

Hvala enakoooooooooo Anže in Tomaž!! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 212
7.8.2009 21:50:53   
PERSIDA
Drugi se počasi približujeuser posted image .Riž dela čudežeuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 213
7.8.2009 21:53:16   
PERSIDA
felix - kako si me nafintarla ,da je v avgustu nov začetek jaz ,pa že šampanjc odpiralauser posted image .Ma pri nas sem tak že rekla glavno je sodelovati.Pa malo se razkazujemo pač,takkih ni velikouser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 214
7.8.2009 21:53:52   
Najaa

Drugi se počasi približujeuser posted image .Riž dela čudežeuser posted image

A rižolino?

Super, sam da boš spet bolj normalno spala.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 215
7.8.2009 21:58:05   
pocka

haha, takrat sem pa res še spala. Škoda, pa drugič. Naslednji teden probi pridet na kofe, ko se bomo dobile.

kdaj pa ???

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 216
7.8.2009 22:04:52   
Najaa

kdaj pa ???

Ne vem, ti bom javla. Verjetno pa ponedeljek. Maš čas?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 217
7.8.2009 22:04:58   
PERSIDA
A mi lahko nekdo pove kako je zoja tak hitro prilezla odzadaj,joj ,pa skoz rečem ,da se ne bom več jezla.Škoda da nisem več noseča da bi imela čas za kompom sedetuser posted image .

Najaa - ja avstrijski riž nam dela čudeže ,pa tudi hippov mljask,mljask.Danes ,pa berem na novalecovem rižu ,da po četrtem mesecu otroci rabijo dodatek ,da jim mleko ni več dovolj.Jaz skoz govorim,da mojadva očitno rabita to.Samo prej nekak nista mogla prešaltat iz dveh ur no sedaj ,pa jima gre počasi ,tak ,da včasih brezveze flaše mešamuser posted image .Še nora bom ratala,tak ,da ne se čudit ,če včasih kake nore sekam.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 218
7.8.2009 22:05:49   
pocka
No, pa da pokažem nekaj slikica naše nove dnevne:
user posted image

user posted image

user posted image

pa tole bi prosila,če zamenjate na seznamu, hvala!!!

user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 219
7.8.2009 22:07:58   
pocka

kdaj pa ???

Ne vem, ti bom javla. Verjetno pa ponedeljek. Maš čas?

ma ne boš verjela, ampak nam pripeljejo spalnico v ponedeljek, naslednji torek pa še otroško sobo...evo, zdaj vam pa grem verjetno že kar fajn na živce, ampak prav vedno pride kaj vmes, nouser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 220
7.8.2009 22:08:11   
Najaa
PERSIDA, sam da se stanje izboljšuje. user posted image

pocka user posted image Super dnevna soba.A je tepih iz Obija? user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 221
7.8.2009 22:09:13   
pocka

A mi lahko nekdo pove kako je zoja tak hitro prilezla odzadaj,joj ,pa skoz rečem ,da se ne bom več jezla.Škoda da nisem več noseča da bi imela čas za kompom sedetuser posted image .

Najaa - ja avstrijski riž nam dela čudeže ,pa tudi hippov mljask,mljask.Danes ,pa berem na novalecovem rižu ,da po četrtem mesecu otroci rabijo dodatek ,da jim mleko ni več dovolj.Jaz skoz govorim,da mojadva očitno rabita to.Samo prej nekak nista mogla prešaltat iz dveh ur no sedaj ,pa jima gre počasi ,tak ,da včasih brezveze flaše mešamuser posted image .Še nora bom ratala,tak ,da ne se čudit ,če včasih kake nore sekam.
ma svaka ti čast, Persida, meni bi se že zdavnaj zmešalo,če bi bila na tvojem, tebi pa vse na smeh vlečeuser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 222
7.8.2009 22:09:25   
Najaa

ma ne boš verjela, ampak nam pripeljejo spalnico v ponedeljek, naslednji torek pa še otroško sobo...evo, zdaj vam pa grem verjetno že kar fajn na živce, ampak prav vedno pride kaj vmes, nouser posted image user posted image user posted image

Sej ni panike, kaj pa torek?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 223
7.8.2009 22:11:06   
spps

No, pa da pokažem nekaj slikica naše nove dnevne:
user posted image

user posted image

user posted image

pa tole bi prosila,če zamenjate na seznamu, hvala!!!

user posted image

user posted image user posted image pocka super imate porihtano :D, malecki je že pa zraaasteel :D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 224
7.8.2009 22:12:05   
pocka

PERSIDA, sam da se stanje izboljšuje. user posted image

pocka user posted image Super dnevna soba.A je tepih iz Obija? user posted image

ja user posted image user posted image , tega sva kupila takrat, ko sem starega s fluorescentno zeleno barvo polila, če se še spomniš user posted image user posted image user posted image (še dobro,da sem bila noseča, če ne bi mi moj vrat zavil), pa nam paše v novo d. sobo...en strošek manjuser posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Zabava v kostumih
lumpika35

Vprasajte svoje male nadebudneze 3-7 let kaj bi bila po njihovem najbolj nora rojstnodnevna zabava v kostumih?

pirat (33%)

vojak (2%)

ninja (13%)

gladijator (2%)

gasilec/policaj (22%)

drugo (27%)

Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!