Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:21:33
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te pesmice pa ne poznam... ena mala račka šla je na potep, daleč čez 9 gora, mama kliče ga ga ga, ena račka je doma. pol pa dve mali rački... hvala za idejo.....jst pa ji pojem.....vsaka zvezda na nebu zamiži, teta luna prikima se zasmeji.....in tako naprej...... račka je pa od romane kranjčan a ne..... tole sem pa jaz vedno Taji pela
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:22:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Čeeeer! Vidim,da je bila debata o pici včeraj , ne boste verjele, ampak sem pomislila na to...če bi bil piknik na obali, bi jo sigurno prinesla ...nam so pa danes priklopili siol tv, po 30 letih vidim 300 programov, do zdaj nismo videli nič drugega kot slo1 in nova tv...kot bi živeli v tunguziji...če me nekaj časa ne bo na spregled, sem pred TV-jem, moram vse za nazaj not prinesti 2x si me narežala - s pico in s 300 kanali! BTW - kje naročate pico?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:23:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps saj na FB je tud link,pa Najaa ga je tud prilepla,sam folk neki štrajka. Pa mal sem se šetala prej po forumu,ko mam tak super podpis dobra si! VSE bomo nardile, da Jure zmaga! (da bo mama pol za pjačo dala )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:23:58
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka Čeeeer! Vidim,da je bila debata o pici včeraj , ne boste verjele, ampak sem pomislila na to...če bi bil piknik na obali, bi jo sigurno prinesla ...nam so pa danes priklopili siol tv, po 30 letih vidim 300 programov, do zdaj nismo videli nič drugega kot slo1 in nova tv...kot bi živeli v tunguziji...če me nekaj časa ne bo na spregled, sem pred TV-jem, moram vse za nazaj not prinesti 2x si me narežala - s pico in s 300 kanali! BTW - kje naročate pico? hehe, če je pa res pico pa naročamo v Santa Luciji, je reees najboljša
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:27:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka Čeeeer! Vidim,da je bila debata o pici včeraj , ne boste verjele, ampak sem pomislila na to...če bi bil piknik na obali, bi jo sigurno prinesla ...nam so pa danes priklopili siol tv, po 30 letih vidim 300 programov, do zdaj nismo videli nič drugega kot slo1 in nova tv...kot bi živeli v tunguziji...če me nekaj časa ne bo na spregled, sem pred TV-jem, moram vse za nazaj not prinesti 2x si me narežala - s pico in s 300 kanali! BTW - kje naročate pico? hehe, če je pa res pico pa naročamo v Santa Luciji, je reees najboljša Kaj tudi vozijo? V Izolo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:31:27
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka Čeeeer! Vidim,da je bila debata o pici včeraj , ne boste verjele, ampak sem pomislila na to...če bi bil piknik na obali, bi jo sigurno prinesla ...nam so pa danes priklopili siol tv, po 30 letih vidim 300 programov, do zdaj nismo videli nič drugega kot slo1 in nova tv...kot bi živeli v tunguziji...če me nekaj časa ne bo na spregled, sem pred TV-jem, moram vse za nazaj not prinesti 2x si me narežala - s pico in s 300 kanali! BTW - kje naročate pico? hehe, če je pa res pico pa naročamo v Santa Luciji, je reees najboljša Kaj tudi vozijo? V Izolo? ma mi smo v Kortah in imajo samo 4 km do nas, tako,da JAAAA , v Izolo pa ne verjamem,da vozijo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:33:04
|
|
|
|
pocka
|
ej, Najaa sem te hotela zjutraj povabit na kafe, ampak smo bili ob 8.15 že v avtu, pa te nisem hotela tako zgodaj klicat, na RR te pa še ni bilo...no, pol sem pa kar v Lucijo šla...mi smo bolj zgodnji
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:37:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ej, Najaa sem te hotela zjutraj povabit na kafe, ampak smo bili ob 8.15 že v avtu, pa te nisem hotela tako zgodaj klicat, na RR te pa še ni bilo...no, pol sem pa kar v Lucijo šla...mi smo bolj zgodnji haha, takrat sem pa res še spala. Škoda, pa drugič. Naslednji teden probi pridet na kofe, ko se bomo dobile.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:47:42
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer. Najprej hvala za čestitke. Smo prišli z dopusta ,kaj novega ,da gremo počasi na pijačo v izolo . felix- povej nam kako se gre nepoštenosti ,da gremo spet na prvo mesto
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:48:25
|
|
|
|
PERSIDA
|
Nikica pikica - vse najboljšeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:48:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer. Najprej hvala za čestitke. Smo prišli z dopusta ,kaj novega ,da gremo počasi na pijačo v izolo . felix- povej nam kako se gre nepoštenosti ,da gremo spet na prvo mesto Dobra si! Ja a je pri vas kaj novega, da ti je izola vedno bližje? Za enega vemo, da spi, kaj pa drugi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:49:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nikica pikica - vse najboljšeeeeeeeeeeee Hvala enakoooooooooo Anže in Tomaž!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:50:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
Drugi se počasi približuje .Riž dela čudeže
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:53:16
|
|
|
|
PERSIDA
|
felix - kako si me nafintarla ,da je v avgustu nov začetek jaz ,pa že šampanjc odpirala .Ma pri nas sem tak že rekla glavno je sodelovati.Pa malo se razkazujemo pač,takkih ni veliko .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:53:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drugi se počasi približuje .Riž dela čudeže A rižolino? Super, sam da boš spet bolj normalno spala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 21:58:05
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka ej, Najaa sem te hotela zjutraj povabit na kafe, ampak smo bili ob 8.15 že v avtu, pa te nisem hotela tako zgodaj klicat, na RR te pa še ni bilo...no, pol sem pa kar v Lucijo šla...mi smo bolj zgodnji haha, takrat sem pa res še spala. Škoda, pa drugič. Naslednji teden probi pridet na kofe, ko se bomo dobile. kdaj pa ???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 22:04:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka ej, Najaa sem te hotela zjutraj povabit na kafe, ampak smo bili ob 8.15 že v avtu, pa te nisem hotela tako zgodaj klicat, na RR te pa še ni bilo...no, pol sem pa kar v Lucijo šla...mi smo bolj zgodnji haha, takrat sem pa res še spala. Škoda, pa drugič. Naslednji teden probi pridet na kofe, ko se bomo dobile. kdaj pa ??? Ne vem, ti bom javla. Verjetno pa ponedeljek. Maš čas?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 22:04:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
A mi lahko nekdo pove kako je zoja tak hitro prilezla odzadaj,joj ,pa skoz rečem ,da se ne bom več jezla.Škoda da nisem več noseča da bi imela čas za kompom sedet . Najaa - ja avstrijski riž nam dela čudeže ,pa tudi hippov mljask,mljask.Danes ,pa berem na novalecovem rižu ,da po četrtem mesecu otroci rabijo dodatek ,da jim mleko ni več dovolj.Jaz skoz govorim,da mojadva očitno rabita to.Samo prej nekak nista mogla prešaltat iz dveh ur no sedaj ,pa jima gre počasi ,tak ,da včasih brezveze flaše mešam .Še nora bom ratala,tak ,da ne se čudit ,če včasih kake nore sekam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 22:05:49
|
|
|
|
pocka
|
No, pa da pokažem nekaj slikica naše nove dnevne: pa tole bi prosila,če zamenjate na seznamu, hvala!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 22:07:58
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka ej, Najaa sem te hotela zjutraj povabit na kafe, ampak smo bili ob 8.15 že v avtu, pa te nisem hotela tako zgodaj klicat, na RR te pa še ni bilo...no, pol sem pa kar v Lucijo šla...mi smo bolj zgodnji haha, takrat sem pa res še spala. Škoda, pa drugič. Naslednji teden probi pridet na kofe, ko se bomo dobile. kdaj pa ??? Ne vem, ti bom javla. Verjetno pa ponedeljek. Maš čas? ma ne boš verjela, ampak nam pripeljejo spalnico v ponedeljek, naslednji torek pa še otroško sobo...evo, zdaj vam pa grem verjetno že kar fajn na živce, ampak prav vedno pride kaj vmes, no
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 22:08:11
|
|
|
|
Najaa
|
PERSIDA, sam da se stanje izboljšuje. pocka Super dnevna soba.A je tepih iz Obija?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 22:09:13
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A mi lahko nekdo pove kako je zoja tak hitro prilezla odzadaj,joj ,pa skoz rečem ,da se ne bom več jezla.Škoda da nisem več noseča da bi imela čas za kompom sedet . Najaa - ja avstrijski riž nam dela čudeže ,pa tudi hippov mljask,mljask.Danes ,pa berem na novalecovem rižu ,da po četrtem mesecu otroci rabijo dodatek ,da jim mleko ni več dovolj.Jaz skoz govorim,da mojadva očitno rabita to.Samo prej nekak nista mogla prešaltat iz dveh ur no sedaj ,pa jima gre počasi ,tak ,da včasih brezveze flaše mešam .Še nora bom ratala,tak ,da ne se čudit ,če včasih kake nore sekam. ma svaka ti čast, Persida, meni bi se že zdavnaj zmešalo,če bi bila na tvojem, tebi pa vse na smeh vleče
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 22:09:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ma ne boš verjela, ampak nam pripeljejo spalnico v ponedeljek, naslednji torek pa še otroško sobo...evo, zdaj vam pa grem verjetno že kar fajn na živce, ampak prav vedno pride kaj vmes, no Sej ni panike, kaj pa torek?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 22:11:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka No, pa da pokažem nekaj slikica naše nove dnevne: pa tole bi prosila,če zamenjate na seznamu, hvala!!! pocka super imate porihtano :D, malecki je že pa zraaasteel :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.8.2009 22:12:05
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa PERSIDA, sam da se stanje izboljšuje. pocka Super dnevna soba.A je tepih iz Obija? ja , tega sva kupila takrat, ko sem starega s fluorescentno zeleno barvo polila, če se še spomniš (še dobro,da sem bila noseča, če ne bi mi moj vrat zavil), pa nam paše v novo d. sobo...en strošek manj
|
Zabava v kostumihlumpika35Vprasajte svoje male nadebudneze 3-7 let kaj bi bila po njihovem najbolj nora rojstnodnevna zabava v kostumih?pirat (
33%)
vojak (
2%)
ninja (
13%)
gladijator (
2%)
gasilec/policaj (
22%)
drugo (
27%)
Število vseh glasov: 45Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!